- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.461
Evet aslında abla olduğundan heralde öyle ne güzel yalnız kalmasınlar da bi tane olsun kardeşi olmalı bence çünkü biz gittikten.sonra yalnız kalmalılarbenim ablamlar da cok buyuk benden. biri 11 oteki 8 yas buyuk. ben onlarin hep buyumeyen kardesleri kaldim. ama bence kiz kardeslikten geliyordur sizin samimiyetiniz. cunku biz ablamlarla ne kadar yas farki da olsa, hatta jenerasyon farki olup anlasamasak da, cok duskunuz birbirimize. en kotu gunumde de en iyi gunumde de hep ablamlar vardi yanimda. yerleri cok baskadir benim icin.
ama tabi kisiye gore degisiyor herhalde. kimsii birlikte buyur giderler diyor ama ben bilmiyorum o sabira sahip miyim. ben once kocami sonra oglumu buyutucem insallah :) hatta cok istiyorum kardesi olsun diye ama su siralar acaba olur mu diye dusunmeye baslamadim degil...
benim ki cok tekmeliyor yaaa bazen de bayagi acitiyor. sadece gece degil gunduz tekmelerinde de cocum sen icerde napiyon dedirttiriyor bana. daha bu kadar kucukken, buyuyunce napcaz bilmiyom.
Çok güzelmiş bayıldım güzel günler de kullanın inşallah Mira nin huzurlu uykuları olsun annesi. Nerden aldınız cnm ve ne kadara ve uyku seti de dahil mi fiyata.Kizlar bizim besigimiz geldi aksam normalde ctesi gelcekti supriz oldu erken gelmis tabi bugun ben dayanamayip yerlestirdim gerçi kaldirilacak yikarim öyle yerlestiririm temiz ama nasıl durduğunu çok merak ettimherşey nerdeyse hazır mira kuşumu bekliyoruz sabırla. Barbie de onu bekliyo kuruldu bile yatağa
Yanlız tulunu takarken çok duygulandım bi gün gelirde gelinligini de böyle giydirirsem dedim nerden geldiyse aklıma başladım aglamayasonra dedim ki ben kızımı evlendirmicem hih Eki Görüntüle 1782591 Eki Görüntüle 1782592 Eki Görüntüle 1782593
Oyarım o gözleri ben canim.zaten dışarı hiç çıkmıyorum çıkıncada sinir etti beni.normal zaman da olsa bu kadar tepki vermem belki ama şimdi farklıBelki göz ucuyla bakmıştır bence sakınca yok o kadarcıktan =) ben biraz
Bana daha zor geliyor. Eşim bebekden utaniyormusAyy zor ama yavrular işin içinde olunca degiyo adamlar gozukmuyo insanın.gözüne bile bizim amniyosentez yapimca yasaktı bi süre zordu gerçekten o zaman son günler kardeş gibi olduk diyoduk
Hemen bakıyorum canımmGüzel hanımlar ben şekerciniz diye bi site buldum bebek şekeri yapmak ic i n 100tl malzeme bir biblo ve leylekli kâğıt bebek seçtim.. Silikon tabancası filan da, tül, kurdele, magnet.. Sizde bi göz atın @Mjdmjd @NicksizYumurta @yagmurr_damlasi @iremerve1990 @sihirlikk @_Lavin_ @neff1316dygctn04 candanotecann ve tüm hanımlar
Erkekler bu bebek olayına çok farklı bakiyolar canım benim ondan bi de bizim daha birinci senemiz yeni oldu yeniyiz belki ondan bizimki de sarılınca çok tekme.atiyo eşim hemen diyo bırak sarılma diye bazen ters.bi şekilde bile söylüyor bunu rahatsız oluyo zannediyo bebek diyorum.ben.mutlu oluyorum o da mutlu oluyo hala anlamıyor amaBana daha zor geliyor. Eşim bebekden utaniyormusbir tuhaf geliyor diyor. Banada tuhaf geliyor ama bazen sinirlerimi bozuyir bu durum
Kız belki sana öyle gelmiştir bi anlık bakmıştır bazen etrafa bende bakıyorum öyle hepimiz bakarız sende yanlış anlamışsındırOyarım o gözleri ben canim.zaten dışarı hiç çıkmıyorum çıkıncada sinir etti beni.normal zaman da olsa bu kadar tepki vermem belki ama şimdi farklı
Ben evdeyim zaten canım çalışmıyorum işyeri kapanınca bizde bebek yapmaya karar verdik o dönem yıllık yaptık galibaahahah artik dogum iznine ayrilinca. sabahlari mirayi emzirip, geceleri uyutmak ideali. yoksa o kadar mum bosa mi gitsin ayol aaaaaaa! ahahahahha
valla hayatim ciftler nasil rahat hissediyorsa kendilerini.. bu isi zorlasanda olmaz. olma desen de atesle barut yan yana durmaz. en iyisi oluruna birakmak. bi de bizim icin daha kolay herhalde bebegi o anda dusunmuyro olmak. benim esim de mesela tamamiyle sogumadi benden ama onceden bi bebege uyu falan diyor illa ki. sanki bebek anlicak tobee tobee
kangurumuzu en sonunda sectim siparisimi verdim insallah hayirlisiyla kullanmak kalir geriye valla kizlar siz yine iyisiniz" o" isi yapmissiniz benim doktor ilk aylar yasaklamisti dusuk olmasin diye sonra ben hic sormadim doktoruma ne zmaan olur diyeeeee zaten yapmak istemiyordumsonra adamcagiz baktim hali kotu iki kere yaptik oda yarim yamalak cunku canim cok yandi yapmaya yapmaya 6 bucuk aydir bi bucuk oldu ho ho ho oda artik bebege bisey olur diye yaklasmiyorrr
Bana daha zor geliyor. Eşim bebekden utaniyormusbir tuhaf geliyor diyor. Banada tuhaf geliyor ama bazen sinirlerimi bozuyir bu durum
Çok güzel olmuş annesi prensesin kapı süsü deTeyzeleri İncimizin kapı süsü de hazırParçaları eminönünden tek tek aldım kendim birleştirdim Nasıl olmuş:) herşeyimiz mor kız ya bıkacak mordan ya da anası gibi çok sevecek
Siz karar verdiginizi bana da söyleyin bi tatlımAy bu sitede çok iyiymiş tatlım.banada set iyi gibi geldi @iremerve1990
Ürünleride tek tek inceliyim bi.
Süslü annenin süslü kızı olacakTeyzeleri İncimizin kapı süsü de hazırParçaları eminönünden tek tek aldım kendim birleştirdim Nasıl olmuş:) herşeyimiz mor kız ya bıkacak mordan ya da anası gibi çok sevecek
Teyzeleri İncimizin kapı süsü de hazırParçaları eminönünden tek tek aldım kendim birleştirdim Nasıl olmuş:) herşeyimiz mor kız ya bıkacak mordan ya da anası gibi çok sevecek
Bilmem ki canım ben bu aralar herseyi abartığım için bunu da öyle hissetmiş olabilirim.bu arada kvn de sinir oldumKız belki sana öyle gelmiştir bi anlık bakmıştır bazen etrafa bende bakıyorum öyle hepimiz bakarız sende yanlış
yok kiz doyuyoz da sonra yine acikiyoz bazi bazi ahahahahah
ayyyy bugun bir rahatlik ustumde bir rahatlik, konustugum konulara bak! benim adam duysa kuser valla bana internette nelerimizi anlatiyon diye.
Canim beşik+yatak+uyku seti+cibinlik hepsi paket belis mobilya yetkili satis magazasindan peşin fiyatı 650TL ye aldık.Çok güzelmiş bayıldım güzel günler de kullanın inşallah Mira nin huzurlu uykuları olsun annesi. Nerden aldınız cnm ve ne kadara ve uyku seti de dahil mi fiyata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?