2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gayet güzel bir yatak canım, 2 yaşından sonra uygun olur sanırım.
Ben de 2 yaşına geldiğinde çocuk odası alacağım inşallah, o yüzden bebek odası yapmadım hiçç.
buyuyen besik mi alsam dedim ama buyuk halini gordum pek hosuma gitmedi o yuzden bunu gordum hayran kaldim cekmeceli dolap ve gardropu kesin alinacak insallah cunku bebek modelleri artik cocukluk donemindede kullanilabilir mollerden yapilmis ben bile kullanirim yani cok guzel bi tasiabilir portatif park yatak birde bunu yaptirdikmi cocuk isi tamam ne zormus valla bu isler Allah kolaylik versin bizlere

Odasinda guzel gunlere insallah canim. Yanaklarini yesinler kuzucugun

Gule gule kullansin minigimiz aldiklarinizi canim . Kontrol dede sorun cikmayacak insallah bebisimiz sağlıklı sihhatli devam edecek yoluna
İnsallah canim guzel haberlerle donerim bureaya

Kesinlikle minicik bir şeyi alırken bile kırk kere düşünüyorum.

Bir de benim etrafım hep çocuklularla dolu, işlevsel olmayan hiçbir şeyi alma evde dolap bekçisi oluyorlar deyip durduklarından daha da dikkat eder oldum pratik tercihler yapmaya.

esim ve annesine kalsa bi besik yeticek dolabi vs gereksiz ama benim dolabim sifonyerim zaten bana yetiyor ha bebegimin odasinda yuklu ar ama hangar gibi raf yapilmasi lazim birde yorgan yastiklarin arasina koymam istemem ilk bebegim cok hevesleniyor insan o yuzden alacam tecrube boyle boyle edinecegiz napalim

Bizim dolabımızın bir bölümü (eşime ait bir bölümü:) ve bir başucu şifonyerini bebeğe ayırdık. ZAten 1 yaş civarı odası ayrılacak o zaman da dolabını, şifonyerini, ıvır zıvırını alırım artık diye düşündüm ben de.

canim bosta yer varsa neden olmasin fiyati 1500 tl ben onu ucuza yaptiririm smdi ogrendim yatagin fiyatini

İnsallah cok uzun sure ihtiyacimiz olmaz canim bu minnak kiyafetlere.
Alikaan cok alem hakkaten. Laflari benide cok'sasirtiyor

Canim bir ay kadar geriden geliyor kizim. Dr da dusuk kilolu dogacak kesin dedigi icin aldim. En son 850 gr olmasi gerekirken 400 gr di
Canim onemli olan sagligi, benim kizimda sadece 2530 dogdu hemende buyuveriyorlar.... ve suanda oglumda pek iri sayilmaz ufacik bisey,doktor dedi bazi kadinlarin rahmi kucuk bebek yaparmis bazilari iri bebek....hele bide benim gibi gobegin asagidaysa cok normal,doktorum dedi bebek asagida olan fazla cok beslenmedigi icin cok buyuk olmuyorlar, oglusumda 30+0 da 1300du

gözün aydın, senin adına sevindim.
hayırlısıyla şu meseleyi bir de ben halletsem süper olacak ama nasıl olacak bilmiyorum, kv değil de annemler problem bizde de. bir de ilk torun ilk bebek olacak bizimki, tamam tecrübem yok ama bizimkiler bizde o kadar kalırsa evde kesin bi cinayet çıkar diye tahmin ediyorum. Arada kalan yine ben olurum. Şimdiden başladı gerginliği, yeminle doğum olayı bu kadar germiyor beni

Kizlar hastaneye cantasına koymak icin birseyler alacaktim dun watson ve gratisi gezdim dove'nin bu seyehat setini gordum hosuma gitti aldim sizde bakmak istersiniz belki icinde lazim olacak hersey var

Gratisde 15tl
Watsonda 12 tl

Eklentiler

• 12192729_10153550547953510_448633766_o.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 93
  • 12822259_10153550547758510_1308712799_n.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 100
  • 12471293_10153550547843510_871505848_o.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…