- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
Canim cok sukur ikili test sonucum temiz cikti darisi tum bebislere insallahCin takvimine inanmoyorum canim.
Benim kayin validemde var hesaplama herkesdw dogru cikti senin yasin 25 sanirim 26 olacak baktimda sende benle ayni subatda kalmissin erkek cikti sana bakalim dogrumu
Benim icinde onemli degil ilk cocuk 5 yil hasretimi cekdim sag salim saglikli olsunda kucagimiza alalimda kiz erkek fark etmez ama insan merak ediyor iste
Bende 10 martta hamile oldgumu öğrendim şuan 3.5 aylık hamileyimmerhaba kızlarrr
Ben 8 aylık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz 2 ay önce pco oldugunu öğrendim
sadece dua ettim rabbimden istedm ve ayın 10 unda hamile oldugumu ögrendim :)
Başlasın serüven ...
Benim gibi olanlar var mı ???
Bende martta öğrendim 14 haftayı tamamladım allahın izniyle kucaklatimiza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Ben de mart ayında öğrenenlerdenim. Sayfayı yeni farkettim. 11 haftayı tamamladım. Hepinize Mutlu sağlıklı rahat hamilelikler diliyorum. Sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza.
Merhaba canim Nasilsin?Canim cok sukur ikili test sonucum temiz cikti darisi tum bebislere insallah
Canim cok gecmis olsunn dikkat et ilac filan alma sakin iyidir bebis gripten filan bisiy olmaz insallah bol bol su ic gribede iyi gelir.canim hissedemiyorum hareketlerini daha surekli elim karnimda ama ses yok:) doktordan sonra yaz insallah hersey iyidir endiselenemeMerhaba canim Nasilsin?
Cok sevindim insAllah hep boyle guzel devam.eder hersey yolunda gider.
Bebek nasil kendinizi nasil hiss ediyorsunuz hareket falan varmi?Ama erkek gec hareket edermis oyle duydum.
Ben cok kotuyum krip bogazim sisti oksuruyorum kotu derecede ve cok kotu sancil var doktoru aradim once bebege bakalim.dedi sonra ilac veririm saat 2 de gidicem doktora insAllah bebegim iyidir.
Doktora gitdim geldim sukur hersey yolunda oksurdugum icin sancim varmis ama korkacak bisey yokmusCanim cok gecmis olsunn dikkat et ilac filan alma sakin iyidir bebis gripten filan bisiy olmaz insallah bol bol su ic gribede iyi gelir.canim hissedemiyorum hareketlerini daha surekli elim karnimda ama ses yok:) doktordan sonra yaz insallah hersey iyidir endiseleneme
Hadi gozun aydin canim dedim birsey yoktur diye korkma olur oyle agri sanci normal cok siddetli olmadigi surece:) masallah .artik buyuyolar annesi iyice belli olucak:) insan yinede hayretler icinde kaliyor ama onun hareket ettihi filan horunce .bugun benimde tam 14 hafta olfu canim ayniyizDoktora gitdim geldim sukur hersey yolunda oksurdugum icin sancim varmis ama korkacak bisey yokmus
Ilk kez boyle net gordum bebegimi ilk once uyumustu bi oksurdum hoppp kalkti basladi tekme atmaya kolarini oynatiyor yuzune goturuyor bi anda dondu falan cok hareketliydi ama cinsiyeti goremesi 13 14 haftalikmia bebisim.
Allah yardımcın olsun zordur bulantı. Atlatirsin inşallah.merhaba arkadaşlar. ben buraya bi kere yazdım bi daha girip takip edemedimmide bulantılarından hayata küsmüş gibiyim çok zorlanıyorum.. 2 haftadır kusmalarım da başladı yarın doktora gideceğim zeka testi için çağırdı. nasıl yapılıyor acaba, yaptıranlar benimle paylaşabilirler mi?
Allah yardımcın olsun zordur bulantı. Atlatirsin inşallah.
Bahsettiğin test ikili test değil mi. Öyleyse önce bebekte ense kalınlığı ölçüyor doktor sonra kan veriyorsun.
12+3 te ogrendim canimSlm bebeginin cinsiyetini ogrenen var mi en erken kacinci haftada ogrenilir acaba
Erken öğrenince yanılma payı da oluyor. Sonradan cinsiyeti değişenlere de rastladım. En iyi 15. Hafta sonrası sanırım.Slm bebeginin cinsiyetini ogrenen var mi en erken kacinci haftada ogrenilir acaba
Normal bence endiselenme cogu hamileler yasar bu drumuAgzimda surekli pasli bir tat var sanki sizce normal mi bu durumda olan var mi hastaneye mi gitsem
Merhaba canim. Nasilsin?12+3 te ogrendim canim
Canim cok sukur bulantim kalmadi midem cok yaniyor agzimin ici zehir gibi bunlarda normal sanirim.doktora haftaya gidicem canim .karnim buyudu :) senin nasil gidiyor iki haftadir cok stresliydim sinavlarla ugrastim bebegime yansimamistir insallah:)Merhaba canim. Nasilsin?
Nasil gidiyor mide bulanti falan varmi hala yoksa rahatladinmi
Doktora gitdin mi bu aralar.
Benim doktor temmuz sonuna cagirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?