- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.561
Güzelim yaa sizin baba da mı öyleAynen tatlım biz anneler bu konuda becerikliyiz sanırım eşim de bana kendi başına mı yaptin sen bunu yaa neden sadece sana benziyor diyor
Canım cok tatlıymiş ya minik prenses bunun içinde cok tatlı olacak eminim
Ayy canım benim Allah içinde mışıl mışıl uyudugu günleri de göstersin cok tatlıymiş yaa
Bitmiş halini de isteriz ona görekolay gelsin canım çabucak bitiversin
Canım nerden de buluyorsun ucuz seyleri hemen supersinpijamaları da sen bulmuştun, ben cok da güzel olmayan bir takima 90tl vermis olmanin acısını hala yaşıyorum o yüzde
Tatlım bayıldımellerine sağlık. İncimizin adı ne de güzel görünüyor Begenmeyenlerin ağzına kürekle vurasım geldi Sen takma kimseyi KK teyzeleri sever onu da adını da
Tatlım geçmiş olsun idrar tahlili filan verirsin bende yeni bitirdim antibiyotigiİyi geceler kızlar 3 gündür yatılı misafirim var pek yazamadım yarın ögleden sonra gidecekler inşallah herkes iyidir benim sol tarafında agrı var sanırım gene enfeksiyon oldu yarın gitcem 10 gün oldu gideli acaba kızım kaç kilo oldu
Canım 3 gün o kadar önemlimiymiş ya.belki yapısı öyledir bebeğinin.bide ulturason aletinden aletinede değişebilir.doktor banada demişti ölç diye alette aldık ama pek ölçmüyorum.Günaydın kızlar dün devlet hastanesinde bir dr daha gittim o da göbeği küçük olctu bebegimin 3 gun geri dedi eğer artma olursa 37 de sezeryana alınırsin dedi. Kan akisiyla ilgili belki sorun olabilir diye perinatolaga yönlendirdi. Yaklaşık 3 aydır hep 3 gun geri çıkıyor ama kg alımını hiç etkilemiyor allaha şükür. Baştan beri mi böyle acaba diye de tereddute düştü çünkü kan sulandirici igne ve 2 aydır da aspirin kullanıyorum. Ilk haftalarda geç döllenme vardı. Tansiyon da olabilir dedi aetik hergün tansiyon olcucem. Hiç ölçen arkadaş var mı ne sıklıkta aç tok nasıl olcuyorsunuz?
Canim gordum daha once cok guldum bende oyle yapayim
sihirlikk canım dünden beri o bahsettiğin adet ağrılarına benzer ağrıları bende yaşıyorum. Çok kendimi dinler oldum yine. Bide baktım senle sat larımız aynıymış. Belkide aynı günlerde aynı şikayetleri yaşıyor olmamız bundandır. Yani inşallah normaldir
2 gün sonra dr kontrolüm var. Sorucam ama muhtemelen yine aynı şeyleri söyleyecek
Normaldir genişleme ağrıları onlar diyecek
Sağol canım bakarım ben daha hiç karar veremedim napcamaGüzel hanımlar ben şekerciniz diye bi site buldum bebek şekeri yapmak ic i n 100tl malzeme bir biblo ve leylekli kâğıt bebek seçtim.. Silikon tabancası filan da, tül, kurdele, magnet.. Sizde bi göz atın @MjdmjdNicksizYumurta @yagmurr_damlasi I iremerve1990 sihirlikk P PembePaltolu @neff1316 @dygctn04 @candanotecann ve tüm hanımlar
Yok canim onu demek istemedim.
Hani ne sklikla oluyor. Mmesela simdi oldu yarim saat sonra bi daha bi yartim saat sonra bi daha gibi. Oyle bir rutini var mi demek istedim.
Son gunlerde benimde agrilarimvar. Asagiya dogru baski. Dr umda duzenli olmadighi surece korkma dedi, birde biraz dinlenince hemen geciyuor. Dogum sancisi dinlenmekle gecmez ondan rahatliyorym asrtİk brnde
ben her kontrolumde doktoruma dikkat etmem bir durumlar var mi diyorumYa bende onu okumuştum bi yerde normal doğum için bazı doktorlar önermiyorlarmış aslında kolaylaştıriyo diye ama biraz açık olucak ama göğüslere fazla temas bile tetikliyomus normal doğumu
Güzelim yaa sizin baba da mı öylebizimki baya takıktı bana dün bende benim bebeğim değil mi çekecek tabi dıyorum arada burnu tıpkı sen dıyorum ki alınmasın tatlım valla denk geliyo bana böyle siteler, bi de facete görüyorum hamileler sayfasını beğenmiştim keşke pijamayi sen almadan kesfetseymisiz .. Bende dünden beri bebek şekeri seçmeye çalışıyorum ama almak için 1ay beklerim sanırım
Aslında ise yarıyorsa güzel ama insan o haldeyken düşünemez heralde ya yapamaz ağrı sancı bi yandanben her kontrolumde doktoruma dikkat etmem bir durumlar var mi diyorumdoktorum anliyor tabi.ben sana neleri kesmen gerektigini zamani geldiginde uyaricam zaten diyo.somdilik nirmal hayatina devam diyor bana.ama genelde 37den sonra iliskiyi yeniden oneriyorlar.normal dogumu kolaylastirdigi icin.hatta arkadasima ebe demiski kizim acilman az git eve esinle birkikte ol sonra kuveti sicak suyla doldur en az yarim saat otur oyle gel demisti.
ben sabah ogle aksam olcup yaziyorum.ama sabah aksam muhakkak olcuyorum canim..13-8 ve ustu cikmaz insallah.dusuk tansiyon co iyiGünaydın kızlar dün devlet hastanesinde bir dr daha gittim o da göbeği küçük olctu bebegimin 3 gun geri dedi eğer artma olursa 37 de sezeryana alınırsin dedi. Kan akisiyla ilgili belki sorun olabilir diye perinatolaga yönlendirdi. Yaklaşık 3 aydır hep 3 gun geri çıkıyor ama kg alımını hiç etkilemiyor allaha şükür. Baştan beri mi böyle acaba diye de tereddute düştü çünkü kan sulandirici igne ve 2 aydır da aspirin kullanıyorum. Ilk haftalarda geç döllenme vardı. Tansiyon da olabilir dedi aetik hergün tansiyon olcucem. Hiç ölçen arkadaş var mı ne sıklıkta aç tok nasıl olcuyorsunuz?
Ya buna çok sevindim işteİsmini duyanlar hep aynı tepkiyi veriyor neden İnci eşimin bizimle yaşıt teyzesi var kv me başka isim bulamamışlar mı demiş hatta
Ayy hem de nasil tatlım yaa kıskançlıktan çatlayacakGüzelim yaa sizin baba da mı öylebizimki baya takıktı bana dün bende benim bebeğim değil mi çekecek tabi dıyorum arada burnu tıpkı sen dıyorum ki alınmasın tatlım valla denk geliyo bana böyle siteler, bi de facete görüyorum hamileler sayfasını beğenmiştim keşke pijamayi sen almadan kesfetseymisiz .. Bende dünden beri bebek şekeri seçmeye çalışıyorum ama almak için 1ay beklerim sanırım
Ç
ünkü biz hamisiz
Günaydın kızlar dün devlet hastanesinde bir dr daha gittim o da göbeği küçük olctu bebegimin 3 gun geri dedi eğer artma olursa 37 de sezeryana alınırsin dedi. Kan akisiyla ilgili belki sorun olabilir diye perinatolaga yönlendirdi. Yaklaşık 3 aydır hep 3 gun geri çıkıyor ama kg alımını hiç etkilemiyor allaha şükür. Baştan beri mi böyle acaba diye de tereddute düştü çünkü kan sulandirici igne ve 2 aydır da aspirin kullanıyorum. Ilk haftalarda geç döllenme vardı. Tansiyon da olabilir dedi aetik hergün tansiyon olcucem. Hiç ölçen arkadaş var mı ne sıklıkta aç tok nasıl olcuyorsunuz?
Konuya direk dalıyorum ama bizde yasak olmadığı halde ayrıntılı da bebişte sorunlar oldu diye kendimizce yasak koyduk sanırım :)
Konuşuyorum adamla sen hamilesin bebeğimze bişey olursa ya diyo asla yaklaşmıyo. Ayrıntılı olayından çok etkilendi o da. Bizde durum bu
Günaydın ben geceleri uyamıyorum hiç uyutmuyor orda oraya sürekli hareket halindeyiz. Birde miğdem çok yanıyor renni tablet artık işe yaramaz oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?