2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben üçlüde L aldım sadece paçası az uzun 161boy/kilo76.. İkili daha dar kalıplı ama M oldu bana önü komple düğmeli mavi modeli tatlım.. Kaegoyu bilmiyorum
Aldığın model bu muydu cnm? Önü komple düğmeli model göremedim. Ben normalde M giyerim de L mi alsam ki

Eklentiler

• dsA.webp
    6 KB · Görüntüleme: 77
Ohhh valla baya zaman geçirmişsiniz ama doyamamissiniz kız çifte kumrular .. Onu hiç deme seneyi doldurup kavusacagiz biz

ay yok hayatim onu demek istemedim. olur olur canin ceker ama kendini kocanin karsisinda hazir hissetmezsin, guzel hissetmezsin ne bileyim. dogumdan sonra bunalima giren cok kadin var cunku. masallah sen kolay atlatmissin.
normal dogumla daha cabuk atlatiyor sanirim kadinlar.. insallah bizim dogumlarda normal olur.

Ohhh valla baya zaman geçirmişsiniz ama doyamamissiniz kız çifte kumrular .. Onu hiç deme seneyi doldurup kavusacagiz biz
yok kiz doyuyoz da sonra yine acikiyoz bazi bazi ahahahahah
ayyyy bugun bir rahatlik ustumde bir rahatlik, konustugum konulara bak! benim adam duysa kuser valla bana internette nelerimizi anlatiyon diye.

Yani tabi ilk zamanlar öyle çok güzel hissettiğim söylenemez çatlaklar filan insana kendini kötü hissettiriyo.ama yinede insan eşini özlüyo canım.inşallah normal olur tatlım

bana son ay dedi doktor ama sanirim gebeligin durumuna gore degisiyor. kanama olursa iliskiden sonra konusmak lazim hemen doktorla. benim yesil akintim vardi konustum, azcik azaltin dedi.
Ayy az kaldı o zaman yasaklara canım ...
Neyse yavaş yavaş alıştırmak lazım aslında doğumdan sonrası içinde

e tabi doguma yaklasiyoruz. iliski erken dogumu tetikliyormus o yuzden yasaklaniyormus. ama bence 37. haftadan sonra bebek gelebilir. hic sorun degil yani haahah
Ya bende onu okumuştum bi yerde normal doğum için bazı doktorlar önermiyorlarmış aslında kolaylaştıriyo diye ama biraz açık olucak ama göğüslere fazla temas bile tetikliyomus normal doğumu

Ya bende onu okumuştum bi yerde normal doğum için bazı doktorlar önermiyorlarmış aslında kolaylaştıriyo diye ama biraz açık olucak ama göğüslere fazla temas bile tetikliyomus normal doğumu
cocuk kilosuna varinca bicilmis kaftan bence. benim burda bir tanidigim 42. haftasinda dogum yapti. ona mesela doktor onermis esiyle beraber olmasini. kadincagiz oturup kalkmayi birak uyuyamiyorum bile ne iliskisi diye cemkirmis

aman zaten benim goguslerim cok aciyo, dokunduramam kimseye. kendim zorla krem suruyroum sadece catlamasin diye. bizim kizlar artik sadece bebise ait galiba...

Bencede aslında dogabilir artık kuvoze girmeden dediği an gelebilir istediği zaman
Ayy o kadına ne ağır gelmiştir ama zaten agirlastik biz bile benim hergun bi yerim ağrıyo eşim artık bunu doğur sonra ne zaman istersen o zaman yaparız çocuk diyo çok çektin diyo adamda
O göğüsler dert zaten karnım kadar büyüdüler ilk onlar büyüdü karnından önce sürekli rahatsız ediyolar krem kullanmaya başlamadım ama başlasam iyi olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…