- 4 Eylül 2015
- 219
- 440
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.241
O konuda bilgim yok canim ama bana erken yapildi biraz 32 haftadan sonra yapiliyor diye biliyorumAma banada erken olma ihtimali var dedi , suyum az diye bide oglusum asagida diye... 33 haftada tekrar gitcem doktora, acaba kac haftaya kadar vurulabiliyo igne ????
Çok teşekkür ederiz güzel teyzemiz oohh maşallah senin oğluşuna,da yerler onun fındık burnunu.Berenebru canım maşalllah oğluşuna çok güzel poz vermiş bnm oğlumda doğduğunda sırf burundu allahtan indi sonra o şişlik şuan küçük ve kalkık bi burnu var tıpkı bnm gibi ama ergenlikte ne olur bilemem
Başınız sağolsun canım Allâh sabır versinÜzgünüm Çok üzgün...
Güzeller güzeli Anneannemi kaybettik .Her ne kadar felçlide olsa 84-85 yaşında da olsa Son 2 aydır bilinçsizde olsa ne olursa olsun o güzel gözler bize bakıyordu ve bu bize yetiyordu.Adımı senden aldım birçok şeyi senden öğrendim bu acıya nasıl dayanılır bilmiyorum torununun çocuğunu göremeden gittin ben minik kızıma nasıl diycem doğuma bu kadar az kala Allahım dayanma gücü ver özellikle anneme ve bana sizden ricam dualarınızı esirgemeyin .Doktorumda izin vermiyor cenazeye gitmeme erken doğum riskim nedeniyle
Oyyy kibarliga bak maşallahBu daa bugün ki pozu defneciğin :)
Eki Görüntüle 1790638
Canım aspirin olayını bi daha sor doktoruna ben de kleksan iğne kullanıyorum doktor değiştirdim sordum doğuma kadar mı yoksa 38 de keser miyiz diye.... Aspirin olmadıkça sorun yok doğuma kadar devam dedi.
Aaaa bak canım o bahsettiğin bitkiyide biliyorum ben. Yaygın adı ışkın sanırım. Özellikle sivasta çok yetişirmiş.miranda_1986 I iremerve1990 pambix ve diğer şeker çıkan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten
şimdiLorenaa arkadaş yazınca benimde aklıma geldi uçkun diye bi bitki vardı daha çok doğuda bulunuyor sanırsam ışgın da diyorlar. o bitki de şekere iyi geliyormuş babaannemde şeker var Van dan dönerken götürmüştük ona epey faydası oldu şekerim düşük çıktı onu yediğimde demişti
Valla sıkıntı yok bende okadarYürümekte zorlannaya başladım penguen gibi yürüyorum sen ne durumdasın peki
Canım benim cok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah anneannecigininÜzgünüm Çok üzgün...
Güzeller güzeli Anneannemi kaybettik .Her ne kadar felçlide olsa 84-85 yaşında da olsa Son 2 aydır bilinçsizde olsa ne olursa olsun o güzel gözler bize bakıyordu ve bu bize yetiyordu.Adımı senden aldım birçok şeyi senden öğrendim bu acıya nasıl dayanılır bilmiyorum torununun çocuğunu göremeden gittin ben minik kızıma nasıl diycem doğuma bu kadar az kala Allahım dayanma gücü ver özellikle anneme ve bana sizden ricam dualarınızı esirgemeyin .Doktorumda izin vermiyor cenazeye gitmeme erken doğum riskim nedeniyle
Tesekkür ederiz canımcım.kesinlikle kanka olacaklar ay ne güzel yerim onlarıBerenebru tatlımm senin oğluşta çok güzel büyümüş maşallah. Benim oğlanın
Evet kız bebek için secenek çok ama ben karar veremiyorum ilk kızım ın ismi Asya Beren ikinci kizima güzel asıl bir isim arayisindayimAllah bagislasin sag salim kucagina almayida nasip etsin allahim... benimde oglum olcak bende halen bi isim bulamadim... bilemem ama sanki kiz icin daha guzel ve cok secenek var,erkeklerde insan waha bi zorlaniyo
Teyzesi yesin onun dudağını maşşallah kuzucuğaBu daa bugün ki pozu defneciğin :)
Eki Görüntüle 1790638
Oyy teyzesi onu yaaİşte benim minnoş oğluşum teyzeleri
Aynen canim ya hayırlısı olsuninşallah döner canım hayırlısıyla bi sonraki kontrolde de dönmemiş olursa o zaman artık doktorun söylediği hareketi yaparım yine dönmezse de nasip artık napalım sağlıklı olalım da oğluşla önemli olan o
Minik kuş güzel güzel uyusun büyüsün inşallah odasinda cok guzelmis canim hayirli olsunKızlar bebişimiz odası geldi daha perde ve halısı eksik ama şimdilik böyle paylaşayım sizlerle de sevincimizi :)
Duvar kağıdı da yapıldı süsümüz de hazırEki Görüntüle 1790627 Eki Görüntüle 1790628 Eki Görüntüle 1790631
Oyy kuzucuğa bak ne tatlı maşallah yaaBu daa bugün ki pozu defneciğin :)
Eki Görüntüle 1790638
Tesekkür ederim güzel teyzoş triplerdeyiz sorma :)yarın sende ela baharımızın resmini paylaşırsın artıkOyy teyzesi onu yaadudaklara bak ergen gibi poz vermiş tatlı şey seniiii
Ah canım minik lerimiz iyi olsunda igne ilaç herşeye razıyız inşallah tatlım diğerlerinde sadece ilaç kullanırsınız bence bu igne ilaçta faydalı pek bi zararı yokmm anladim canim..benimde 4.faktorde mutant yaziyor..genetikte igne kullancak bir durum degil demislerdi.2 farkli kadin dogum doktoruna danismistim kesinlikle kullancaksin dediler.ama benim kendi doktorumda kullanmana gerek yok fakat madem baslamissin riske atmayalim icin rahat etsin diye kestirmicem demisti.(bu doktoruma 8.haftada baslamistim muayeneye igneye baslamistim hemen)..detaylida doktorada danistim oda ayni sekilde bisey degil igneye bile gerek yokmus aslinda dedi.bendede 2 kez dusuk oldu biri kendiliginden biri kurtaj...belki diger gebeligimde hap kullanirim sadece..suan igneye devam bende.
Canım hiç takma kafana şimdi oglum yerinde durmuyor dogdu 4 ay agladı beni emzik niyetine kullandı bak gör seninkide Afacan bi bebiş olurBizimkide mizmiz sanirim canim. Aman sorun olmasinda
Canım ben kendimce tahmin yürütmüştüm ama sanırım oyle degilmisyesilcan86 farklı bisey soyledi. bugün yine asagidaydı hıçkırıklar doktor bakarken dogum yoluna girmiş dedi. Neyse daha cok vakit var dönmesi için acele etme sen bence
Amin canımayyy meraklı teyzelere böyle msj atılır da odanın fotografı gonderilmez mi
Aman tatlım boşver onlar emzik biberon sanmıştır ne anlıycaklarTeşekkürler bitanem ama silikon göğüs ucu almıştım paketin yarısı aciktaydi valla goren olduysa yapacak birşey Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?