- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.521
canim yanlis anlama ama neden ikram bekliyorsun ki..sonucta o evin gelinisinkizisin istediginde alip yiyebilcegini dusunuyor olamaz mi kv@guz_1 yok canım keşke öyle olsa kalabalıktan unutulsa tamam dicem ilk kez yaşamıyorum ikinci kez oluyo bilerek kg dedi al kaldır bunu abinler yemez diye gorumceme o da küçük yazık baktı bi suratima abla yermisin dedi kısık sesle bende duymamazliga vurdum annesi ordan kaldır diyo
kiz yine 50 60 iyi bulmussun ben 120den asagi bulamadim bi magazada 80 tl bulmustum.ama ben uzun ariyordum.cogunlukta ara boyda uzunluklari ondanda olabilir yani..olmadi pazarlarda cok guzel gecelikler var.ben uzun aradigim icin incelemedim.denk gelirsen bak derim :)Kizlar hastaneye gecelik alan var mi. 2 takim pijama aldim ben gecelikde bakiyorum ama magazalarda 50 60 liradan asagi yok. 1 kere giycegim bir seye de o kadar vermwk istemiyorum. Uyguna alan var mi acep
Haha gülüyorum çünkü benimki de diyo aynılarını biliyo musun goguslerim icin bi de karnından büyük onlar oğlumu besle onları değil diyo bende oğlunu beslemek için böyle oluyo anlamiyo musun diyorumSorma ya kendimi cok kotu hissediyorum bu haldekoca gobek popo memisler.
Esim afrikali kadinlar gibi oldu goguslern boyle durmucak dimi diyor artik
Ben kibarcasini yazdim ama aynen ole dedi canim
Gecelik alma bosu bosuna pijama takimi al sonrada giyersin bende oyle yaptim gecelik gereksiz benceKizlar hastaneye gecelik alan var mi. 2 takim pijama aldim ben gecelikde bakiyorum ama magazalarda 50 60 liradan asagi yok. 1 kere giycegim bir seye de o kadar vermwk istemiyorum. Uyguna alan var mi acep
Kız olursa bende esila düşünüyordum elis de.Çok güzelmiş hemen not ettim.bunu kenara en.iyisi de söylememek vazgeçme bence de kulağa da çok güzel geliyo
kızlar çok teşekkür ederim beğendiğiniz için k.v. elis koyarsak şşşşttt diye seslenirim demişti en son ve bu son oldu kimselere söylemiycem doğumda kapı süsünde görürler cidden o kadar duygu karmaşasının içinde kimsenin yorumunu kaldıramıyorum ben ona en kötü ismi bile versem öyle seslenmek zorundalar benim kızım çok sevecek bence ismini hem
Yok canım haklisin ama öyle samimi değiliz baştan beri ben iyi olmaya çalışıyorum ama.olmuyo malesef gözünün önünden alıp yemezler kaldır diyo düşünsene bi de ben hep yapar götürürüm orda.bisey yiyceksek onlar hazırlamaz keşke.evin kızı gibi olsamcanim yanlis anlama ama neden ikram bekliyorsun ki..sonucta o evin gelinisinkizisin istediginde alip yiyebilcegini dusunuyor olamaz mi kvne bileyim 2 seferdir oldu diyorsun bence art niyet arama.gonlunu sogutma canim.
Ben daynirim mecbur dayancam da inşallah kızım bundan etkilenmiyordur. Benim bebeğim hep sol tarafta hareket ediyor. Seninki sagda mi acaba onunla da bi ilgisi var mı ki cnm.
Teyzeleri İncimizin kapı süsü de hazırParçaları eminönünden tek tek aldım kendim birleştirdim Nasıl olmuş:) herşeyimiz mor kız ya bıkacak mordan ya da anası gibi çok sevecek
Sağol canım daha güzelleri simayimizin olsunyok kız evlendirirmiyim ben ona doyamadim geçen eşimin ark gittik 1,5yasinda oğlu var gelin adayları arttı desenize diyo hadi başka kapiya ben kızımı vermicem dedim bizi hiç hesaba katma :)
Bence isim cok guzel bayildimkızlar çok teşekkür ederim beğendiğiniz için k.v. elis koyarsak şşşşttt diye seslenirim demişti en son ve bu son oldu kimselere söylemiycem doğumda kapı süsünde görürler cidden o kadar duygu karmaşasının içinde kimsenin yorumunu kaldıramıyorum ben ona en kötü ismi bile versem öyle seslenmek zorundalar benim kızım çok sevecek bence ismini hem
Ya canm onlarda boyle giycegim gibi şeyler degil dedigim gibi duzgunleri daha fazla. Bem pijamalarimada tanesine 60 lira verdim ikili takim. Burda uyguna alan olmuş ondam bir danisayim dedimkiz yine 50 60 iyi bulmussun ben 120den asagi bulamadim bi magazada 80 tl bulmustum.ama ben uzun ariyordum.cogunlukta ara boyda uzunluklari ondanda olabilir yani..olmadi pazarlarda cok guzel gecelikler var.ben uzun aradigim icin incelemedim.denk gelirsen bak derim :)
neden ki ben hepsini gecelik aldım bütün yaz da giyicem emzirirken çok sıcak basıyormuş efil efil ohhhhGecelik alma bosu bosuna pijama takimi al sonrada giyersin bende oyle yaptim gecelik gereksiz bence
Ben ilkinde gecelik almistim rahat edememistim o yuzden dedim. Tabiki senin kararin senin normal yapamadigim ixin bilemiyorum zorluklatini dikisleri falanneden ki ben hepsini gecelik aldım bütün yaz da giyicem emzirirken çok sıcak basıyormuş efil efil ohhhhilla nine geceliği almaya gerek yok spor güzel gecelikler var ve bence hastanede gecelik en ideali normal doğumda alttan pansuman olucak sezercikde de sonda olucak dikiş olucak bence pijama zor ben kasık fıtığından ameliyat olduğumda rahat edememiştim ayağa kalkmak zor oluyor geceliği üstten giy oturduğun yerden rahat rahat
Ya canm 2 takim pijama aldim zaten ama. Normal dogumda gecelik dogumdan once lazim diyorlar kafam karisyi almasam mi yaniGecelik alma bosu bosuna pijama takimi al sonrada giyersin bende oyle yaptim gecelik gereksiz bence
Bende diorm valla al sen tasi diye. Deformasyona ugradik resmen. Hele bizimki kiloya takıntılı 45 kilo olsam oj ohne guzel derHaha gülüyorum çünkü benimki de diyo aynılarını biliyo musun goguslerim icin bi de karnından büyük onlar oğlumu besle onları değil diyo bende oğlunu beslemek için böyle oluyo anlamiyo musun diyorum
Bi de o kibarcasini değil diğerini bana da diyo azıttın sen diye keşke bazen onlar taşısa da az da olsa anlarlar
Kuzenim boga burcu. Ve tanidigim tum boga burclari sevgi dolu neseli pozitif uyumlu insanlar.arkadaşlar sanırım çoğumuzun bebişi boğa burcu olacak bu yazı benim ilgimi çekti. paylaşmak istedim.
Boğa Burcu Çocukları
Çocuk Boğalar
Onun ruhuna giden yol sevgi, şefkat ve güzellikten geçer
Boğa bebekleri genelde her şeyden memnun olan bir yaratılışa sahiptirler. Mutlu ve gülen ifadeleri ile herkese, kendilerini sevdirirler. Bebekliğinden itibaren dikkat çekici derecede kendilerinden emindirler. Bebeklere özgü olmayan sabırları vardır. Bu tutumları çoğu zaman anne-babaların şaşırmasına yol açabilir; çünkü onlar, karınlarının doyurulmasını sessizce bekler ya da gecenin bir vakti ellerinden geldiğince ağlamadan durup büyüklerinin kendileriyle ilgilenmesini beklerler. Beklediği ilgiyi göremezlerse avaz avaz bağırmaya başlarlar. Boğa çocuğu, cömert porsiyonlarla yemek isterler.
Büyümeye başladıklarında sevecen, cana yakın, kucaklanmaktan, sevilip okşanmaktan, öpülmekten çok hoşlanan afacanlar haline gelirler. Çok fazla sevgi ve ilgi beklerler. Eğer istediği ilgi ve sevgiyi buluyorsa ebeveynlerine hiçbir sorun çıkarmazlar. Boğa çocukları tensel temastan çok hoşlanır. Fiziksel dokunuşlarla onu ne kadar çok sevdiğinizi görmeye ihtiyaçları vardır.
İlerleyen çağlarda sahiplenme istekleri su yüzüne çıkmaya başlar. Kendilerine ait olan eşyaların farkına varınca bunları paylaşma güçlüğü çekebilirler. Özellikle kendine ve ailesine ait eşyaları paylaşmaktan hoşlanmayabilirler. Genellikle çalışmaktan, okula gitmekten hoşlanmayan bu çocukları ikna etmek için güzel, renkli resimlerden, objelerden yararlanılabilir. Güzelliklere düşkün olan bu çocuklar yavaş yavaş okumaya ve çalışmaya alışacaklardır. Okula alıştıktan sonra ise birinciliği bırakmazlar. Disiplinli olan Boğalar'a ebeveynlerin "ders çalış" ikazında bulunmasına hiç gerek kalmaz.
Boğa çocukları için para kavramı çabuk gelişir. Verilen harçlığı disiplinli bir şekilde harcamayı daha okula başlamadan kavrayabilir. Paranın kumbarada artması onu rahatlatır ve heyecanlandırır. Biriktirdiği paranın, istediği pahalı oyuncağa kavuşmanın en emin yolu olduğunu bilir. Boğa çocuklarını pahalı ve etkileyici hediyelerle mutlu etmek kolaydır.
Boğa insanları akrabalarına sıkı sıkıya bağlıdırlar. Kız kardeş veya erkek kardeşlerle arası iyidir ama çoğu zaman katı bir tutum sergilerler. Bu durum zaman zaman sorunlar çıkartıp kopukluklarına yol açabilir; aslında söylemek istediğini bir türlü söylemediği için tatsızlıklar olur. Ailenin büyükleriyle de cana yakın tavırlarıyla iyi bir iletişim kurar. Aile kurumunun onun hayatındaki yeri yadsınamayacak kadar önemlidir.
AİLE HAYATI
Boğa çocukları, ailelerini, hayatlarında yer alan ciddi bir kurum olarak görürler. İnatçı tutumları ile uzlaşmayı öğrendikleri takdirde, aile içi anlaşmazlıklar en aza indirgenebilir. Boğalar, sevdikleri aile bireyleri ile birlikte olmaktan büyük huzur duyarlar.
Bencede enn guzeli bahar bebegikızlar dün gece rüyama girdi meleğim ne kadar da güzeldi emziriyordum onu bol bol hep sağ göğsümü istiyordu Allahım bu duyguyu kimseden esirgeme ben daha yaşamadan bu kadar mutlu oluyorsam yaşayınca ne hissedicem bilemiyorum ayrıca göğüs kremi sürmeyi de unutmuyordumo kadar güzel zamanda doğum yapıcaz ki mayıs ayı yaza giriş bahar hava güzel ve aydınlık ne bunaltıcı sıcak ne de kar yağmur aydınlık bir gün hayal ediyorum miniğimi sabah saatlerinde kucağıma almış ve tüm doğum yorgunluğunu atıp dinlenirken hayal ediyorum heralde birkaç gün sen gerçek misin bakışlarıyla onu izlerim
Merak ediyorlasrdir canim.Kızlar sizinde çevrenizde var mı bilmiyorum.. Hamile kaldıktan sonra çevremde birçok insan bende ikinciyi yapcam, bende senin gibi şunu şunu yapcam diyip duruyorlar ki onlarda en fazla 2 3 yıl önce doğurdular onların zamanında da herşey vardı kendileri yapmadılar.. Şimdi benim herşeyimi deli gibi merak edip sorguluyorlar söylemediğimde yada bebeğin ultrason fotoğrafıda dahil olmak üzere tüm yaptıklarımı göndermediğimde trip atıyorlarherkesten uzaklaşasım var niye böyle oldu bilmiyorm. Birtek siZinle paylaşınca heyecanımı içim çok rahat oluyor..
Çok hoş canım çok orjinal olmuşTeyzeleri İncimizin kapı süsü de hazırParçaları eminönünden tek tek aldım kendim birleştirdim Nasıl olmuş:) herşeyimiz mor kız ya bıkacak mordan ya da anası gibi çok sevecek
Dogumdan sonraki izninr ekleniyor canim. Yanmiyor yani.Selam kızlar. Bu izinlerle ilgili ben de aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum. Diyelim ki 38. haftaya kadar çalışıcaz ama bebek 37. hafta da gelmek istedi. Kalan üç/dört hafta noluyor? Doğum sonrası izne ekleniyor mu? Yoksa yanıyor mu? Ben okuduğum bilgiler arasında buna benzer bir durum görmedim sanırım ya da atladım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?