- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.361
Ne güzel iç açıcı bir yer orası30+5le gunaydin
Bugün niyeyse çok mu mutluyuz ne
Sonucumu aldım, 75 grlik yuklediler, açlık 86, tokluk 1.saat 156, 2.saat 157 çıktı yani yuksekmis, diyet verdi 1 hafta uygula hergün şekerini olc 1 hafta sonra kontrole gel dedi, eğer yüksek devam ederse insülin baslayacakmis, kendi dr umu aradım, yok o kadar kasma kendini diyetle düzelir o çok yüksek değil dedi, dahiliye biraz korkuttu beni ama Allahtan dr um rahatlattı. 6 bucuktan beri ayaktayim gecede uyku yok zaten yorgunluktan ölüyorum azcık dinleneyim bari
bilmem chicco olabilir kraft yadaBeneto tatlımsiz
Canim kizimin kucuk olma sebebi beslenememekten degil. 5 haftalik bi gelisim geriligi var. Een basindan beri artarak devam etti bu gerilik. Buyumemesine ne sebep oluyor bilmiyoruz suanda. İnsallah onemli bi sebebi yoktur diyorum bende canimmCanim onemli olan sagligi, benim kizimda sadece 2530 dogdu hemende buyuveriyorlar.... ve suanda oglumda pek iri sayilmaz ufacik bisey,doktor dedi bazi kadinlarin rahmi kucuk bebek yaparmis bazilari iri bebek....hele bide benim gibi gobegin asagidaysa cok normal,doktorum dedi bebek asagida olan fazla cok beslenmedigi icin cok buyuk olmuyorlar, oglusumda 30+0 da 1300du
Doktora gittik geldik kızlar. Benim minik cadı özeldeki doktor amcasina cok naz yapıyor bu sefer nerdeyse hic poz vermedi. Dün yine de gülümseyen bi poz yakalamıştık. Bugun o da yokkilosu 2095gr çıktı. Malum cihazdan cihaza degisiklik gösteriyor. Nst yapıldı yine cok şükür aceleci bi durum çıkmadı kizım hic sevmiyor o kemeri yaa habire tekmeleyip durdu zilloş Bizden haberler boyle 2 haftada bir görüyorum artık kızımı bu iş cok sardi bana
Hepimiz miniklerden güzel haberler alalim inşallah
Başınız Sağolsun Allah geride kalanlara ömür versin canım.cenazaye gitme Bencede sen çok emek verdin bebeğin için .allah bebeğine sana ömür versin inşallahÜzgünüm Çok üzgün...
Güzeller güzeli Anneannemi kaybettik .Her ne kadar felçlide olsa 84-85 yaşında da olsa Son 2 aydır bilinçsizde olsa ne olursa olsun o güzel gözler bize bakıyordu ve bu bize yetiyordu.Adımı senden aldım birçok şeyi senden öğrendim bu acıya nasıl dayanılır bilmiyorum torununun çocuğunu göremeden gittin ben minik kızıma nasıl diycem doğuma bu kadar az kala Allahım dayanma gücü ver özellikle anneme ve bana sizden ricam dualarınızı esirgemeyin .Doktorumda izin vermiyor cenazeye gitmeme erken doğum riskim nedeniyle
Oohh maşallah canım ela baharımıza,çok şükür hersey yolunda gitmiş.bende haftaya bi sorayım şu nst yi canım.iki haftada bir gitme işide çok güzel bende o zamanların gelmesini istiyorum kiDoktora gittik geldik kızlar. Benim minik cadı özeldeki doktor amcasina cok naz yapıyor bu sefer nerdeyse hic poz vermedi. Dün yine de gülümseyen bi poz yakalamıştık. Bugun o da yokkilosu 2095gr çıktı. Malum cihazdan cihaza degisiklik gösteriyor. Nst yapıldı yine cok şükür aceleci bi durum çıkmadı kizım hic sevmiyor o kemeri yaa habire tekmeleyip durdu zilloş Bizden haberler boyle 2 haftada bir görüyorum artık kızımı bu iş cok sardi bana
Ohh misss alışveriş gibisi yok güzel günlerde kullaninKizlar hastaneye cantasına koymak icin birseyler alacaktim dun watson ve gratisi gezdim dove'nin bu seyehat setini gordum hosuma gitti aldim sizde bakmak istersiniz belki icinde lazim olacak hersey var
Gratisde 15tl
Watsonda 12 tl
canım bir şey sorcam :) brissineden üçlü takımı mı aldın sen acaba ben öyle hatırlıyorum kırmızı olanı mı aldın ben de 173 boyundayım o açıdan zorluk yaşarmıyım acaba boyu nasıl gelir 80 i buldu kilo gebelikten artarda sanırım içi genişsse sorun olmaz ama boyda olursa ama L gelir mi bana acaba :) sen L tercih ettin sanırım dimi :))Bunu da beğendim bak katlaması kolay mi pekiben benetoya baya ısindim büyük ihtimal onu alırız bu da seçenek olsun
Maşallah tatlım kızına 2 doktorun var senin demi buarada gene aynı şekildemi devam etceksiniz benim kontrolde 18zi benim kıx ne kadar oldu acep ay meraklardayımDoktora gittik geldik kızlar. Benim minik cadı özeldeki doktor amcasina cok naz yapıyor bu sefer nerdeyse hic poz vermedi. Dün yine de gülümseyen bi poz yakalamıştık. Bugun o da yokkilosu 2095gr çıktı. Malum cihazdan cihaza degisiklik gösteriyor. Nst yapıldı yine cok şükür aceleci bi durum çıkmadı kizım hic sevmiyor o kemeri yaa habire tekmeleyip durdu zilloş Bizden haberler boyle 2 haftada bir görüyorum artık kızımı bu iş cok sardi bana
Inşallah canim benim 2 haftada bile özlüyor insan doymuyorOhh çok güzel haberler bunlar kilosununsa maşallahi var bitanem ela bahar annesine az naz yapmis bugünayy benimde 2 haftam kaldi sonrasinda bizimde 2 haftaya duser inşallah böyle pek zor oluyor gorememek
Maşallah ela baharimizaDoktora gittik geldik kızlar. Benim minik cadı özeldeki doktor amcasina cok naz yapıyor bu sefer nerdeyse hic poz vermedi. Dün yine de gülümseyen bi poz yakalamıştık. Bugun o da yokkilosu 2095gr çıktı. Malum cihazdan cihaza degisiklik gösteriyor. Nst yapıldı yine cok şükür aceleci bi durum çıkmadı kizım hic sevmiyor o kemeri yaa habire tekmeleyip durdu zilloş Bizden haberler boyle 2 haftada bir görüyorum artık kızımı bu iş cok sardi bana
Bende prematüre kıyafetlerine baktım ve aklıma ilk sen geldin biliyo musun ? Eşime bile anlattım seni biliyo beraber amniyosentez olduğumuzu falan dualarimdasin inşallah hemen buyuycek ve annesini hic uzmucek bizim kızımızCanim kizimin kucuk olma sebebi beslenememekten degil. 5 haftalik bi gelisim geriligi var. Een basindan beri artarak devam etti bu gerilik. Buyumemesine ne sebep oluyor bilmiyoruz suanda. İnsallah onemli bi sebebi yoktur diyorum bende canimm
Cok şükür canim sagol simdilik her sey yolunda görünüyor bakalımOohh maşallah canım ela baharımıza,çok şükür hersey yolunda gitmiş.bende haftaya bi sorayım şu nst yi canım.iki haftada bir gitme işide çok güzel bende o zamanların gelmesini istiyorum ki
Sağol canım minnak kız büyüyor isteMaşallah tatlım kızına 2 doktorun var senin demi buarada gene aynı şekildemi devam etceksiniz benim kontrolde 18zi benim kıx ne kadar oldu acep ay meraklardayım
Dimi canim kız dedigin nazlı olurMaşallah ela baharimiza
Varsın annesine naz yapsın birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?