- 4 Kasım 2015
- 276
- 376
- 18
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.581
Bişey soracam kızlar, şimdi benim sezeryan kesinleşti Allah nasıp ederse, ben gecelik mi alsam yanıma, pijama mi, düşünüyorum gecelik uygun gibi geliyor pijamayi ayagimi kaldırıp giyemem gibi geliyor, tecrübeli arkadaşlarım bi fikir verebilirlermi bana
Maşallah canım bebeğin iyi olmasına sevindimgunaydinnnlaaaarrr seker yuklemesi yapildiiiii igrejcti kusacaktim nerdeyse cok sukur kanlarida verdim minik tosunumuda fordum 1 kilo 140 gr olmusuz haftasina gore ileri yine insallah sekerde skinti cikmazsa sorun yok dedi doktor erkende gelebilir dedi mayis ortasi gibi insallah seker cikmaz amin
Benim basta yoktu sonradan olustu gerilik 2 hafta once 2 haftalik gerilik devam ediyordu. Bugun kontrolum var insallah artmamistir diye dua ediyorum. Benim de doktorum erken dogum olur dusuncesiyle sanirim akciger gelistirici igne vermisti. Bir de benim bebegum hee yonden geri o yüzden hormany testi yaptirdim icim rahat etsin diye bir cok sukur sonucumuz iyi geldi.3 günlük gerilik sorun degil kafana takma bence bir cok kiside oluyor.Günaydın kızlar dün devlet hastanesinde bir dr daha gittim o da göbeği küçük olctu bebegimin 3 gun geri dedi eğer artma olursa 37 de sezeryana alınırsin dedi. Kan akisiyla ilgili belki sorun olabilir diye perinatolaga yönlendirdi. Yaklaşık 3 aydır hep 3 gun geri çıkıyor ama kg alımını hiç etkilemiyor allaha şükür. Baştan beri mi böyle acaba diye de tereddute düştü çünkü kan sulandirici igne ve 2 aydır da aspirin kullanıyorum. Ilk haftalarda geç döllenme vardı. Tansiyon da olabilir dedi aetik hergün tansiyon olcucem. Hiç ölçen arkadaş var mı ne sıklıkta aç tok nasıl olcuyorsunuz?
Oyyy oyy babaya bak sen işiniz var annesi ama şanslı ki kız çokluklari çok babacı oluyorlarAyy hem de nasil tatlım yaa kıskançlıktan çatlayacak
Son muayenede bebisimizin burnu büyümüştü ya eşime benzetmistik aksam arkadaslarla fotografı inceledik iyice sanki ordan kordonu geciyordoktor da demisti zaten burnunun üstünden kordon geciyor diye ama biz fotograf cekerken kordon yer degistirmistir burnu büyüdü diye düşünüyorduk, bi de arkadaslar gitgide bana daha cok benzedigini soylediler tabi eşim catlama noktasina geldi.Ben de sana da benziyor kaslarını catmiş diyorum onda bile bana benzetiyor uyurken sen de boylesin nasil da klonladın kendini anlamiyorum diyor Ama ben kızımın önce saglikli sonra eşim gibi sarışın yeşil gözlü olmasını istiyorum
Pijama insana her zaman lazım oluyor canım dogumdan sonraki kiloma göre degisiklik olsun diye alirim ben de onemli olan kesfetmek
Bebek sekeri nasil bisey düşünüyorsun?
Oyyy oyy babaya bak sen işiniz var annesi ama şanslı ki kız çokluklari çok babacı oluyorlarfıstık gibisin annesi sana ceksin tabiki belki göz rengi teni babaya
Çekerbak şunlar çok hoşuma gitti
...keser84 cımm bak ikizler için olanı da çok tatlı
Bizde de onlarda da tedirginlik oluyor ister istemez. Allah korusun tesadüfen bişey olsa bizim yüzümüzden mi diye kendimizi yeriz çünkü :) allah kavuştursun bebeğinize çok beklemişsiniz kucaklarımız dolu dönelim inşallahBenim bebiş tüp bebek oldugu icin daha yaklasmadi bile yanıma, 8 senedir bebek hasreti cekiyoz ya içine çok işlemiş, hiç aramiyor bile çocuk heyecanına beni unuttu garibim
Sen birebir yasadigin icin niyetlerini daha iyi anlarsin canim. Ben kendi yasadigimi hissettigimi anlattim.Ne güzel iyi niyetle düşünmüşsün canım :) keşke bende düşünebilsem böyle.. Tabi merak ediyorlardır ama yarış halinde olmaları beni sinir eden bende ikinciyi yapıcam bende bunları yapıcam demeleri iyi niyetle gelmiyor bana nedense.. Herkesin çocuğu kendine değerli yapıyorsan evladın olduğu için yap bazı şeyleri.. O yaptı bende yapıcam diyerek değil.. Ne bileyim öle işte :))
Aynen tatlım ben en az 80 şeker almalıyım biblo olanlara bayıldım bi de kapı susunu ayrı alacağım sanırımCanım senin dediğin siteye baktım çoook uygun. Benim arkadaşın kızı olmuştu kapı süsü, vs. süslemeler hep duruyormuş sana vereyim mi evimde yer açılır dedi. Ben de tamam dedim, ama olur da beğenmezsem senin önerdiğin siteden alacağım süsleri ve şekerleri. O setler de çok uygun çünkü ama bebek şekeri sayısı az, bize 50 yetmez gibi.
Birissine sitesinde tatlımKızlar gecelik alanlar nereden aldılar yardımcı olsanız biz almayanlara :)
Ben normalde gecelik sevmem o nedenle pahalı olmasın istiyorum. Gebe de beğendim 130 tl idi çok geldi valla.
Agrisiz dogum muuu ahh ne guzeelllBencede duyacaklarımız aynı şeyler :) normal bebek büyüyo vs. Bu ilk haftalardaki adet sancısı oluypdu ya öyle benimkiler sanki beş dakka sonra adet olcam ama düzenli değil rahatım o nedenle
Sağol canım bakarım ben daha hiç karar veremedim napcama
Yok yok düzensiz tamamen bi gün varsa bi gün yok. Kısa sürede geçiyo falan. Tosbişler büyüyo ondan sanırım :) benim korkum genetik durumlar annem de kardeşimde sancısız gitti doğuma kanama ile. Hiç ağrı yoktu normal doğurdular çıktılar valla
Ayy aynısı bana oldu eşim beni niye durtuyor dıyorum .. Elini kontrol ediyorum onun uyanınca filan megerse bizim paşa sertçe anneyi durtuyormuşGünaydın tüm anneler :)
Biz bugün ikinci doz aşımızı olduk. İzlem yapıldı
Tansiyon normal, ödem yok kilo normal kalp atışını dinledik çok iyi maşallah :)
Bizimki gece coştu saat 3 tekmeler savuruyo ben de rüyamda eşim karnımı tekmeliyo diye görüyorum uyandım adama sen bana vurdun mu diyorum garibim o da yoo diyo baktım bizim minikmiş
canım birissinede gecelikde mi vardı ben göremedim ama sen aldın mı gecelikBiriss
Birissine sitesinde tatlım
Bende goremdim gevelik.canım birissinede gecelikde mi vardı ben göremedim ama sen aldın mı gecelik
Balikesirdeki arkadaşlarbabybabycat maya-2016 hatırlayamadıklarım böyle bişey varmış facede gördümEki Görüntüle 1783267
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?