- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.201
İnşallah o günleri de görürüz komşuSağol canım evet ben de çok beğendim eteğin bitmesini bekleyemeden sizinle paylaştım
İnş canım hep birlikte o fotoları paylaştığımız günleri de görürüz
Sağol canım tekrar eline emeğine sağlıkevet biz tanışıp buluştuk komşu bile sayılırız inş bebişlerimizi tanıştırmakta nasip olur canım
Göbüşlerimizde boyumuzda hemen hemen aynı canım seninde minik prensesine maşallahGöbüşünü de bebişini de sevsinler canım
Tesekkür ederiz teyzoş.seninde çok tatlı göbüşün.defacto dan almiştim canım.bak istersen canımşallah sizeüstündeki çok güzelmiş nerden aldın ki ben bulamıyorum
Yok canım 10 kilo aldım genelde göbüş önde.elbiseden galiba küçük görünmüş olabilirçok cici elbisenizsanki fazla göbüş yok ya da ön pozisyon diye mi öyle gördüm... maşallah annesi az kilo almış
Ayyy kuzum hic bisey almayıp hava bile alsa insan mutlu olur yaatadını çıkarın kuzum
Evet canım çok iyi oldu yemeğimi falan düzfün yiyebilirim hep fastfood yiyordum öğlenleri içime sinmiyordusize de eşinle iyi gezmeler tadını çıkartın biz de dün baya tamamladık eksikleri çok az kaldı çok zevkli bebiş alışverişi
Ohh ne güzel canım iyi gezmelerr
Bu da kızımla ben döbişimiz daha az az çıkıyor kilolar totoya ve memiktolara gidiyor
Rica ederim canim ben 1 tane nevresim takimi 2 tane carsaf aldim o kadar lazim olursa sonra alirimTesekkur ederim kizlar :) kac tanr almak yeterli olur ki ? Ilk zamanlar cok kusarlar mi surekli degismek gerekir mi ki ?
Bu da kızımla benn
Ben ordan kizima pijamasi nevresimi battaniyesi set yapmak istiyroum ama indirimler bi turlu uygun anima denk gelmedi. Hediye almak isteyen yakinlarima soylicem bu gidisle
al buda benden olsun :) gobegim artik sivrilesti,kilo gobeginden cikti
guzel mi acaba ya,emin olamiyorum.nedense bana kalitesiz malzemelermis gibi geliyor english home.nin urunleri..gecen bi bakmistim yildizli nevresim takimi begenmistim.karasiz kalmistim.kullanan var miii
Kızlar bi fotoda kizimla benden size gelsin göbek resmi dicem amabenimki memito ve toto resmi olcak onlar daha çok büyüdü nedense Eki Görüntüle 1767471
Bu da bizden size gelsin
Eki Görüntüle 1767590 Bir göbek de bizden gelsin dobişliğe devam
canım çok yıgılma olmuş sanırım. çok popüler bir doktor. ama ben sevdim inşallah doktorumu buldum. çok sagol.
erken gel ki çok bekleme dedi. kendisi ögle yemegi bile yiyemiyormuş yogunluktan. o kadar iyi yani
geldim canlarımm.
9,45 te gitmiştim bana sıra 2 gibi geldi ! oh şükür ofise geldim şimdi.
doktor 15 gün izin almış. bu pazartesiye de tüm o izin boyunca kontrole gelemeyenler gelmiş. aman allahım ana baba günü gibiydi. eşim sinirlendi. gittik hasta haklarına dedim ki biz paramızı geri istiyoruz. ben çalışıyorum. burada sıra bekleyen hanımlar ev hanımı her halde. ben daha fazla bekleyemicem. zaten ögle yemegi zamanı gelmiş ve ben 4 saattir birşey yememişim. ne şekerim kaldı düşmedik ne tansiyonum. neyse biraz daha bekleyin hazır gelmişken buraya kadar falan filan. aman bu doktor ne popülermiş.
neyse sıra gelince girdim doktor tam bir normal doğum yanlısı çıktı. o kadar bekleyen var dışarda beni hiç baştan savmadı. son derece kafa bir doktor. doktor hanım yaşından dolayı sen normal doguramazsın diyorlar dedim. kim demiş onu? halt etmişler. 45 yaşındakiler bile doguruyor. dedi :)
peki dedim doktor hanım çatı ?
daha kontrol için erken ama bu boyle normal dogurursun. 1,50 likler bile doguruyor. ama son anda olmadı ben sezeryan isterim demek yok dedi. tamam dedim doktor hanım söz. ben kendimi hazırlıyorum.
1 ay sonra tekrar gidicem. göbek deliğimde keskin agrılar oluyordu. magnezyum yazayım osteocare daki yeterli gelmez dedi.
çok iyiyiz. bir ay sonra gel ve erken gel ki beklemezsin dedi.
NicksizYumurta bi resimde sen yükle yagmurr_damlasi senden hiç atmadım resim @cancat tatlım sen ne durumdasın
O kadar yoruldum kiiii bu haldeyim resmen
Bu arada totişi kamufle etmeye çalıştığım doğrudur
+10la böyleyim sonumu merak ediyorum
Eki Görüntüle 1767597
@Sherrysherryladymiranda_1986 NicksizYumurta yagmurr_damlasi neff1316 @cananarya @_Lavin_ @Mjdmjd @pambix ve tüm hanımlar hangisi daha kullanışlı olur memlekette kullanmak yatırmak icin
Bu gobisim:)) 7 kilo aldim
Kızlar kece magnet yapıyorum ama silikon tabancam yok burda konusu gecmisti güçlü bir yapistirici vardı adı neydi onun
Eskisehirden baska boyle soyguncu bir il daha varmidir acaba diye merak ediyordum varmis. Burdaki ozel hastaneler de cok pahali. Hele hastane arasindaki farklar cok fazla. Gercekten anlamiyorum bu durumu. Buna bir standart getirilmeli. Her sene 250 300 tl zam yapiyorlar. Acibademe adim atmaya guc ister iki sene oncesine kadar diger hastanelerle ayniydi simdi iki katina cikti fiyatlari.
Buda,benim koca göbüşüm
Kızıma şapka almıştım, bir de ona uygun tütü Yaptım giyeceği günü merakla bekliyorm
çook sevimli olmuşEki Görüntüle 1767992
Kızıma şapka almıştım, bir de ona uygun tütü Yaptım giyeceği günü merakla bekliyorm
Ayyy bunlar ne cici böyle canım benim güle güle giysin prensesimiz güzel güzel poz versin içindeEki Görüntüle 1767927 Kızlarr iyi akşamlar bunlar da bizecandanotecann teyZemizin ördükleri
Alt kısmına balerin eteği giydiricem foto çekimi için
Ay maşallah canımbu arada kizlar, benim arada yegenim geldi gitti kanadaya. ay oglusum kocaman olmus, boyu bana ulasmis neredeyse. 10.5 yasinda artik. bebege kendi harcliklariyla hediye almis. hem de onceden arastirip, parasini biriktirip annesine hangi magazaya gitmeleri gerektigini soylemis sadece. ustunde projeksiyonu, altinda donen ayiciklari olan, besige asilacak oyuncaklardan almis. muzikli falan. arastirmis bayagi. diyor ki bebekleri en iyi uyutma yontemi muzikmis. bir de bu projeksiyon sayesinde tavana vuran yildizlara bakarken de uyuyakalirmis bebek... bana sakin bebegi sallama uyutmak icin, beynindeki su sallaniyormus hic iyi degilmis bebek icin diyor! bayagi bayagi okuyup ogrenmis yaaa! nasil heyecanlanmis. her sabah gelip karnimi optu gunaydin dedi bebise. bana cantam dahil hic birseyi tasitmadi. centilmen olmus. sen hamilesin tasimayacaksin diyor.
vallahi cok zor gonderdim geriye kizlar. arkasindan iki gozum iki cesme hungur hungur agladim. daha dun kollarimda bebekti de altini degistirip uyutuyordum. ne zaman kocaman oluverdi boyle!
Biz de öyle yaa artık dalga geçiyoruz cok fena elektrik aldım senden diyorum eşimekiz az buz degil nerdeyse gunde 3 5 defa yasiyorum.bebege zarari yoktur ins,doktora sorucam unutuyorum hep.
O zaman an itibariyle sizi kıskanmış bulunuyorumMinik prenses güle güle giysin cnm
Forumun ilk buluşmasını gerçekleştirdik sanırım biz kızlarbu böyle tarihe düşülsün forumlarda buluşmalar oluyor ya
B
Göbüşlerimizde boyumuzda hemen hemen aynı canım seninde minik prensesine maşallah
Defne bebis mışıl mışıl uyusun içinde inşallahkızlar sizden indirim haberini aldım hemen gittim english home a
Eki Görüntüle 1767955 bunun pembesini aldım
Eki Görüntüle 1767956 bu lastikli çarşaf
Eki Görüntüle 1767957
Eki Görüntüle 1767958
ikide kılıf aldım. park yatağın ölçüsüne uygun diye hatırlıyorum ölçülerini.
pek bişey kalmamıştı zaten. yağma olmuş
Hep aklimdaydi zaten canim dayanamadim aldim. Evet hemen tukenmis hersey. Takiopte kalmak lazim. Kalin battaniyrlerrinden de istiyordum ama onlardan yoktuDefne bebis mışıl mışıl uyusun içinde inşallahBen de aldim malum burda mağaza yok netten aldım ama coktan bitmisti bile bazı ürünler
Ne güzel olmuş ellerine sağlık canım maşallahEki Görüntüle 1767992
Aynen canım aslında ben baktığımda vardı sepete eklemistim akşam eşimle alırım diye malum kızının eşyalarını o da seçmek istiyorHep aklimdaydi zaten canim dayanamadim aldim. Evet hemen tukenmis hersey. Takiopte kalmak lazim. Kalin battaniyrlerrinden de istiyordum ama onlardan yoktu
ay guzelligini yesinleeer! cok da severim lila rengini!Eki Görüntüle 1767927 Kızlarr iyi akşamlar bunlar da bizecandanotecann teyZemizin ördükleri
Alt kısmına balerin eteği giydiricem foto çekimi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?