2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim basiniz sag olsun,mekanni cennet okur insallah, allahim sabr versin canim... bol bol duadan baska bisey gelmez elden, benimde suan anneannem yuksek tansiyondan dolayi felc gecirdi ve 2 haftadir yatalak,,, allahim herseyin iyisini bilir bundan sual olmaz

ben de hic zayif olmadim :) orta okuldan beri hep siskoydum.
ama alismistim ben buna yaaa. valla bebek icin olmasa bir daha girmezdim yani diyete. dogumdan sonra da girecegimi hic sanmiyorum.
zaten ben gebeligimde de kilo almadim ki. 4 hafta gebeyken olcutugum kilomdan 2.4kg fazlayim 28. haftamda. o yuzden bir umut seker cikmaz diyodum ama, cikti iste gozu kor olasi!

Basiniz sağolsun canim. Mekani ışıklar icinde olsun. Kayiplar uzucu metanetli olmaya çalış bebisin icin.

İşte benim minnoş oğluşum teyzeleri

Masallah bebeisine annesi

Allah mekanını cennet etsin canım.çok üzme kendini inşallah öbür dünyası iyi olur.emin ol oda senin ve bebeğinin iyi olmanı isterdi.merak etme bebeğini kucağına alınca o hissedecektir.

Canım ya çok üzüldüm;( başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah..tarifsiz bi acıdır eminim ama bebeğin için güçlü olmaya çalış nolur;(

Burda birbirimize destek olarak atlatcaz canım doğumdan sonrada canımız ne çekerse yiyceZ inşallah

Oyy maşallah paşayahiçte büyük değil burnu annesi tam ısırmalıkkk
Tesekkür ederim canım benim. yan profilden böyle ama büyük gercekten:) olsun o benim canıminiçi sağlıklı olsunda.doğsada yesek bu minnoslarimizi.miraç nasıl annesi ne zaman randevun

O kadar alıntı yaptım hepsi gitmiş
Bebeğimin kilosu bencede normal yani verilen ortalama tabloya göre.
Anne göbekli baba göbekli çocuğun göbeksiz olması çok tuhaf :)
Kadın bizi sürekli kromozomal anomaliyle korkuttuğu için artık boş konuşmalarını takmıyorum :)

Tesekkür ederim canım benim. yan profilden böyle ama büyük gercekten:) olsun o benim canıminiçi sağlıklı olsunda.doğsada yesek bu minnoslarimizi.miraç nasıl annesi ne zaman randevun
Oğluşum iyi teyzesiiçarşamba günü canım kontrol.miracın annesine kalsa ayın 17 snde gidecekti doktora yanlış bakmışım randevu kartınatesadüfen markette cebimden düştüde öyle gördüm doğru tarihieşimde evlendiğimizden beri dua ediyor burnu sana benzesin benimki büyük diyoryapcak bişey yok çekecekler illaki bi tarafa

anım kontrol.miracın annesine kalsa ayın 17 snde gidecekti doktora yanlış bakmışım randevu kartınatesadüfen markette cebimden düştüde öyle gördüm doğru tarihieşimde evlendiğimizden
Ooohh az kalmış canım oğluşunu görmeye iyiki de bakmişsın yoksa bi hafta,geçikecektin.ay tabiki canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda kime benzerlerse benzesinler. onlar her halleriyle güzeller zaten

Canim coraspin ben gebeligin başından beri kullaniyorum ve dr um doğuma kadar kullanacaksın dedi, belli bi zamanda kesmeyecek yani
Canım aspirin olayını bi daha sor doktoruna ben de kleksan iğne kullanıyorum doktor değiştirdim sordum doğuma kadar mı yoksa 38 de keser miyiz diye.... Aspirin olmadıkça sorun yok doğuma kadar devam dedi.

Ooohh az kalmış canım oğluşunu görmeye iyiki de bakmişsın yoksa bi hafta,geçikecektin.ay tabiki canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda kime benzerlerse benzesinler. onlar her halleriyle güzeller zaten
Valla allah yardım etti de düştü o kart diyorum.normalde 11 martmış ben 17 diye okumuşum 11 nde de ben aydında olucam eşim fuara gidicek 4 günlüğüne.hemen 9 una aldım randevuyuaynen canım zaten hepimizin yavrusu bize dünya güzeli gelecek kusurları olsun ya da olmasın..o da allahın bi lütfu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…