2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
gunaydinnnlar kizlar dun bisi sorduyduym hast cikisi bebek tasima aparati gereklimi dun aldim ama iade etmyi dusunuyorum napmaliyim sizce
Bence çok gerekli canım bende aldım. Arabaya sa sabitleniyor. Ve yalnız çıkmam evden büyük ihtimalle benim doğunca eşimin eline veririm taşır. İçinde bel desteğide var zaten, çok konforlu. Hastaneden de onunla çıkartcam inşallah bence değiştirme.

Bende alacağım benetto travel çift yönlü de karar kıldık bakalım hem bebek arabası, hem anakucagi-otokoltugu şeklinde

canim ben anakucagi almadim su bezden varya icine koup yatiriyosun ondan aldim iadeedicem travel siatem arabalrda ouset var buyuk ihtimal oyle aliriz bu hafta sonu butun alisverisi bitirmeyi dusunuyoruz en azindan buyuk esyalaralinsin artik

valla sicakta bebek pisicek ve sadece bir kere koyucam en guzelu baston tarzi bebekarabalari ustunde anakucagi ve arabayada koyuluyo ya o bencede 3 sekilde kullanabiliyruz o daha mantikli kafami kurcalayansa ana kucagi 1 senelik iste bebeklerde hizli buyuyo tasimasi zor ondan cok kararsiz kaldim ama ondan alicak gibiyiz digeri cok kalitesiz kis bebesi olsa kisin iyi derdim icinde usumez ama yazin cok sicak oluyor aman ne bilim ya insan pimpirikli oluyo iste bakalim hafta sonuna cok var dedigin gibi sakin kafayla iyi olcak

canım neden prematüre kıyafeti aldın hayırdır

Bu daa bugün ki pozu defneciğin :)
Eki Görüntüle 1790638

Odasinda guzel gunlere insallah canim. Yanaklarini yesinler kuzucugun

Gule gule kullansin minigimiz aldiklarinizi canim . Kontrol dede sorun cikmayacak insallah bebisimiz sağlıklı sihhatli devam edecek yoluna

Hangi model bana da söyleyin bakayımmmm.
Wellgro trevel sistem beğendim bir de ona bakayım kafamda bir şeyler olsun artık.
Tatlım kanz marka uretiyo beneto markayı da bunu beğendim beneto 650 veya kanz 650 diye geçiyor.. Çok güzel renkleri var

Eklentiler

• images (11).webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…