2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Kızlar bu sabah 5 de yine gebelik testi yaptım yine silik çıktı dün yaptığımdan biraz koyu sadece adete 1 gün kaldı dünkü beta hcg değerim 70,71 yarın yine kan vereceğim akşamdan beri düşünüyorum değerim artar mı diye

Artar canim inşallah 70 çok düşük değil ve adet ten birgün öncesi için normal.

Ade
Artar canim inşallah 70 çok düşük değil ve adet ten birgün öncesi için normal.
adetime 2 gün kala 70,71 çıktı yarın sabah bi daha kan vereceğim ama doktor 2 katı olması lazım dedi eğer değerim katlamazsa kimyasal olabilirmiş çok heveslenme dedi morelim bozuldu

Ade

adetime 2 gün kala 70,71 çıktı yarın sabah bi daha kan vereceğim ama doktor 2 katı olması lazım dedi eğer değerim katlamazsa kimyasal olabilirmiş çok heveslenme dedi morelim bozuldu
Canim doktor hakli kimyasal da olabilir ama sen moralini bozma kimyasal da kahve lekelenme yada kanama oluyor. İnşallah güzel güzel artar değerin.

S

Sag ol canim senin de baya geç olmuş Allah hepimizin yavrusunu saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.
Amin Canim
Insan beklemekten bir sure sonra yoruluyor ve bikiyor sonra birde bakiyorki mucizesi gelmis coktan anesine mesajlar iletiyor

Dusunup kendini sterese sokma lutfen bebisin icin ster iyi degil bebege zarar
Iyi dusun iyi olsun canim lutfen

N nonsense38 Merhaba canim nasilsin?
Nasil gidiyor bel agrilarin ne oldu gectimi ?
Merhaba canim canim o gebelikten degilmis usutmuusm sanirim cunku o agridigi gunun ertesi gunu sicak bi dus aldim agrim filan kalmadi :) dun dershanede cikardim afedersin bulantilarim vardida dun ilk oldu cikarmam.sonracigimaa :) goguslerde agriya devam halsizlik yorgunluk uyku onlar hep var zaten simdilik bu kadar canim buna sukur.senin nasil gidiyor .kontrolum bir ay sonra insallah bebegim iyidir diye endiseleniyorum

Belinin iyi olduguna sevindim lutfen endiselenme aklina kotu seyler getirme iyi dusun ki iyi olsun ben aklima hic kotu seyler getirmiyorum insAllah hersey yolundadir
Bu arada bulantilar baslamis cikarmissin bile Allah yardimcin olsun
Bende durum ayni yorgunluk falan yok benimde gogusler bazen aciyor bazende bisey yokmus gibi oluyor
Ve bugun yemek yaparken yemekten tiksindim midem bulandi ama cikarmadin sonra yemegimide yiyemedim
Benim kontrol daha var 2 hafta bir turlu gevmiyor yaa onumuzdeki ayin 2 3 4 boyle gidicem insAllah

Ayy benim bulantilarim baslamadi daha sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Belirti olmayinca bebisime bir şey oldu diye korkuyorum.

Canim sen niye o kadar geç öğrendin ?
Soyle soyliyim benim 5 yil olucakti temmuzda ama hic hamile kalamadim tedaviler beklemek umutlarin hice cikmasi sonra insan umudunu kaybediyor bende umudumu kaybetmisdim tiriod icin tedavi goruyordum birsuru ilac iciyordum bir gun sabah yatagimda bi bulanti tutdu beni cikaricaktim az kalsin 13 gun gecmis tabi adet o gun bi test aldim kopkoyu 2 cizgi hamile oldugumu ogrendim cok sukur
Rabbim olmayanlara nasip etsin Amin

Ne güzel canim yaa saglikli bir hamilelikten sonra saglicakla kucagina alirsin meleğini inşallah.

Arkadaşlar çok kötüyüm 2 gün önce beta hcg değerim 70,71 çıkmıştı şimdi kahverengi çok az kan geldi düşükmü yapıyorum nolur cevap verin

Ay canim cok haklisinda bazen boyle sacma sapan seyler geliveriyo insanin aklina .bugun aksamda cok fena oldum mutfaga giremedim yazik esim isten gelip bide yemek yapti .dokunamadim bile hersey burnuma kokuyo .bu zamana kadar nasil guzeldi yaa .bende merakla bekliyorum kontrol gununu yaz mutlaka .bende doktorumu degistirecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…