- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.881
Bende vajinal enfeksiyon için kullanmıştım. Akıntı vardı yoğun. Kullanırken geçmişti ama biter bitmez yine başladı şikayetler. Doktorumda bunun inatçı bir enfeksiyon olduğunu ve artık böyle idare etmem gerektiğini söyledi. Çünkü gebeliğin başından beri var. Ve arada 3-4 kerede cleosin falan kullandım. Ama kesinlikle geçmedi. Şurda 1,5 ayım kaldı. Sabrediyorum vallaLorenaa cnm ne icin kullanmstn kacinci haftada kullandn ve sikayetn gecti mia
Canım aramızda bi hafta var. Çanta ben de hazırlamadım kendime gecelik almayı bekliyorum.kızlar bişey sorucam panikledim de ben biraz gerideyim aramızda 1 ay olan arkadaşlar bile var benim haftamda olan arkadaşların hazırlık durumu nedir? eşim hep daha erken diye diye biz beklemedeyiz daha kızımın mobilyası gelmedi odasını boyayamadık beşiğini alamadık (sevgili eşim bankaya kızıp kredi kartımızı ve hesaplarımızı kapattı da tam lazım zamanda) hastane çantamız hazır değil dolabı olmadığı için eşyalarını yıkayamadım hastane süsleri yapıcam malzeme alamadım sadece kıyafetleri arabası ve ıvır zıvır eşyaları tam sizce çok mu gerideyim
Buda benim dün sabahki göbüşüm esmerimmmTeşekkürler cnm benim
Çok sağol canım benim Evet Esmerim senin göbüş durumun nasıl cnm
Teşekkürler tatlım sende öylesin
Canim kiyafet falan onemli degildr. Eger boya yapicaksaniz odasina simdidn yapin boya kokusu iyice cikmis olsun.kızlar bişey sorucam panikledim de ben biraz gerideyim aramızda 1 ay olan arkadaşlar bile var benim haftamda olan arkadaşların hazırlık durumu nedir? eşim hep daha erken diye diye biz beklemedeyiz daha kızımın mobilyası gelmedi odasını boyayamadık beşiğini alamadık (sevgili eşim bankaya kızıp kredi kartımızı ve hesaplarımızı kapattı da tam lazım zamanda) hastane çantamız hazır değil dolabı olmadığı için eşyalarını yıkayamadım hastane süsleri yapıcam malzeme alamadım sadece kıyafetleri arabası ve ıvır zıvır eşyaları tam sizce çok mu gerideyim
Bizim bu yaramazlar takiliyo kafasina goreHic belli olmaz dedi kendi doktorumda ayni seyi soyledi 38e kadar donebilir ayni da kalabilir bekleyip gormekten baska care yokmus. Ne inatci cikti bizim bu kizanciklar kizceler yaaa
Lanet olsun bizi bu korkuyla yasamak zorunda birakanlara..Günaydın diyeceğim ama bu ülkede artık gün aydın falan olmuyor sanırım.
Gözüme uyku girmedi dün akşamdan beri ağlıyorum eşime bişey olsa naparım ben diye.
Patlama olacağına dair uyarı yapılan yer bahçelievler eşimin çalıştığı yer.
Patlama olan yer annemin çalışıtğı yer. Her kızılaya gittiğimizde mutlaka geçtiğimiz bir nokta.
Eşim otobüsle gitmesin durakta beklemesin istiyorum artık dün geceden beri araba mı alsak diyorum.
Öğle aralarında dışarı çıksın istemiyorum.
Gezmek için kızılaya ya da avm ye gitmekten de nefret geldi artık korkuyla.
Yaşıyor muyuz bu şehir de pek yaşamıyoruz aslında.
Ankaradaki tüm arkadaşlarımız iyidir inşallah herkese çok geçmiş olsun.
Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.
ben de odasıyla beşiğini hazırlayabilseydim biraz daha rahat olurdum belki mobilyayı ne kadar süre havalandıracaksın sen canım 3 hafta dediler ama çok uzun gibi geldi o kadar sürer mi? ay doğsa yatacak yeri yok kuzumun ama onun da niyeti yok zaten dönmedi yukarda daha keyif yapıyor annesinin hazır olmadığını anlıyor galibaCanım aramızda bi hafta var. Çanta ben de hazırlamadım kendime gecelik almayı bekliyorum.
Ama çocuk odasının boyası, eşyası hazır. Halısını aldık son olarak perde ve avize kaldı. Avize ikedan ay sonuna geleceği için beklemek zorundayız. Perdeye de en kısa sürede gideceğim inşallah. Eşyaları havalandırıyoruz aldlığımızdan beri. İyice havalansın kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğim ama çanta için hazır olacakları önceden yıkamayı düşünüyorum. Deterjanlarını falan aldım bakalım
Canım bizim martın başında geldi işte sanırım bi 3-5 gün daha durur. Yoğun bi koku değil ama hafif tahtamsı bi koku var.ben de odasıyla beşiğini hazırlayabilseydim biraz daha rahat olurdum belki mobilyayı ne kadar süre havalandıracaksın sen canım 3 hafta dediler ama çok uzun gibi geldi o kadar sürer mi? ay doğsa yatacak yeri yok kuzumun ama onun da niyeti yok zaten dönmedi yukarda daha keyif yapıyor annesinin hazır olmadığını anlıyor galiba
Valla hangisi daha iyi bilmiyorum ki erken dogum riskin yok hersey cok iyi dedi doktor cok sukur ben de bekliycem olmazsa da cani sagolsun napalim artik sagsalim dogsun da insallahBizim bu yaramazlar takiliyo kafasina gorebazilari donmuyo inatcilar bizi telaslandiriyo... bazilarida benimki gibi 26 haftadan belli donmus amuda kalkmis hazir olda bekliyo bizim keratada cok erken dondugu icin erken gelcek, ne acelesi varsa
İyiyim tatlım şükür bizimde tüm akrabalar burda bi sıkıntı yokcananarya canimm sende ankaradaydin sanırım nasılsın
Dr iyi dediyse dert rtme canim. Cok fazla su icmekte zararli cunkuSelam güzel hanımlar :) bebişimi gördüm geldim şimdi herşey yolunda dedi doktor 28 martta rapor alcam hayırlısıyla. 1.5 kg olmuş. Su miktarı iyi dedi ama daha iyi olabilir günlük 3 litre su içiyorum bebeğin suyu benim içtiğim suyla alakası yok diyenler var arttırayım mı acaba yoksa zaten faydası yok mu???? Bilemedim
Sivasta yaşıyorum ailem ankarada benim hemde bütün ailem allahtan bişey yokYok canım sivasta heralde o ben öyle biliyorum.
Yok canım çok az buna veremem ilaç dedi ama yeniden tekrarlaticam korku oldu bende şimdi son zamanlarda erken doğuma bile neden oluyormuşAa gecmis olsun tatlim. İlac verdi mi dr enfeksiyon icin
Canım civil de vardi hala varmı bilmiyorum ama bi bak istersenKızlar slm bebek odası yaptım ama yanımda yatırmak için ucuz seyyar bi beşik almak istiyorum bildiğiniz bi internet sitesi var mı
Canım maşallah oğluşunaMerhaba tatlı hamişler doktordan geldik oğluşum büyümüş 1950gr 43 santim.gelişimi iyi neredeyse iki hafta önde gidiyor.kafası ablasınınki gibi normalden biraz büyük olacak galiba.kızımda öyleydi.kafası büyük çocuk zeki olur derler bakalım artık.hareketler aşağıda hissetmen normal dedi çünkü kafası tam ğögsümün altında.benim böbreğimde ki büyüme durmuş.bir ay sonraya randevu verdi.o zaman nst ye girecekmişim. Bizden böyle canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?