2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Ola bilir belkide ilk doktor yalnis olcum yapmistir yada icin rahat edecekse bir basqa usg ye git icin rahatlasin

Ben kandan anlamam ama bu gebelik denilecek kadar yuksek degil bazen adet onceside olur boyle ama adetin gecerse tekrar yaptir

Bende haftaya ikili test icin gidicem bakalim .bende artik endiselenmiyorum cok sukur olumluyum heo
Umarim guzel cikar sonuclar benide haberdar et olurmu
Bu arada bebegin haraketlerini hiss ediyormusun?malum 3 bitiyir 4 cu ayimiza giriyoruz insAllah

Umarim guzel cikar sonuclar benide haberdar et olurmu
Bu arada bebegin haraketlerini hiss ediyormusun?malum 3 bitiyir 4 cu ayimiza giriyoruz insAllah
Yok canim hissedemiyorum ya bole bir kipirti var da buyuk ihtimal bagirsaklarim.sen hissediyomusun? Ay daha cok erken degilmi onun icin. Insallah herkesinki iyi cikar .sen ne zman yaptircaksin canim ikili testi

Selam Kızlar bir haylidir giremiyordum siteye. Şu an son adetime göre 9. haftanın içindeyiz ama hamile olduğumu öğrendiğimde yaptırdığım kan testine göre de 7. hafta oluyor ama biz hala bebeğimizin kalp atışını duyamadık Özel bir hastanedeye gittiğim (hatta o dr la devam etmeyi düşünüyordum). Vajinal muayne yaptı ve bebeğin gelişimi çok yavaş bir problem var dedi kesede kanama görüyorum dedi iki üç gün sonra yine gel eğer duyamazsak kalp atışını gebeliği sonlandıralım dedi. Sancın varmı kanama varmı dedi hiç biri yok bende üstelik midem bulantılarım tam gaz devam ediyor dediğimde tüm bunlar sağlıklı bebek belirtisidir ama hiç öyle görünmüyor dedi, yıkıldım tamam dedim duymazsak aldıralım diye çıktım dr dan. Sonra ailem arkadaşlarım başka bir dr git dediler, bir kaç gün sonra devlet hastanesinde bir dr gittim. Hiç bir şeyden bahsetmedim sadece karnıma baktı kalp atışı duyamıyoruz dedi bende bir sorun mu var neden duyulmuyor dedim bana bebeğiniz daha çok küçük ondan dedi. Biraz rahatladım ama şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum bir hafta sonra tekrar gel dedi o doktor. Napacağımı bilmiyorum kızlar ya başka bir dr daha mı gitmeliyim sizce allak bullak oldum. Hala ne bir sancı ne bir kan var ve mide bulantılarım daha da çoğaldı, acaba diyorum psikolojik olarak mı bulanıyor midem çünkü bende çok isteyenlerdendim bebeği

Tatlim gecmis olsun pozitif dusun insallah iyidir bebegin 7 haftaliksa duyulmayabilir bir hafta daha bekle bakalim

Canım benim de ilk gebeliğimde böyle bir durum yaşadım ama benim kanamam gelmişti, 9. haftaya kadar bekledik sonra kürtaj olmak zorunda kaldım... Ama bir arkadaşımda üç farklı doktora gözüktü iki doktor çocuğun kalp atışı yok alalım dedi, aynı gün üçüncü doktora gitti kalp atışlarını duyurtturdu nasıl bebeğin kalp atışını duymazlar belli dedi şimdi bebişi 1 yaşında... Dua et

canım bende 9 haftalık hamileyim.7. haftada bendede doktor kalp atışlarını duyamadı.çok üzme kendini 1-2 hafta daha bekle inşallah hepimiz sağ saglim alırız bebişleri kucağımıza

Kızlar bide bişey sorcam hamilelik takvimini yazıların altına nasıl ekliyorsunuz ben beceremedimde:)

Yok canim hissedemiyorum ya bole bir kipirti var da buyuk ihtimal bagirsaklarim.sen hissediyomusun? Ay daha cok erken degilmi onun icin. Insallah herkesinki iyi cikar .sen ne zman yaptircaksin canim ikili testi
Benim annem 3 ayinda beni hiss etmis hareketler baslamis ben 1 kere hiss etdim ama eminde degilim omuydu degilmiydi birdahada olnadi senin dedigin gibi bagirsaklardir herhalde
Ben dun doktora gitdim bebek iyiymis ama 10 haftalik cikti dolenme hec olmus adetden 1 hafta falan once ben suan 12 yi bitirip 13 giriyorum insAllah ama usm de 10 hafta cikti ama hersey normal cok sukur tahliller icin kan verdim cevaplar yarin cikacam
Bu arada ben azerbaycanliyim ve azerbaycanda 2 li test daha yeni yeni basladi benim doktor istemedi bakalim isteyecekmi onumuzdeki gunlerde
Sen ne yaptin gitdin mi doktora

Haftaya gidecegim canim bende dun cinsel iliskimiz oldu bugun hafif bir kan geldi biraz endiselendim 3 -4 sonra kontrolum var ikili test icin gidecegim hemde.ikili test yaptirinca uclu ve dortluye gerek kalmiyomus sanirim daha dogrusu ben yaptirmak istemiyorum digerlerini .ben daha hissedemedim canim daha cok erken cunku sen oyle dusundugun icin bebisin sanmissindir :) o gunlerde gelicek az kaldi

merhaba arkadaşlar.nasılsınız.hamilelik nasıl gidiyor. benim hafif bulantılarım var hala. birde dr kansız olduğum için hap vermişti. mütiş derece kabızlığa sebep oluyor. bu hususta neler yapmalıyım bilemiyorum. bu benim ikinci gebeliğim birde 3,5 yaşında bir kızım var. onda tabi ilk olunca çok heyecanlı geçirmiştim hamileliği.ama ikincide oyle olmuyor.daha sakin ve tecrübeli geçiriyorsunuz. ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum. kızımdada yaptırmamıştım.soradan üçlü testi yaptırmıştım.oda gereksiz bence.çünkü sadece bir risk oranı belileniyor.ve son gönlerde o kadar çok tanık oldumki sapasağlam bebişlere yanlış teşhisler konulup anneyi bu özel süreçte perişan ettiler. ben o stresi yaşamamak için onedenle yaptırmayacağım. ama en güzeli detaylı renkli ultrason çektirmek.bebeğinizi uzun uzun izleyebiliyorsunuz. organ taramasıda yapılıyor. inş hepimizinde sağlıklı sıhhatli bebişleri olsun Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…