- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
Ola bilir belkide ilk doktor yalnis olcum yapmistir yada icin rahat edecekse bir basqa usg ye git icin rahatlasinmerhaba hamişler, bugün devlet hastanesine gittim kan vermek için gitmişken gebe polikiliğine de gideyim muayene olurum dedim. neyse doktor muayene etti bebeğimin kalp atışlarını dinletti herşey yolunda dedi ölçüm yaptı bebek 6+3 haftalık dedi. Bende dedimki 13 nisanda özel bir hastanede muayene oldum ve o zaman bebeğim 6+4 günlük çıkmıştı hatta sata göre 3 gün büyüktü dedim ,bilmiyorum ben böyle ölçtüm bebeğin önde olması gibi bişey mantıksız herşey yolunda 1 ay sonra tekrar gel dedi. usg den usg ye bu kadar fark yapar mı canlarım ya kafama takıldı sat 1 mart bu arada.
Günaydın suan kaç haftalık sin ben 3 Marta ogrendimMerhaba ben maetin 13 hamile oldugumu oyrendim
Ben kandan anlamam ama bu gebelik denilecek kadar yuksek degil bazen adet onceside olur boyle ama adetin gecerse tekrar yaptirARKADAŞLAR KAFAMA TAKILAN BIR KONU VAR SİZLERE DENEYIMLERINIZ ACISINDAN SORMAK İSTİYORUM AYIN 18 NİSANDA TESTE BHCG HORMONU 1,20 İKİ GÜN SONRA 1,40 OLDU VE ADET GÜNÜM 25 MARTA OLMAM GEREKİYOR BU SONUÇLARA GÖRE YOK AMA NEDEN BU AZ YÜKSELİŞ OLUYOR ACABA
Bu gun 12 haftamiza girdikGünaydın suan kaç haftalık sin ben 3 Marta ogrendim
Bende bugün 12 hafta bitiyo 31 0cakta oldum en sonBu gun 12 haftamiza girdik
Sen en son ne zaman adet oldun?
Masallah sen benden ondesin ben 3 subat edet oldum 13 mart hamile oldugumu ogrendimBende bugün 12 hafta bitiyo 31 0cakta oldum en son
Bir hafta var aramızda hazla değil biz iki tes yaptircaz çarşamba gunuMasallah sen benden ondesin ben 3 subat edet oldum 13 mart hamile oldugumu ogrendim
Canim senin kasiklarin agriyo muMasallah sen benden ondesin ben 3 subat edet oldum 13 mart hamile oldugumu ogrendim
Bende haftaya ikili test icin gidicem bakalim .bende artik endiselenmiyorum cok sukur olumluyum heoYok endiselenipde onuda uzmuyorum uslu oldum artik
Bende yarin o bur gun doktora gidicem bebisimi gormek icin sabirsizlaniyorum
Umarim guzel cikar sonuclar benide haberdar et olurmuBende haftaya ikili test icin gidicem bakalim .bende artik endiselenmiyorum cok sukur olumluyum heo
Yok canim hissedemiyorum ya bole bir kipirti var da buyuk ihtimal bagirsaklarim.sen hissediyomusun? Ay daha cok erken degilmi onun icin. Insallah herkesinki iyi cikar .sen ne zman yaptircaksin canim ikili testiUmarim guzel cikar sonuclar benide haberdar et olurmu
Bu arada bebegin haraketlerini hiss ediyormusun?malum 3 bitiyir 4 cu ayimiza giriyoruz insAllah
Tatlim gecmis olsun pozitif dusun insallah iyidir bebegin 7 haftaliksa duyulmayabilir bir hafta daha bekle bakalimSelam Kızlar bir haylidir giremiyordum siteye. Şu an son adetime göre 9. haftanın içindeyiz ama hamile olduğumu öğrendiğimde yaptırdığım kan testine göre de 7. hafta oluyor ama biz hala bebeğimizin kalp atışını duyamadıkÖzel bir hastanedeye gittiğim (hatta o dr la devam etmeyi düşünüyordum). Vajinal muayne yaptı ve bebeğin gelişimi çok yavaş bir problem var dedi kesede kanama görüyorum dedi iki üç gün sonra yine gel eğer duyamazsak kalp atışını gebeliği sonlandıralım dedi. Sancın varmı kanama varmı dedi hiç biri yok bende üstelik midem bulantılarım tam gaz devam ediyor dediğimde tüm bunlar sağlıklı bebek belirtisidir ama hiç öyle görünmüyor dedi, yıkıldım tamam dedim duymazsak aldıralım diye çıktım dr dan. Sonra ailem arkadaşlarım başka bir dr git dediler, bir kaç gün sonra devlet hastanesinde bir dr gittim. Hiç bir şeyden bahsetmedim sadece karnıma baktı kalp atışı duyamıyoruz dedi bende bir sorun mu var neden duyulmuyor dedim bana bebeğiniz daha çok küçük ondan dedi. Biraz rahatladım ama şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum bir hafta sonra tekrar gel dedi o doktor. Napacağımı bilmiyorum kızlar ya başka bir dr daha mı gitmeliyim sizce allak bullak oldum. Hala ne bir sancı ne bir kan var ve mide bulantılarım daha da çoğaldı, acaba diyorum psikolojik olarak mı bulanıyor midem çünkü bende çok isteyenlerdendim bebeği
Selam Kızlar bir haylidir giremiyordum siteye. Şu an son adetime göre 9. haftanın içindeyiz ama hamile olduğumu öğrendiğimde yaptırdığım kan testine göre de 7. hafta oluyor ama biz hala bebeğimizin kalp atışını duyamadıkÖzel bir hastanedeye gittiğim (hatta o dr la devam etmeyi düşünüyordum). Vajinal muayne yaptı ve bebeğin gelişimi çok yavaş bir problem var dedi kesede kanama görüyorum dedi iki üç gün sonra yine gel eğer duyamazsak kalp atışını gebeliği sonlandıralım dedi. Sancın varmı kanama varmı dedi hiç biri yok bende üstelik midem bulantılarım tam gaz devam ediyor dediğimde tüm bunlar sağlıklı bebek belirtisidir ama hiç öyle görünmüyor dedi, yıkıldım tamam dedim duymazsak aldıralım diye çıktım dr dan. Sonra ailem arkadaşlarım başka bir dr git dediler, bir kaç gün sonra devlet hastanesinde bir dr gittim. Hiç bir şeyden bahsetmedim sadece karnıma baktı kalp atışı duyamıyoruz dedi bende bir sorun mu var neden duyulmuyor dedim bana bebeğiniz daha çok küçük ondan dedi. Biraz rahatladım ama şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum bir hafta sonra tekrar gel dedi o doktor. Napacağımı bilmiyorum kızlar ya başka bir dr daha mı gitmeliyim sizce allak bullak oldum. Hala ne bir sancı ne bir kan var ve mide bulantılarım daha da çoğaldı, acaba diyorum psikolojik olarak mı bulanıyor midem çünkü bende çok isteyenlerdendim bebeği
Benim annem 3 ayinda beni hiss etmis hareketler baslamis ben 1 kere hiss etdim ama eminde degilim omuydu degilmiydi birdahada olnadi senin dedigin gibi bagirsaklardir herhaldeYok canim hissedemiyorum ya bole bir kipirti var da buyuk ihtimal bagirsaklarim.sen hissediyomusun? Ay daha cok erken degilmi onun icin. Insallah herkesinki iyi cikar .sen ne zman yaptircaksin canim ikili testi
Haftaya gidecegim canim bende dun cinsel iliskimiz oldu bugun hafif bir kan geldi biraz endiselendim 3 -4 sonra kontrolum var ikili test icin gidecegim hemde.ikili test yaptirinca uclu ve dortluye gerek kalmiyomus sanirim daha dogrusu ben yaptirmak istemiyorum digerlerini .ben daha hissedemedim canim daha cok erken cunku sen oyle dusundugun icin bebisin sanmissindir :) o gunlerde gelicek az kaldiBenim annem 3 ayinda beni hiss etmis hareketler baslamis ben 1 kere hiss etdim ama eminde degilim omuydu degilmiydi birdahada olnadi senin dedigin gibi bagirsaklardir herhalde
Ben dun doktora gitdim bebek iyiymis ama 10 haftalik cikti dolenme hec olmus adetden 1 hafta falan once ben suan 12 yi bitirip 13 giriyorum insAllah ama usm de 10 hafta cikti ama hersey normal cok sukur tahliller icin kan verdim cevaplar yarin cikacam
Bu arada ben azerbaycanliyim ve azerbaycanda 2 li test daha yeni yeni basladi benim doktor istemedi bakalim isteyecekmi onumuzdeki gunlerde
Sen ne yaptin gitdin mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?