- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.261
Yeni nesil zaten ergen tripleriyle doguyor tatlım yapcak bisey yokTesekkür ederim güzel teyzoş triplerdeyiz sorma :)yarın sende ela baharımızın resmini paylaşırsın artık
Ayyy maşallah canım benim annesi gibi neşeli bu prenses yerim gülüşünüYeni nesil zaten ergen tripleriyle doguyor tatlım yapcak bisey yok
Benim minigin de görüntü kalitesi iyi degil ama gülümseyen pozu oldu bugün sanki annesine tamam yeter sinirlenme
Teşekkürler teyzesiAyyy maşallah canım benim annesi gibi neşeli bu prenses yerim gülüşünü
Evet canım benim yeter ki sağlık olsunTeşekkürler teyzesiaman üç günlük dünyada arada bir
Odanızada defneyede maşallah çok tatlı olmuş odanız prensgüzel zamanlar geçirsin annesiyle birlikteBu daa bugün ki pozu defneciğin :)
Eki Görüntüle 1790638
Canımcım çok tesekkur ederizBerenebru tatlım senin ogluşunada
harika olmuş canımm.Eveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Yastığı sade yapmayı tercih ettik altın takacak yer kalsın dedim
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz valla Eee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona
Eki Görüntüle 1789538 Eki Görüntüle 1789539
Teşekkürler tatlımharika olmuş canımm.
ne yaparsan yap aşk ile yap
Yapmayı deneyeceğim sağol canımCanim bence kv nin her dediğini yapma neden gelen misafir senin yatak odana girsin ki orası mahremdir yani ben yatak odama kimseyi sokmam valla isterse prenses yatağı olsun. Bu senin gebeliğin sen nasıl istiyorsan öyle yap yeri geldiğinde de tavrını koy
İyi geceler canım magnezyum kullanıyor musun bilmiyorum ama eğer imkanın varsa bi git hastaneye hem için de rahat etmiş olur.iyi geceler
bu gece yalancı kasılmalarım çok fazla oldu.3 saat içinde7 kez..paniklememeye çalışıyorum
Sağol canım bizde eşimle onu ve düz siyahını beğendik ikisini sip vericem yarın fiyatı uygun çnk
Sağol canım bizde eşimle onu ve düz siyahını beğendik ikisini sip vericem yarın fiyatı uygun çnkboyutu da iyiymiş evet bi an kararsız kalmıştım.
Simdiden güle güle kullan canim saglikla inşallah o zamanne kadar büyük alirsak alalim biz kadinlara o cantalar hep küçük gelir nasilsa
Orası kesin canım normalde çocuk yokken söyleniyor eşim evi taşıyosun çantanda resmen diyo bi de bebek olduktan sonrasını düşünemiyorum:))zaten yazık şimdiden alıştırıyor kendi taşıcağı eşyaları kendi beğenip seçiyo mesela bu çanta gibi
Kızlar bugün ebebekten kızçeme prematüre tulum, çıtçıtlı body patikli pantolon aldım. nasıl minicikler
bi çeşit hastane çıkış seti gibi oldular. daha sonrada alt üst takımla iki tane daha çıtçıtlı body alıcam. başkada bişey almayı düşünmüyorum. doğumdan sonra ihtiyaca ve büyüme hızına göre alıcam artık. bikaç takım da normal boyutlarda vardı aldıklarım. hangi mevsimde ne kadar büyümüş olur kestiremiyorum o yüzden fazla bişey almamaya karar verdim. ihtiyaca göre doğumdan sonra alıcam.
ilk defa oğlumla beraber kıyafet aldık Defne ye. oda hevesli meraklıydı. akşamda babasına gösterdi. sonra aldı onları ben dolaba götürcem bunları dedi. saklıcam süpriz olcak bebiş gelince bulsun dedi
ÇArşamba günüde Defne min kalbi için kontrole gidicez. İnşallah aşılamıycak bir sorun yoktur.
Birde son bikaç gündür ağrılarım çok arttı.adım atarken bile zorlanıyorum. karnımın alt kısmı zonkluyor. ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum. Az zaman kaldı Allah yardımcımız olsun. Çok zorluyor bu ağrılar. Haftaya da kendi dr umla randevumuz var gittiğimde sorucam bu kadar ağrı nedendir diye
evet tatlım bahar yorgunluğuda olabilir. çok bitkinim zaten bu aralar.Güle güle kullansin canim defnemiz hepsini inşallah ayy o premature kiyafetler minicik ve pek tatli oluyorlar gercekten. İnşallah güzel güzel buyuyecek annesi normal kiyafetlere cabuk gececeksinizayy ne güzel kardesinin kiyafetlerini hem annesi ile secmis hemde simdiden onunla paylasmak icin saklamis. Yarin inşallah güzel haberlerle gelirsin canim. Agrilarin icinde gecmis olsun inşallah hepsi normaldir havalarda yapiyor agrilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?