2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaşlar kol uyuşması şikayeti olan var mı? Benim bif haftadır kolum uyuşuyor sabahları yoğun, gün içinde de devam ediyor.
canım benim kol değilde parmaklarımda uyuşma var yaklaşık bir aydır. geçenlerdi doktorumun asistanına sordum oda uyuşma ve karıncalanmanın normal olduğunu söyledi.

Yok canım çok az buna veremem ilaç dedi ama yeniden tekrarlaticam korku oldu bende şimdi son zamanlarda erken doğuma bile neden oluyormuş
Canım gebelikte az enfeksiyon normal dedi bana doktorum.artmaması için bol bol çamaşırını değiştir,ayaklarını sıcak tut çok fazla baharat tüketme ve bol su iç demişti.2 ay önce + 1 ay öncede ++ çıktı bu ayda çıkmadı hiç.kendi doktorunla görüş istersen bana tedbir amaçlı monurol verdi.

Kızlar h.sonu badana yaptrmak istiyorum
.sizce badana kokusu dokunurmu ya.bir an önce yapalımda temizlenelim derdndeyim.vakit azaldkça stres basıyor

İnsallah gecerde biseye gerek kalmaz canim. Gecer kendiliginden.
Erken dogum fobimiz oldu topikce
Ayy hiç sorma bu mayıs bebekleri fena yanı belli ettiler kendilerini şimdiden kız olsa benimki yuzdeyuz nazlı koyucam adını ne naz yaptı hepsi bende mayıs doğumluyum ama yok yanı hiç nazım niyazim

Geçmiş olsun seninkide tekrarlamasin inşallah bi daha canım benim bundan sonra iyice dikkat edicem artık

Senden ileride olmama rağmen ben de aynı durumdayım, daha oda takımız gelmedi, odası hazırlanmadı. Hastane çantası da aynı şekilde.. Yanımıza ayrı beşil alıcaz küçük, onu da almadık.. Kıyafetlerimiz var ama yıkanmadı bile.
Anlıycağın ben de panik halindeyim ama yetişir diye umuyorum

Dr dan geldim şimdi çok şükür iğne baslamadi, ama daha dikkatli olmam gerekiyormuş, sınır 160 dı 140 a düşürdü, daha az yiyecem, ya sorun yemekte değil galiba, bi kaç gün önce 1 kaşe çorba 4 yemek kaşığı sebze yemegi, 1 dilim ekmek yedim diyette yazdığı gibi şeker çıktı 162, dünde hamur işi yedim dayanamadım bol yağlı hemde 126 çıktı, benim bunyem diyette çok şeker üretiyor demekki, hamur işi pasta tatlı yiyince şeker meker çıkmıyor

cidden aynı durumdaymışız sizleri görünce biraz rahatlama geliyor sorun erken gelme durumu ben 8 ayımı doldurmadan doğmuşum o yüzden kızım da bana çekerse diye korkuyorum zamanında gelirse minikler her şey yetişir Allahın izniyle

Bizde erken doğan yok ama annem kendisi erken doğmuş, eğer dedikleri doğruysa 7 aylıkmış annem bir de o günün şartları düşünüldüğünde iyi hayatta kalmış. Allah korusun iyiyi düşünelim biz. Daha çokk işimiz var, düşününce panik olsam da beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…