- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.541
Hayat feksefem canim. Kimseden bi beklentim yok. Yapan kendi torununa evladina yapar derim. Yapmazsada keyfi bilir.her konuda fikrim bu oldu. Dedigin gibi fazla beklenti mutsuzluk getiriryorKizlar birde sizlere nacizane tavsiyem. Hayatta beklentileri alcak tutunki hayal kirikliklariniz az olsun. Sonra uzuliyoruz. Esimizden, ailemizleden arkadaslarimizdan nekadar az beklenti okadar mutlu. Ben olsam soyle yapardimlar oyle yipratiyorki insani cikmaz sokaklara giriyoruz. Birakin herkes cani ne istioyrsa oyke davrnasin. Sizde adamina gore muamele .
Bence bu konuda en onemli sey esin yaklasimi canim. Bi sekilde asiliyor onlarin destegiyle herdeyay yok hayatim onu demek istemedim. olur olur canin ceker ama kendini kocanin karsisinda hazir hissetmezsin, guzel hissetmezsin ne bileyim. dogumdan sonra bunalima giren cok kadin var cunku. masallah sen kolay atlatmissin.
normal dogumla daha cabuk atlatiyor sanirim kadinlar.. insallah bizim dogumlarda normal olur.
Aynen tatlım biz anneler bu konuda becerikliyiz sanırım eşim de bana kendi başına mı yaptin sen bunu yaa neden sadece sana benziyor diyorYaaaa bak annesi kılıklı yaptım oğlanı deseneçok teşekkürler teyzesi
Canım cok tatlıymiş ya minik prenses bunun içinde cok tatlı olacak eminim
Ayy canım benim Allah içinde mışıl mışıl uyudugu günleri de göstersin cok tatlıymiş yaaKizlar bizim besigimiz geldi aksam normalde ctesi gelcekti supriz oldu erken gelmis tabi bugun ben dayanamayip yerlestirdim gerçi kaldirilacak yikarim öyle yerlestiririm temiz ama nasıl durduğunu çok merak ettimherşey nerdeyse hazır mira kuşumu bekliyoruz sabırla. Barbie de onu bekliyo kuruldu bile yatağa
Yanlız tulunu takarken çok duygulandım bi gün gelirde gelinligini de böyle giydirirsem dedim nerden geldiyse aklıma başladım aglamayasonra dedim ki ben kızımı evlendirmicem hih Eki Görüntüle 1782591 Eki Görüntüle 1782592 Eki Görüntüle 1782593
Bitmiş halini de isteriz ona göreBen de atkı örmeye başladım şimdi =) yaz gelmeden kışa hazırlıkana yüreği işte
Beresi vardı atkısı da olsun dedim, akşamları boş durmıyım
Eki Görüntüle 1782611
Canım nerden de buluyorsun ucuz seyleri hemen supersinGüzel hanımlar ben şekerciniz diye bi site buldum bebek şekeri yapmak ic i n 100tl malzeme bir biblo ve leylekli kâğıt bebek seçtim.. Silikon tabancası filan da, tül, kurdele, magnet.. Sizde bi göz atın @MjdmjdNicksizYumurta yagmurr_damlasi @iremerve1990 @sihirlikk P PembePaltolu neff1316 dygctn04 @candanotecann ve tüm hanımlar
Tatlım bayıldımTeyzeleri İncimizin kapı süsü de hazırParçaları eminönünden tek tek aldım kendim birleştirdim Nasıl olmuş:) herşeyimiz mor kız ya bıkacak mordan ya da anası gibi çok sevecek
Gunaydin tatlımGünaydın güzel hamişler
ünkü biz hamisizGunaydin tatlımay niye duygulandım ki bunu görünce
Iste bu açıklıyor her seyiiiiiÇ
ünkü biz hamisiz
Ne güzel iyi niyetle düşünmüşsün canım :) keşke bende düşünebilsem böyle.. Tabi merak ediyorlardır ama yarış halinde olmaları beni sinir eden bende ikinciyi yapıcam bende bunları yapıcam demeleri iyi niyetle gelmiyor bana nedense.. Herkesin çocuğu kendine değerli yapıyorsan evladın olduğu için yap bazı şeyleri.. O yaptı bende yapıcam diyerek değil.. Ne bileyim öle işte :))Merak ediyorlasrdir canim.
Bende oyleydim. İnsan bi kez dogum yapinca oyle olkuyor galubahamile biri oluncxa yakininda heyecan yapiyor herseyini bilmek istiyor. Kebdi yasadigi heyecani bi dsaha yasiyuor seninle.
Hamilelik cok cok guzel bi duygu sirf bunu yasamak icin bikac cocuk sahibi olmayo bile isterdim. Tabii bi evlat yetistirmek bile zorken sirf bu duygu icin bikac tane dusunulermzo yuzden de cevrendekiler sende bu duyguyu heyecani yasamak istiyorlsrdir canimm
Günaydınlar canım kızınada sanadaaGünaydın güzel arkadaşlarım ve kızımın tatlı minnak arkadaşlarıakşam ne güzel muhabbetler dönmüş burda misafirim vardı kaçırdım şamatayı
Herkese bol güneşli harika bir gün diliyorum
Günaydın kızlar dün devlet hastanesinde bir dr daha gittim o da göbeği küçük olctu bebegimin 3 gun geri dedi eğer artma olursa 37 de sezeryana alınırsin dedi. Kan akisiyla ilgili belki sorun olabilir diye perinatolaga yönlendirdi. Yaklaşık 3 aydır hep 3 gun geri çıkıyor ama kg alımını hiç etkilemiyor allaha şükür. Baştan beri mi böyle acaba diye de tereddute düştü çünkü kan sulandirici igne ve 2 aydır da aspirin kullanıyorum. Ilk haftalarda geç döllenme vardı. Tansiyon da olabilir dedi aetik hergün tansiyon olcucem. Hiç ölçen arkadaş var mı ne sıklıkta aç tok nasıl olcuyorsunuz?
Gunaydin kizlar.
Bugun aile sagligi merkezine gideyim. Bir kan degerlerime baktirayim dedim. Gidip ac karna kan.verecegim birazdanPersembe kontrolümüzde doktorumuza gosteririrz dedim. Daha iyi olur.Bel.agrilari yoğunlaştı.eksik birsey.varda en.azindan doktora yazdiririm dedimGerci kalsiyum magnezyum kan.hapi.hepsini aliyorum. Ayy kizimla karnimiz acikmiss. Bu arada 1 kilo daha almisim. Aldigim toplam kilo 17 oldu. Eskisi kadar takmiyorum artik. Ne yapayim almak gerekiyorsa aliriz. Derdim agirlasmak iyice. Saglikla gelsinler insallah onemli olan bu
mirandam eger esin korunmasiz sekilde yaklasiyorsa akintinin rengi degisebilir..bana doktorim esinle munasebetinde mutlaka korunmali olsun demisti.hem enfeksiyinriski hemde spermler rahim agzinin dokusunu bozuyormus,dogumu tetikliyormus.bebek icin hazirlik yaparken yetti diyorsun
biz ucuncu ayda gebe kaldik, simdi adam diyor ki keske biraz daha uzun surseymis...
e internette hep son 1 ay yasaklaniyor diyor. niye 7. ayda basliyoz. zaten sunun surasinda 7. ve 8. ayda 10 ar gunden yasayacagimiz 6 tane mumlu gece var yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?