- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.841
Canım doktorun daha ii bilir ama erken gibi geldi.şikayetin sancın filanmı varanladım canım peki bişey danışayım sizlere ben memleketimde doğum yapıcam,bu gittiğim doktora alttan muayene olmalı mıyım??yani 34 de mutlaka başlanmalı mı catı muayenesine
hayır canım sancım falan da yok şükürr bilmiom aklım karıstı benımdeeCanım doktorun daha ii bilir ama erken gibi geldi.şikayetin sancın filanmı var
Bende artik alisveris yapmicqm az bisey aldim ilk zamanlar kullanmalik. Gelisimine gore almaya karar evrdim. Ama daha yikanip utulrnip yerledtirilmesi lazim. Bide kendime yeni pijama gecelik almam lazim.netten bi turlu begenemedim.oyyyy gecmis olsun canim, korkmussundur tabi.
benim de icimde nedense oyle gecti, defne daha cabuk gelecekmis gibi. annesine kavusmak icin sabirsizlaniyormus gibi. ama tabi cok da vaktinden once gelmesin defne kizimiz :)
bu arada evet artik bol bol dinlenmemiz lazim. ben de bazen unutyorum. is yerinde surekli oturdugum icin yoruldugumu farketmiyorum ama bazen bebis bir tekme atiyor. surekli one dogru egilerek bilgisayar kullandigimi hatirlatiyor bana.
hafta sonu da birkac isim vardi, onlari hallettim. amaaan eve gelmeyeyim. yattigim yerleri bulamadim vallahi. allah tan bebek icin yapilmasi gereken alisveris kalmadi :)
Senin dönme ihtimali yüksek benim doktor öyle dedi 32. Haftada ve benim biraz zor önce kordonunu açması lazımSorma tatlım yaa inatçı bunlar ama Allah başka dert vermesin. Kayınpederim hastanede çalışıyor lüleburgazda ordaki doktora bi sorayım bi yolu var mı çözüm var mı diye dedi sonucu sana da söylerim canım. Olmadı sezeryan Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerisi teferruat olsundua edelim bol bol inşallah
Bana dr um son zamanlarda yapilan olcumler cok net olmax demisti.dogumdan epeyce zaman once 3700 cikmisti. Bende 4 kiloyu bulcak heraslde demistim.bi dahaki'kontrolde soyledim dr a 3700 demistiniz simdi nasil diye. Fazla soylemisiz o zamanno akdar olmaz 3,5 kilo civarti dogar demisti. 3600 dogdu zaten.haklisin hayatim herseyden once bebegin sagligi geliyor. doktorlar bazen yok acilma olmadi diyerek sezeryana ikna etmeye calisiyorlar anne adaylarini. cunku islerine geliyor erkenden dogum bitince evlerine gitmek. ben sadece buna cok karsiyim. ya da acilmayi dogal haliyle beklemek yerine episiotomy yapiyorlarmis. dogum hemsiresi arkadasim var, o bile bunu itiraf etti.
ama tabi bunun disinda medikal bir suru neden var sezeryan icin. onlardan birine denk gelirsek, bebegimiz icin ne gerekiyorsa onu yapacagiz. halbuki sezeryan dogum sirasinda cok kolay ama, dogum sonrasi hakikaten daha zor. ama katlanacagiz agrilarina. annelik boyle bir sey.
Nitekim yine de cok dikkatli olmak lazim. benim canim yegenime 4 kiloyu asti demislerdi de ablam sezeryana girmisti. ameliyat sonrasi kizcagiz dort hafta iki buklum kaldi, yerinden kalkamadi. ustelik epiduralini yaparlarken de sinirlerini zedelemisler, cok zor iyilesmisti. nitekim oglusumuz 3 kilo 200 gram dogmustu. hic unutmuyorum, hayatimda gordugum en minicik seydi!
Gece 3 e kadar bu karanliktan dolayi uyuyamadim bende.uykumda bile ugrastim.dun esimin kardesi duraklardan uzak durun diyr uyariyorYok bugün gün aymıyor bana dışarısı da içim gibi karanlık sanki.. İyice depresyona girdim, bu ülke nereye gidiyor vallahi sonumuz suriye gibi olacak iki kuruş paraya tüm Suriyelileri avrupa dan alıp buraya getirecekler bi de istediği gibi kullanıyorlar ülkeyi lanet olsun.. Bizi hiç güzel bir gelecek beklemiyor ve ben aklımdan atamiyorun ölen gencecik insanları.. Eşim zaten yanımda değil sınavlar, ödevler.. Dün tüm gün ve gece yokt, hala arkadasinda ödev yapıyor.. İstediği kadar bu stresi yaşasın ödev, sınav .. Acaba değecek mi kendi ülkesinde güzelce yaşayabilecek mi çok karamsarim bugün cokk..
Aa gecmis olsun tatlim. İlac verdi mi dr enfeksiyon icinDikkat et cnim kendine valla unutuyoruz hamile olduğumuzu ama karnimizdakiler çok güzel hatırlatıyo işte çok geçmiş olsun
Bende serum yeyince rahtladim canım ya baş ağrısı mahvetti beni de yormucam bidha kendimi o kadar çok ikimize de ders oldu bi de idrarda da enfeksiyon çıktı benim şimdi
Dualariniz icin sagolun kizlar Taburcu oluyorum bundn sonra hep yatacagim Hayirlisiyla vaktimizi bekleyecegiz
Merhaba tatlı hamişler doktordan geldik oğluşum büyümüş 1950gr 43 santim.gelişimi iyi neredeyse iki hafta önde gidiyor.kafası ablasınınki gibi normalden biraz büyük olacak galiba.kızımda öyleydi.kafası büyük çocuk zeki olur derler bakalım artık.hareketler aşağıda hissetmen normal dedi çünkü kafası tam ğögsümün altında.benim böbreğimde ki büyüme durmuş.bir ay sonraya randevu verdi.o zaman nst ye girecekmişim. Bizden böyle canlarım
İcimm skiliyor canim.Hepiniz gibi benim de gunaydin diyesim yok hava da kapalı zatenAllah sonumuzu hayır etsin hic iyiye gitmiyoruz. Bunu bile bile de dünyaya en sevdiklerimizi yavrularimizi emanet ediyoruz... Patlamada canını kaybedenlere yaralananlara cok üzüldüm.Sanki bileri bizi artik bu duruma alistirmaya çalışıyor. ..
Karaman'daki olaya da ayrı üzüldüm. O cocukların ölenlerden ya da yaralananlardan ne farkı var ki. Hayatları boyunca o aciyi korkuyu içlerinde tasiyacaklar. Ben atanamadım diye icim içimi kemirirken böyle insan(!)lar ögretmen olmasın yaa bi de onun çalıştığı okulu biliyorum Karaman'ın en köklü okullarindan biri. Böyle karakteri bozuk insanlar bi de utanmadan DiN eğitimi vermeye kalkiyor ya icimi daha büyük bir korku kaplıyorbir yavruyu ailesinden sonra en cok öğretmeni görüyor ona da guvenmeyeceksek biz kime emanet edecegiz???
Tesekkür ederim canım benim bende bu ay bir buçuk kilo aldım ama cok şükür iyi beslenmiş seninde öyledir canım.ilki sezeryandı canım o yuzden bu da sezeryan olacak.kafası haftasından büyük kızımda öyleydi.maşallah çok akıllı inşallah oğluşum da öyle olurMaşallah canim oglusuna ne güzel buyumus saglikla dogsunda canim azicik kafasi büyük olsun ilk dogumun sezeryan miydi normal mi canim yada bu dogumun ne olacak. Ayy bizimde 1 haftamiz var kontrole kizimi cok merak ediyorum kilo ne kadar aldi ben almadim bu ay dogru durust inşallah
Seninki daha yenimi baslicak, benim nerdeyse bastan belli hep altan kontrol ediyo... bebek donmus kafasi ne kadar inmis diye bakiyo bide rahimde acilma incelme varmi diye bakiyo....kızlar 32+2 günlük olduk doktor artık 2 haftada bir geleceksin dedi.34 de gidicem inş.alttan muayene olcakmış niye ki sizlerde başladı mı alttan muayene??
Ayyy cok sevindim canim,cok sukurrr... kiz yeterki o vaktini beklersin sen yat dinlen, 40 hafta olmada bile 36 hafta oldumu tamamdir... allahin izniyle gunumuzu tamamlicazDualariniz icin sagolun kizlar Taburcu oluyorum bundn sonra hep yatacagim Hayirlisiyla vaktimizi bekleyecegiz
bunuda ilk kez duyuyorumm demekki her doktrun kndi fikriSeninki daha yenimi baslicak, benim nerdeyse bastan belli hep altan kontrol ediyo... bebek donmus kafasi ne kadar inmis diye bakiyo bide rahimde acilma incelme varmi diye bakiyo....
Ben kullanmadım ama önceki yorumlarda konusu geçmişti kullananlar digital öneriyorBirsey soracaktım göğüs pompası almak istiyorum. Manuel mi iyi yoksa dijital mi alayım.. kullanan arkadaşlar yada alan kişiler varsa
hadi yaaaa bende yapmayi dusunuyodum yapmayayim bariPamukprncess tatlim ordaki doktorlarin hepsiyle gorusmus yapilacak hicbisey yokmus. Tamamen bebegin keyfine bagli beklenicek diyolarmis o hareketler falan nette yazan bi ise yaramaz kendini de bebegi de yorup eziyet etmesin demisler yani sonuc konusup ikna et diyo kayinpederim
1anne1cocuk canim hareketler hicbiseye yaramiyormus maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?