2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tatlım kanz marka uretiyo Veneto markayı da bunu beğendim beneto 650 veya kanz 650 diye geçiyor.. Çok güzel renkleri var
Aaaa bunun pembesini arkadaşım kullanıyordu memnun kalmıştı. Bir bakayım buna yarın okul çıkışı, evime yakın bir yerde varmış bayiliği.

Teşekkür ederimmmm.

Aaaa bunun pembesini arkadaşım kullanıyordu memnun kalmıştı. Bir bakayım buna yarın okul çıkışı, evime yakın bir yerde varmış bayiliği.

Teşekkür ederimmmm.
Çok kullanışlı fiyatı burda indirimde 350 TL .. Aynen canım kullanışlı, önemli olan öyle olmasıydı inşallah memnun kalırız bi de ağır değil

Pamukprncess canım istersen babymax e de bi bak ben aldım çift taraflı foto yüklemiştim zaten görmüşsündür kullanan arkadaslarım memnun kalmış baya fiyatı çok yüksek değil onu da bi gör dene istersen imkanın varsa.

Canım aldıklarını Defnemiz güle güle giysin sonra hemen büyüsün veee normal kıyafetlere geçsin Ali Kaana da bayılıyorum ya maşallah sakaci cocuk

gunaydinnnlar kizlar dun bisi sorduyduym hast cikisi bebek tasima aparati gereklimi dun aldim ama iade etmyi dusunuyorum napmaliyim sizce
Canım ben de kararsiz kalmıştım hastaneden eve nasil getirecegiz diye sadece birkac kez kullanmak icin portbebe almayayim dedim. Travel sistem bebek arabasi almıştık zaten onun anakucagini icine bel destek minderi koyup bebegin yatabilecegi bir seviyeye getirerek kullanacağız. Bir yere giderken de ayni sekilde tasiyacagiz zaten cok hafif icinde bebek olsa da pek agir olmayacak. Zaten esim bana birakmaz hevesinden kendisi taşır

30+5le gunaydin
Bugün niyeyse çok mu mutluyuz ne
Gunaydin canım Allah bozmasin mutlulugunu heeeepppp böyle ol bu arada cok hoş görünüyor bu güzel anne

port bebe aldim ben bi anlik iste hemen deistiicem cok gereksiz ve cok rahatsiz edici ici tahta bildigin travele devam artik :))

Sağol canım. Amin inşallah hepimiz bebişlerimizle uzun sağlıklı ve güzel zamanlar geçiririz :)

Ahh o çat ağrısı ne fena zaten. Yatakta kitleniyorum ben de Defnecik inşallah güzel haberlerle çıkacak çarşamba günü de. Kızımın adaşı güçlü olacak ben öyle olacağına inanıyorum :)

Canim 27.haftada benim de yaklaşık 1 kilo bebis bence kilosu gayet normal üzme kendini 26.haftada 930 gr di oğlum

Valla ben de internetten bakıyorum normal görünüyo bir de ben kilolu olduğum için bebeğin çok tombiş olmaması normal gibi. Bizim doktor azcık olumsuz bir kadın ne yazık ki

Günaydın anneler ve bbebişler. Bugün bizimde kontrol günümüz inşallah güzel haberler aliriz hersey yolunda olur herkesle beraber dualarim. Artık Nst ye giricez bakalım kuzum sevecek mi:)

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Nst için belli bi hafta mı geçmesi gerekiyor yoksa sancı şüphesi olunca mı alıyolar ben girmedim daha hiç.

Oyyyy maşallahhhh

Bizim kızın biz ancak ensesini görüp geliyoruz, ne inatçı, keyfine düşkün kızım varmış benim.
Aynı babasının huyu var, anne karnında bile belli oluyor.

Bizimki de öyleydi. Ben de hiç sevmem foto çektirmeyi falan bebiş de hiç fotojenik değildi. İki kontroldür yakalıyoruz neyseki. Kıpırdatmaya çalışmıyo mu doktor hiç. Bizim ki ultrason cihazıyla pıt pıt vuruyo o da ona karşılık tekme yumruk savuruyo

Odasinda guzel gunlere insallah canim. Yanaklarini yesinler kuzucugun

Gule gule kullansin minigimiz aldiklarinizi canim . Kontrol dede sorun cikmayacak insallah bebisimiz sağlıklı sihhatli devam edecek yoluna
Sağol canım amin inşallah hepimizin bebeği odasında sağlıklı güzel günler geçirsin.

sihirlikk çok güzel olmuş defnemiz içinde güzelce büyüsün annesi
Teşekkür ederim canım. Darısı tüm bebişlerimize inşallah.

Bizim kız dışarıya çok tepki vermiyor, mesela karnıma dokununca kımıldamıyor, rahatsız mı oluyor ne ultrason cihazı değince durup kalıyor, tacizlere kulak asmıyor

Bakalım belki biz de yakalarız bir gün. Olmazsa da çok önemli değil, Allah nasip ederse bir ömür yüzünü göreceğim kızımın.

sihirlikk canim gece donerken aglayasim geliyor oglumda hic boiyle bi agri yasamamistim :'(
Bu arada defne lerimiz nazli ama cok guclu olacak insallah canimm

Bir önceki randevum 30 haftadaydi canım o zaman girmedim 32 de Nst dediler genelde de eğer sıkıntı yok

ayriyeten kizlar kucuk bi park yatagin yaninda boyle bi yatak yaptirmayi dusunuyorum kendisi giril cikar rahat rahat 4 5 yasina kadarda kullanir sizce nasil yatak modeli

Gayet güzel bir yatak canım, 2 yaşından sonra uygun olur sanırım.
Ben de 2 yaşına geldiğinde çocuk odası alacağım inşallah, o yüzden bebek odası yapmadım hiçç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…