2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Canim cok sukur ikili test sonucum temiz cikti darisi tum bebislere insallah

Merhaba arkadaşlar. Ben de mart ayında öğrenenlerdenim. Sayfayı yeni farkettim. 11 haftayı tamamladım. Hepinize Mutlu sağlıklı rahat hamilelikler diliyorum. Sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza.

Bende 10 martta hamile oldgumu öğrendim şuan 3.5 aylık hamileyim

Bende martta öğrendim 14 haftayı tamamladım allahın izniyle kucaklatimiza almayı nasip etsin

Canim cok sukur ikili test sonucum temiz cikti darisi tum bebislere insallah
Merhaba canim Nasilsin?
Cok sevindim insAllah hep boyle guzel devam.eder hersey yolunda gider.
Bebek nasil kendinizi nasil hiss ediyorsunuz hareket falan varmi?Ama erkek gec hareket edermis oyle duydum.
Ben cok kotuyum krip bogazim sisti oksuruyorum kotu derecede ve cok kotu sancil var doktoru aradim once bebege bakalim.dedi sonra ilac veririm saat 2 de gidicem doktora insAllah bebegim iyidir.

Canim cok gecmis olsunn dikkat et ilac filan alma sakin iyidir bebis gripten filan bisiy olmaz insallah bol bol su ic gribede iyi gelir.canim hissedemiyorum hareketlerini daha surekli elim karnimda ama ses yok:) doktordan sonra yaz insallah hersey iyidir endiseleneme

Doktora gitdim geldim sukur hersey yolunda oksurdugum icin sancim varmis ama korkacak bisey yokmus
Ilk kez boyle net gordum bebegimi ilk once uyumustu bi oksurdum hoppp kalkti basladi tekme atmaya kolarini oynatiyor yuzune goturuyor bi anda dondu falan cok hareketliydi ama cinsiyeti goremesi 13 14 haftalikmia bebisim.

Hadi gozun aydin canim dedim birsey yoktur diye korkma olur oyle agri sanci normal cok siddetli olmadigi surece:) masallah .artik buyuyolar annesi iyice belli olucak:) insan yinede hayretler icinde kaliyor ama onun hareket ettihi filan horunce .bugun benimde tam 14 hafta olfu canim ayniyiz

Arkadaşlar merhaba. bişey sormak istiyorum. Bugün 11+6 yim. Karnımda top varmış gibi tuhaf bi gerginlik var. Yaşayan var mı. Dün doktoruma sormuştum pıhtı kasilma yapar dedi kanama yasiyorum ama bu kadar hiç olmamıştı. Korktum acikcasi.

merhaba arkadaşlar. ben buraya bi kere yazdım bi daha girip takip edemedim mide bulantılarından hayata küsmüş gibiyim çok zorlanıyorum.. 2 haftadır kusmalarım da başladı yarın doktora gideceğim zeka testi için çağırdı. nasıl yapılıyor acaba, yaptıranlar benimle paylaşabilirler mi?

Allah yardımcın olsun zordur bulantı. Atlatirsin inşallah.
Bahsettiğin test ikili test değil mi. Öyleyse önce bebekte ense kalınlığı ölçüyor doktor sonra kan veriyorsun.

Allah yardımcın olsun zordur bulantı. Atlatirsin inşallah.
Bahsettiğin test ikili test değil mi. Öyleyse önce bebekte ense kalınlığı ölçüyor doktor sonra kan veriyorsun.

Amin inşallah geçer iş yerinde zar zor çalışıyorum çok zor oluyor. galiba ikili test. Doktor bana o şekilde söylediği için hiçbir bilgim yok. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ☺

Merhaba hanımlar. Bugün 15+3'teyim. Bi süredir foruma girmediğimi farkettim. Ben de bizdeki gelişim ve değişimleri paylaşayım istedim. Benzer durumlar yaşayan olursa diye...
En son Mayıs başında gittim kontrole. 13. Hafta başında. İlk kez kol ve bacaklarını, sevimli göbüşünü, yanaklarını gördüm. Hareket ettiğini... Hala inanamıyorum ekrandaki minik insanın benim içimde olduğuna.
Ense kalınlığı ölçümü, boyu, kalp atışları normal çıktı Çok Şükür. İkili test de yapıldı. O da normalmış. Cinsiyetiyle ilgili bişey söylemedi henüz. Bizim de aklımıza gelmedi sormak. Bebeğin hareketlerine yoğunlaşınca.

11. Hafta itibariyle sabah kalktığımda veya gece tuvalete kalktığımda el ayalarımda ve ayak tabanlarımda iğne batar gibi bir hisle müthiş kaşıntı oluyordu. Tekrar yatağa girince bi süre uyutmatacak türden. Doktora sorduğumda tüm vücutta uyuşma karıncalanma yoksa eğer el ve ayaktaki damarlar bu sıralar hafif genişlemeye ve el ayaklar çok sıcaklamaya başlayabilir. Belki damarlarındaki bu değişim sende kaşıntı gibi hissedilmiş olabilir dedi. Sıcaklama pek yok genelde soğuktur el ve ayaklarım. Şimdi 15 haftadayım. Kaşıntı ve batmalar neredeyse yok gibi artık.

Geçen hafta 2 gün çok rahatsız edici bir kabızlık yaşadım. Çok afedersiniz fazla ıkınmaya da korktum bebeğe zarar olmasın diye. Çok da sancı yaptı rahme bağırsaklar baskı yaptığı için. Çok şükür ki görümcemin önerdiği yöntemle akşamına kurtuldum. Yöntem: kuru veya yaş kayısı şekersiz olarak suda haşlanır. Sıcakken suyu içilir, haşlanmış kayısılardan da yenir. Ben kuru erik de attım içine bi kaç tane. 2-3 saat sonra faydasını gördüm çok şükür.
Yukarıda yazdığım olaylar sizin de başınıza gelirse fikir versin diye paylaşmak istedim hanımlar. Sizde de hamişlik sürecinde oluşan farklı değişiklikler var mı?

2 Hafta sonra cts. Kontrolümüz var. 17. Haftamda. Sanırım bu gidişimizde cinsiyetini öğrenebiliriz. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah hepimizin bebişleri

Son düzenleme:
Agzimda surekli pasli bir tat var sanki sizce normal mi bu durumda olan var mi hastaneye mi gitsem

Merhaba canim. Nasilsin?
Nasil gidiyor mide bulanti falan varmi hala yoksa rahatladinmi
Doktora gitdin mi bu aralar.
Benim doktor temmuz sonuna cagirdi.
Canim cok sukur bulantim kalmadi midem cok yaniyor agzimin ici zehir gibi bunlarda normal sanirim.doktora haftaya gidicem canim .karnim buyudu :) senin nasil gidiyor iki haftadir cok stresliydim sinavlarla ugrastim bebegime yansimamistir insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…