2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
I iremerve1990
pambix miranda_1986 ve diğer şekerle mücadele eden tatlış hamiş arkadaşlarım...
Öncelikle tekrar tekrar geçmiş olsun. Az daha sabır. Bakın mutlu sona epey yaklaştık artık
Bu şekerle ilgili sahip olduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak isterim. Kumkat adı verilen ve daha çok ege-akdenizde bile nadir yetişen tropikal bir meyve var. Mandalina tadında ama yuvarlak şeklinde. Ve bundan günde 2 adet yemek şekeri epey düşürüyormuş. Yani hap niyetine
İnternette satışını yapan yerler varmış. Birde migros marketlere geliyor. Bir incelemenizi tavsiye edeceğim

Merhaba güzel anneler bugün gidip 4d gördüm oğluşumu.burnu büyümüş ayol.tıpkı babasının gibi.diğer şeylere bakmadı gelecek çarşambaya artık.inşallah hepiniz miniklerimiz iyidir
Maşallah canımm oğluşuna. Atta karın, yiğitte burun, demiş atalarımız
Ne güzel sen görüp hasret gidermişsin. Darısı bizim başımıza olsun inşallah

Canım ben geçen gün temizlik yaptım evde herşey dolu ve ben yiyemiyorum canımın istediği şeyi.bende nerdeyse ağlıycaktım.valla yaşayan bilir canım ya allahın sabır versin hepimize.
ahhh ahhh bilmez miyim hayatim. ben tam 7 sene ugrastim diyetisyenlerle. ve biliyor musun ben ilk diyetisyene gittigimde biraz fazlam vardi. simdi uc kati fazlam var ve obezim. deneme tahtasi gibi neler denemediler ki uzerimde.. kac kere dusup bayildim acliktan. agustos gunu tir tir titredim potasyum yetmezliginden. vitamin eksikligin var diye diye ne haplar yutturdular bana... kac kere b12/b6 igneleri yedim de gobegim mosmor oldu bir bilsen! en son diyetisyenim domatesten tut da sogana kadar herseyi yasaklamisti bana. meyveyi zaten yedirmezdi. yedigim bir kuskonmaz bir de ispanak vardi. yaninda da 200 gr haslanmis tavuk gogsu. gunde aldigim kaloriyi 650 ye dusurmustu. ben 8 ay hic karbohidrat yemeden yasadim. ve hala inatla sen diyetini yapmiyorsun diyordu bana. dugunumden once cok ugrastim kilo vermek icin. ama dugun gunu adama bir daha asla gelmeyecegim ofisine dedim de oyle ciktim. ve ne zaman bu diyetleri biraksam verdigimin kat ve katini geri aldim. simdi 4 senedir diyetisyenin yanindan gecmiyorum ve kilom hep ayni. vermedim ama en azindan almadim da yani.. ustelik bu diyetisten bozuntularina harcadigim parayla rahat bir araba alinirdi!

gebeligimin basindan bile tahmin ediyordum diyabet cikacagini. ve en cok korktugumdu tekrar bunlarin agina dusmek. nitekim aklima gelen basima da geldi. ama allahtan bu sefer gecici. gunu var. 30 mayistan sonra hayattaaa gitmem diyetisyene :) valla sezeryan olur, bebisi doguttururum olcagi o olur
hakikaten dedigin gibi allah hepimize sabir versin.

simdi baktim netten, cherry mandalina gibi ayol. bu neymis, ben hic gormemistim omrumde :)
ama madem yariyor yerim vallahi. bakalim ben burda bulabilecek miyim. cok saol sekerim, kocaman optum!

Ay canımsın ya gercekten zor siz paylaşınca böyle etkileniyoruz gercekten.olsun yeterki onlar sağlıklı olsun da canım artık çok şükür ki çözümsüz bi şey değil
Ay hiç sorma :) doktor bakarken eşim arkasından kendi burnunu gösterip durdu:)

Dahiliyeci dediki 140 üzeri çıkarsa ki büyük ihtimal çıkacak gel insülin veriyim.kadın doğumcuda 180 üzeri çıkarsa gel dedi.ay deli etcekler beni yaaaa
yaa bu insulin de ayri bir konudur ogrenilmesi gereken. insulin almayacagiz diye o kadar ugrasiyoruz da ya vucudumuzun ihtiyaci varsa?

bu arada ben tabi bir doktor kadar bilemem ama benim bildigimde 140 ustu diyabet oluyor ama diyetle gecistiriyorlar. 180 uzeri insulin daha mantikli geldi bana.

ay ben daha bilemiyom bebis neye benziyooo. cok da merak ediyorum.
4d ultrason yapan bir sirket buldum ama doktorum gitme de gitme diye tutturdu. zaten cok girdin ultrasona bu kadar girmemen lazim diyo. halbu ki 3 kere girdigim su ana kadar.
sanirim 32. haftadan sonra gidecegim bu 4d ultrasoncuya. merak ediyorum ayol :)

simdi baktim netten, cherry mandalina gibi ayol. bu neymis, ben hic gormemistim omrumde :)
ama madem yariyor yerim vallahi. bakalim ben burda bulabilecek miyim. cok saol sekerim, kocaman optum!
Biz bahçemize 2 kere diktik ama tutturamadık canım. Eğer yetişselerdi hemen paket yapar gönderirdik hepinizee
Komşumuzun bahçesinde var, adam gözü gibi bakıyor
Çok kıymetli ve nadir yetişiyor. Dolayısıylada çok pahalı. Migrosta 8 li paketi 12,5 tlydi sanırım. Ve aynen dediğin gibi. Cherry mandalin resmen
Kabuğuyla yeniyor ve tadıda güzel. Umarım bulabilirsin canım. Faydasını gören çok. İnşallah sizin içinde bir çözüm olur. Bende öperim en kocamanındannn

Bizimkide mizmiz sanirim canim. Aman sorun olmasinda

Saol canım bakalım bi belki bulabiliriz.

gule gule kullansin cinariniz canim..napacaksin calisan olunca boyle kimse kusura bakmasin ben merak ederim amaaa giyde goster
ama mümkün değil kendi kendime mankenlik yaptım ürünleri güzel geldi neyse kitesekkur ederim tatlimmm

Ay cok güzel canımcım dur yükleyebilirsem atarım.dört hafta sonra belli olur o zaman canım sana benzeyecek öyle geçti içimden

sağol canım olabilir dediğin gibi çünkü bazen epey bi büyük hareket ediyor o sırada dönüyor olabilir oran epey güzelmiş inşallah hayırlısıyla döner benim kuzucuk da ve diğer dönmeyen arkadaşların kuzular da

Teşekkürler bitanem ama silikon göğüs ucu almıştım paketin yarısı aciktaydi valla goren olduysa yapacak birşey Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…