2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aaa
Aa sanki yabancisin onun torununu tasiyorsun ki insan yabancıya bile yapmaz böyle çok kızdım kvne

ahahahah baba kiz anlasmaya bak. ben onu simdi rahat birakiyom sonra bebis de bizi gorceeeeeek
ay cok alem bu erkekler..

olsun ya hayatimizin degisik bir donemindeyiz. cogumuz ilk defa anne oluyor. kimimiz ikinciye bu guzel duyguyu tadiyor. hersey hep bir anda olacak diye birsey yok ki. sirasiyla olur iste degil mi?

Canim beşik+yatak+uyku seti+cibinlik hepsi paket belis mobilya yetkili satis magazasindan peşin fiyatı 650TL ye aldık.
neeeeeeeeeeeeeeeeee 650 liraya miiiii? kocam duymasin kulaklarimdan duvara asar beni. bu kadar guzel besigi nasil bu kadar uygun fiyata buldun?
benim sectigim besik 580 dolar. yani 1200 lira civari sadece. oda takimini tasininca alicaz diye daha soylemedim kocama :) baba olunca erkeklerin saci agirirmis benimki kapkara deyip duruyordu. halbuki basina gelceklerden haberi yok zavallimin ahahahah

Aaa

Aa sanki yabancisin onun torununu tasiyorsun ki insan yabancıya bile yapmaz böyle çok kızdım kvne
Canım yanında hem kız hem erkek torunu var biz uzaktayız diye çok uzak da değiliz hani hep görüşüyoruz yanında oturmuyoruz sadece
Yabancı yapmaz hakikaten ama konu kv ise ben şaşırmıyorum artık ilk yaptığında bunu çok üzülmüştüm şimdi alıştım

Bende sarılınca eşim hemen karnın degmiyor değil mi diyo, sürekli bir uyarı ama ben hissetsin istiyorum nadiren gelip göbüşü seviyohep bebek rahatsız olur düşüncesinde aynen

Çok guzelmis canim besiginiz saglikla dogsun prensin hayirlisi ile kullanin inşallah. Dur kiz daha evlendirmeyi dusunme hemen
Sağol canım daha güzelleri simayimizin olsunyok kız evlendirirmiyim ben ona doyamadim geçen eşimin ark gittik 1,5yasinda oğlu var gelin adayları arttı desenize diyo hadi başka kapiya ben kızımı vermicem dedim bizi hiç hesaba katma :)

Yaaa ne olsaymis millet de çok zevkli bi biz zevksiziz
Bilmem ki çocuğumun ismini koyarken onlardan izin alcaktım sanırım yapmadım ondan kinleri geçen arkadaş soruyor yine neden İnci diye bende saf gibi yine açıklama yapıyorUm ama suratına bakmadan o sırada eşim görmüşş kız ben açıklama yaparken eşine bakıp gülmüş dalga geçer gibi

Bilmem ki canım ben bu aralar herseyi abartığım için bunu da öyle hissetmiş olabilirim.bu arada kvn de sinir oldum
Eskiler hamile kadına yılan bile kusarmis derler.Sende doğumdan sonra,sorarsın bunun hesabını
Yok be canım benden uzak olsun eşimin babnesi geldi gittim aynı şeyi yaptı amcası geldi gene aynısını dün.söylemedim eşime.bugün soylucem ve artık onlar geldiğinde de gitmicem
Sende takma kafana hassasız ya sana öyle gelmiştir eminim

Bende sarılınca eşim hemen karnın degmiyor değil mi diyo, sürekli bir uyarı ama ben hissetsin istiyorum nadiren gelip göbüşü seviyohep bebek rahatsız olur düşüncesinde aynen
Ya.küçük çocuklar farklı düşünüyorlar ya bebek için erkekler de aynı valla değişen bisey yok bence eşimin yeğenleri bebek için ne düşünüyorsa eşim de aynı aslında yegeni de diyo dokunsam karnına.ağlar mi diye bizimki de rahatsız olur diyo

3lü takımı M aldım, ikili takımı da L aldım dar gibi göründü. Siparişi verdim bakalım ne zaman geliroutlet kategorisinde de güzel şeyler vardı onlardan da aldım bir şeyler
Ohhh hayırlı olsun güle güle giyin bence çok iyi yapmissin tatlım ikili dar bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…