2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İnşallah o günleri de görürüz komşu

Kizlar cosmussunuz maşallah alinti yaptim inşallah hepsini cevaplamisimdir sorularin

Ayyy kuzum hic bisey almayıp hava bile alsa insan mutlu olur yaatadını çıkarın kuzum

Aynen canim sadece hava aldik ve kelebek magnetlerin yanina renkli kolanya verelim dedik esimle esim lavanta keselerini sevmedi onlari aldik gitmisken iyi oldu hava nefisti bugün burda

Benim bir tek büyük urunler kaldi canim onlarada karar verdimmi bitti demektir ayy ne güzel olmus senin icin artik daha rahat edersin

Ohh ne güzel canım iyi gezmelerr

Teşekkürler tatlim çok iyi geldi valla bana bu arada bende baktim magazaya nevresim takim olarak kalmamisti almadim bende onceden aldigim takimdi benim ama seninkilere bayildim güle güle kullansin pasamiz

Bu da kızımla ben döbişimiz daha az az çıkıyor kilolar totoya ve memiktolara gidiyor

Maşallah canim cokda guzelsini kizinla

Tesekkur ederim kizlar :) kac tanr almak yeterli olur ki ? Ilk zamanlar cok kusarlar mi surekli degismek gerekir mi ki ?
Rica ederim canim ben 1 tane nevresim takimi 2 tane carsaf aldim o kadar lazim olursa sonra alirim

Bu da kızımla benn

Ohh bugün gobisler gelmis çok guzeller masallahin var canim

Ben ordan kizima pijamasi nevresimi battaniyesi set yapmak istiyroum ama indirimler bi turlu uygun anima denk gelmedi. Hediye almak isteyen yakinlarima soylicem bu gidisle

Soyle canim bir sekilde alsinlar

al buda benden olsun :) gobegim artik sivrilesti,kilo gobeginden cikti

Ohh maşallah canim sanada gobis gunumuz olmus bugun

guzel mi acaba ya,emin olamiyorum.nedense bana kalitesiz malzemelermis gibi geliyor english home.nin urunleri..gecen bi bakmistim yildizli nevresim takimi begenmistim.karasiz kalmistim.kullanan var miii

Canim ben urunlerini kendim kullaniyorum memnunum ondan kizimada rahatlikla aldim tabi son karar senin

Kızlar bi fotoda kizimla benden size gelsin göbek resmi dicem ama benimki memito ve toto resmi olcak onlar daha çok büyüdü nedense Eki Görüntüle 1767471

Ohh maşallah neresi buyumus bunlarin gozluklerimi degistircem bak

yagmurr_damlasi yün yirgan ve yastık varmış ama bitmiş yaaaa english home da

Hadi yaa uzuldum canim yeniden girer belki magazadadami yok ki

Bu da bizden size gelsin

Maşallah canim senin gobisede

Eki Görüntüle 1767590 Bir göbek de bizden gelsin dobişliğe devam

Ohhh bir maşallah da sana canim

Ohh ne güzel canim doktorun hosuna gitmesine sevindim inşallah böyle devam eder beklemene degmis

NicksizYumurta bi resimde sen yükle yagmurr_damlasi senden hiç atmadım resim @cancat tatlım sen ne durumdasın

Canim attim ama sen gormemissin sanirim bugün disardaydim simdide kvdeyim yarin cekip atayim senin icin

O kadar yoruldum kiiii bu haldeyim resmen
Bu arada totişi kamufle etmeye çalıştığım doğrudur
+10la böyleyim sonumu merak ediyorum
Eki Görüntüle 1767597

Ohhh bir gobiste burdan var maşallah bitanem senin gobisinede

@Sherrysherrylady miranda_1986 NicksizYumurta yagmurr_damlasi neff1316 @cananarya @_Lavin_ @Mjdmjd @pambix ve tüm hanımlar hangisi daha kullanışlı olur memlekette kullanmak yatırmak icin

Bencede yukardaki tatlim az gec kaldim ama sanirim

Bu gobisim:)) 7 kilo aldim

Maşallah canimbsenin gobisede

Kızlar kece magnet yapıyorum ama silikon tabancam yok burda konusu gecmisti güçlü bir yapistirici vardı adı neydi onun

Canim ben derbby ile denedim ama NicksizYumurta dedigi gibi belli oldu şeffaf soguk slikonla yapistirdim ben hem belli olmadi hemde güzel yapisti onun icin tabancaya gerek yok ondan alabilirsin

Canim eskisehirlimisin? Banada istanbula gore fiyatlar daha uygun geldi acikcasi heryerde yil basindan sonra artiyor fiyatlar

Buda,benim koca göbüşüm

Ohh maşallah canim senin gobisinede

Ay maşallah canım ne güzel düşünmüş ne kadar zeki bir çocuk cok tatli yaa Sabret birazcik tatlım nasıl olsa yazın gideceksiniz bu sefer göbüşü değil bebişi öper bol bol abisi

kiz az buz degil nerdeyse gunde 3 5 defa yasiyorum.bebege zarari yoktur ins,doktora sorucam unutuyorum hep.
Biz de öyle yaa artık dalga geçiyoruz cok fena elektrik aldım senden diyorum eşime ben haftaya randevu alabilirsem gideceğim doktora unutmazsam sorayım bakalim ne diyecek

Minik prenses güle güle giysin cnm

Forumun ilk buluşmasını gerçekleştirdik sanırım biz kızlar bu böyle tarihe düşülsün forumlarda buluşmalar oluyor ya
O zaman an itibariyle sizi kıskanmış bulunuyorumBen kimle buluşayım taa Gümüşhanelerde
Şaka bir yana sizin adınıza cok sevindim canim tadını çıkarın

Defne bebis mışıl mışıl uyusun içinde inşallah Ben de aldim malum burda mağaza yok netten aldım ama coktan bitmisti bile bazı ürünler

Defne bebis mışıl mışıl uyusun içinde inşallah Ben de aldim malum burda mağaza yok netten aldım ama coktan bitmisti bile bazı ürünler
Hep aklimdaydi zaten canim dayanamadim aldim. Evet hemen tukenmis hersey. Takiopte kalmak lazim. Kalin battaniyrlerrinden de istiyordum ama onlardan yoktu

Hep aklimdaydi zaten canim dayanamadim aldim. Evet hemen tukenmis hersey. Takiopte kalmak lazim. Kalin battaniyrlerrinden de istiyordum ama onlardan yoktu
Aynen canım aslında ben baktığımda vardı sepete eklemistim akşam eşimle alırım diye malum kızının eşyalarını o da seçmek istiyor ama sepette beklemiyor olmali ki bitmiş bazı ürünler alamadim.
Bulut desenli pelus battaniyeler cok sekerdi ama bizim battaniyemizi annem aldığı icin almadım zaten eşim yakinda battaniye kelimesini yasaklayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…