2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
3 hafta önce çok az bi kanamam olmuştu peceteye dilince gordum.biraz fazlası gectgmz cumartesi oldu telaşa kapildim tabi ama bidaha olrsa dktra gdicem artık dedim ve bugün akşam işten çıkarken cumrtesiden de fazla gelen bi kanama daha.yarin doktordan randevu aldım inş bisey yoktur dua edin bize.kızım hareketli kıpır kıpır ama telaş etmemek elde değil bennurumut dikkat et cnm sende bi doktora git.

Cnm benimde dun pembe kanamam geldi dra gittim hemen 1 hafta istirahat verdi tuvalet yemek disinda kakmam yasak.Panik yapma hemen yat dinlen
İçimi rahatlattın yemin ederim. Yarın sağlıkocağında iğne günüm kalp atışlarını bi dinleyim. Gerekirse anneme gider kalırım yeter ki bebeğim beni bırakmasın. Kalkmam ayağa

Allah ım yavrularımızı bize bağışlasın çok korkunç bişey devam ederse yarın doktora gidecem. Hiç iyi değilim yaaa. Benimki de hareketli ama leke görünce şok oldum.

Allah ım yavrularımızı bize bağışlasın çok korkunç bişey devam ederse yarın doktora gidecem. Hiç iyi değilim yaaa. Benimki de hareketli ama leke görünce şok oldum.
Amin cnm amin ins.Rabbim korusun evlatlarimiz.esimde yok yanımda herşeye tek basima uğraşmak okdar zor ki anlatamam...

İçimi rahatlattın yemin ederim. Yarın sağlıkocağında iğne günüm kalp atışlarını bi dinleyim. Gerekirse anneme gider kalırım yeter ki bebeğim beni bırakmasın. Kalkmam ayağa
Cnm benimde yarin halam gelck bakmaya.Yolculuk yapmstm ben dr kizdi birsuru ..En iyu ilaci dinlenmek

Doktorunu bi ara istersen canım inş kötü bişey yoktur
İnş kötü bişey değildir canım aynen. Doktoruma ulaşmak çok zor ilk haftalarda yine lekem olduğunda aramıştım kırmızı pembe gibiyse sıkıntılı dedi yanındaki ebe kahverengiy se korkma demişti yine aynı şeyi dicekler kesin.

TE="bennurumut, post: 45072788, member: 673427"]Canım benim tabiki zordur nerde eşin niye yalnızsın[/QUOTE]
Esim kursta 1.5 aydır ve ağustosa kadar da yok 2 haftada bir hafta snlri ancak gelebiliyor.inş herşey yolundadır yarını iple cekiyorum

Planlarımız aynı teşekkürler siz tecrübeli anneler sağolsun gerekli şeyler alcaz inş danışarak

Kızlar az önce baktım kahverengi az bi lekem gelmiş o kadar korktum ki anlatamam benim gibi 6.ayda başına gelen var mı

Geçmiş olsun kızlar Allah yardımcınız olsun inşallah bebisler tam vaktinde gelir stres yapmayın yatıp dinlenin ayağa kalkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…