2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İçimi rahatlattın yemin ederim. Yarın sağlıkocağında iğne günüm kalp atışlarını bi dinleyim. Gerekirse anneme gider kalırım yeter ki bebeğim beni bırakmasın. Kalkmam ayağa
Canım geçmiş olsun sen yinede doktoruna git bence.belki ilaç kullanman gerekir.doktorlar kahverengiyse önceden olan bi kanamadır kırmızysa taze o an olan kanamadır diyolar.eminim bebişin iyidir ama neden olduğunu öğrenirsin en azından.

Aynen tatlım onda karar kıldık bi de park yatak da lacaz ayrıca bu da daha çok gezmelik olacak bize
ay evet park yataklarda cok kullanisli. sanirim ben de ilk etap da onu alacagim.
cunku su anda bebek odasi yapmayi planlamiyorum. temmuz gibi oturdugumuz evi satabilir, yenisini bulup alabilirsek tasinacagiz. bebek odasini yeni evde hazirlarim dedim ben de... simdilik odama atacagim bir park yatak orda yatsin :) zaten ilk alti ay ayni odada daha rahat ediyormus anne ve bebek.
bir de sallanan koltuk alayim diyorum yaa.. gecen gun magazada gordum cok rahatti. emzirmek icin dort dortluk.

bu arada kizlar, benim arada yegenim geldi gitti kanadaya. ay oglusum kocaman olmus, boyu bana ulasmis neredeyse. 10.5 yasinda artik. bebege kendi harcliklariyla hediye almis. hem de onceden arastirip, parasini biriktirip annesine hangi magazaya gitmeleri gerektigini soylemis sadece. ustunde projeksiyonu, altinda donen ayiciklari olan, besige asilacak oyuncaklardan almis. muzikli falan. arastirmis bayagi. diyor ki bebekleri en iyi uyutma yontemi muzikmis. bir de bu projeksiyon sayesinde tavana vuran yildizlara bakarken de uyuyakalirmis bebek... bana sakin bebegi sallama uyutmak icin, beynindeki su sallaniyormus hic iyi degilmis bebek icin diyor! bayagi bayagi okuyup ogrenmis yaaa! nasil heyecanlanmis. her sabah gelip karnimi optu gunaydin dedi bebise. bana cantam dahil hic birseyi tasitmadi. centilmen olmus. sen hamilesin tasimayacaksin diyor.
vallahi cok zor gonderdim geriye kizlar. arkasindan iki gozum iki cesme hungur hungur agladim. daha dun kollarimda bebekti de altini degistirip uyutuyordum. ne zaman kocaman oluverdi boyle!

kiz az buz degil nerdeyse gunde 3 5 defa yasiyorum.bebege zarari yoktur ins,doktora sorucam unutuyorum hep.

canim o doktor neymis oyle ya daha dur bismillah.var doguma insallah donecek.son.anda bile donenler var.ay bu doktorlar varyaaaa .endiselenme cnaim daha erken

canımm yaa nasıl özenmiş nasıl heveslenmiş. ben bile etkilendim canım. bide uzaktasın kıyamam sana ben

Doğru söylüyorsun canım lavaboya gitmeye korkuyorum şuan ama yarın doktora gidecem randevu günümü beklemicem

Cooook guzel vala bayildimmmm ayy fotolari da paylasirsin giydirdikten sonra insallah
Sağol canım evet ben de çok beğendim eteğin bitmesini bekleyemeden sizinle paylaştım
İnş canım hep birlikte o fotoları paylaştığımız günleri de görürüz

Minik prenses güle güle giysin cnm

Forumun ilk buluşmasını gerçekleştirdik sanırım biz kızlar bu böyle tarihe düşülsün forumlarda buluşmalar oluyor ya
Sağol canım tekrar eline emeğine sağlık evet biz tanışıp buluştuk komşu bile sayılırız inş bebişlerimizi tanıştırmakta nasip olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…