- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.981
Canım ben izmirdeyim ama simdi van a geldim. Öğretmenim izmirde serdar özşener hocaya gidiyordum çok memnundum. Tavsiye ederim.. simdi vanda dr ariyommerhaba ben bugün katıldım aranıza dün doktora gittim 6 hafta 2 günlüğüz hayırlısıyla,izmirde olan varmı acaba hangi doktora gidiyorsunuz
Seda gebeliğin ilk 3 ayında yaptırmayın demişti doktorum.. .malum aşıda virüs veriliyor vücuda...doktoruna sordun mu yaptirirkenKızlar ben bugün grip aşısı yaptırdım..
Tesekkur ederim cnm minikler iyi olsunda katlancaz herseye.Canım geçmiş olsun çok progestan bende kullanmaya başladım.. Dinlenicez artık yapacak bişeyimiz yok yeterki miniklerimiz iyi olsun..
Canim benim çok geçmis olsun çok şukur ki bi şey olmamış bebeğine dikkat et Rabbim korusun bebeklerimiziKendinizi yormayin bebeklerimiz daha onemli kendimi tutamayip temzlk yapinca hastanelik oldum. Ilk aylar sabredelim benim gibi olmayin sizde.bebegimi kaybedebilirdim ama cok sukur bisey olmadi.
Sordum canım yaptırmalısın dedi bende astım var birde riskli gruptayım bi grip olsam mahvoluyorum..Seda gebeliğin ilk 3 ayında yaptırmayın demişti doktorum.. .malum aşıda virüs veriliyor vücuda...doktoruna sordun mu yaptirirken
Sordum canım yaptırmalısın dedi bende astım var birde riskli gruptayım bi grip olsam mahvoluyorum..[/QUO
Geçmiş olsun o zaman
KAÇ HAFTALIKSIN CANIM ÇOK GEÇMİS OLSUN DK ETKendinizi yormayin bebeklerimiz daha onemli kendimi tutamayip temzlk yapinca hastanelik oldum. Ilk aylar sabredelim benim gibi olmayin sizde.bebegimi kaybedebilirdim ama cok sukur bisey olmadi.
Iyi yaptirmissin canim. Ben yakalandim valla. Birde oksuruk eklendi mahvoldmKızlar ben bugün grip aşısı yaptırdım..
Gebelikte asi sorun olmuyorsa bende yaptrimayi dusunuyormKızlar ben bugün grip aşısı yaptırdım..
teşekkür ederim cevabın için ben kent alsancak ta şebnem altunyurt a gittim ilk dahaCanım ben izmirdeyim ama simdi van a geldim. Öğretmenim izmirde serdar özşener hocaya gidiyordum çok memnundum. Tavsiye ederim.. simdi vanda dr ariyom
Ben öğretmenim surekli ayaktayim bide bugun nobetciydim uykusuzluktan sizip kalicam diye korkuyorum cok uyku bastiriyor. Her tenefus el yuz yikiyorum bide lisedeyim oturma luksum hic yok sizde zorlaniyor musunuz ya bi ben miyim boyle uyku tulumu gibi gezen
Evet bu hafta Bebek yavaş yavaş haraket etmeye baslar ama anne bunu hissedemezden henüz ama ultrasonda denk gelirse görebilir bunu ne güzel sana denk gelmişmerhabalarrr
dun ultrasonda bebimin kollarinin hareket ettigini gördüm hic beklemiyordum cok sasirdim. var mi benim haftamda ya da daha onde olup ultrasonda bebeginin hareket ettigini goren
Sagol Allah hepimizin yardimcisi olsunAllah yardimciniz olsun. Ben masa basi calisiyorum, devamli kafam dusuyor 1 saniye dalip ruya bile görüyorum
Evet bu hafta Bebek yavaş yavaş haraket etmeye baslar ama anne bunu hissedemezden henüz ama ultrasonda denk gelirse görebilir bunu ne güzel sana denk gelmiş
Sağol tatlım, 10 gün sonra filan kalp duyulur dedi.. Bakalım bekliycez..
Durumuma iyi dedi, ilk ultrason görüntüsünü de aldık, mutluyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?