2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

canımcım benim de 75lik yükleme yapıldı, açlık 99 2. saat tokluk 156 idi, doktor normal dedi bana. Ne diyet ne insülin verdi. bizim doktor mu çok rahat acaba. Ben hiç dikkat etmiyorum şekerli hamur işi ne varsa affetmiyorum yiyorum bi temiz..

Canim kizimin kucuk olma sebebi beslenememekten degil. 5 haftalik bi gelisim geriligi var. Een basindan beri artarak devam etti bu gerilik. Buyumemesine ne sebep oluyor bilmiyoruz suanda. İnsallah onemli bi sebebi yoktur diyorum bende canimm

Doktora gittik geldik kızlar. Benim minik cadı özeldeki doktor amcasina cok naz yapıyor bu sefer nerdeyse hic poz vermedi. Dün yine de gülümseyen bi poz yakalamıştık. Bugun o da yok kilosu 2095gr çıktı. Malum cihazdan cihaza degisiklik gösteriyor. Nst yapıldı yine cok şükür aceleci bi durum çıkmadı kizım hic sevmiyor o kemeri yaa habire tekmeleyip durdu zilloşBizden haberler boyle 2 haftada bir görüyorum artık kızımı bu iş cok sardi bana
Hepimiz miniklerden güzel haberler alalim inşallah

Ohh çok güzel haberler bunlar kilosununsa maşallahi var bitanem ela bahar annesine az naz yapmis bugün ayy benimde 2 haftam kaldi sonrasinda bizimde 2 haftaya duser inşallah böyle pek zor oluyor gorememek

Başınız Sağolsun Allah geride kalanlara ömür versin canım.cenazaye gitme Bencede sen çok emek verdin bebeğin için .allah bebeğine sana ömür versin inşallah

Oohh maşallah canım ela baharımıza,çok şükür hersey yolunda gitmiş.bende haftaya bi sorayım şu nst yi canım.iki haftada bir gitme işide çok güzel bende o zamanların gelmesini istiyorum ki

Bi şey sormak istiyorum kızlar.şimdi ben uzanırken çok fazla hareket hissetmiyorum.oturup ayaklarımı uzattığımda daha çok hareket ediyor.gece bi türlü uyku tutmadı bu yüzden sürekli hareket bekledim

Bunu da beğendim bak katlaması kolay mi peki ben benetoya baya ısindim büyük ihtimal onu alırız bu da seçenek olsun

Kizlar hastaneye cantasına koymak icin birseyler alacaktim dun watson ve gratisi gezdim dove'nin bu seyehat setini gordum hosuma gitti aldim sizde bakmak istersiniz belki icinde lazim olacak hersey var

Gratisde 15tl
Watsonda 12 tl
Ohh misss alışveriş gibisi yok güzel günlerde kullanin

Bunu da beğendim bak katlaması kolay mi peki ben benetoya baya ısindim büyük ihtimal onu alırız bu da seçenek olsun
canım bir şey sorcam :) brissineden üçlü takımı mı aldın sen acaba ben öyle hatırlıyorum kırmızı olanı mı aldın ben de 173 boyundayım o açıdan zorluk yaşarmıyım acaba boyu nasıl gelir 80 i buldu kilo gebelikten artarda sanırım içi genişsse sorun olmaz ama boyda olursa ama L gelir mi bana acaba :) sen L tercih ettin sanırım dimi :))

Maşallah tatlım kızına 2 doktorun var senin demi buarada gene aynı şekildemi devam etceksiniz benim kontrolde 18zi benim kıx ne kadar oldu acep ay meraklardayım

Ohh çok güzel haberler bunlar kilosununsa maşallahi var bitanem ela bahar annesine az naz yapmis bugün ayy benimde 2 haftam kaldi sonrasinda bizimde 2 haftaya duser inşallah böyle pek zor oluyor gorememek
Inşallah canim benim 2 haftada bile özlüyor insan doymuyorevet kuzum naz yaptı babamız bozuldu birazcık dün gorememisti ya hicbisey anlamadim bu isten diye söylenip durdu

Maşallah ela baharimiza
Varsın annesine naz yapsın birazda

Canim kizimin kucuk olma sebebi beslenememekten degil. 5 haftalik bi gelisim geriligi var. Een basindan beri artarak devam etti bu gerilik. Buyumemesine ne sebep oluyor bilmiyoruz suanda. İnsallah onemli bi sebebi yoktur diyorum bende canimm
Bende prematüre kıyafetlerine baktım ve aklıma ilk sen geldin biliyo musun ? Eşime bile anlattım seni biliyo beraber amniyosentez olduğumuzu falan dualarimdasin inşallah hemen buyuycek ve annesini hic uzmucek bizim kızımız

Oohh maşallah canım ela baharımıza,çok şükür hersey yolunda gitmiş.bende haftaya bi sorayım şu nst yi canım.iki haftada bir gitme işide çok güzel bende o zamanların gelmesini istiyorum ki
Cok şükür canim sagol simdilik her sey yolunda görünüyor bakalım Allah hepimizin bebislerini korusun sorunu var denen bebislerimiz sürprizle gelsin sağlıklı dogsun inşallah
Sor canım sen de artık 2 haftada bir gidersin bence ben 30. Haftada gitmistim simdi 32 oldu bundan sonra da böyle devam edecek

Lorenaa canım çok sevindim bu durumu halletmene gerçekten çok önemli bi durum ...
Bizde hallettik cok sukur annem gorusmuyo KV ile zaten ben annemi istediğimi söyledim sonradan gelsin seninkiler dedim kabul etti kv de yakın aslında zaten önemsemiyor torunu nasıl olsa annemin ilk torunu kimse kalsın istemiyorum KV anne de mecbur kalmazsam

Maşallah tatlım kızına 2 doktorun var senin demi buarada gene aynı şekildemi devam etceksiniz benim kontrolde 18zi benim kıx ne kadar oldu acep ay meraklardayım
Sağol canım minnak kız büyüyor iste evet canim 2 doktorum var doguma kadar bu sekilde devam edecegim. Ozeldeki doktorum burda sadece muayene ediyor dogumu Trabzonda yaptiriyor. Trabzona gitme isine guvenemiyorum yolda dogururum falan O yüzden ben de burda devlet hastanesinde yapacağım dogumu.
Senin minik kuş da büyümüştür eminim annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…