- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.301
Dr bana cogul olabilir demisti canm ama beta adetten 2 gun once 281 di suan bilmiuorm beta degeri normal olup cift kese oambilirmi acabaEvet canim tup bebek benim asilama mi dedin canim asilamayla ilgili bi bilgim yok nasil oluyo da kese gormeye gidince belli olur nezaman gidicen benim coook var daha.hcg kacti buarada
Senin hcg kac cikti cift kese nezaman goruldu canmEvet canim tup bebek benim asilama mi dedin canim asilamayla ilgili bi bilgim yok nasil oluyo da kese gormeye gidince belli olur nezaman gidicen benim coook var daha.hcg kacti buarada
Arada bir batiyo benim belirsiz degil.okadar ama normal heralde bunlar haff.sancilar batmalarAma benmki belli belirsiz oluuor canim seninde mi oyle
evet canım ikiz gibi görünüyor seninde sağlıklı sıhhatli olsunda inşallahaynen benimde tüp bebekle oldu 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi ve transferin 13.günü 982, 15.günüde 2609 çıktı, benim ilk ultrasona 5.haftada bakıldı, 2 hafta sonrada kalp atışı dinlemeye gidecez inşallah, yani bi tane daha çıkma ihtimali var gibi değilmi, doğrusu ikizmiş tekmiş çok önemsemiyorum Allah sağlıklı hayırlı evlat versin önemli değilde merak benimki
Bende ayakta gezersen batma oluyor canm geneldeArada bir batiyo benim belirsiz degil.okadar ama normal heralde bunlar haff.sancilar batmalar
Kese gormedim ki daha ben hcg 10514 cikti bugun 2 embriyo transfer edildi bu degee gore ikisinnde orda oldugunu umut ediyorum 9 ekimde cagrdi dr um sagolsn sanirim hem kese hem kalp atisi duyarz ozamanaSenin hcg kac cikti cift kese nezaman goruldu canm
Ya hcg degeride kesin tek iki demiyo diyo dr lar da kesin tani usg sabredip beklicez nasil sabrediceksemDr bana cogul olabilir demisti canm ama beta adetten 2 gun once 281 di suan bilmiuorm beta degeri normal olup cift kese oambilirmi acaba
İnsallah canm buyuk ihtimal cogul canim seninki benim ikiz olma ihtimali dusuk saglikli olsunda farketmez benim 8 gun gecikmeyle ancak odgre yukselmesi lazimKese gormedim ki daha ben hcg 10514 cikti bugun 2 embriyo transfer edildi bu degee gore ikisinnde orda oldugunu umut ediyorum 9 ekimde cagrdi dr um sagolsn sanirim hem kese hem kalp atisi duyarz ozamana
Anliyorm canim benm degr pazartesi 10000 civari olmasi lazim 1 hafta gunum gecmis oluyor uaniYa hcg degeride kesin tek iki demiyo diyo dr lar da kesin tani usg sabredip beklicez nasil sabrediceksem
Normal gebelik olmayinca bhcg lerde normal olmuyo hep diken ustundeyim kese bile goremedim drum. Neden yavas davraniyo 5 haftada kese 6haftada kalp.atisi duyan gordm.ama beni muayneye bile cagrmiyo canim cok sikiloyoİnsallah canm buyuk ihtimal cogul canim seninki benim ikiz olma ihtimali dusuk saglikli olsunda farketmez benim 8 gun gecikmeyle ancak odgre yukselmesi lazim
Hmm benim adetim geceli 6.gunu degerim 10514 ozaman sennde ikiz olabilir bu durumdaAnliyorm canim benm degr pazartesi 10000 civari olmasi lazim 1 hafta gunum gecmis oluyor uani
Sen git baska dr canim kese icin neddn bekliyosn kiNormal gebelik olmayinca bhcg lerde normal olmuyo hep diken ustundeyim kese bile goremedim drum. Neden yavas davraniyo 5 haftada kese 6haftada kalp.atisi duyan gordm.ama beni muayneye bile cagrmiyo canim cok sikiloyo
Ama yani 2 gunde bir 2 kati artmasi lazim ya eger osekilde normal artiyosa 10000 civari olmasi lazim canmHmm benim adetim geceli 6.gunu degerim 10514 ozaman sennde ikiz olabilir bu durumda
İyiaksamlar cnmKızlar iyi akşamlarrr
Karindan ultrasonla gorunurmu ki vajinal baktrmak istemiyorum daSen git baska dr canim kese icin neddn bekliyosn ki
Bence gorunur bende vajinaldan korkuuorm ama kalp atisi icin falan alttan bakiuorms saniri.Karindan ultrasonla gorunurmu ki vajinal baktrmak istemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?