- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.181
Aynen tatlım onda karar kıldıkhayatim mavi olan yanina yataga yatirmak icin galiba.. ben kirmiziyi biraz daha begendim. hem bebisin kendi besigi olmus olur hem de oglusu sallama firsatin. :)
Canım geçmiş olsun sen yinede doktoruna git bence.belki ilaç kullanman gerekir.doktorlar kahverengiyse önceden olan bi kanamadır kırmızysa taze o an olan kanamadır diyolar.eminim bebişin iyidir ama neden olduğunu öğrenirsin en azından.İçimi rahatlattın yemin ederim. Yarın sağlıkocağında iğne günüm kalp atışlarını bi dinleyim. Gerekirse anneme gider kalırım yeter ki bebeğim beni bırakmasın. Kalkmam ayağa
ay evet park yataklarda cok kullanisli. sanirim ben de ilk etap da onu alacagim.Aynen tatlım onda karar kıldıkbi de park yatak da lacaz ayrıca bu da daha çok gezmelik olacak bize
ee nerde hani orguler? bakalim da cici cici kiyafetler gorelimEki Görüntüle 1767927 Kızlarr iyi akşamlar bunlar da bizecandanotecann teyZemizin ördükleri
Alt kısmına balerin eteği giydiricem foto çekimi için
Tatlim foto yuklenmemis galibaEki Görüntüle 1767927 Kızlarr iyi akşamlar bunlar da bizecandanotecann teyZemizin ördükleri
2013 te 2bin tl idi. 3 senede 800 tl zamBugün Sağlık ocağında bi kadınla tanıştım yeni doğum yapmış bursa medical parkta Sezeryan 2800 tl ödedik dedi yuuuuuuh dedim o ne be soyuyorlar insanları
kiz az buz degil nerdeyse gunde 3 5 defa yasiyorum.bebege zarari yoktur ins,doktora sorucam unutuyorum hep.Hem de nasıl canim yaacok sinir oluyoruz koltukta azıcık kıpırdamaya gelmiyor hemen çaaattt diye bi ses tabi canımın yanması da çabası ben de düşündüm zarar verir mi diye ama yapacak bisey yok ki bilemedim yani
ee nerde hani orguler? bakalim da cici cici kiyafetler gorelim
Yüklemeyi unutmuşum canlarTatlim foto yuklenmemis galiba
Cooook guzel vala bayildimmmm ayy fotolari da paylasirsin giydirdikten sonra insallahYüklemeyi unutmuşum canlardüzelttim
canim o doktor neymis oyle ya daha dur bismillah.var doguma insallah donecek.son.anda bile donenler var.ay bu doktorlar varyaaaa .endiselenme cnaim daha erkenHerkese ıyı günler bütün hamıslere mutlu saglıklı haftalar olsun ınsallah :) bendede mısafır durumları hat Safa'da yatılı olanı gelıp gıdenı ne ararsan var :):) benım bebegım ıcınde ters dedı doktorumuz napabılırım acaba kızalar tavsiyelerimize ıhtıyacım war
canımm yaa nasıl özenmiş nasıl heveslenmiş. ben bile etkilendim canım. bide uzaktasın kıyamam sana benbu arada kizlar, benim arada yegenim geldi gitti kanadaya. ay oglusum kocaman olmus, boyu bana ulasmis neredeyse. 10.5 yasinda artik. bebege kendi harcliklariyla hediye almis. hem de onceden arastirip, parasini biriktirip annesine hangi magazaya gitmeleri gerektigini soylemis sadece. ustunde projeksiyonu, altinda donen ayiciklari olan, besige asilacak oyuncaklardan almis. muzikli falan. arastirmis bayagi. diyor ki bebekleri en iyi uyutma yontemi muzikmis. bir de bu projeksiyon sayesinde tavana vuran yildizlara bakarken de uyuyakalirmis bebek... bana sakin bebegi sallama uyutmak icin, beynindeki su sallaniyormus hic iyi degilmis bebek icin diyor! bayagi bayagi okuyup ogrenmis yaaa! nasil heyecanlanmis. her sabah gelip karnimi optu gunaydin dedi bebise. bana cantam dahil hic birseyi tasitmadi. centilmen olmus. sen hamilesin tasimayacaksin diyor.
vallahi cok zor gonderdim geriye kizlar. arkasindan iki gozum iki cesme hungur hungur agladim. daha dun kollarimda bebekti de altini degistirip uyutuyordum. ne zaman kocaman oluverdi boyle!
Minik prenses güle güle giysin cnmEki Görüntüle 1767927 Kızlarr iyi akşamlar bunlar da bizecandanotecann teyZemizin ördükleri
Doğru söylüyorsun canım lavaboya gitmeye korkuyorum şuan ama yarın doktora gidecem randevu günümü beklemicemCanım geçmiş olsun sen yinede doktoruna git bence.belki ilaç kullanman gerekir.doktorlar kahverengiyse önceden olan bi kanamadır kırmızysa taze o an olan kanamadır diyolar.eminim bebişin iyidir ama neden olduğunu öğrenirsin en azından.
kim kim buluşmuş anlamadımki ben.Minik prenses güle güle giysin cnm
Forumun ilk buluşmasını gerçekleştirdik sanırım biz kızlarbu böyle tarihe düşülsün forumlarda buluşmalar oluyor ya
Sağol canım evet ben de çok beğendim eteğin bitmesini bekleyemeden sizinle paylaştımCooook guzel vala bayildimmmm ayy fotolari da paylasirsin giydirdikten sonra insallah
Sağol canım tekrar eline emeğine sağlıkMinik prenses güle güle giysin cnm
Forumun ilk buluşmasını gerçekleştirdik sanırım biz kızlarbu böyle tarihe düşülsün forumlarda buluşmalar oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?