- 8 Ocak 2016
- 209
- 234
- 18
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.201
Aaaaa olabilirErkek bebek anneleri, bugun okudugum yaziyi aynen kopyaliyorum canlarim. Cok acikmamizin bilimsel bir aciklamasi varmis. Yasasin! :) :) :)
Araştırmaya göre, erkek bebeğe hamile bu kadınlar, kız bebeğe hamile kadınlara göre, yüzde 10 oranında daha fazla kalori, yüzde 8 oranında daha fazla protein yakıyor, daha yüksek oranda karbonhidrat ile yağlı hayvansal ve bitkisel besinler tüketiyor. Erkek kızdan ağır Harvard’da görevli salgın hastalıklar uzmanı Rulla Tamimi, normalde bir erkek bebeğin kız bebekten daha ağır doğduğunu, elde ettikleri bulguların bunun nedenini daha iyi anlamalarını sağladığını belirtti. Daha fazla enerjiye ihtiyaç duyuyorlar ABD’de, hamileliklerinin 3 ile 6 ayı arasında olan 244 kadının yedikleri üzerinde çalışan araştırmacılar, erkek bebek bekleyen kadınların, muhtemelen cenin testislerinin salgıladığı erkeklik hormonundan dolayı daha fazla enerjiye ihtiyaç ihtiyaç duyuyor, bu da kadını daha çok yemeğe teşvik ediyor. Bununla birlikte, erkek bebeğe hamile kadınların, bebeğin cinsinin annenin kilosunu etkilememesi nedeniyle, diğer hamile kadınlardan daha fazla kilo almadıkları belirtildi.
ayy bulmak zor olur o zaman onu yaaa.. zaten alisveris yaparken falan da hic dikkatimi cekmemisti boyle birsey. ben yine col ve kutup ayisi olayindayim galiba.. ya da kutuba daha yakin oldugum icin deve falan mi oluyorum ki :)Biz bahçemize 2 kere diktik ama tutturamadık canım. Eğer yetişselerdi hemen paket yapar gönderirdik hepinizee
Komşumuzun bahçesinde var, adam gözü gibi bakıyor
Çok kıymetli ve nadir yetişiyor. Dolayısıylada çok pahalı. Migrosta 8 li paketi 12,5 tlydi sanırım. Ve aynen dediğin gibi. Cherry mandalin resmen
Kabuğuyla yeniyor ve tadıda güzel. Umarım bulabilirsin canım. Faydasını gören çok. İnşallah sizin içinde bir çözüm olur. Bende öperim en kocamanındannn
erkek bebekler de daha agir oluyormus ama.. :) belki daha cok kan falan uretiyordur vucut.. bakalim dogumdan sonra kac + kilon kalacak. belki de kizinla ayni olurAaaaa olabilirben kizimda doguma +12 kiloyla gitmisdim ve suan daha 2,5 ayim var ve ben simdiden +13 kilodayaim, doguma kadar +18 kesin olurum
ahahha kaslarini mi catmis o? annesi kizdirdiniz mi bebisi?İşte benim minnoş oğluşum teyzeleri
allah sabir versin, cok aci birini kaybetmek. siz onu hatiralarinizla yasatacaksiniz artik.Üzgünüm Çok üzgün...
Güzeller güzeli Anneannemi kaybettik .Her ne kadar felçlide olsa 84-85 yaşında da olsa Son 2 aydır bilinçsizde olsa ne olursa olsun o güzel gözler bize bakıyordu ve bu bize yetiyordu.Adımı senden aldım birçok şeyi senden öğrendim bu acıya nasıl dayanılır bilmiyorum torununun çocuğunu göremeden gittin ben minik kızıma nasıl diycem doğuma bu kadar az kala Allahım dayanma gücü ver özellikle anneme ve bana sizden ricam dualarınızı esirgemeyin .Doktorumda izin vermiyor cenazeye gitmeme erken doğum riskim nedeniyle
evet insallah donerler. ben de bazen bayagi hareket ettigini hissedebiliyorum. hatta esim yuzucu olacak galiba deyip duruyor. hee dedim karnimda olimpik havuz zaten. bi o koseden bi bu koseye gidip geliyor. azicik amniyon sivisinda napsin bebis ahhahaahsağol canım olabilir dediğin gibi çünkü bazen epey bi büyük hareket ediyor o sırada dönüyor olabiliroran epey güzelmiş inşallah hayırlısıyla döner benim kuzucuk da ve diğer dönmeyen arkadaşların kuzular da
Canım benim başiniz sağolsun allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin. Yaşlı hasta da olsa onlar evin çınarları.Üzgünüm Çok üzgün...
Güzeller güzeli Anneannemi kaybettik .Her ne kadar felçlide olsa 84-85 yaşında da olsa Son 2 aydır bilinçsizde olsa ne olursa olsun o güzel gözler bize bakıyordu ve bu bize yetiyordu.Adımı senden aldım birçok şeyi senden öğrendim bu acıya nasıl dayanılır bilmiyorum torununun çocuğunu göremeden gittin ben minik kızıma nasıl diycem doğuma bu kadar az kala Allahım dayanma
agzi burnu benzer mi bilemem tabi ama benim esim bangladesli ve onlarin genleri dominant. daha cok ona benzeyecek.Ay cok güzel canımcım dur yükleyebilirsem atarım.dört hafta sonra belli olur o zaman canım sana benzeyecek öyle geçti içimden
Evlendiğimde de aynı konu vardı beyaziş yatak ettiği nevresim takımı neden yok çeyizinde diye sormuştu Ben de sevmediğimi söylemiştim yine gündeme geldi bekar yatağa gibi oluyormuş eteksiz nevresimli yatak herkes gülüyoronlar mı kaldı diye
Ama banada erken olma ihtimali var dedi , suyum az diye bide oglusum asagida diye... 33 haftada tekrar gitcem doktora, acaba kac haftaya kadar vurulabiliyo igne ????Hayır canim erken dogum riski olanlara yapılıyor.bebegin akcigerleri gelissin diye.
Ay hep öyle canım bu çocuk asabi asabi ağır abiahahha kaslarini mi catmis o? annesi kizdirdiniz mi bebisi?
inşallah döner canım hayırlısıyla bi sonraki kontrolde de dönmemiş olursa o zaman artık doktorun söylediği hareketi yaparım yine dönmezse de nasip artık napalım sağlıklı olalım da oğluşla önemli olan oCanım ben kendimce tahmin yürütmüştüm ama sanırım oyle degilmis@yesilcan86 farklı bisey soyledi. bugün yine asagidaydı hıçkırıklar doktor bakarken dogum yoluna girmiş dedi. Neyse daha cok vakit var dönmesi için acele etme sen bence
Canim bence kv nin her dediğini yapma neden gelen misafir senin yatak odana girsin ki orası mahremdir yani ben yatak odama kimseyi sokmam valla isterse prenses yatağı olsun. Bu senin gebeliğin sen nasıl istiyorsan öyle yap yeri geldiğinde de tavrını koyEvlendiğimde de aynı konu vardı beyaziş yatak ettiği nevresim takımı neden yok çeyizinde diye sormuştu Ben de sevmediğimi söylemiştim yine gündeme geldi bekar yatağa gibi oluyormuş eteksiz nevresimli yatak herkes gülüyoronlar mı kaldı diye
evet insallah donerler. ben de bazen bayagi hareket ettigini hissedebiliyorum. hatta esim yuzucu olacak galiba deyip duruyor. hee dedim karnimda olimpik havuz zaten. bi o koseden bi bu koseye gidip geliyor. azicik amniyon sivisinda napsin bebis ahhahaah
ahahah ne derdi var acaba? ultrason mu rahatsiz ediyor ki..Ay hep öyle canım bu çocuk asabi asabi ağır abi
Sağol tatlımCanım bence iyi ölçüsü cok büyüğü de valiz gibi olur
Gecmis olsun canim sen kendi doktorunu dinle az kaldi azicik sabredeceksin artik minigin icin
Teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun
Ama kafası asagida değilse hıçkırıklar nasıl asagidan geliyor ki
Bana ne kabul etmiyorum mankensiz olmazneyse artık en azından Çınarımız gelince patikleri giyip mankenlik yapar teyzelerine
Evet teyzesi büyüyor artıkvakit hızlı mı geciyor bilemedim simdi
Ben özelden alicam cnmÖzel hastaneden alınabiliyor mu bu eapor acaba :)
Canım ben hayatım boyunca hiç şişman olmadım evlendiğimde 50 kiloydum.ve hiç kısmazdım boğazımdan hani şu herkesin sinir olduğu tipler varya yeyip yeyip almayan tamda öyleydim.derdimki allahım ben canımın istediğini yemesem naparım.işte böyle olur dedi rabbim heraldeahhh ahhh bilmez miyim hayatim. ben tam 7 sene ugrastim diyetisyenlerle. ve biliyor musun ben ilk diyetisyene gittigimde biraz fazlam vardi. simdi uc kati fazlam var ve obezim. deneme tahtasi gibi neler denemediler ki uzerimde.. kac kere dusup bayildim acliktan. agustos gunu tir tir titredim potasyum yetmezliginden. vitamin eksikligin var diye diye ne haplar yutturdular bana... kac kere b12/b6 igneleri yedim de gobegim mosmor oldu bir bilsen! en son diyetisyenim domatesten tut da sogana kadar herseyi yasaklamisti bana. meyveyi zaten yedirmezdi. yedigim bir kuskonmaz bir de ispanak vardi. yaninda da 200 gr haslanmis tavuk gogsu. gunde aldigim kaloriyi 650 ye dusurmustu. ben 8 ay hic karbohidrat yemeden yasadim. ve hala inatla sen diyetini yapmiyorsun diyordu bana. dugunumden once cok ugrastim kilo vermek icin. ama dugun gunu adama bir daha asla gelmeyecegim ofisine dedim de oyle ciktim. ve ne zaman bu diyetleri biraksam verdigimin kat ve katini geri aldim. simdi 4 senedir diyetisyenin yanindan gecmiyorum ve kilom hep ayni. vermedim ama en azindan almadim da yani.. ustelik bu diyetisten bozuntularina harcadigim parayla rahat bir araba alinirdi!
gebeligimin basindan bile tahmin ediyordum diyabet cikacagini. ve en cok korktugumdu tekrar bunlarin agina dusmek. nitekim aklima gelen basima da geldi. ama allahtan bu sefer gecici. gunu var. 30 mayistan sonra hayattaaa gitmem diyetisyene :) valla sezeryan olur, bebisi doguttururum olcagi o olur
hakikaten dedigin gibi allah hepimize sabir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?