2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Lorenaa cnm ne icin kullanmstn kacinci haftada kullandn ve sikayetn gecti mia
Bende vajinal enfeksiyon için kullanmıştım. Akıntı vardı yoğun. Kullanırken geçmişti ama biter bitmez yine başladı şikayetler. Doktorumda bunun inatçı bir enfeksiyon olduğunu ve artık böyle idare etmem gerektiğini söyledi. Çünkü gebeliğin başından beri var. Ve arada 3-4 kerede cleosin falan kullandım. Ama kesinlikle geçmedi. Şurda 1,5 ayım kaldı. Sabrediyorum valla

kızlar bişey sorucam panikledim de ben biraz gerideyim aramızda 1 ay olan arkadaşlar bile var benim haftamda olan arkadaşların hazırlık durumu nedir? eşim hep daha erken diye diye biz beklemedeyiz daha kızımın mobilyası gelmedi odasını boyayamadık beşiğini alamadık (sevgili eşim bankaya kızıp kredi kartımızı ve hesaplarımızı kapattı da tam lazım zamanda ) hastane çantamız hazır değil dolabı olmadığı için eşyalarını yıkayamadım hastane süsleri yapıcam malzeme alamadım sadece kıyafetleri arabası ve ıvır zıvır eşyaları tam sizce çok mu gerideyim

Günaydın diyeceğim ama bu ülkede artık gün aydın falan olmuyor sanırım.
Gözüme uyku girmedi dün akşamdan beri ağlıyorum eşime bişey olsa naparım ben diye.
Patlama olacağına dair uyarı yapılan yer bahçelievler eşimin çalıştığı yer.
Patlama olan yer annemin çalışıtğı yer. Her kızılaya gittiğimizde mutlaka geçtiğimiz bir nokta.
Eşim otobüsle gitmesin durakta beklemesin istiyorum artık dün geceden beri araba mı alsak diyorum.
Öğle aralarında dışarı çıksın istemiyorum.
Gezmek için kızılaya ya da avm ye gitmekten de nefret geldi artık korkuyla.
Yaşıyor muyuz bu şehir de pek yaşamıyoruz aslında.
Ankaradaki tüm arkadaşlarımız iyidir inşallah herkese çok geçmiş olsun.
Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.

Canım aramızda bi hafta var. Çanta ben de hazırlamadım kendime gecelik almayı bekliyorum.
Ama çocuk odasının boyası, eşyası hazır. Halısını aldık son olarak perde ve avize kaldı. Avize ikedan ay sonuna geleceği için beklemek zorundayız. Perdeye de en kısa sürede gideceğim inşallah. Eşyaları havalandırıyoruz aldlığımızdan beri. İyice havalansın kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğim ama çanta için hazır olacakları önceden yıkamayı düşünüyorum. Deterjanlarını falan aldım bakalım

Teşekkürler cnm benim
Çok sağol canım benim Evet Esmerim senin göbüş durumun nasıl cnm

Teşekkürler tatlım sende öylesin
Buda benim dün sabahki göbüşüm esmerimmm
Başlarda çok küçüktü ama son günlerde biraz daha büyüdü sanki. Bu arada tam 7,5 aylığız

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 51
Canim kiyafet falan onemli degildr. Eger boya yapicaksaniz odasina simdidn yapin boya kokusu iyice cikmis olsun.
Brndr daha tam hazilrik yapmadim. Bikac kiyafrt aldim ama yikamafim daha. Kendime pijama almadim. Evdrki gecrliklerime bakicam. Cok eskimemisse onlari hazitlayip koyucam asrtik. Cikip bakamadim. Nettende begrnemedim. Ama kizcemin kiyafetlerinr hazirlamam lazim bencedre artik

Hic belli olmaz dedi kendi doktorumda ayni seyi soyledi 38e kadar donebilir ayni da kalabilir bekleyip gormekten baska care yokmus. Ne inatci cikti bizim bu kizanciklar kizceler yaaa
Bizim bu yaramazlar takiliyo kafasina gore bazilari donmuyo inatcilar bizi telaslandiriyo... bazilarida benimki gibi 26 haftadan belli donmus amuda kalkmis hazir olda bekliyo bizim keratada cok erken dondugu icin erken gelcek, ne acelesi varsa

Lanet olsun bizi bu korkuyla yasamak zorunda birakanlara..

ben de odasıyla beşiğini hazırlayabilseydim biraz daha rahat olurdum belki mobilyayı ne kadar süre havalandıracaksın sen canım 3 hafta dediler ama çok uzun gibi geldi o kadar sürer mi? ay doğsa yatacak yeri yok kuzumun ama onun da niyeti yok zaten dönmedi yukarda daha keyif yapıyor annesinin hazır olmadığını anlıyor galiba

Canım bizim martın başında geldi işte sanırım bi 3-5 gün daha durur. Yoğun bi koku değil ama hafif tahtamsı bi koku var.
Boya falan değil yani. Bi kere sildim şimdi bi kere daha silince kalmaz bişey. Perşembe de yatak gelecek azcık onunla perdeler havalanır işte. :) Valla ben endişeliyim her ne kadar kıpır kıpır olsa da adet sancısı gibi kasık ve bel ağrılarım arttı. PAzartesi doktora söyleyeceğim bakalım ne diyecek. En azından 35'i aşırsaydık bi içim rahat olurdu. Nisan ayında genel bi temizlik yaparız camdır dolaptır ev için. sonra bebişin kıyafetlerini hazırlarız artık.

Bizim bu yaramazlar takiliyo kafasina gore bazilari donmuyo inatcilar bizi telaslandiriyo... bazilarida benimki gibi 26 haftadan belli donmus amuda kalkmis hazir olda bekliyo bizim keratada cok erken dondugu icin erken gelcek, ne acelesi varsa
Valla hangisi daha iyi bilmiyorum ki erken dogum riskin yok hersey cok iyi dedi doktor cok sukur ben de bekliycem olmazsa da cani sagolsun napalim artik sagsalim dogsun da insallah

Selam güzel hanımlar :) bebişimi gördüm geldim şimdi herşey yolunda dedi doktor 28 martta rapor alcam hayırlısıyla. 1.5 kg olmuş. Su miktarı iyi dedi ama daha iyi olabilir günlük 3 litre su içiyorum bebeğin suyu benim içtiğim suyla alakası yok diyenler var arttırayım mı acaba yoksa zaten faydası yok mu???? Bilemedim

Dr iyi dediyse dert rtme canim. Cok fazla su icmekte zararli cunku

Canım maşallah oğluşunaböbreklerin içinde çok sevindim canım inşallah hep böyle devam etsin hep güzel haberlerle dönelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…