- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.421
Aldığın model bu muydu cnm? Önü komple düğmeli model göremedim. Ben normalde M giyerim de L mi alsam kiBen üçlüde L aldım sadece paçası az uzun 161boy/kilo76.. İkili daha dar kalıplı ama M oldu bana önü komple düğmeli mavi modeli tatlım.. Kaegoyu bilmiyorum
Ohhh valla baya zaman geçirmişsiniz ama doyamamissiniz kızyok ayol ne yeni evlisi. biz 2 sene beraber yasadik 3.5 senedir de evliyiz. agustos ta 6 senedir ayni yastiga bas koyuyo olcaz
doktor bize son ay yapmayin dedi yaa... ama biz onda da limitlemeyelim diyoz. cocuk 37. haftada gelse de olur. hatta daha guzel olur hhahaha.
saka maka dogumdan sonra hic olmuyormus yaaa.. kadinlarin kendini toparlamasi 2-3 ay aliyormus.
Hahh evet bunun üçlu olanini aldım canimAldığın model bu muydu cnm? Önü komple düğmeli model göremedim. Ben normalde M giyerim de L mi alsam ki
bende cok begendim canim ama onemli olan kullanisli olmasi bu konuda da fikrim yokValla ben bayıldım canım çok güzel
Kaç kilo ve boy ben L aldimAldığın model bu muydu cnm? Önü komple düğmeli model göremedim. Ben normalde M giyerim de L mi alsam ki
Baştan aşağı düğmeli dğl ama yeterli düğmeleri, pembesine bakayım kargo 6 tl mişHahh evet bunun üçlu olanini aldım canim
Aynı boydayız sanırım, şuan 57 kg yum ne olurum bilemem =)Kaç kilo ve boy ben L aldim
ay yok hayatim onu demek istemedim. olur olur canin ceker ama kendini kocanin karsisinda hazir hissetmezsin, guzel hissetmezsin ne bileyim. dogumdan sonra bunalima giren cok kadin var cunku. masallah sen kolay atlatmissin.Canım normal doğumdu.altta dikişte vardı ama çok değil.dikişler düşer düşmez oldu.ama öyle ağrı acı filan olmadı.ruhsal olarakta hazır hissetmesem olmazdı zaten eşim öyle baskı yapcak biri değil çünkü:)
yok kiz doyuyoz da sonra yine acikiyoz bazi bazi ahahahahahOhhh valla baya zaman geçirmişsiniz ama doyamamissiniz kızçifte kumrular .. Onu hiç deme seneyi doldurup kavusacagiz biz
Yani tabi ilk zamanlar öyle çok güzel hissettiğim söylenemez çatlaklar filan insana kendini kötü hissettiriyo.ama yinede insan eşini özlüyo canım.inşallah normal olur tatlımay yok hayatim onu demek istemedim. olur olur canin ceker ama kendini kocanin karsisinda hazir hissetmezsin, guzel hissetmezsin ne bileyim. dogumdan sonra bunalima giren cok kadin var cunku. masallah sen kolay atlatmissin.
normal dogumla daha cabuk atlatiyor sanirim kadinlar.. insallah bizim dogumlarda normal olur.
bana son ay dedi doktor ama sanirim gebeligin durumuna gore degisiyor. kanama olursa iliskiden sonra konusmak lazim hemen doktorla. benim yesil akintim vardi konustum, azcik azaltin dedi.Bizim doktor da daha yasak getirmedi tam ne zaman geliyo bu yasak kızlar
Ayy az kaldı o zaman yasaklara canım ...bana son ay dedi doktor ama sanirim gebeligin durumuna gore degisiyor. kanama olursa iliskiden sonra konusmak lazim hemen doktorla. benim yesil akintim vardi konustum, azcik azaltin dedi.
e tabi doguma yaklasiyoruz. iliski erken dogumu tetikliyormus o yuzden yasaklaniyormus. ama bence 37. haftadan sonra bebek gelebilir. hic sorun degil yani haahahAyy az kaldı o zaman yasaklara canım ...
Neyse yavaş yavaş alıştırmak lazım aslında doğumdan sonrası içinde
Ya bende onu okumuştum bi yerde normal doğum için bazı doktorlar önermiyorlarmış aslında kolaylaştıriyo diye ama biraz açık olucak ama göğüslere fazla temas bile tetikliyomus normal doğumue tabi doguma yaklasiyoruz. iliski erken dogumu tetikliyormus o yuzden yasaklaniyormus. ama bence 37. haftadan sonra bebek gelebilir. hic sorun degil yani haahah
Ay bu sitede çok iyiymiş tatlım.banada set iyi gibi geldi I iremerve1990Güzel hanımlar ben şekerciniz diye bi site buldum bebek şekeri yapmak ic i n 100tl malzeme bir biblo ve leylekli kâğıt bebek seçtim.. Silikon tabancası filan da, tül, kurdele, magnet.. Sizde bi göz atın M Mjdmjd @NicksizYumurtayagmurr_damlasi I iremerve1990 @sihirlikk @_Lavin_ @neff1316 @dygctn04 candanotecann ve tüm hanımlar
M Mjdmjd tatlmm sen miydin pijama alcam diyen bak birissine sitesinde stok yenilenmiş@yagmurr_damlasi
cocuk kilosuna varinca bicilmis kaftan bence. benim burda bir tanidigim 42. haftasinda dogum yapti. ona mesela doktor onermis esiyle beraber olmasini. kadincagiz oturup kalkmayi birak uyuyamiyorum bile ne iliskisi diye cemkirmisYa bende onu okumuştum bi yerde normal doğum için bazı doktorlar önermiyorlarmış aslında kolaylaştıriyo diye ama biraz açık olucak ama göğüslere fazla temas bile tetikliyomus normal doğumu
Evet canım baya uyguna geliyo.setin içindeki bebek şekeride 1.20l zaten 50 tanesi 60 l tutuyo.25 kapı süsü 30l bebek arabası sepet.yani baya uygun canımAy bu sitede çok iyiymiş tatlım.banada set iyi gibi geldi I iremerve1990
Ürünleride tek tek inceliyim bi.
Bencede aslında dogabilir artık kuvoze girmeden dediği an gelebilir istediği zamancocuk kilosuna varinca bicilmis kaftan bence. benim burda bir tanidigim 42. haftasinda dogum yapti. ona mesela doktor onermis esiyle beraber olmasini. kadincagiz oturup kalkmayi birak uyuyamiyorum bile ne iliskisi diye cemkirmis
aman zaten benim goguslerim cok aciyo, dokunduramam kimseye. kendim zorla krem suruyroum sadece catlamasin diye. bizim kizlar artik sadece bebise ait galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?