2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canim yanlis anlama ama neden ikram bekliyorsun ki..sonucta o evin gelinisinkizisin istediginde alip yiyebilcegini dusunuyor olamaz mi kv ne bileyim 2 seferdir oldu diyorsun bence art niyet arama.gonlunu sogutma canim.

Gece gece guldurdunuz beni bizimkide ilk bebegimizde korkuyodu yaklasmaya bende sinir oluyodum ama simdi 3. Bbebek o yuzden tecrube kazandi sanirim ben iyi olsam baliklama atlicak ama nerde o eski hatun

Kizlar hastaneye gecelik alan var mi. 2 takim pijama aldim ben gecelikde bakiyorum ama magazalarda 50 60 liradan asagi yok. 1 kere giycegim bir seye de o kadar vermwk istemiyorum. Uyguna alan var mi acep
kiz yine 50 60 iyi bulmussun ben 120den asagi bulamadim bi magazada 80 tl bulmustum.ama ben uzun ariyordum.cogunlukta ara boyda uzunluklari ondanda olabilir yani..olmadi pazarlarda cok guzel gecelikler var.ben uzun aradigim icin incelemedim.denk gelirsen bak derim :)

Sorma ya kendimi cok kotu hissediyorum bu halde koca gobek popo memisler.
Esim afrikali kadinlar gibi oldu goguslern boyle durmucak dimi diyor artik

Ben kibarcasini yazdim ama aynen ole dedi canim
Haha gülüyorum çünkü benimki de diyo aynılarını biliyo musun goguslerim icin bi de karnından büyük onlar oğlumu besle onları değil diyo bende oğlunu beslemek için böyle oluyo anlamiyo musun diyorum
Bi de o kibarcasini değil diğerini bana da diyo azıttın sen diye keşke bazen onlar taşısa da az da olsa anlarlar

Kız olursa bende esila düşünüyordum elis de.Çok güzelmiş hemen not ettim.bunu kenara en.iyisi de söylememek vazgeçme bence de kulağa da çok güzel geliyo

kızlar çok teşekkür ederim beğendiğiniz için k.v. elis koyarsak şşşşttt diye seslenirim demişti en son ve bu son oldu kimselere söylemiycem doğumda kapı süsünde görürler cidden o kadar duygu karmaşasının içinde kimsenin yorumunu kaldıramıyorum ben ona en kötü ismi bile versem öyle seslenmek zorundalar benim kızım çok sevecek bence ismini hem

canim yanlis anlama ama neden ikram bekliyorsun ki..sonucta o evin gelinisinkizisin istediginde alip yiyebilcegini dusunuyor olamaz mi kv ne bileyim 2 seferdir oldu diyorsun bence art niyet arama.gonlunu sogutma canim.
Yok canım haklisin ama öyle samimi değiliz baştan beri ben iyi olmaya çalışıyorum ama.olmuyo malesef gözünün önünden alıp yemezler kaldır diyo düşünsene bi de ben hep yapar götürürüm orda.bisey yiyceksek onlar hazırlamaz keşke.evin kızı gibi olsam

Ben daynirim mecbur dayancam da inşallah kızım bundan etkilenmiyordur. Benim bebeğim hep sol tarafta hareket ediyor. Seninki sagda mi acaba onunla da bi ilgisi var mı ki cnm.

Zannetmiyorum canim etkilenmiyordur cunku öyle birsey olsa doktor soylerdi mutlaka hem sagda hem solda canim kizim ama genelde sagda duruyordu eskiden simdi pek hareketli

Teyzeleri İncimizin kapı süsü de hazır Parçaları eminönünden tek tek aldım kendim birleştirdim Nasıl olmuş:) herşeyimiz mor kız ya bıkacak mordan ya da anası gibi çok sevecek

Çok güzel olmus canim inci'mizin kapi süsü bence ismide çok güzel k ne derse desin takma sen bizde ismi sectikten sonra esimin tarafi pek sevmedi ama ben kararliyim bu ismi koyacagim dedim simdi onlarda alisti devamli ismi ile hitap ettikce.

Saol canim benim canim o evlenme yasina gelince kimseyi dinlemez benden soylemesi sonucta bizleride verirken anne ve babalarimiz çok kolay vermediler heleki uzakta evlenenler icin bu dahada gecerli Allah o yaslarini ve hallerini gormeyi gostersin.

Bence isim cok guzel bayildim

Ya canm onlarda boyle giycegim gibi şeyler degil dedigim gibi duzgunleri daha fazla. Bem pijamalarimada tanesine 60 lira verdim ikili takim. Burda uyguna alan olmuş ondam bir danisayim dedim
Gerçi alip almamakdada kararsizmda
Pazar falanda yalan oldu benim 2 dk yurusem nefesim tıkanıyor hatta cok konuşunca bile tikaniyorum

Gecelik alma bosu bosuna pijama takimi al sonrada giyersin bende oyle yaptim gecelik gereksiz bence
neden ki ben hepsini gecelik aldım bütün yaz da giyicem emzirirken çok sıcak basıyormuş efil efil ohhhh illa nine geceliği almaya gerek yok spor güzel gecelikler var ve bence hastanede gecelik en ideali normal doğumda alttan pansuman olucak sezercikde de sonda olucak dikiş olucak bence pijama zor ben kasık fıtığından ameliyat olduğumda rahat edememiştim ayağa kalkmak zor oluyor geceliği üstten giy oturduğun yerden rahat rahat

Ben ilkinde gecelik almistim rahat edememistim o yuzden dedim. Tabiki senin kararin senin normal yapamadigim ixin bilemiyorum zorluklatini dikisleri falan

Gecelik alma bosu bosuna pijama takimi al sonrada giyersin bende oyle yaptim gecelik gereksiz bence
Ya canm 2 takim pijama aldim zaten ama. Normal dogumda gecelik dogumdan once lazim diyorlar kafam karisyi almasam mi yani
Bende diorm valla al sen tasi diye. Deformasyona ugradik resmen. Hele bizimki kiloya takıntılı 45 kilo olsam oj ohne guzel der

Kuzenim boga burcu. Ve tanidigim tum boga burclari sevgi dolu neseli pozitif uyumlu insanlar.
Bogazlarina duskun ve sakinler. Tam gununde dogarsa ikizler olur kizim uc gun oncesi boga.
Oglumda gununde dogsa yengec olucakti gec dogunca birinci gununden aslan oldu. Tam bi aslan lider oda hepimizi yonetiyo

Bencede enn guzeli bahar bebegi

Merak ediyorlasrdir canim.
Bende oyleydim. İnsan bi kez dogum yapinca oyle olkuyor galuba hamile biri oluncxa yakininda heyecan yapiyor herseyini bilmek istiyor. Kebdi yasadigi heyecani bi dsaha yasiyuor seninle.
Hamilelik cok cok guzel bi duygu sirf bunu yasamak icin bikac cocuk sahibi olmayo bile isterdim. Tabii bi evlat yetistirmek bile zorken sirf bu duygu icin bikac tane dusunulermz o yuzden de cevrendekiler sende bu duyguyu heyecani yasamak istiyorlsrdir canimm

Dogumdan sonraki izninr ekleniyor canim. Yanmiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…