- 23 Ekim 2015
- 1.199
- 1.216
- 48
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.441
Ay canım ya ben bugünlerde kıskançlık krizine girmiş durumdayım.bizde başından beri bi kere filan olmuştur.pazar günü dışarda kahvaltı yaptık eşim baktı mı tam anlayamadım yanımızdan gecen bi kıza.konuşmuyorum küstüm kaç gündür triplerdeyim yanie tabi doguma yaklasiyoruz. iliski erken dogumu tetikliyormus o yuzden yasaklaniyormus. ama bence 37. haftadan sonra bebek gelebilir. hic sorun
Bizim dogum zamanimiz ayni da ben sezeryan olcam o yuzden 38. Haftada isticem dogumu sana doktor dogum gunu hakkinda ne dedi normalmi seninSaol canim bakayim bendededigin diger siteyede bakacagim bakalim neler var susler icin
ay hayatim sen gencsin zaten. bence de ikinci cocuk icin hiiiic aceleye gerek yok. bu karnimizdakiler krese neyin baslasin ondan sonra. bunlar canavar yaaaa.. cift cift ugrasilmaz bence. tek tek ancaBencede aslında dogabilir artık kuvoze girmeden dediği an gelebilir istediği zaman
Ayy o kadına ne ağır gelmiştir ama zaten agirlastik biz bile benim hergun bi yerim ağrıyo eşim artık bunu doğur sonra ne zaman istersen o zaman yaparız çocuk diyo çok çektin diyo adamda
O göğüsler dert zaten karnım kadar büyüdüler ilk onlar büyüdü karnından önce sürekli rahatsız ediyolar krem kullanmaya başlamadım ama başlasam iyi olacak galiba
Ay canım ya ben bugünlerde kıskançlık krizine girmiş durumdayım.bizde başından beri bi kere filan olmuştur.pazar günü dışarda kahvaltı yaptık eşim baktı mı tam anlayamadım yanımızdan gecen bi kıza.konuşmuyorum küstüm kaç gündür triplerdeyim yani
Bizim dogum zamanimiz ayni da ben sezeryan olcam o yuzden 38. Haftada isticem dogumu sana doktor dogum gunu hakkinda ne dedi normalmi senin
bebek icin hazirlik yaparken yetti diyorsun
biz ucuncu ayda gebe kaldik, simdi adam diyor ki keske biraz daha uzun surseymis...
e internette hep son 1 ay yasaklaniyor diyor. niye 7. ayda basliyoz. zaten sunun surasinda 7. ve 8. ayda 10 ar gunden yasayacagimiz 6 tane mumlu gece var yaaa...
Hiç sorma hamilelikte neler ediyolar doğunca bilmiyorum neler ederler bizeay hayatim sen gencsin zaten. bence de ikinci cocuk icin hiiiic aceleye gerek yok. bu karnimizdakiler krese neyin baslasin ondan sonra. bunlar canavar yaaaa.. cift cift ugrasilmaz bence. tek tek anca
agrilar benimde cogaldi artik. ozellikle sabahlari dayak yemis gibi uyaniyorum. ne tarafima yatsam rahatsizim. bebek de oyle. yan yatarken azicik daha one dogru kayayim hemen tekmeliyor anne gobegine yatagi degdirme! diye. hem de ne tekme, sipa uykumdan uyandiriyor vallahi...
goguslerim benim cok kuru. krem surmesem catlayacak. simdilik normal vucut kremi kullaniyorum ama 32. haftadan sonra muhakkak lansinoh kullanmak lazimmis. yoksa cok catliyormus emzirirken.
Ay Evet ya nekadar sinir bozucu bidurum ama canm ummaki kusmeyesin demişler yani demeki bu hayatta kimseden ince fikir beklemiyceksinKızlar dün çok sinirim bozuldu gene eşimin amcası gelmiş ona gittik akşam dün benim arkadaşım gelmişti ben toktum ama eşim açtı neyse yemek yapmışlar eşim yedi ben dedim yemicem sagolun tatlı yapmışlar ve gözümün önünden saklaya saklaya kaldırdılar bide diyo kv kaldır bunu kızım abinler yemez insan bi der bu kız hamile gördü canı çeker hic de canım istemedi şükür ki ikinci kere aynı problemi yaşıyorum orda artık eşime söylemeye çekindim bende böyle yaptılar diye bi insan nasıl böyle yapar ya
Ay sen cansın yaay ben daha kiskanclik krizine girmedim. esim de ben de muhendisiz, calistigimiz yer erkek dolu :) herhalde o yuzden...
ama ben bunu kitabimda okumustum biliyor musun? aslinda hamileligin saymakla bitmeyecek kadar cok olan yan etkilerinden bir tanesiymis. bazi kadinlar hic aliskanliklari yokken durduk yere kocasinin telefonunu falan kurcalamaya basliyorlarmis. o yuzden sen de kendini hic uzme. bakmamistir kocan.bence sen sudan nem kapmissindir. ayrica baksin ayol. senden guzelini, senden
evet nette her yerde farkli bir bilgi veriyor! ben en son su sistemi kabullendim.Arkadaslar ben simdi kac aylik hamileyim nette hep farkli cikiyo kafayi yicem ya
candanotecann Lorenaa kızlar siz yine iyisiniz valla aksiyonlar devam yada yeni bırakılmış biz çift çizgiyi gördüğümüz an bitti herşey 6aydır bildiğiniz kanka takiliyos eşim bu konuda çok hassas ben bebeğin orda olduğunu bildiğim sürece yapamam bisey diyo ilk zamanlar bi iki kanamada olmuştu yapcamız varsada rafa kalktı anlayacağınız dr da o dönem yasaklamisti bizimki küplere bindi zaten elimi surmuyom kadının dediğine bak diye bizde mum stoğu epey var anlayacaginiz
Mirandagillerin maşallahı var, biz de sizden farksızız anlıycağıncandanotecann Lorenaa kızlar siz yine iyisiniz valla aksiyonlar devam yada yeni bırakılmış biz çift çizgiyi gördüğümüz an bitti herşey 6aydır bildiğiniz kanka takiliyos eşim bu konuda çok hassas ben bebeğin orda olduğunu bildiğim sürece yapamam bisey diyo ilk zamanlar bi iki kanamada olmuştu yapcamız varsada rafa kalktı anlayacağınız dr da o dönem yasaklamisti bizimki küplere bindi zaten elimi surmuyom kadının dediğine bak diye bizde mum stoğu epey var anlayacaginiz
Hiç sorma canım bide ilk defa yaşadığım.bisey değil.bu benim alışıyorum da hamilelik ister istemez üzülüyor insan anlıcan kv hep böyle benimAy Evet ya nekadar sinir bozucu bidurum ama canm ummaki kusmeyesin demişler yani demeki bu hayatta kimseden ince fikir beklemiyceksin
Belki göz ucuyla bakmıştır bence sakınca yok o kadarcıktan =) ben biraz rahatım galibaAy canım ya ben bugünlerde kıskançlık krizine girmiş durumdayım.bizde başından beri bi kere filan olmuştur.pazar günü dışarda kahvaltı yaptık eşim baktı mı tam anlayamadım yanımızdan gecen bi kıza.konuşmuyorum küstüm kaç gündür triplerdeyim yani
Bizim belki 2 aydir tamamen bitti canim yasaklamisti doktor. Ondan öncede cok nadir olsun diye tembihlemisti. Bu gidisle seneyi devriye yapcaz zatenBizim doktor da daha yasak getirmedi tam ne zaman geliyo bu yasak kızlar
benim ablamlar da cok buyuk benden. biri 11 oteki 8 yas buyuk. ben onlarin hep buyumeyen kardesleri kaldim. ama bence kiz kardeslikten geliyordur sizin samimiyetiniz. cunku biz ablamlarla ne kadar yas farki da olsa, hatta jenerasyon farki olup anlasamasak da, cok duskunuz birbirimize. en kotu gunumde de en iyi gunumde de hep ablamlar vardi yanimda. yerleri cok baskadir benim icin.Hiç sorma hamilelikte neler ediyolar doğunca bilmiyorum neler ederler bize
Aslında ben çok yaş farkı istemiyorum benim ablamla bi buçuk yaş var ççok farkli bi bağımız var abimle on yaş var kardeş değil baba gibi oluyo o zmaan da
Oy seninki uyandıriyo he annesini benimki daha başlamadı ya geceleri çok uyanıyoruz bizde ama babaya sarilalim başlıyo tekmeler hayır diye eşim diyo boşver sarılma rahatsız.oluyo diye
Ayy en büyük korkum göğüs acısı doğum acısı geçer göğüs acısı geçmezmiş çok duydum bunu korkuyorum valla
uc gunluk dunya be sekerim. gul de guller acsin gul yuzunde.Ay sen cansın ya.güldürdün beni:)evet canım baya,fark ediyo sinir oldum gercekten.bi şey yapmıyorum sadece konuşmuyorum hiç.yani de mi ama benden güzeli iyisi varsa gitsin hiç beklemeden.
Ben daynirim mecbur dayancam da inşallah kızım bundan etkilenmiyordur. Benim bebeğim hep sol tarafta hareket ediyor. Seninki sagda mi acaba onunla da bi ilgisi var mı ki cnm.Ayy canim ayni durum benim sag tarafimda var iki aydir felan yururken yatarken birsey yok ama oturayim sanki arkadamdan kaburgam batiyor gibi sali gunude sordum doktora gayet normal yapacak hicbirsey yok ona dedi normalde bizlerin agirlik merkezi esit sizinkiler one dogru oldugu icin oluyor dedi. Son 3 ay daha dayanacagiz sanirim bu agriya
Ayy zor ama yavrular işin içinde olunca degiyo adamlar gozukmuyo insanın.gözüne bile bizim amniyosentez yapimca yasaktı bi süre zordu gerçekten o zaman son günler kardeş gibi olduk diyodukBizim belki 2 aydir tamamen bitti canim yasaklamisti doktor. Ondan öncede cok nadir olsun diye tembihlemisti. Bu gidisle seneyi devriye yapcaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?