2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Kizlar nasik geciyor hamislikk benim sabah cok fazla degil ama aksama kadar karnim davul gibi oluyor 4 aylik hamileyim sankii iki gun sonra bebegimi gormeye gidecegimm.bide hemoroid beni mahfediyor hergun hafif kanamam var .agzimin ici zehir gibi bidee

Bide ikili tarama testi yaptirdiniz mi bu konu hakkindaki goruslerinizi merak ediyorum.diyelimki bir sikinti var anne karnindayken tedavi edilebiliyormu? Ikili tarama yapacak doktorum ama ikili yapinca ucluyu yapmiyormus sanirim

arkadaşlar merhaba ben 11 hafta 4 günlük hamileyim. ikili test yaptırıcaktık ama doktorum daha ufak bebek 1 hafta sonra yapalım dedi. bebeğim 47.9 mm 9 gram izce normal mi.

Canim nasilsin bebis nasil.Canim biraz daha sabr edin 4 ay da bitsin sonra baslarsiniz.
Benim rahim aqzi acilmis doktor kesinliklee olmaz dedii
Ben tahlilerimi yaptirdim cok sukur her sey yolunda hicbir sey cikmadi
Bebekte ultrasonda 10 haftalik cikti dolenme gec olmus ama doktor hesabiyla 13+1 suan
Sende drumlar nasil? Mide bulantilari gitdimi?
Benim af edersin ogurme hala var yemek yiyemiyirum

Merhaba benimde kan azligim var doktor cook az dedi ve ilac yazdi meyvelerden olusan bir ilac tadi guzel kulaniyorum bakalim duzelecekmi

Canim benimde sabah kalkiyorum hamile degilim sanki ama sonra bir cikiyorki senin dedigin gibi 4 5 sanki
Birde hemoroid ne hastaligi ki?

Canim benimde sabah kalkiyorum hamile degilim sanki ama sonra bir cikiyorki senin dedigin gibi 4 5 sanki
Birde hemoroid ne hastaligi ki?
Aynen canim galiba gun icerisinde yediklerimiz sisiriyo karnimizi:) hemoroid bagirsaklarin ordaki kanin iyi dolasamamasindan kaynaklaniyor boyle arka tarafinda sislikler olusuyo .hamilelik ilerledikce cogu hamilede goruluyormus afedersin diskini yaparken kaniyo filan azericede ne demek bilmiyorum:)

merhaba kızlarr.. Bebişlerinizin cinsiyetlerinizi öğrendiniz mii ? Benim için daha erkenn ama çok mu çokkk meraklanıyorum.. bu arada çin takvimi, rus takvimi tuttu muu deneyen var mı ? sağlıklı olsunlar diye dua ediyoruz ama cinsiyette ayrı bi merak konusu :) hemen öğrensekte güzel ciciler alsakk :)

Anladim cogu hamilelerde olur olmasa da dogum sirasinda olur cok zor birsey Allah kolaylik versin gecmis olsun

Günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik.Benim göbeğim kaşınmaya başladı acaba çatlayacakmı zaten normaldede göbekli biriydim.çatlat için bildiğiniz yada kullanmaya başladığınız bişey varmı.bir sürü krem var piyasada ayrıca yağlar falanda var.ama kimi kıl köklerini besliyormuş çok kafam karışık bu konuda çokkk.

merhaba arkadaşlar..evet göbekler kaşınmaya başlıyor ilk zamanlar sora benim karnım gerildikçe kızarmıştı da.malesef benim iç karnım yok saklayamıyorum bebişi hemen karnım çıkıyor ve mütiş büyük boyutlara ulaşıyor. ikinci gebeliğim olan m ve kullandım şuanda bile daha 13. haftadayız karnım dışardan anlaşılıyor hamile olduğum.
canım çatlaklar için bende biçok ürün aradım krem yağ vs kullandım.ama eğer çatlayacaksa mani olamıyorsunuz.hele ince zayıf bir cilt yapınız varsa.benim karnım çok büyüdüğü için özellikle karnımın alt kısımlarında malesef çatlaklar oluştu. ama yinede cildinizi nemlendirmek için krem yada badem yağı vs. sürün.

Kizlar bugun gittim cinsiyetini ogrendim bebegimin yuzde 80 erkek dedi doktor 12+3 te ogrendim .benden baska ogrenen varmii:)

Tesekkur ederim canimmm :) bir oglum olacak sende cinsiyetini ogrenseydin cok merak ediyorummm
MASALLAH ogluna Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Canim ben bugun 14 haftaya girdim adetle ama bebek 12 haftasina girdi bende dolenme gec olmus o yuzden gitdigimde bebek daha 10 haftalikti o yuzden daha belli olmaz di ben insAllah temmuz sonu gidicem doktora o zaman bilinir artik

Canim senin yas kac ? Yada soyle 19.. boyle yaz
12.10.1990 dogumluyum canim cin takviminemi bakicaksin:) ona gorede erkek denk geliyor.saglikli olsun hayatimda cinsiyeti hic onemli degil benimde bugun 13.lik oldu bebegim.iki gunde bir sade maden suyu ic kola vs gibi asitli seyler icme.

Merhaba arkadaşım maalesef ben bebeğimi kaybettim Üç dr gittim üçü de bebeğin alınması gerektiğini söyledi. 5 gün oldu kürtaj olalı hayırlısı böyleymiş artık yapacak bir şey yok dua edin benim için, teşekkür ederim desteğiniz içinde

Canim cok gecmis olsunn nasipte yokmus inssallah yine olur bebegin sakin uzulme herseyde bir hayir vardir.

Cin takvimine inanmoyorum canim.
Benim kayin validemde var hesaplama herkesdw dogru cikti senin yasin 25 sanirim 26 olacak baktimda sende benle ayni subatda kalmissin erkek cikti sana bakalim dogrumu
Benim icinde onemli degil ilk cocuk 5 yil hasretimi cekdim sag salim saglikli olsunda kucagimiza alalimda kiz erkek fark etmez ama insan merak ediyor iste

Aynen canim o kadar hasretlikten sonra onemli olan tek sey onlari sag saglim kucagimiza almak benim icinde oyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…