2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kangurumuzu en sonunda sectim siparisimi verdim insallah hayirlisiyla kullanmak kalir geriye valla kizlar siz yine iyisiniz" o" isi yapmissiniz benim doktor ilk aylar yasaklamisti dusuk olmasin diye sonra ben hic sormadim doktoruma ne zmaan olur diyeeeee zaten yapmak istemiyordum sonra adamcagiz baktim hali kotu iki kere yaptik oda yarim yamalak cunku canim cok yandi yapmaya yapmaya 6 bucuk aydir bi bucuk oldu ho ho ho oda artik bebege bisey olur diye yaklasmiyorrr

Eklentiler

• WEBPAGE_20160225_214048.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 44
Evet aslında abla olduğundan heralde öyle ne güzel yalnız kalmasınlar da bi tane olsun kardeşi olmalı bence çünkü biz gittikten.sonra yalnız kalmalılar
Oğlanlar daha bi haylaz sanki ondan böyle yapıyolar etraftan da öyle duyuyorum paşalar gelsinde rahatlayalim bizde biraz.

Çok güzelmiş bayıldım güzel günler de kullanın inşallah Mira nin huzurlu uykuları olsun annesi. Nerden aldınız cnm ve ne kadara ve uyku seti de dahil mi fiyata.

Ayy zor ama yavrular işin içinde olunca degiyo adamlar gozukmuyo insanın.gözüne bile bizim amniyosentez yapimca yasaktı bi süre zordu gerçekten o zaman son günler kardeş gibi olduk diyoduk
Bana daha zor geliyor. Eşim bebekden utaniyormus bir tuhaf geliyor diyor. Banada tuhaf geliyor ama bazen sinirlerimi bozuyir bu durum

Bana daha zor geliyor. Eşim bebekden utaniyormus bir tuhaf geliyor diyor. Banada tuhaf geliyor ama bazen sinirlerimi bozuyir bu durum
Erkekler bu bebek olayına çok farklı bakiyolar canım benim ondan bi de bizim daha birinci senemiz yeni oldu yeniyiz belki ondan bizimki de sarılınca çok tekme.atiyo eşim hemen diyo bırak sarılma diye bazen ters.bi şekilde bile söylüyor bunu rahatsız oluyo zannediyo bebek diyorum.ben.mutlu oluyorum o da mutlu oluyo hala anlamıyor ama

Oyarım o gözleri ben canim.zaten dışarı hiç çıkmıyorum çıkıncada sinir etti beni.normal zaman da olsa bu kadar tepki vermem belki ama şimdi farklı
Kız belki sana öyle gelmiştir bi anlık bakmıştır bazen etrafa bende bakıyorum öyle hepimiz bakarız sende yanlış anlamışsındır

Ben evdeyim zaten canım çalışmıyorum işyeri kapanınca bizde bebek yapmaya karar verdik o dönem yıllık yaptık galibaadama yettide arttı. Akşam besikte geldi ya esim yazık hayal kuruyo sen mirayi emzirir uyutursun oda uslu uslu uyur bizde senle nerde kalmıştık diye bi hesap yapariz diyo dedim ins genelde bebekler hissediyorlar ama dedim yok o anlar babasını ben şimdi onu rahat bırakıyorum oda beni bırakır deyip hayaller kuruyorbakalim hayaller hayatlar

Kangurun çok güzelmiş, nerden aldın? Kaç tl? Ben de bakıyorum bu ara ama kararsızım. Bir de her bebek içinde durmak istemiyormuş. Bir arkadaşım aldı ve hiç kullanamadı öylece duruyormuş.

Aynı bizdeki durum ben de hevesli görünmek istemiyorum napıyım bir şey demiyorum yani

Kız belki sana öyle gelmiştir bi anlık bakmıştır bazen etrafa bende bakıyorum öyle hepimiz bakarız sende yanlış
Bilmem ki canım ben bu aralar herseyi abartığım için bunu da öyle hissetmiş olabilirim.bu arada kvn de sinir oldum
Eskiler hamile kadına yılan bile kusarmis derler.Sende doğumdan sonra,sorarsın bunun hesabını

yok kiz doyuyoz da sonra yine acikiyoz bazi bazi ahahahahah
ayyyy bugun bir rahatlik ustumde bir rahatlik, konustugum konulara bak! benim adam duysa kuser valla bana internette nelerimizi anlatiyon diye.
ayy biz bizeyiz burdaaa ohh konusuruz rahat rahat benim eşimde öyle der kesin kim takar onları

Çok güzelmiş bayıldım güzel günler de kullanın inşallah Mira nin huzurlu uykuları olsun annesi. Nerden aldınız cnm ve ne kadara ve uyku seti de dahil mi fiyata.
Canim beşik+yatak+uyku seti+cibinlik hepsi paket belis mobilya yetkili satis magazasindan peşin fiyatı 650TL ye aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…