2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hayat feksefem canim. Kimseden bi beklentim yok. Yapan kendi torununa evladina yapar derim. Yapmazsada keyfi bilir.her konuda fikrim bu oldu. Dedigin gibi fazla beklenti mutsuzluk getiriryor

Bence bu konuda en onemli sey esin yaklasimi canim. Bi sekilde asiliyor onlarin destegiyle herdey

İyi geceler kızlar 3 gündür yatılı misafirim var pek yazamadım yarın ögleden sonra gidecekler inşallah herkes iyidir benim sol tarafında agrı var sanırım gene enfeksiyon oldu yarın gitcem 10 gün oldu gideli acaba kızım kaç kilo oldu

Yaaaa bak annesi kılıklı yaptım oğlanı desene çok teşekkürler teyzesi
Aynen tatlım biz anneler bu konuda becerikliyiz sanırım eşim de bana kendi başına mı yaptin sen bunu yaa neden sadece sana benziyor diyor

Kızlar bu çok tatlı değil mi yaa arkadaşımdan hediyeiçinde düşünemiyorumm
Eki Görüntüle 1782561
Canım cok tatlıymiş ya minik prenses bunun içinde cok tatlı olacak eminim

Ayy canım benim Allah içinde mışıl mışıl uyudugu günleri de göstersin cok tatlıymiş yaa

Ben de atkı örmeye başladım şimdi =) yaz gelmeden kışa hazırlık ana yüreği işte
Beresi vardı atkısı da olsun dedim, akşamları boş durmıyım
Eki Görüntüle 1782611
Bitmiş halini de isteriz ona göre kolay gelsin canım çabucak bitiversin

Canım nerden de buluyorsun ucuz seyleri hemen supersin pijamaları da sen bulmuştun, ben cok da güzel olmayan bir takima 90tl vermis olmanin acısını hala yaşıyorum o yüzde

Teyzeleri İncimizin kapı süsü de hazır Parçaları eminönünden tek tek aldım kendim birleştirdim Nasıl olmuş:) herşeyimiz mor kız ya bıkacak mordan ya da anası gibi çok sevecek
Tatlım bayıldım ellerine sağlık. İncimizin adı ne de güzel görünüyor Begenmeyenlerin ağzına kürekle vurasım geldiSen takma kimseyi KK teyzeleri sever onu da adını da

Ne güzel iyi niyetle düşünmüşsün canım :) keşke bende düşünebilsem böyle.. Tabi merak ediyorlardır ama yarış halinde olmaları beni sinir eden bende ikinciyi yapıcam bende bunları yapıcam demeleri iyi niyetle gelmiyor bana nedense.. Herkesin çocuğu kendine değerli yapıyorsan evladın olduğu için yap bazı şeyleri.. O yaptı bende yapıcam diyerek değil.. Ne bileyim öle işte :))

Günaydın kızlar dün devlet hastanesinde bir dr daha gittim o da göbeği küçük olctu bebegimin 3 gun geri dedi eğer artma olursa 37 de sezeryana alınırsin dedi. Kan akisiyla ilgili belki sorun olabilir diye perinatolaga yönlendirdi. Yaklaşık 3 aydır hep 3 gun geri çıkıyor ama kg alımını hiç etkilemiyor allaha şükür. Baştan beri mi böyle acaba diye de tereddute düştü çünkü kan sulandirici igne ve 2 aydır da aspirin kullanıyorum. Ilk haftalarda geç döllenme vardı. Tansiyon da olabilir dedi aetik hergün tansiyon olcucem. Hiç ölçen arkadaş var mı ne sıklıkta aç tok nasıl olcuyorsunuz?

Gunaydin kizlar.
Bugun aile sagligi merkezine gideyim. Bir kan degerlerime baktirayim dedim. Gidip ac karna kan.verecegim birazdanPersembe kontrolümüzde doktorumuza gosteririrz dedim. Daha iyi olur.Bel.agrilari yoğunlaştı.eksik birsey.varda en.azindan doktora yazdiririm dedimGerci kalsiyum magnezyum kan.hapi.hepsini aliyorum. Ayy kizimla karnimiz acikmiss. Bu arada 1 kilo daha almisim. Aldigim toplam kilo 17 oldu. Eskisi kadar takmiyorum artik. Ne yapayim almak gerekiyorsa aliriz. Derdim agirlasmak iyice. Saglikla gelsinler insallah onemli olan bu

3 günlük gerilik çok ciddi bir sorun değil diye düşünüyorum hala. Benim 5 gün geri çıkıyor ve doktorum geç döllenme olmuştur arayı kapata da bilir kapatmazsa da çok önemli değil doğum tarihini bir hafta ileri alırız dedi.

Tabii ki geri çıkması artarsa bu durum araştırılır, bir sorun mu var diye ama başından beri bu durum gözleniyorsa geç döllenmedendir, bana doktorumun dediği mantıklı geldi. Ama sen iğne falan da kullanıyormuşsun, kan pıhtılaşması sorunun varsa onunla da ilişkilendiriyor olabilir doktorun.

Bir de bebek biraz geri olunca doktorlar hemen anne karnında beslenmiyor diye sezeryan öneriyorlar bunu da mantıklı bulmuyorum. Pek çok uzman da anne karnında 1 günün, küvözde 10 güne bedel olduğunu söylüyor.

Sağlıklı besleniyorsan, sağlıklı besinlerden o kiloyu alıyorsan bence de takma. Ben de 9 kilo aldım, bakıyorum gün içinde hep sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum, tek ekmeği abartıyor olabilirim ona da dikkat etmeye başladım.

Bünyemiz böyle demek ki, kilo almayayım desem günlük besinlerimi almamam lazım ona bakarsak.

mirandam eger esin korunmasiz sekilde yaklasiyorsa akintinin rengi degisebilir..bana doktorim esinle munasebetinde mutlaka korunmali olsun demisti.hem enfeksiyinriski hemde spermler rahim agzinin dokusunu bozuyormus,dogumu tetikliyormus. aklindaolsun tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…