- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
Canim nasilsin bebis nasil.Canim biraz daha sabr edin 4 ay da bitsin sonra baslarsiniz.Haftaya gidecegim canim bende dun cinsel iliskimiz oldu bugun hafif bir kan geldi biraz endiselendim 3 -4 sonra kontrolum var ikili test icin gidecegim hemde.ikili test yaptirinca uclu ve dortluye gerek kalmiyomus sanirim daha dogrusu ben yaptirmak istemiyorum digerlerini .ben daha hissedemedim canim daha cok erken cunku sen oyle dusundugun icin bebisin sanmissindir :) o gunlerde gelicek az kaldi
Merhaba benimde kan azligim var doktor cook az dedi ve ilac yazdi meyvelerden olusan bir ilac tadi guzel kulaniyorum bakalim duzelecekmimerhaba arkadaşlar.nasılsınız.hamilelik nasıl gidiyor. benim hafif bulantılarım var hala. birde dr kansız olduğum için hap vermişti. mütiş derece kabızlığa sebep oluyor. bu hususta neler yapmalıyım bilemiyorum. bu benim ikinci gebeliğim birde 3,5 yaşında bir kızım var. onda tabi ilk olunca çok heyecanlı geçirmiştim hamileliği.ama ikincide oyle olmuyor.daha sakin ve tecrübeli geçiriyorsunuz. ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum. kızımdada yaptırmamıştım.soradan üçlü testi yaptırmıştım.oda gereksiz bence.çünkü sadece bir risk oranı belileniyor.ve son gönlerde o kadar çok tanık oldumki sapasağlam bebişlere yanlış teşhisler konulup anneyi bu özel süreçte perişan ettiler. ben o stresi yaşamamak için onedenle yaptırmayacağım. ama en güzeli detaylı renkli ultrason çektirmek.bebeğinizi uzun uzun izleyebiliyorsunuz. organ taramasıda yapılıyor. inş hepimizinde sağlıklı sıhhatli bebişleri olsun Allahın izniyle.
Canim benimde sabah kalkiyorum hamile degilim sanki ama sonra bir cikiyorki senin dedigin gibi 4 5 sankiKizlar nasik geciyor hamislikk benim sabah cok fazla degil ama aksama kadar karnim davul gibi oluyor 4 aylik hamileyim sankii iki gun sonra bebegimi gormeye gidecegimm.bide hemoroid beni mahfediyor hergun hafif kanamam var .agzimin ici zehir gibi bidee
Aynen canim galiba gun icerisinde yediklerimiz sisiriyo karnimizi:) hemoroid bagirsaklarin ordaki kanin iyi dolasamamasindan kaynaklaniyor boyle arka tarafinda sislikler olusuyo .hamilelik ilerledikce cogu hamilede goruluyormus afedersin diskini yaparken kaniyo filan azericede ne demek bilmiyorum:)Canim benimde sabah kalkiyorum hamile degilim sanki ama sonra bir cikiyorki senin dedigin gibi 4 5 sanki
Birde hemoroid ne hastaligi ki?
Anladim cogu hamilelerde olur olmasa da dogum sirasinda olur cok zor birsey Allah kolaylik versin gecmis olsunAynen canim galiba gun icerisinde yediklerimiz sisiriyo karnimizi:) hemoroid bagirsaklarin ordaki kanin iyi dolasamamasindan kaynaklaniyor boyle arka tarafinda sislikler olusuyo .hamilelik ilerledikce cogu hamilede goruluyormus afedersin diskini yaparken kaniyo filan azericede ne demek bilmiyorum:)
Tesekkur ederim canimmm :) bir oglum olacak sende cinsiyetini ogrenseydin cok merak ediyorummmAnladim cogu hamilelerde olur olmasa da dogum sirasinda olur cok zor birsey Allah kolaylik versin gecmis olsun
MASALLAH ogluna Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.Tesekkur ederim canimmm :) bir oglum olacak sende cinsiyetini ogrenseydin cok merak ediyorummm
Canim senin yas kac ? Yada soyle 19.. boyle yazTesekkur ederim canimmm :) bir oglum olacak sende cinsiyetini ogrenseydin cok merak ediyorummm
12.10.1990 dogumluyum canim cin takviminemi bakicaksin:) ona gorede erkek denk geliyor.saglikli olsun hayatimda cinsiyeti hic onemli degil benimde bugun 13.lik oldu bebegim.iki gunde bir sade maden suyu ic kola vs gibi asitli seyler icme.Canim senin yas kac ? Yada soyle 19.. boyle yaz
Canım benim de ilk gebeliğimde böyle bir durum yaşadım ama benim kanamam gelmişti, 9. haftaya kadar bekledik sonra kürtaj olmak zorunda kaldım... Ama bir arkadaşımda üç farklı doktora gözüktü iki doktor çocuğun kalp atışı yok alalım dedi, aynı gün üçüncü doktora gitti kalp atışlarını duyurtturdu nasıl bebeğin kalp atışını duymazlar belli dedi şimdi bebişi 1 yaşında... Dua et
Canim cok gecmis olsunn nasipte yokmus inssallah yine olur bebegin sakin uzulme herseyde bir hayir vardir.Merhaba arkadaşım maalesef ben bebeğimi kaybettimÜç dr gittim üçü de bebeğin alınması gerektiğini söyledi. 5 gün oldu kürtaj olalı hayırlısı böyleymiş artık yapacak bir şey yok dua edin benim için, teşekkür ederim desteğiniz içinde
Aynen canim o kadar hasretlikten sonra onemli olan tek sey onlari sag saglim kucagimiza almak benim icinde oyle yaniCin takvimine inanmoyorum canim.
Benim kayin validemde var hesaplama herkesdw dogru cikti senin yasin 25 sanirim 26 olacak baktimda sende benle ayni subatda kalmissin erkek cikti sana bakalim dogrumu
Benim icinde onemli degil ilk cocuk 5 yil hasretimi cekdim sag salim saglikli olsunda kucagimiza alalimda kiz erkek fark etmez ama insan merak ediyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?