- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.181
Maşallah canımm oğluşuna. Atta karın, yiğitte burun, demiş atalarımızMerhaba güzel anneler bugün gidip 4d gördüm oğluşumu.burnu büyümüş ayol.tıpkı babasının gibi.diğer şeylere bakmadı gelecek çarşambaya artık.inşallah hepiniz miniklerimiz iyidir
ahhh ahhh bilmez miyim hayatim. ben tam 7 sene ugrastim diyetisyenlerle. ve biliyor musun ben ilk diyetisyene gittigimde biraz fazlam vardi. simdi uc kati fazlam var ve obezim. deneme tahtasi gibi neler denemediler ki uzerimde.. kac kere dusup bayildim acliktan. agustos gunu tir tir titredim potasyum yetmezliginden. vitamin eksikligin var diye diye ne haplar yutturdular bana... kac kere b12/b6 igneleri yedim de gobegim mosmor oldu bir bilsen! en son diyetisyenim domatesten tut da sogana kadar herseyi yasaklamisti bana. meyveyi zaten yedirmezdi. yedigim bir kuskonmaz bir de ispanak vardi. yaninda da 200 gr haslanmis tavuk gogsu. gunde aldigim kaloriyi 650 ye dusurmustu. ben 8 ay hic karbohidrat yemeden yasadim. ve hala inatla sen diyetini yapmiyorsun diyordu bana. dugunumden once cok ugrastim kilo vermek icin. ama dugun gunu adama bir daha asla gelmeyecegim ofisine dedim de oyle ciktim. ve ne zaman bu diyetleri biraksam verdigimin kat ve katini geri aldim. simdi 4 senedir diyetisyenin yanindan gecmiyorum ve kilom hep ayni. vermedim ama en azindan almadim da yani.. ustelik bu diyetisten bozuntularina harcadigim parayla rahat bir araba alinirdi!Canım ben geçen gün temizlik yaptım evde herşey dolu ve ben yiyemiyorum canımın istediği şeyi.bende nerdeyse ağlıycaktım.valla yaşayan bilir canım ya allahın sabır versin hepimize.
simdi baktim netten, cherry mandalina gibi ayol. bu neymis, ben hic gormemistim omrumde :)I iremerve1990
pambix miranda_1986 ve diğer şekerle mücadele eden tatlış hamiş arkadaşlarım...
Öncelikle tekrar tekrar geçmiş olsun. Az daha sabır. Bakın mutlu sona epey yaklaştık artık
Bu şekerle ilgili sahip olduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak isterim. Kumkat adı verilen ve daha çok ege-akdenizde bile nadir yetişen tropikal bir meyve var. Mandalina tadında ama yuvarlak şeklinde. Ve bundan günde 2 adet yemek şekeri epey düşürüyormuş. Yani hap niyetine
İnternette satışını yapan yerler varmış. Birde migros marketlere geliyor. Bir incelemenizi tavsiye edeceğim
Ay canımsın ya gercekten zor siz paylaşınca böyle etkileniyoruz gercekten.olsun yeterki onlar sağlıklı olsun da canım artık çok şükür ki çözümsüz bi şey değilaynen oyle sekerim. gozumun onunden neler geciyor bugun! diyette 2. gun. kaldi geriye 12 hafta. pofffff
ama en azindan biraz daha moralim iyi. dun dokunsan aglayacaktim butun gun.
siz nasilsiniz? oglusun babasina cekmis demek :) ayhh ayhhh birdi iki oldu bunlar
yaa bu insulin de ayri bir konudur ogrenilmesi gereken. insulin almayacagiz diye o kadar ugrasiyoruz da ya vucudumuzun ihtiyaci varsa?Dahiliyeci dediki 140 üzeri çıkarsa ki büyük ihtimal çıkacak gel insülin veriyim.kadın doğumcuda 180 üzeri çıkarsa gel dedi.ay deli etcekler beni yaaaa
Tesekkür ederim canımcım bu da biraz,uğraştırdı ama sonunda aldık.inşallah bi daha ki kontrolde anneciğine güzel bi poz verir inşallahAyy maşallahbizimki yüzünü göstermedi çok şanslısın poposu dönük
ay ben daha bilemiyom bebis neye benziyooo. cok da merak ediyorum.Ay canımsın ya gercekten zor siz paylaşınca böyle etkileniyoruz gercekten.olsun yeterki onlar sağlıklı olsun da canım artık çok şükür ki çözümsüz bi şey değil
Ay hiç sorma :) doktor bakarken eşim arkasından kendi burnunu gösterip durdu:)
Benim de erken dogum riskim var bebek geriden geliyor olur ki plesanta yetersiz kalirsa erken alirim dedi o yuzden tedbir olsun diye.Evet canım yarın iki doz daha olcam senin niye yaptılar.
Biz bahçemize 2 kere diktik ama tutturamadık canım. Eğer yetişselerdi hemen paket yapar gönderirdik hepinizeesimdi baktim netten, cherry mandalina gibi ayol. bu neymis, ben hic gormemistim omrumde :)
ama madem yariyor yerim vallahi. bakalim ben burda bulabilecek miyim. cok saol sekerim, kocaman optum!
Bizimkide mizmiz sanirim canim. Aman sorun olmasindaGünaydın tatlım benim kızım baya hareketli hatta baya bir canımı acıtıyor bazen karnımı yırtık diyorum benimki gün içinde hep hareketli ama ogluma hamileyken oglum çok mızmızdı öyle yavaş hareket ederdiki bebekten bebege degişiyor hareket olayı bence
Hayır canim erken dogum riski olanlara yapılıyor.bebegin akcigerleri gelissin diye.Evet 3m
Cnm bu igneden herkesemi yapiliyo
Saol canım bakalım bi belki bulabiliriz.I iremerve1990
pambix miranda_1986 ve diğer şekerle mücadele eden tatlış hamiş arkadaşlarım...
Öncelikle tekrar tekrar geçmiş olsun. Az daha sabır. Bakın mutlu sona epey yaklaştık artık
Bu şekerle ilgili sahip olduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak isterim. Kumkat adı verilen ve daha çok ege-akdenizde bile nadir yetişen tropikal bir meyve var. Mandalina tadında ama yuvarlak şeklinde. Ve bundan günde 2 adet yemek şekeri epey düşürüyormuş. Yani hap niyetine
İnternette satışını yapan yerler varmış. Birde migros marketlere geliyor. Bir incelemenizi tavsiye edeceğim
gule gule kullansin cinariniz canim..napacaksin calisan olunca boyle kimse kusura bakmasinben merak ederim amaaa giyde goster
Boy 162 kilo 66 şimdilikTatlım senin boy kilo neydi olur inşallah begenirsin bi hafta miydi ki acaba hatırlamıyorum ama burdan daha birçok kişi aldı
Teşekkürler güzel teyzemiz@NicksizYumurta maşşallah fıstığa ya kocaman kız olmuş annesiii
@emineemine123 canım inş. bebişin vakti zamanında gelir ama dınlenmelisin bence ihmal etme
Pamukprncess cicileriniz pek güzel tatlım sağlıklı günlerde kullanın inş.
Ooo kesin olur sana tatlimmmm Amanın bende 161 boy 77 kiloBoy 162 kilo 66 şimdilik
Ay cok güzel canımcım dur yükleyebilirsem atarım.dört hafta sonra belli olur o zaman canım sana benzeyecek öyle geçti içimdenay ben daha bilemiyom bebis neye benziyooo. cok da merak ediyorum.
4d ultrason yapan bir sirket buldum ama doktorum gitme de gitme diye tutturdu. zaten cok girdin ultrasona bu kadar girmemen lazim diyo. halbu ki 3 kere girdigim su ana kadar.
sanirim 32. haftadan sonra gidecegi
sağol canım olabilir dediğin gibi çünkü bazen epey bi büyük hareket ediyor o sırada dönüyor olabilirsekerim ben bu konuyu bir kac gundur internetten arastiriyorum. en son senin mesajini gordum, ben de bir tuz olup corbaya ekleneyim dedim :)
bence senin bebis bas asagi donmustur, sonra bir daha donmustur. Bebekler 32. haftanin sonuna kadar cok rahat hareket edebiliyorlarmis. yani su anda aslinda kipir kipirlar. ondan sonra hareketleri yavasliyormus ama 36.-37. haftasinda bile bas asagi donebilen bebekler oluyormus.
bu arada kizlar bizim bence bu konuda korkmamiza gerek yok. en azindan 36. haftaya kadar. okudugum guzel yazilardan bir tanesi asagidaki linkte ve bakin iceriginde ne yaziyor:
"Miada yaklaştıkça ve doğum anında bebeklerin çok büyük bir kısmı yaklaşık %96’sı başları ile prezente olurlar. Yani bebeklerin %96’sı baş geliştir ve doğum sırasında ilk önce başları çıkar. %3-4 bebek ise rahim içinde ters durmayı tercih eder"
yuzde 96 bebek dogru pozisyonda doguma basliyormus. bu az bir rakam degil bence.
bi de bakin ne demisler:
"Bebeğim karnımdayken dışarıdan döndürülebilir mi?
EVET. Bebek anne karnındayken bir doktor bebeği döndürebilir. Bu işleme eksternal sefalik versiyon adı verilir. İşlemin başarılı olma şansı %50 civarındadır. Bazı doktorlar bebeklerin %70’ini döndürdüklerini iddia etmektedirler."
bakmak isteyen olur diye:
http://www.notdelisi.com/gebelikte-bebek-ne-zaman-doner-1257/
Teşekkürler bitanem ama silikon göğüs ucu almıştım paketin yarısı aciktaydi valla goren olduysa yapacak birşey YokAy canım sahi valla içime dogmuşPamukprncess de sende ikimizinde günü biraz Sıkıntılıydı sonu güzel allahtan buarada kızına maşallah kocaman olmuş prenses
Pamukprncess tatlım sende sıkma canını allahtan ürünler açık degil gülerek kullan tatlım
I iremerve1990 tatlım hiç canını sıkma inşallah ogluşun zamanında gelecek zaten şurda ne kaldı ama sen 38 haftada dogurcan gibi doguyor içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?