2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Merhaba arkadaşlar buradaki bütün hamişler doğal yollarla mi gebe kaldiniz ? Tedaviyle kalan var mı acaba ?

Kızlar merhaba hamile olanlar insallah saglikli sihhatli bir sekilde alirsiniz bebislerinizi kucaginza rabbim bizlere de en kisa zamanda nasip etsin insallah benim de yarin bat günüm bugun test aldim dayanamadim insallah yarin adet olmam da testi yaparim insallah hamileyimdir

Aminn..İnşallah hamilesindir. :) Burda yazılanları okuyunca insanın içi kıpır kıpır oluyor.. Beklemek ne kötü

Aminn..İnşallah hamilesindir. :) Burda yazılanları okuyunca insanın içi kıpır kıpır oluyor.. Beklemek ne kötü
Aynen ya su an icim bir sıkılıyor ki anlatamam testin dogru sonuc verecegini bilsem yapcam simdi ama birde negatif olursa yarinda adet olursam bosuna yapmis olucam

Aynen ya su an icim bir sıkılıyor ki anlatamam testin dogru sonuc verecegini bilsem yapcam simdi ama birde negatif olursa yarinda adet olursam bosuna yapmis olucam
Sabah ilk idrarla daha sağlıklı sonuç veriyor muş. Beklemek zor ama Bu zamana kadar yapmadiysan sabah yap bence. Gerci günü gelmeden cikanda var cikmayanda. İnşallah bebeğin seninledir. :)

İnşallah canım çok sağol. Allahım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bende hamile olduğumu öğrendim kızlar rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba canim hos geldin
Test yaptin mi?
InsAllah hamilesindir haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…