- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.021
Âmin canım inşallah.Sormayı unuttum kalp atışı duyulur mu diye. Bilmiyorum yani cnm. Doğru düzgün bir doktor bulup gideceğim. İnşallah sorunsuz geçer hamileliğimiz.
Yok canım bana doktor dedi hiç bi zararı yok diye ve ben bügün yaptırdım istersen nette araştır bak hiç bi zararı yok diyor doktorlar..
Grip aşısı yıllardır milyonlarca hamile kadına yapılmıştır. Hamilelikte grip aşısının kadınlara ve bebeklerine herhangi bir zarar vermediği gösterilmiştir..Hamilelikte grip aşısı herhangi bir zaman yapılabilir (kaçıncı ay olursa olsun fark etmez).
Merhaba hayirli olsun bende buGun gordum bebegimin kesesini kac mm dediler sanaSağol tatlım, 10 gün sonra filan kalp duyulur dedi.. Bakalım bekliycez..
Durumuma iyi dedi, ilk ultrason görüntüsünü de aldık, mutluyuz.
Oyyyyy maşallahhhKızlar allaha sükür bende duydum kalp atisini ve bebisimi gördüm saglikliymis 8.51 cm miş) allah hepimize elimize almayı nasip etsin inşallah )
Kızlar allaha sükür bende duydum kalp atisini ve bebisimi gördüm saglikliymis 8.51 cm miş) allah hepimize elimize almayı nasip etsin inşallah )
Oyyyyy maşallahhhKaç haftalıktın acaba bugün?
Ayy mm ya yanlis olmus 1 cm yaklaşmış iyi demisti ordan hep derken bile ilk cm diom agzima bikere ole dolandi yaMerhaba, hayirli olsun, cm yazmissin. Dogrumu bu?
Ayy mm ya yanlis olmus 1 cm yaklaşmış iyi demisti ordan hep derken bile ilk cm diom agzima bikere ole dolandi ya
Cnm benimde 5 haftalık ken gorunmemisti gecen hafta gitmistim bayramdan once .. görünür bidahakine insallahBugün benim de dr randevum vardı kese göründü bebeği göremedi 5+5 haftalıkmışım Ultrasondan sonra yerimden kalkarken destek almadan direk kalkmıştım bu yüzden kızdı artık bebek var dikkat et dedi
Çok sağol cnm hepimiz saglikla kucamiza alalım inşallahSaglikla kucaginada al insallah...
Amin insallah cnnÇok sağol cnm hepimiz saglikla kucamiza alalım inşallah)
Oyyy kuzum ne güzel. Ben de 6+2de gideceğim de belki görünür diye fikir alıyorum.6hafta 6 günlükmus canım öle gorundü ...
Oyyy kuzum ne güzel. Ben de 6+2de gideceğim de belki görünür diye fikir alıyorum.
Evet canım perşembe gideceğim. Kalp atışı olmasa bile en azından bebeğin oluştuğunu göreyim. İçim içimi yedi resmen.Gorunur cnm insallah ne zaman gidiceksin persembemiydi 6.haftada gorunuyomuskalp atisini zor yakaladi daha cok minik ama iyi dedi ondan yakaliyamiyomuş
Evet canım perşembe gideceğim. Kalp atışı olmasa bile en azından bebeğin oluştuğunu göreyim. İçim içimi yedi resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?