- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.321
Aaaa bunun pembesini arkadaşım kullanıyordu memnun kalmıştı. Bir bakayım buna yarın okul çıkışı, evime yakın bir yerde varmış bayiliği.Tatlım kanz marka uretiyo Veneto markayı da bunu beğendim beneto 650 veya kanz 650 diye geçiyor.. Çok güzel renkleri var
Çok kullanışlı fiyatı burda indirimde 350 TL .. Aynen canım kullanışlı, önemli olan öyle olmasıydı inşallah memnun kalırız bi de ağır değilAaaa bunun pembesini arkadaşım kullanıyordu memnun kalmıştı. Bir bakayım buna yarın okul çıkışı, evime yakın bir yerde varmış bayiliği.
Teşekkür ederimmmm.
evet cift yonlu tabiki iste resimde ornek olsun die attim hngi markayi tercih ediceksiniz canimBizimde böyle olacakçift yönlü olmasına da dikkat et tatlım
Canım aldıklarını Defnemiz güle güle giysin sonra hemen büyüsün veee normal kıyafetlere geçsinKızlar bugün ebebekten kızçeme prematüre tulum, çıtçıtlı body patikli pantolon aldım. nasıl minicikler
bi çeşit hastane çıkış seti gibi oldular. daha sonrada alt üst takımla iki tane daha çıtçıtlı body alıcam. başkada bişey almayı düşünmüyorum. doğumdan sonra ihtiyaca ve büyüme hızına göre alıcam artık. bikaç takım da normal boyutlarda vardı aldıklarım. hangi mevsimde ne kadar büyümüş olur kestiremiyorum o yüzden fazla bişey almamaya karar verdim. ihtiyaca göre doğumdan sonra alıcam.
ilk defa oğlumla beraber kıyafet aldık Defne ye. oda hevesli meraklıydı. akşamda babasına gösterdi. sonra aldı onları ben dolaba götürcem bunları dedi. saklıcam süpriz olcak bebiş gelince bulsun dedi
ÇArşamba günüde Defne min kalbi için kontrole gidicez. İnşallah aşılamıycak bir sorun yoktur.
Birde son bikaç gündür ağrılarım çok arttı.adım atarken bile zorlanıyorum. karnımın alt kısmı zonkluyor. ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum. Az zaman kaldı Allah yardımcımız olsun. Çok zorluyor bu ağrılar. Haftaya da kendi dr umla randevumuz var gittiğimde sorucam bu kadar ağrı nedendir diye
Canım ben de kararsiz kalmıştım hastaneden eve nasil getirecegiz diye sadece birkac kez kullanmak icin portbebe almayayim dedim. Travel sistem bebek arabasi almıştık zaten onun anakucagini icine bel destek minderi koyup bebegin yatabilecegi bir seviyeye getirerek kullanacağız. Bir yere giderken de ayni sekilde tasiyacagiz zaten cok hafif icinde bebek olsa da pek agir olmayacak. Zaten esim bana birakmaz hevesinden kendisi taşırgunaydinnnlar kizlar dun bisi sorduyduym hast cikisi bebek tasima aparati gereklimi dun aldim ama iade etmyi dusunuyorum napmaliyim sizce
Gunaydin canım Allah bozmasin mutlulugunu heeeepppp böyle ol30+5le gunaydin
Bugün niyeyse çok mu mutluyuz ne
port bebe aldim ben bi anlik iste hemen deistiicem cok gereksiz ve cok rahatsiz edici ici tahta bildigin travele devam artik :))Canım aldıklarını Defnemiz güle güle giysin sonra hemen büyüsün veee normal kıyafetlere geçsinAli Kaana da bayılıyorum ya maşallah sakaci cocuk
Canım ben de kararsiz kalmıştım hastaneden eve nasil getirecegiz diye sadece birkac kez kullanmak icin portbebe almayayim dedim. Travel sistem bebek arabasi almıştık zaten onun anakucagini icine bel destek minderi koyup bebegin yatabilecegi bir seviyeye getirerek kullanacağız. Bir yere giderken de ayni sekilde tasiyacagiz zaten cok hafif icinde bebek olsa da pek agir olmayacak. Zaten esim bana birakmaz hevesinden kendisi taşır
Gunaydin canım Allah bozmasin mutlulugunu heeeepppp böyle olbu arada cok hoş görünüyor bu güzel anne
Odanızada defneyede maşallah çok tatlı olmuş odanız prensgüzel zamanlar geçirsin annesiyle birlikte
@esmerim0786 tatlım başınız sagolsun allah rahmet etsin mekanı cennet olsun fani dünya elimizden bişey gelmiyor canım kızını düşün cenazeye gitsende elinden bişey gelmez senin yapman gereken tek şey dua etmek sikme canını tatlım bebişin de etkilenir
@Berenebru tatlım senin ogluşunada maşallah paşayaaa
Kızlar bugün ebebekten kızçeme prematüre tulum, çıtçıtlı body patikli pantolon aldım. nasıl minicikler
bi çeşit hastane çıkış seti gibi oldular. daha sonrada alt üst takımla iki tane daha çıtçıtlı body alıcam. başkada bişey almayı düşünmüyorum. doğumdan sonra ihtiyaca ve büyüme hızına göre alıcam artık. bikaç takım da normal boyutlarda vardı aldıklarım. hangi mevsimde ne kadar büyümüş olur kestiremiyorum o yüzden fazla bişey almamaya karar verdim. ihtiyaca göre doğumdan sonra alıcam.
ilk defa oğlumla beraber kıyafet aldık Defne ye. oda hevesli meraklıydı. akşamda babasına gösterdi. sonra aldı onları ben dolaba götürcem bunları dedi. saklıcam süpriz olcak bebiş gelince bulsun dedi
ÇArşamba günüde Defne min kalbi için kontrole gidicez. İnşallah aşılamıycak bir sorun yoktur.
Birde son bikaç gündür ağrılarım çok arttı.adım atarken bile zorlanıyorum. karnımın alt kısmı zonkluyor. ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorum. Az zaman kaldı Allah yardımcımız olsun. Çok zorluyor bu ağrılar. Haftaya da kendi dr umla randevumuz var gittiğimde sorucam bu kadar ağrı nedendir diye
Canim 27.haftada benim de yaklaşık 1 kilo bebis bence kilosu gayet normal üzme kendini 26.haftada 930 gr di oğlum
Günaydın anneler ve bbebişler. Bugün bizimde kontrol günümüz inşallah güzel haberler aliriz hersey yolunda olur herkesle beraber dualarim. Artık Nst ye giricez bakalım kuzum sevecek mi:)
Oyyyy maşallahhhh
Bizim kızın biz ancak ensesini görüp geliyoruz, ne inatçı, keyfine düşkün kızım varmış benim.
Aynı babasının huyu var, anne karnında bile belli oluyor.
Sağol canım amin inşallah hepimizin bebeği odasında sağlıklı güzel günler geçirsin.Odasinda guzel gunlere insallah canim.Yanaklarini yesinler kuzucugun
Gule gule kullansin minigimiz aldiklarinizi canim . Kontrol dede sorun cikmayacak insallah bebisimiz sağlıklı sihhatli devam edecek yoluna
Teşekkür ederim canım. Darısı tüm bebişlerimize inşallah.
Sağol canım. Amin inşallah hepimiz bebişlerimizle uzun sağlıklı ve güzel zamanlar geçiririz :)
Ahh o çat ağrısı ne fena zaten. Yatakta kitleniyorum ben deDefnecik inşallah güzel haberlerle çıkacak çarşamba günü de. Kızımın adaşı güçlü olacak ben öyle olacağına inanıyorum :)
Valla ben de internetten bakıyorum normal görünüyo bir de ben kilolu olduğum için bebeğin çok tombiş olmaması normal gibi. Bizim doktor azcık olumsuz bir kadın ne yazık ki
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Nst için belli bi hafta mı geçmesi gerekiyor yoksa sancı şüphesi olunca mı alıyolar ben girmedim daha hiç.
Bizimki de öyleydi. Ben de hiç sevmem foto çektirmeyi falan bebiş de hiç fotojenik değildi. İki kontroldür yakalıyoruz neyseki. Kıpırdatmaya çalışmıyo mu doktor hiç. Bizim ki ultrason cihazıyla pıt pıt vuruyo o da ona karşılık tekme yumruk savuruyo
Sağol canım amin inşallah hepimizin bebeği odasında sağlıklı güzel günler geçirsin.
Teşekkür ederim canım. Darısı tüm bebişlerimize inşallah.
Ahh insallah canimm.defne kızımız güle güle günlerde giysin. Cicilerini daha eskitemeden kocaman olsun büyüsün annesine yenilerini alırsın
Olsun işe gitmek zorunda değilsin, yatak keyfi yaparsın o da dinlenme işte.
Ben hiç nst ye girmedim. 32. haftadan sonra mı sokuyorlar? Ben de iş görmezlik için gideceğim 25 martta, sanırım o zaman da sokuyorlarmış.
Aslında çoooook gerekli bir şey değil, yerine portbebe de kullanılabilir. Ben o taşıma aparatlarının 3 aydan sonra çok da pratik olduğunu sanmıyorum. Hem kendi ağırlığı var hem de bebek büyüdüğü için fazladan bir ağırlık olacak. Ama yine de alacağım, o ayrı 3 ay kullanır, kaldırırım artık. Trevel set bebek arabası almadığım için uygunundan bir tane taşımak için anakucağı alacağım mecburen.
Sen nasıl bir şey aldın???
ayriyeten kizlar kucuk bi park yatagin yaninda boyle bi yatak yaptirmayi dusunuyorum kendisi giril cikar rahat rahat 4 5 yasina kadarda kullanir sizce nasil yatak modeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?