2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
e tabi doguma yaklasiyoruz. iliski erken dogumu tetikliyormus o yuzden yasaklaniyormus. ama bence 37. haftadan sonra bebek gelebilir. hic sorun
Ay canım ya ben bugünlerde kıskançlık krizine girmiş durumdayım.bizde başından beri bi kere filan olmuştur.pazar günü dışarda kahvaltı yaptık eşim baktı mı tam anlayamadım yanımızdan gecen bi kıza.konuşmuyorum küstüm kaç gündür triplerdeyim yani

ay hayatim sen gencsin zaten. bence de ikinci cocuk icin hiiiic aceleye gerek yok. bu karnimizdakiler krese neyin baslasin ondan sonra. bunlar canavar yaaaa.. cift cift ugrasilmaz bence. tek tek anca
agrilar benimde cogaldi artik. ozellikle sabahlari dayak yemis gibi uyaniyorum. ne tarafima yatsam rahatsizim. bebek de oyle. yan yatarken azicik daha one dogru kayayim hemen tekmeliyor anne gobegine yatagi degdirme! diye. hem de ne tekme, sipa uykumdan uyandiriyor vallahi...

goguslerim benim cok kuru. krem surmesem catlayacak. simdilik normal vucut kremi kullaniyorum ama 32. haftadan sonra muhakkak lansinoh kullanmak lazimmis. yoksa cok catliyormus emzirirken.

ay ben daha kiskanclik krizine girmedim. esim de ben de muhendisiz, calistigimiz yer erkek dolu :) herhalde o yuzden...
ama ben bunu kitabimda okumustum biliyor musun? aslinda hamileligin saymakla bitmeyecek kadar cok olan yan etkilerinden bir tanesiymis. bazi kadinlar hic aliskanliklari yokken durduk yere kocasinin telefonunu falan kurcalamaya basliyorlarmis. o yuzden sen de kendini hic uzme. bakmamistir kocan.bence sen sudan nem kapmissindir. ayrica baksin ayol. senden guzelini, senden ozelini nasilsa bulamaz! baska hangi kadina, hayatimin sonuna kadar esim ol, sevdigim ol, bebegimin annesi ol diyebilir ki? hodri meydan!

Bizim dogum zamanimiz ayni da ben sezeryan olcam o yuzden 38. Haftada isticem dogumu sana doktor dogum gunu hakkinda ne dedi normalmi senin

Canim ben suanda istanbuldayim ama dogum icin Eskisehir'e gidecegim o yuzden 35. Haftadan sonra mutlaka burada ol dedi baskada birsey demedi belli degil henuz ne olacagi sezeryan mi normal mi bende bilmiyorum buradaki doktorda birsey demedi gittigimde

mail candanotecann Lorenaa kızlar siz yine iyisiniz valla aksiyonlar devam yada yeni bırakılmış biz çift çizgiyi gördüğümüz an bitti herşey 6aydır bildiğiniz kanka takiliyos eşim bu konuda çok hassas ben bebeğin orda olduğunu bildiğim sürece yapamam bisey diyo ilk zamanlar bi iki kanamada olmuştu yapcamız varsada rafa kalktı anlayacağınız dr da o dönem yasaklamisti bizimki küplere bindi zaten elimi surmuyom kadının dediğine bak diye bizde mum stoğu epey var anlayacaginiz

Hiç sorma hamilelikte neler ediyolar doğunca bilmiyorum neler ederler bize
Aslında ben çok yaş farkı istemiyorum benim ablamla bi buçuk yaş var ççok farkli bi bağımız var abimle on yaş var kardeş değil baba gibi oluyo o zmaan da
Oy seninki uyandıriyo he annesini benimki daha başlamadı ya geceleri çok uyanıyoruz bizde ama babaya sarilalim başlıyo tekmeler hayır diye eşim diyo boşver sarılma rahatsız.oluyo diye
Ayy en büyük korkum göğüs acısı doğum acısı geçer göğüs acısı geçmezmiş çok duydum bunu korkuyorum valla

Ay Evet ya nekadar sinir bozucu bidurum ama canm ummaki kusmeyesin demişler yani demeki bu hayatta kimseden ince fikir beklemiyceksin

Ay sen cansın ya.güldürdün beni:)evet canım baya,fark ediyo sinir oldum gercekten.bi şey yapmıyorum sadece konuşmuyorum hiç.yani de mi ama benden güzeli iyisi varsa gitsin hiç beklemeden.

Arkadaslar ben simdi kac aylik hamileyim nette hep farkli cikiyo kafayi yicem ya
evet nette her yerde farkli bir bilgi veriyor! ben en son su sistemi kabullendim.
simdi gebelik 9 ay 10 gun... ve uc ay da yaklasik 13 hafta ediyor. o yuzden her ucuncu ayi 5 hafta olarak kabullendim. yani soyle:
1. ay 0-4. haftalar
2. ay 5-8. haftalar
3. ay 9-13. haftalar
4. ay 14-17. haftalar
5. ay 18-21. haftalar
6. ay 22-26. haftalar
7. ay 27-30. haftalar
8. ay 31-34. haftalar
9. ay 35-39. haftalar
son on gun icinde 40. hafta idealdir bence :)

yani ben de okuduklarimin hepsinin degistigini farkettim. su and 26+3 um artik 7. aya basladim diye dusunuyorum

ahahah artik dogum iznine ayrilinca. sabahlari mirayi emzirip, geceleri uyutmak ideali. yoksa o kadar mum bosa mi gitsin ayol aaaaaaa! ahahahahha

valla hayatim ciftler nasil rahat hissediyorsa kendilerini.. bu isi zorlasanda olmaz. olma desen de atesle barut yan yana durmaz. en iyisi oluruna birakmak. bi de bizim icin daha kolay herhalde bebegi o anda dusunmuyro olmak. benim esim de mesela tamamiyle sogumadi benden ama onceden bi bebege uyu falan diyor illa ki. sanki bebek anlicak tobee tobee

Mirandagillerin maşallahı var, biz de sizden farksızız anlıycağın miranda_1986

Ay Evet ya nekadar sinir bozucu bidurum ama canm ummaki kusmeyesin demişler yani demeki bu hayatta kimseden ince fikir beklemiyceksin
Hiç sorma canım bide ilk defa yaşadığım.bisey değil.bu benim alışıyorum da hamilelik ister istemez üzülüyor insan anlıcan kv hep böyle benim

Belki göz ucuyla bakmıştır bence sakınca yok o kadarcıktan =) ben biraz rahatım galiba

benim ablamlar da cok buyuk benden. biri 11 oteki 8 yas buyuk. ben onlarin hep buyumeyen kardesleri kaldim. ama bence kiz kardeslikten geliyordur sizin samimiyetiniz. cunku biz ablamlarla ne kadar yas farki da olsa, hatta jenerasyon farki olup anlasamasak da, cok duskunuz birbirimize. en kotu gunumde de en iyi gunumde de hep ablamlar vardi yanimda. yerleri cok baskadir benim icin.
ama tabi kisiye gore degisiyor herhalde. kimsii birlikte buyur giderler diyor ama ben bilmiyorum o sabira sahip miyim. ben once kocami sonra oglumu buyutucem insallah :) hatta cok istiyorum kardesi olsun diye ama su siralar acaba olur mu diye dusunmeye baslamadim degil...

benim ki cok tekmeliyor yaaa bazen de bayagi acitiyor. sadece gece degil gunduz tekmelerinde de cocum sen icerde napiyon dedirttiriyor bana. daha bu kadar kucukken, buyuyunce napcaz bilmiyom.

Ay sen cansın ya.güldürdün beni:)evet canım baya,fark ediyo sinir oldum gercekten.bi şey yapmıyorum sadece konuşmuyorum hiç.yani de mi ama benden güzeli iyisi varsa gitsin hiç beklemeden.
uc gunluk dunya be sekerim. gul de guller acsin gul yuzunde.
ve ben eminim hayatta bulamaz senden iyisini

Ben daynirim mecbur dayancam da inşallah kızım bundan etkilenmiyordur. Benim bebeğim hep sol tarafta hareket ediyor. Seninki sagda mi acaba onunla da bi ilgisi var mı ki cnm.

Bizim belki 2 aydir tamamen bitti canim yasaklamisti doktor. Ondan öncede cok nadir olsun diye tembihlemisti. Bu gidisle seneyi devriye yapcaz zaten
Ayy zor ama yavrular işin içinde olunca degiyo adamlar gozukmuyo insanın.gözüne bile bizim amniyosentez yapimca yasaktı bi süre zordu gerçekten o zaman son günler kardeş gibi olduk diyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…