2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Benimde sezeryan canım bence ben ilk doğumda gecelelik giymiştim eve pijama giydim. Çok ta rahat ettim cünkü tuvalet falan kolay oluyor önünde düğmeside vardı emzirmek kolay oldu. Bu doğumda nasip olursa aynısını yapmayı düşünüyorum.

gunaydinnnlaaaarrr seker yuklemesi yapildiiiii igrejcti kusacaktim nerdeyse cok sukur kanlarida verdim minik tosunumuda fordum 1 kilo 140 gr olmusuz haftasina gore ileri yine insallah sekerde skinti cikmazsa sorun yok dedi doktor erkende gelebilir dedi mayis ortasi gibi insallah seker cikmaz amin

Maşallah canım bebeğin iyi olmasına sevindimp.tesi bende şeker yüklemesi yaptırdım sınırda çıktı 1.saat. hamur işi ve kızartmalar ı çıkarttı m hayatımdan zaten normalde de çok faydalı şeyler değil bakalım doktorum ne dice k 3 gün sonra randevu m var

Benim basta yoktu sonradan olustu gerilik 2 hafta once 2 haftalik gerilik devam ediyordu. Bugun kontrolum var insallah artmamistir diye dua ediyorum. Benim de doktorum erken dogum olur dusuncesiyle sanirim akciger gelistirici igne vermisti. Bir de benim bebegum hee yonden geri o yüzden hormany testi yaptirdim icim rahat etsin diye bir cok sukur sonucumuz iyi geldi.3 günlük gerilik sorun degil kafana takma bence bir cok kiside oluyor.

Oyyy oyy babaya bak sen işiniz var annesi ama şanslı ki kız çokluklari çok babacı oluyorlar fıstık gibisin annesi sana ceksin tabiki belki göz rengi teni babaya
Çeker bak şunlar çok hoşuma gitti
... keser84 cımm bak ikizler için olanı da çok tatlı

Eklentiler

• pr_01_700.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 233
  • pr_01_590.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 203
  • pr_01_668.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 236
  • pr_01_677.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 236
  • pr_01_283.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 229
  • pr_01_1018.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 218
Teşekkürler canım hayırlısı bakalim küçük hanım kime benzemek isterse artık
Magnetler cok eğlenceli görünüyor çılgın bebişler

Benim bebiş tüp bebek oldugu icin daha yaklasmadi bile yanıma, 8 senedir bebek hasreti cekiyoz ya içine çok işlemiş, hiç aramiyor bile çocuk heyecanına beni unuttu garibim
Bizde de onlarda da tedirginlik oluyor ister istemez. Allah korusun tesadüfen bişey olsa bizim yüzümüzden mi diye kendimizi yeriz çünkü :) allah kavuştursun bebeğinize çok beklemişsiniz kucaklarımız dolu dönelim inşallah

Kızlar gecelik alanlar nereden aldılar yardımcı olsanız biz almayanlara :)
Ben normalde gecelik sevmem o nedenle pahalı olmasın istiyorum. Gebe de beğendim 130 tl idi çok geldi valla.

Sen birebir yasadigin icin niyetlerini daha iyi anlarsin canim. Ben kendi yasadigimi hissettigimi anlattim.
Yoksa dedigin gibi kendi cocugun icon yapilit ne yapilirsa aa o yapmis bende yapmaliyim diyr degil

Aynen tatlım ben en az 80 şeker almalıyım biblo olanlara bayıldım bi de kapı susunu ayrı alacağım sanırım bana da biri verse bi daha almaya çalışmam herhalde begenirsem bi kere kullanacaz nasılsa

Agrisiz dogum muuu ahh ne guzeelll

Ayy aynısı bana oldu eşim beni niye durtuyor dıyorum .. Elini kontrol ediyorum onun uyanınca filan megerse bizim paşa sertçe anneyi durtuyormuş

@ htcsell15
Benim ilk gebelikte 1 hafta önde ya da geride çıkıyordu
Problem olmadığını demişti drum
İlk kez böyle bşi duyuyorum
Canım nasıl uzulmussun ya
Bi önemi var mı 3 günün sahi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…