2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hepiniz gibi benim de gunaydin diyesim yok hava da kapalı zaten Allah sonumuzu hayır etsin hic iyiye gitmiyoruz. Bunu bile bile de dünyaya en sevdiklerimizi yavrularimizi emanet ediyoruz... Patlamada canını kaybedenlere yaralananlara cok üzüldüm.Sanki bileri bizi artik bu duruma alistirmaya çalışıyor. ..
Karaman'daki olaya da ayrı üzüldüm. O cocukların ölenlerden ya da yaralananlardan ne farkı var ki. Hayatları boyunca o aciyi korkuyu içlerinde tasiyacaklar. Ben atanamadım diye icim içimi kemirirken böyle insan(!)lar ögretmen olmasın yaa bi de onun çalıştığı okulu biliyorum Karaman'ın en köklü okullarindan biri. Böyle karakteri bozuk insanlar bi de utanmadan DiN eğitimi vermeye kalkiyor ya icimi daha büyük bir korku kaplıyor bir yavruyu ailesinden sonra en cok öğretmeni görüyor ona da guvenmeyeceksek biz kime emanet edecegiz???

anladım canım peki bişey danışayım sizlere ben memleketimde doğum yapıcam,bu gittiğim doktora alttan muayene olmalı mıyım??yani 34 de mutlaka başlanmalı mı catı muayenesine
Canım doktorun daha ii bilir ama erken gibi geldi.şikayetin sancın filanmı var

Bende artik alisveris yapmicqm az bisey aldim ilk zamanlar kullanmalik. Gelisimine gore almaya karar evrdim. Ama daha yikanip utulrnip yerledtirilmesi lazim. Bide kendime yeni pijama gecelik almam lazim.netten bi turlu begenemedim.
Bu arada oturmak daha cok skinti yapiyor bende. Aman uzun sure sabit pturma sen canim arada kalk gezin.

Senin dönme ihtimali yüksek benim doktor öyle dedi 32. Haftada ve benim biraz zor önce kordonunu açması lazım yaramazlar yaa rsmen doğum şekline karar veriyorlar şimdiden .. sen benle de paylaş tatlım teşekkür ederim

Merhaba tatlı hamişler doktordan geldik oğluşum büyümüş 1950gr 43 santim.gelişimi iyi neredeyse iki hafta önde gidiyor.kafası ablasınınki gibi normalden biraz büyük olacak galiba.kızımda öyleydi.kafası büyük çocuk zeki olur derler bakalım artık.hareketler aşağıda hissetmen normal dedi çünkü kafası tam ğögsümün altında.benim böbreğimde ki büyüme durmuş.bir ay sonraya randevu verdi.o zaman nst ye girecekmişim. Bizden böyle canlarım

Bana dr um son zamanlarda yapilan olcumler cok net olmax demisti.dogumdan epeyce zaman once 3700 cikmisti. Bende 4 kiloyu bulcak heraslde demistim.bi dahaki'kontrolde soyledim dr a 3700 demistiniz simdi nasil diye. Fazla soylemisiz o zamanno akdar olmaz 3,5 kilo civarti dogar demisti. 3600 dogdu zaten.

Gece 3 e kadar bu karanliktan dolayi uyuyamadim bende.uykumda bile ugrastim.dun esimin kardesi duraklardan uzak durun diyr uyariyor
Nereye kadar uzak durucaz ki.
Esim gun boyu avm de. Allaha emanet yasiyoruz.
Korkuyla..

Aa gecmis olsun tatlim. İlac verdi mi dr enfeksiyon icin

Dualariniz icin sagolun kizlar Taburcu oluyorum bundn sonra hep yatacagim Hayirlisiyla vaktimizi bekleyecegiz

Canim devamli yat o zaman Allah inşallah vaktinde gelmesini nasip eylesin

Maşallah canim oglusuna ne güzel buyumus saglikla dogsunda canim azicik kafasi büyük olsun ilk dogumun sezeryan miydi normal mi canim yada bu dogumun ne olacak. Ayy bizimde 1 haftamiz var kontrole kizimi cok merak ediyorum kilo ne kadar aldi ben almadim bu ay dogru durust inşallah kizim iyi kilo almistir

İcimm skiliyor canim.
Dedigin gibi ogretmenler e de guvenemiyceksek daha ne yapicaz biz
Resmen pisligin icindeyiz her anlamda

Arkadaşlar kol uyuşması şikayeti olan var mı? Benim bif haftadır kolum uyuşuyor sabahları yoğun, gün içinde de devam ediyor.

Tesekkür ederim canım benim bende bu ay bir buçuk kilo aldım ama cok şükür iyi beslenmiş seninde öyledir canım.ilki sezeryandı canım o yuzden bu da sezeryan olacak.kafası haftasından büyük kızımda öyleydi.maşallah çok akıllı inşallah oğluşum da öyle olur

kızlar 32+2 günlük olduk doktor artık 2 haftada bir geleceksin dedi.34 de gidicem inş.alttan muayene olcakmış niye ki sizlerde başladı mı alttan muayene??
Seninki daha yenimi baslicak, benim nerdeyse bastan belli hep altan kontrol ediyo... bebek donmus kafasi ne kadar inmis diye bakiyo bide rahimde acilma incelme varmi diye bakiyo....

Birsey soracaktım göğüs pompası almak istiyorum. Manuel mi iyi yoksa dijital mi alayım.. kullanan arkadaşlar yada alan kişiler varsa

Pamukprncess tatlim ordaki doktorlarin hepsiyle gorusmus yapilacak hicbisey yokmus. Tamamen bebegin keyfine bagli beklenicek diyolarmis o hareketler falan nette yazan bi ise yaramaz kendini de bebegi de yorup eziyet etmesin demisler yani sonuc konusup ikna et diyo kayinpederim
1anne1cocuk canim hareketler hicbiseye yaramiyormus maalesef

hadi yaaaa bende yapmayi dusunuyodum yapmayayim bari ))hafta sonu kontrolum var bakalim pozisyon aynimi ggerci capraz duruyo bizi ama ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…