- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
Kusma problemin mi var canım ?2 kiloya yakin zayiflamisim 53.4 kiloyum .benim gibi olan varmi ?
Hayir canim bi iki kez oldu sadace artik midemde bulanmiyo cok sukurKusma problemin mi var canım ?
Gebelik başladığından beri 1 kiloya kadar çıkıp çıkıp indim. 2 güne bir değişiyor. 7. Hafta itibariyle haftada 2-3 kez kusma oluyordu bende. Bu hafta birazcık azaldı gibi. Bu kusmalardan sanırım kilom sık sık değişti. Bugün kilo bakımından 1 kilo kadar düşük çıktım. Bakalım yarın nolacak2 kiloya yakin zayiflamisim 53.4 kiloyum .benim gibi olan varmi ?
Canım evet kesinlikle normal. Benim de bebeği öğrenmeden önce (3. Hafta gibi) başlayıp 7. Haftaya kadar devam eden yoğun kasık ağrıları oldu. Şimdilerde çok yürür veya ayakta durursam oluyor hafiften.KIZLAR MERHABA BENİM KASIK AĞRILARIM ÇOK FAZLA SİZİNDE BÖYLE OLMUŞMUYDU DOKTOR NORMAL DEDİ AMA KORKUYORUM ÇOK ADET AĞRISINDAN FAZLACA
Aynen canim cok sukur cok agir gecirmedim kusmalarim filan pek olmadi ben zayiflayim muhim degil yeterki bebegim saglikli olsun:) yarin doktora gidecegim cok heyecanliyim sabah erkenden randevu aldim.herkeste farkli oluyo gebelik Allah zor gecirenlerin yaridmcisi olsun walla.Gebelik başladığından beri 1 kiloya kadar çıkıp çıkıp indim. 2 güne bir değişiyor. 7. Hafta itibariyle haftada 2-3 kez kusma oluyordu bende. Bu hafta birazcık azaldı gibi. Bu kusmalardan sanırım kilom sık sık değişti. Bugün kilo bakımından 1 kilo kadar düşük çıktım. Bakalım yarın nolacak
Nonsense kusman da pek olmamış. Belki de metabolizman hızlanmış olabilir gebelikte. E bu da iyi bir şey benceNasıl olsa son 3 aylık dönemde bebeğe kilo almaya başlıycaz.
Çok sağol canım :)Canım evet kesinlikle normal. Benim de bebeği öğrenmeden önce (3. Hafta gibi) başlayıp 7. Haftaya kadar devam eden yoğun kasık ağrıları oldu. Şimdilerde çok yürür veya ayakta durursam oluyor hafiften.
O yüzden gönlünü ferah tut. Bebişin rahmine gömülüp bağlanmaya çalışıyor. Olacak o kadarcık ağrısı
Canim asla endiselenme belirtilerim azaldi die benimde biliyosun nerdeyse hic kalmadi bellirli bir haftadan sonra geciyor hersey yolunda merak etme bebegin kirimildamasida denk geldi doktor uyumuyosa kimildar dedi tesadufen yani cok sasiridm yaa uyuyo uyaniyo hala inanamiyorum.dun doktorda tartildim 55 geldim bnde kiloyu takmiyorum canim ben aliyim almim onemli degil bebegim gelissinde iki hafta sonrada ikili tarama icin gidecegim.Cok sevindim canim gozun aydin kalp atislarini duymussun iyi ki degistirdin doktoru bak iyi olmus
Ben ama bebegin haraketlerini goremedim daha biz o zamaj 8 bitip 9 kecmistik 12 haftada gidicem insAllah tahliller icin
Birde yazmissin kilo verme ben baslarken 59 dum ve mide bulantilari basladi yemek yiyemedim dustum 56 ya simdi toparlanaya caslisiyorum kendimi 58 gordum tekrar endiselenme yani mideden dolayi birsey yiyemiyorduk canim o yuzden kilolar gitdi zaten 3 den sonra bol bol aliriz eyer kolay kilo alan biriysen ben degilim sahsen
Sonra belirtilere gelince benim gogus agrim hic yok neredeyse eskiye donmusler bazen bende acabami diyorum sonra midem 1 kalkiyor yok hersey yolunda diyorum cok sukur
Benim dunden beri bebek hangi taraftaysa ordan bir sancim var ijsAllah kotu birsey yoktur
N nonsense38 uzun oldu kusura bakma
Sanci konusunda doktor uyardi canim asla endiselenmek yok buyudukce karnin rahmin geriliyo cok normal dedi sadece farkli bir agrin olursa kanaman olursa hemen beni aritosun dedi hissedersin zaten farkli olani kasik agrisi filan cok normal dedi .icimizde birseyler buyuyo cok normal o agrilarCok sevindim canim gozun aydin kalp atislarini duymussun iyi ki degistirdin doktoru bak iyi olmus
Ben ama bebegin haraketlerini goremedim daha biz o zamaj 8 bitip 9 kecmistik 12 haftada gidicem insAllah tahliller icin
Birde yazmissin kilo verme ben baslarken 59 dum ve mide bulantilari basladi yemek yiyemedim dustum 56 ya simdi toparlanaya caslisiyorum kendimi 58 gordum tekrar endiselenme yani mideden dolayi birsey yiyemiyorduk canim o yuzden kilolar gitdi zaten 3 den sonra bol bol aliriz eyer kolay kilo alan biriysen ben degilim sahsen
Sonra belirtilere gelince benim gogus agrim hic yok neredeyse eskiye donmusler bazen bende acabami diyorum sonra midem 1 kalkiyor yok hersey yolunda diyorum cok sukur
Benim dunden beri bebek hangi taraftaysa ordan bir sancim var ijsAllah kotu birsey yoktur
Merhaba size yazmak istedim ben yeni katıldım Martin kacinda hamile olduğunuzu ogrendinizCok sevindim canim gozun aydin kalp atislarini duymussun iyi ki degistirdin doktoru bak iyi olmus
Yok endiselenipde onuda uzmuyorum uslu oldum artikCanim asla endiselenme belirtilerim azaldi die benimde biliyosun nerdeyse hic kalmadi bellirli bir haftadan sonra geciyor hersey yolunda merak etme bebegin kirimildamasida denk geldi doktor uyumuyosa kimildar dedi tesadufen yani cok sasiridm yaa uyuyo uyaniyo hala inanamiyorum.dun doktorda tartildim 55 geldim bnde kiloyu takmiyorum canim ben aliyim almim onemli degil bebegim gelissinde iki hafta sonrada ikili tarama icin gidecegim.
Merhaba ben maetin 13 hamile oldugumu oyrendimMerhaba size yazmak istedim ben yeni katıldım Martin kacinda hamile olduğunuzu ogrendiniz
MerhabaNisan 2 de adet oldum ve ilkdefa bu ay ovulasyon testi kullandim.16.gun ciftcizgi yakaladim ve ogun asiri bel kasik agrisi cektim.14.15.16 .17 .18.19.gunler birliktelik yasadim.yumurtlama gununden itibaren 4 gun az az kanama oldu kirmizi ama pet kullancak kadar degil.peceteye silince.ve wc de 1..2 damla akti..suan 2 gundurde cok acik kahverengiye benzer akintim var..kasiklarimda ara ara sizi seklinde agri var.adetime daha 9 gun varr.acaba hamilelik belirtisi olabilirmi.ayrica kasinti yanma koku falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?