- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.341
Canim bir ay kadar geriden geliyor kizim. Dr da dusuk kilolu dogacak kesin dedigi icin aldim. En son 850 gr olmasi gerekirken 400 gr dicanım neden prematüre kıyafeti aldın hayırdır
buyuyen besik mi alsam dedim ama buyuk halini gordum pek hosuma gitmedi o yuzden bunu gordum hayran kaldim cekmeceli dolap ve gardropu kesin alinacak insallah cunku bebek modelleri artik cocukluk donemindede kullanilabilir mollerden yapilmis ben bile kullanirim yani cok guzel bi tasiabilir portatif park yatak birde bunu yaptirdikmi cocuk isi tamam ne zormus valla bu isler Allah kolaylik versin bizlereGayet güzel bir yatak canım, 2 yaşından sonra uygun olur sanırım.
Ben de 2 yaşına geldiğinde çocuk odası alacağım inşallah, o yüzden bebek odası yapmadım hiçç.
ayriyeten kizlar kucuk bi park yatagin yaninda boyle bi yatak yaptirmayi dusunuyorum kendisi giril cikar rahat rahat 4 5 yasina kadarda kullanir sizce nasil yatak modeli
İnsallah canim guzel haberlerle donerim bureayaOdasinda guzel gunlere insallah canim.Yanaklarini yesinler kuzucugun
Gule gule kullansin minigimiz aldiklarinizi canim . Kontrol dede sorun cikmayacak insallah bebisimiz sağlıklı sihhatli devam edecek yoluna
buyuyen besik mi alsam dedim ama buyuk halini gordum pek hosuma gitmedi o yuzden bunu gordum hayran kaldim cekmeceli dolap ve gardropu kesin alinacak insallah cunku bebek modelleri artik cocukluk donemindede kullanilabilir mollerden yapilmis ben bile kullanirim yani cok guzel bi tasiabilir portatif park yatak birde bunu yaptirdikmi cocuk isi tamam ne zormus valla bu isler Allah kolaylik versin bizlere
bende oyle dusunuyorum boyutu korkuluklari cezbetti
oy kıyamam ben kuzuma umarım en kısa zamanda hemencecik toparlar da kolayca atlatırsınız bu süreciCanim bir ay kadar geriden geliyor kizim. Dr da dusuk kilolu dogacak kesin dedigi icin aldim. En son 850 gr olmasi gerekirken 400 gr di
esim ve annesine kalsa bi besik yeticek dolabi vs gereksiz ama benim dolabim sifonyerim zaten bana yetiyor ha bebegimin odasinda yuklu ar ama hangar gibi raf yapilmasi lazim birde yorgan yastiklarin arasina koymam istemem ilk bebegim cok hevesleniyor insan o yuzden alacam tecrube boyle boyle edinecegiz napalimKesinlikle minicik bir şeyi alırken bile kırk kere düşünüyorum.
Bir de benim etrafım hep çocuklularla dolu, işlevsel olmayan hiçbir şeyi alma evde dolap bekçisi oluyorlar deyip durduklarından daha da dikkat eder oldum pratik tercihler yapmaya.
bende onu dusundummm :))))Geniş bayağı ilkokula kadar yatar, sonra da kardeşine kalır işte daha ne olsun.
esim ve annesine kalsa bi besik yeticek dolabi vs gereksiz ama benim dolabim sifonyerim zaten bana yetiyor ha bebegimin odasinda yuklu ar ama hangar gibi raf yapilmasi lazim birde yorgan yastiklarin arasina koymam istemem ilk bebegim cok hevesleniyor insan o yuzden alacam tecrube boyle boyle edinecegiz napalim
İnsallah cok uzun sure ihtiyacimiz olmaz canim bu minnak kiyafetlere.Canım aldıklarını Defnemiz güle güle giysin sonra hemen büyüsün veee normal kıyafetlere geçsinAli Kaana da bayılıyorum ya maşallah sakaci cocuk
Canım ben de kararsiz kalmıştım hastaneden eve nasil getirecegiz diye sadece birkac kez kullanmak icin portbebe almayayim dedim. Travel sistem bebek arabasi almıştık zaten onun anakucagini icine bel destek minderi koyup bebegin yatabilecegi bir seviyeye getirerek kullanacağız. Bir yere giderken de ayni sekilde tasiyacagiz zaten cok hafif icinde bebek olsa da pek agir olmayacak. Zaten esim bana birakmaz hevesinden kendisi taşır
Gunaydin canım Allah bozmasin mutlulugunu heeeepppp böyle olbu arada cok hoş görünüyor bu güzel anne
İnsallah canim.oy kıyamam ben kuzuma umarım en kısa zamanda hemencecik toparlar da kolayca atlatırsınız bu süreci
Canim onemli olan sagligi, benim kizimda sadece 2530 dogdu hemende buyuveriyorlar.... ve suanda oglumda pek iri sayilmaz ufacik bisey,doktor dedi bazi kadinlarin rahmi kucuk bebek yaparmis bazilari iri bebek....hele bide benim gibi gobegin asagidaysa cok normal,doktorum dedi bebek asagida olan fazla cok beslenmedigi icin cok buyuk olmuyorlar, oglusumda 30+0 da 1300duCanim bir ay kadar geriden geliyor kizim. Dr da dusuk kilolu dogacak kesin dedigi icin aldim. En son 850 gr olmasi gerekirken 400 gr di
Beneto tatlımevet cift yonlu tabiki iste resimde ornek olsun die attim hngi markayi tercih ediceksiniz canim
Bakayım canim markası neydiPamukprncess canım istersen babymax e de bi bak ben aldım çift taraflı foto yüklemiştim zaten görmüşsündür kullanan arkadaslarım memnun kalmış baya fiyatı çok yüksek değil onu da bi gör dene istersen imkanın varsa.
Bakayım canim markası neydibi de oto koltuğu olabiliyor mu[/QUOT
http://www.bebefix.com/Baby-Max-Montero-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-168-321_37819.html#0
Burdan almadım ama bizim araba bundan canım oto koltuğu da oluyor
Herkese meraba mayıs annelerim
Bugün çok güzel bir meseleyi halletmiş bulunuyoruz. Ne zamandır gündemimizdeydi ve çok canımız sıkılıyordu. Mesele doğumda yanımda kimin ailesi kalacak meselesi
Kızımın doğumunda annecim kalacaktı yanımda ama saolsunnnn kayınvalidem ve kayınpederim anneme fırsat vermediler
Doğuma 3 günlüğüne geliyoruz deyip, 2,5 ay kaldılar. Annecimde mecburen 4. Gün dönmüştü istanbula ve benim tüm lohusalığım zehir olmuştuÇünkü herşeyi sorun etmişlerdi.
Herşeyi ama herşeyi
Kızımın adını, benim giydiğimi, yediğimi yemediğimi, eve geleni gelmeyeni, bebeğin beslenmesini uyumasını, hatta afedersiniz sıçamamasını bileeeeee
Ben çok çay içmemeliymişim, 15 günlük olmuşum artık sabahlık giymemeliymişim, bebek kabız olmuş, sütüm yetmiyormuş, mama verdiğimiz için olmuşmuşşşş
Yani iyiliğim ve rahatım için değil başımda dır dır yapmak için kalmışlardı yanımda adeta. Ve ben tükenmiştim
Bu seferde aynısı olacaktı kesin, ama saolsun eşim bu sabah ailesiyle telefonda görüşüp durumu izah etmiş. Gelininizin ve torununuzun iyiliği için doğumda burda olun ama 1 ay izin verin biraz toparlansın eşim, sonra yine gelin demiş. Hem böyle zor bir zamanda eşimin kendi annesine daha çok ihtiyacı var demiş
Kayınvalidemde "madem siz öyle program yaptınız bizde ona göre gelelim bari" demişşişş
Hıhhh haspammm
Bende eşimeee defalarcaa defalara teşekkür edip havalara uçtum. İnşallah o zor günleri bu doğumumda yaşamayacağım. İnşallahhhh....
Şimdi hayırlısıyla ve sağlıkla bebişime kavuşacağım günü beklemek kaldı geriye
Allahım bizi hepimizi cümlemizi hayallerimize erdirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?