- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
Cok sukur gecmis ama mide yanmasi erken baslamis elma ye bol bol o keser yanmayi.Canim cok sukur bulantim kalmadi midem cok yaniyor agzimin ici zehir gibi bunlarda normal sanirim.doktora haftaya gidicem canim .karnim buyudu :) senin nasil gidiyor iki haftadir cok stresliydim sinavlarla ugrastim bebegime yansimamistir insallah:)
Aynen canim cok sukur ilk uc ay sonrasi zor geciyor galiba onuda atlattik.hissedemiyorum canim ya surekli elim karnimda .16 haftamizdayiz az bir sure sonra hissederiz sanirim.cinsiyetini temmuzdami ogreniceksin.ay ben cok erken ogrenmisim galiba cinsiyetini:) haftaya kesinlessin iyice kiyafet almaya baslicamCok sukur gecmis ama mide yanmasi erken baslamis elma ye bol bol o keser yanmayi.
Korkma stres icin bebeginle konus rahatlar oda sende iyi gelirmis bebeklere konusmak.
Benim aetik hamilelikle ilgili herhangi bir belirtim yok mide bulanmasi yanmasi falan cok wukur iyiyiz
Benimde gobusum cikti artik gorenler anliyor hamile oldugumu hareket hiss ediyormusun?
Ben hiss ediyorum ama cook az anlasilmasi zor sekilde.
Evet bizimki temuza kaldi eyer o zamanda gosterirse bebisim ogreniriz.Aynen canim cok sukur ilk uc ay sonrasi zor geciyor galiba onuda atlattik.hissedemiyorum canim ya surekli elim karnimda .16 haftamizdayiz az bir sure sonra hissederiz sanirim.cinsiyetini temmuzdami ogreniceksin.ay ben cok erken ogrenmisim galiba cinsiyetini:) haftaya kesinlessin iyice kiyafet almaya baslicam
Cok degisikmis canim ilk defa duydum .ay suan agliyorum sevincten bebegimi ilk kez hissettimEvet bizimki temuza kaldi eyer o zamanda gosterirse bebisim ogreniriz.
Haklisin beklemek cok zor ya sanki gecmiyor zaman hemen gecsede kavussak miniklerimize
Bizde kiyafet almak falan yok o kotu iste istedigini alamiyorsun bebegine yalniz bebek olduktan sora anne gider bebegin herseyini alir gelir biz hastaneden cikana kadar hazirlanir oda yani siz sanslisiniz.
Bende daha ogrenemedim cinsiyetibizimde daha cinsiyetimiz belli olmadı
Cok guzel bir hiss rabbim olmayanlara nasip etsinCok degisikmis canim ilk defa duydum .ay suan agliyorum sevincten bebegimi ilk kez hissettim
Farklidir canim kimi daha erken hiss eder kimide 23 te falan merak etme 2 hafta sonra hiss edersinBen daha hiç bişe hissedemedim.Gerçi ilk çocukta hareketlerini hissetmek bazen 20, 21. Haftayı bulur diyor deneyimli gebe arkadaşlarım. Sadece arada bir kasık ağrısı oluyor hafiften o kadar.
Bu arada geçen hafta yani 17. Haftamın ortasında kontrolüm vardı. Cinsiyetini öğrendikMinik bi prenses büyüyormuş içimde
Hayirli olsun canim Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.bende yeni yeni hissediyorum boyle goz seyirmesi gibi bir his oluyo herkeste degisiyomus yakin zamanda hissedersin endiselenmeBen daha hiç bişe hissedemedim.Gerçi ilk çocukta hareketlerini hissetmek bazen 20, 21. Haftayı bulur diyor deneyimli gebe arkadaşlarım. Sadece arada bir kasık ağrısı oluyor hafiften o kadar.
Bu arada geçen hafta yani 17. Haftamın ortasında kontrolüm vardı. Cinsiyetini öğrendikMinik bi prenses büyüyormuş içimde
Merhaba canim Nasilmis bebisin? Sen nasilsin?Kizlar napiyosunuz hic sesiniz cikmiyor:) ben bugun gittim doktora bebisimi gordum cok mutluyum .
Yuruduyse bebektir o mutlaka hemde erkek bebek anne karninda yuzermis cinsiyeti bellimi bebegin?kızlar bebeğinizin hareket ettiğini nasıl hissediyorsunuz? Bugün ben iş yerinde dosya çıkartıyordum karnımda pıtır pıtır bişiler yürüdü gibi hissettim, şaşırdım birden karnımda bişi yürüyo sanki dedim. İş yerindeki ablalar bebek hareket etmiştir dediler. Gün içinde bi kaç kez daha oldu çok tuhaf hissettim
Kizlar napiyosunuz hic sesiniz cikmiyor:) ben bugun gittim doktora bebisimi gordum cok mutluyum .
Senin de ilk bebeğin sanırım değil mi tatlım? Ay çok tatlı bir ilk hareket olmuşkızlar bebeğinizin hareket ettiğini nasıl hissediyorsunuz? Bugün ben iş yerinde dosya çıkartıyordum karnımda pıtır pıtır bişiler yürüdü gibi hissettim, şaşırdım birden karnımda bişi yürüyo sanki dedim. İş yerindeki ablalar bebek hareket etmiştir dediler. Gün içinde bi kaç kez daha oldu çok tuhaf hissettim
Yuruduyse bebektir o mutlaka hemde erkek bebek anne karninda yuzermis cinsiyeti bellimi bebegin?
Benimki belli degil ama ben ilk once hiss edilmeyecek sekilde karincalanmalar hiss etdim sonra git gide guclendi simdi bildigin tekme ama oda uzanikken hiss ediyorum.
Benimkide belli oldu erkekmiwbebeğimizin cinsiyeti erkekmiş demek ki o yüzden erkenden tekmelemeye başladı :)
sizinki belli oldu mu acaba?
Merhaba canim nerelerdesin yoksun merak etdim seni iyimisin?Kizlar napiyosunuz hic sesiniz cikmiyor:) ben bugun gittim doktora bebisimi gordum cok mutluyum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?