2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
miranda_1986 I iremerve1990 pambix ve diğer şeker çıkan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten
şimdi Lorenaa arkadaş yazınca benimde aklıma geldi uçkun diye bi bitki vardı daha çok doğuda bulunuyor sanırsam ışgın da diyorlar. o bitki de şekere iyi geliyormuş babaannemde şeker var Van dan dönerken götürmüştük ona epey faydası oldu şekerim düşük çıktı onu yediğimde demişti

esmerim0786 canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş ama senin artık düşünmen gereken bi bebeğin var bak bu haftalara kdr geldin az kaldı söylemesi kolay ama lütfen üzme kendini

Berenebru canım maşalllah oğluşuna çok güzel poz vermiş bnm oğlumda doğduğunda sırf burundu allahtan indi sonra o şişlik şuan küçük ve kalkık bi burnu var tıpkı bnm gibi ama ergenlikte ne olur bilemem

sihirlikk canım maşallah prensese çok güzel poz vermiş odası da çok güzel eminim diğer detaylarla süsleyince muhteşem olucak

Çok teşekkür ederiz güzel teyzemiz oohh maşallah senin oğluşuna,da yerler onun fındık burnunu.

Başınız sağolsun canım Allâh sabır versin

Canım aspirin olayını bi daha sor doktoruna ben de kleksan iğne kullanıyorum doktor değiştirdim sordum doğuma kadar mı yoksa 38 de keser miyiz diye.... Aspirin olmadıkça sorun yok doğuma kadar devam dedi.

Ben coraspinle beraber ignede kullandım ama ıgneyi 5.ayda biraktirdi, coraspin doğuma kadar kullanacaksin dedi, her kontrolumde ilaclarima bakıyor kesmem gerekeni söylüyor zamanı gelince, gebeliğin başında 9 tane iğne ilaç çeşidi vardı azala azala 3 kaldı. Bundan sonraki kontrolde progestanida birakacakmisim 2 kalacak, dr uma güveniyorum titiz bu konuda

Aaaa bak canım o bahsettiğin bitkiyide biliyorum ben. Yaygın adı ışkın sanırım. Özellikle sivasta çok yetişirmiş. cananarya bilir belki
Ve evet oda şeker hastalığı için çok faydalı. İnşallah bulup faydalanabilirler tüm şeker hamişlerimiz

esmerim0786 canım başınız saolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin. Bilirim o büyüklerimizin sevgisini. Bende kızıma babannemin adını koymuştum sırf bu yüzden. Sizlerede sabırlar versin Allahım...

sihirlikk ay amannn o nasıl güzel bir kız öylee
Maşallah canım prensesinize. Odasıda çok harika olmuş. Hayırlısıyla gelsin kurulsun tahtına inşallah

Berenebru tatlımm senin oğluşta çok güzel büyümüş maşallah. Benim oğlanın kankisi olur kendisi

Canım benim cok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah anneannecigininAllah tüm sevenlerine sabır versin. Su an yapacagın tek sey bol bol dua etmek canım cenazeye gidemedim diye üzülme bebegini de düşünmek zorundasın

Allah bagislasin sag salim kucagina almayida nasip etsin allahim... benimde oglum olcak bende halen bi isim bulamadim... bilemem ama sanki kiz icin daha guzel ve cok secenek var,erkeklerde insan waha bi zorlaniyo
Evet kız bebek için secenek çok ama ben karar veremiyorum ilk kızım ın ismi Asya Beren ikinci kizima güzel asıl bir isim arayisindayim

İşte benim minnoş oğluşum teyzeleri
Oyy teyzesi onu yaadudaklara bak ergen gibi poz vermiş tatlı şey seniiii

Aynen canim ya hayırlısı olsun

Minik kuş güzel güzel uyusun büyüsün inşallah odasinda cok guzelmis canim hayirli olsun

Bu daa bugün ki pozu defneciğin :)
Eki Görüntüle 1790638
Oyy kuzucuğa bak ne tatlı maşallah yaa

Ah canım minik lerimiz iyi olsunda igne ilaç herşeye razıyız inşallah tatlım diğerlerinde sadece ilaç kullanırsınız bence bu igne ilaçta faydalı pek bi zararı yok

Benimkide tahmin canim, ben hickirirken karnım zipliyor bebek te öyledir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…