- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.901
Ben g.gidiyordan aldım 100 TLKızlar slm bebek odası yaptım ama yanımda yatırmak için ucuz seyyar bi beşik almak istiyorum bildiğiniz bi internet sitesi var mı
İnsallah gecerde biseye gerek kalmaz canim. Gecer kendiliginden.Yok canım çok az buna veremem ilaç dedi ama yeniden tekrarlaticam korku oldu bende şimdi son zamanlarda erken doğuma bile neden oluyormuş
canım benim kol değilde parmaklarımda uyuşma var yaklaşık bir aydır. geçenlerdi doktorumun asistanına sordum oda uyuşma ve karıncalanmanın normal olduğunu söyledi.Arkadaşlar kol uyuşması şikayeti olan var mı? Benim bif haftadır kolum uyuşuyor sabahları yoğun, gün içinde de devam ediyor.
Canım gebelikte az enfeksiyon normal dedi bana doktorum.artmaması için bol bol çamaşırını değiştir,ayaklarını sıcak tut çok fazla baharat tüketme ve bol su iç demişti.2 ay önce + 1 ay öncede ++ çıktı bu ayda çıkmadı hiç.kendi doktorunla görüş istersen bana tedbir amaçlı monurol verdi.Yok canım çok az buna veremem ilaç dedi ama yeniden tekrarlaticam korku oldu bende şimdi son zamanlarda erken doğuma bile neden oluyormuş
Tşk canım evet bunu gördüm ama kredi kartı istiyor ben kapıda ödeme ile alabilirim ancakBen g.gidiyordan aldım 100 TL
Ayy hiç sorma bu mayıs bebekleri fena yanı belli ettiler kendilerini şimdiden kız olsa benimki yuzdeyuz nazlı koyucam adını ne naz yaptı hepsi bende mayıs doğumluyum ama yok yanı hiç nazım niyazimİnsallah gecerde biseye gerek kalmaz canim. Gecer kendiliginden.
Erken dogum fobimiz oldu topikce
Geçmiş olsun seninkide tekrarlamasin inşallah bi daha canım benim bundan sonra iyice dikkat edicem artıkCanım gebelikte az enfeksiyon normal dedi bana doktorum.artmaması için bol bol çamaşırını değiştir,ayaklarını sıcak tut çok fazla baharat tüketme ve bol su iç demişti.2 ay önce + 1 ay öncede ++ çıktı bu ayda çıkmadı hiç.kendi doktorunla görüş istersen bana tedbir amaçlı monurol verdi.
kızlar bişey sorucam panikledim de ben biraz gerideyim aramızda 1 ay olan arkadaşlar bile var benim haftamda olan arkadaşların hazırlık durumu nedir? eşim hep daha erken diye diye biz beklemedeyiz daha kızımın mobilyası gelmedi odasını boyayamadık beşiğini alamadık (sevgili eşim bankaya kızıp kredi kartımızı ve hesaplarımızı kapattı da tam lazım zamanda) hastane çantamız hazır değil dolabı olmadığı için eşyalarını yıkayamadım hastane süsleri yapıcam malzeme alamadım sadece kıyafetleri arabası ve ıvır zıvır eşyaları tam sizce çok mu gerideyim
Dualariniz icin sagolun kizlar Taburcu oluyorum bundn sonra hep yatacagim Hayirlisiyla vaktimizi bekleyecegiz
allah allah.. ben de bu isi hic anlamadim.. bugun mesela annem ayiptir soylemesi dolma yapmis. ki dolma ne kadar pirincli hani ben kesin yememeliyim diye dusunmustum. ama dayanamadim yedim. gecerse gecsin dedim. aksam yemeginden sonra sekerimi olctum, gayet normal cikti.
valla iki uc gun daha boyle giderse pasta yemegi de planliyorum. sanirim benim tek yapmam gereken cayima attigim sekeri atmamakti...
cidden aynı durumdaymışız sizleri görünce biraz rahatlama geliyor sorun erken gelme durumu ben 8 ayımı doldurmadan doğmuşum o yüzden kızım da bana çekerse diye korkuyorum zamanında gelirse minikler her şey yetişir Allahın izniyleSenden ileride olmama rağmen ben de aynı durumdayım, daha oda takımız gelmedi, odası hazırlanmadı. Hastane çantası da aynı şekilde.. Yanımıza ayrı beşil alıcaz küçük, onu da almadık.. Kıyafetlerimiz var ama yıkanmadı bile.
Anlıycağın ben de panik halindeyim ama yetişir diye umuyorum
günümüz aynı canım bende de aynı sekılde sureklı yeme ıhtıyacı var ama kendımı frenliyorum bıraz +10 ile gidiyoz baklm.bebişin nasıl boyu kilosuİştahım çok açıldı ya niye böyle oldu birden devamlı yemek istiyorum
Bizde erken doğan yok ama annem kendisi erken doğmuş, eğer dedikleri doğruysa 7 aylıkmış annemcidden aynı durumdaymışız sizleri görünce biraz rahatlama geliyor sorun erken gelme durumu ben 8 ayımı doldurmadan doğmuşum o yüzden kızım da bana çekerse diye korkuyorum zamanında gelirse minikler her şey yetişir Allahın izniyle
Tesekkür ederim canım benim evet düşmedi çok ümitliydim ama neyse sağlıklı olsunlarda,ondan sonrada neredeyse üç hafta,kalmiş olacakMaşallah oğluşa canım kocaman adam olmuş2 haftaya düşmedi demek kontroller neyse son 1 aylık bekleyiş sonra 2 haftaya kesin
Tesekkür ederiz güzel teyzemizMaşallah canım oğluşuna. Nerdeyse 2 kilo artık
Bu arada senin böbreğindeki büyümenin durmuş olmasınada çok sevindim
Tesekkür ederiz canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alalım hepCanım maşallah oğluşunaböbreklerin içinde çok sevindim canım inşallah hep böyle devam etsin hep güzel haberlerle
Sağol canım bu hafta ben de gideceğim sorayımcanım benim kol değilde parmaklarımda uyuşma var yaklaşık bir aydır. geçenlerdi doktorumun asistanına sordum oda uyuşma ve karıncalanmanın normal olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?