2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ay evet ya ben de resmen acim yani. ustune bir de seker cikti simdi diyet falan deniyo bana

Aynen bugün bendede çıktı şeker oglus biraz az yiyecek yapacak bisey yok, tatlıyı çok canım çekerse azıcık ucundan yiyecem oda hamile olduğum icinmis,hamile olmasam oda yokmuş, konu oglusum olunca geriye kalan hersey teferruat oluyor, onun için dikkat etcem

ara ogunlerinde kuruyemis veya grissini+ayran tuketebilirsin hemen ayakustu..cunku uzun sure ac durunca normalden az bile yemek yediginde aniden sekeri yukseltiyor .ana ogunle ara ogun arasinda 2.5 saat olmali.ana ogunlerde mutlaka yogurt olsun hatta bir kasik yemek bi kasin yogurt seklinde yemegini bitirirsen seker vucuda daha gec giriyor ve dolayisiyla sekerin iyi cikiyor..kahvaltilarindada ceviz olsun cevizde sekeri vucuda daha az ve gec girmesini sagliyor.aklinda olsun canim.mesela arpa sehriyeli veya mercimek corbasi diger corbalara gore daha fazla seker yuklu glisemik indeksi yuksek gidalar. sebze veya tavuk suyu vs seker yonunden hafif corbalar tercih et.

Canım ben bide şimdi iğne oluyorum bebeğin ciğerleri erkenden gelişsin diye erken doğum ihtimaline karşı.oda şekeri daha çok fırlatıyo.aç oturcam bu gidişle

ben bazen elmali tarcinli bademli yogurt yiyorum.arada cilek kivi falan degistiriyorum.kendin hazirlayabilirsin.

ay sana da mi canim, gecmis olsun... en azindan az kaldi, dayanacagiz artik yaaa..

Canım ben bide şimdi iğne oluyorum bebeğin ciğerleri erkenden gelişsin diye erken doğum ihtimaline karşı.oda şekeri daha çok fırlatıyo.aç oturcam bu gidişle
oooooooooy kiyamam.. hamilelikte de aclik hic cekilmiyor yaaa.. peki doktorun bir care bulmadi mi ki bu ise? bayagi ac ac bekle su iki bucuk ayi mi dedi yani?

Canım ben kendimce tahmin yürütmüştüm ama sanırım oyle degilmis yesilcan86 farklı bisey soyledi. bugün yine asagidaydı hıçkırıklar doktor bakarken dogum yoluna girmiş dedi. Neyse daha cok vakit var dönmesi için acele etme sen bence

Amin canımayyy meraklı teyzelere böyle msj atılır da odanın fotografı gonderilmez mi

pambix canım bugün bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne oldum.doktor demiştiki bu şekerini daha çok yükseltecek.gerçekten daha çok yükseldi.dahiliye doktoru 140 üzeri çıkarsa gel demişti.kadın doğumcuda 180 üzeri demişti.ay böyle olursa ben hiç bişey yemeden oturcam canım.ankaradayım burda gitcem olmazsa böyle giderse dahiliyeye.

ben bazen elmali tarcinli bademli yogurt yiyorum.arada cilek kivi falan degistiriyorum.kendin hazirlayabilirsin.
evet o da iyi fikirmis.. aslinda aklima sey geldi yaa.. ben tarcin pek sevmem de onun yerine kakao kullanabiliyor muyuz... misal yagsiz yogurt, yagsiz sut, cilek, biraz da kakao yu atsak blender a, sonra da dondursak :) olmaz mi ki?? :)

oooooooooy kiyamam.. hamilelikte de aclik hic cekilmiyor yaaa.. peki doktorun bir care bulmadi mi ki bu ise? bayagi ac ac bekle su iki bucuk ayi mi dedi yani?
Dahiliyeci dediki 140 üzeri çıkarsa ki büyük ihtimal çıkacak gel insülin veriyim.kadın doğumcuda 180 üzeri çıkarsa gel dedi.ay deli etcekler beni yaaaa

İyi akşamlar canım nasılsın aksi bu ya insanın canı yemeyeceği şeyleri ister şimdi.bi de sık sık açıkır.neyse oğluş için değer
aynen oyle sekerim. gozumun onunden neler geciyor bugun! diyette 2. gun. kaldi geriye 12 hafta. pofffff
ama en azindan biraz daha moralim iyi. dun dokunsan aglayacaktim butun gun.

siz nasilsiniz? oglusun babasina cekmis demek :) ayhh ayhhh birdi iki oldu bunlar evde
isin yoksa sev dur, isin yoksa ugras dur :)

canim o yukselme kisa sureli bir etkidir.sen dikkat etmeye devam.yetmedigi yerde insulinden korkma.bana doktorum tiroidin icin nasil ilac kullaniyorsan.sekerin icinde kullanacagin insulin ayni sey senin ve bebegin faydasina dedi.biraz rahatladim acikcasi.tabi diyetle tamamlamak daha iyiymis her zaman..ama bazen nolursa olsun onune gecilemediginde kacis yokmus

Canım ben geçen gün temizlik yaptım evde herşey dolu ve ben yiyemiyorum canımın istediği şeyi.bende nerdeyse ağlıycaktım.valla yaşayan bilir canım ya allahın sabır versin hepimize.

iste o cok zor kuzum. ben allahin kanadasinda nerden bulayim ayrani? anca evden yapip getircem. ama hadi diyelim getirdim, benim 9-12 arasi basimi kasicak zamanim olmuyor ki. 8.30 da en gec kahvalti ettim desem 12 ye kadar yemek dusunecek zamanim olmaz. sonra da 1 den 5e kadar ayni yogunlukla calisiyorum. 5 te evden cikip 5.30 da evde olsam anca o zaman yemek yiyebilirim. bu ara ogun isi calisirken coook zor oluyor. ayol ben gebe degilken sabah yaptigim bir bardak kahveyi bitiremiyordum is yerinde... cevizi ekleyecegim ama kahvaltiya. belki ise yarar bu kadar saat araliga ragmen...

sehriye zaten tahil diye onu yasakladim anneme, corbalara koymayacak. mercimegi de biliyordum da, simdi dun annem tarhanayi sordu onu bilemedim. aslinda tarhana unla yapiliyor bildigim kadariyla, bayagi da yasaktir herhalde diye dusunuyorum ama.. bugun de yogurt corbasi getirmistim ise oglen yemegi icin. onun da aslinda icinde bir kasik un var dedi annem. ekmeksiz yedim, insallah seker firlamamistir

Merhaba güzel anneler bugün gidip 4d gördüm oğluşumu.burnu büyümüş ayol.tıpkı babasının gibi.diğer şeylere bakmadı gelecek çarşambaya artık.inşallah hepiniz miniklerimiz iyidir
Ayy maşallah bizimki yüzünü göstermedi çok şanslısın poposu dönük yatmış

İnşallah düzelir canım ya.daha yarında vuruncam doktor 1 hafta ölç dedi.bide yükseltcek büyük ihtimal dedi.ee biliyon yükseltceni niye tedbir almıyon peki.çok sinir oldum annemlerdeyim bide eşimede söyleyemem panik olcak orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…