- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
beta hcg değerim 70,71 çıktı değerim artar mıEvet tebrik ederim canım
Tebrik ederim hamilesiniz qalibaKızlarr bu sabah test yaptım adetime 2 gün var hamilemiyim sizce
2 gun sonra yine ver 2 kati olursa katlaniyor demekdirBe
beta hcg değerim 70,71 çıktı değerim artar mı
Aminn..İnşallah hamilesindir. :) Burda yazılanları okuyunca insanın içi kıpır kıpır oluyor..Kızlar merhaba hamile olanlar insallah saglikli sihhatli bir sekilde alirsiniz bebislerinizi kucaginza rabbim bizlere de en kisa zamanda nasip etsin insallah benim de yarin bat günüm bugun test aldim dayanamadim insallah yarin adet olmam da testi yaparim insallah hamileyimdir
Aynen ya su an icim bir sıkılıyor ki anlatamam testin dogru sonuc verecegini bilsem yapcam simdi ama birde negatif olursa yarinda adet olursam bosuna yapmis olucamAminn..İnşallah hamilesindir. :) Burda yazılanları okuyunca insanın içi kıpır kıpır oluyor..Beklemek ne kötü
Sabah ilk idrarla daha sağlıklı sonuç veriyor muş. Beklemek zor ama Bu zamana kadar yapmadiysan sabah yap bence. Gerci günü gelmeden cikanda var cikmayanda. İnşallah bebeğin seninledir. :)Aynen ya su an icim bir sıkılıyor ki anlatamam testin dogru sonuc verecegini bilsem yapcam simdi ama birde negatif olursa yarinda adet olursam bosuna yapmis olucam
Ben tedaviyle kaldim 5 ci yilimdaMerhaba arkadaşlar buradaki bütün hamişler doğal yollarla mi gebe kaldiniz ? Tedaviyle kalan var mı acaba ?
Masallah erken ogrenmissinben de 10 martta battan 6 gün önce idrar testinde öğrendim hamile olduğumu.
Tebrik ederik Hayirli olsunBende hamile olduğumu öğrendim kızlarrabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin insAllahMerhaba kızlar hem yeni üye hemde yeni anne adayıyım hamile olduğumu bugün öğrendim o bekleyiş ve belirsizliklerinizin sonu mutlu haberlerle son bulsun ins amin
Merhaba canim hos geldinKızlar merhaba hamile olanlar insallah saglikli sihhatli bir sekilde alirsiniz bebislerinizi kucaginza rabbim bizlere de en kisa zamanda nasip etsin insallah benim de yarin bat günüm bugun test aldim dayanamadim insallah yarin adet olmam da testi yaparim insallah hamileyimdir
Gece yaptım canım negatif sonuc ama daha adet olmaadım insallah gec döllenme olmustur da hamileyimdir adet olmam :)Merhaba canim hos geldin
Test yaptin mi?
InsAllah hamilesindir haber verirsin
InsAllah canim dedigin gibidir rabbim yuzunu guldurur bu seferGece yaptım canım negatif sonuc ama daha adet olmaadım insallah gec döllenme olmustur da hamileyimdir adet olmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?