- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.861
Aynen bende hep kâbus gordum yaa Allah korusun hepimizi eşini... Çok zor zamanlar bunlarGece 3 e kadar bu karanliktan dolayi uyuyamadim bende.uykumda bile ugrastim.dun esimin kardesi duraklardan uzak durun diyr uyariyor
Nereye kadar uzak durucaz ki.
Esim gun boyu avm de. Allaha emanet yasiyoruz.
Korkuyla..
Herhalde canim. Cunku her altan kontrol ettiginde tamam rahim daha kapali ve yerinde derdibunuda ilk kez duyuyorumm demekki her doktrun kndi fikri
Tesekkür ederim canım benim bende bu ay bir buçuk kilo aldım ama cok şükür iyi beslenmiş seninde öyledir canım.ilki sezeryandı canım o yuzden bu da sezeryan olacak.kafası haftasından büyük kızımda öyleydi.maşallah çok akıllı inşallah oğluşum da öyle olur
Yok cnm bişi yoktur.hemen kötü bişey getirme aklına.doktorlar olumsuz bi durum olduğunda pat diye sölüyırlar zaten.sancım falan da yok canım anlamadım ki bende erkn gibi geldi.acaba bişey varda bana mı soylemedi doktor
Minik Simay ımız büyümüştür annesi.zaten bu haftalardan sonra,hep bebişler kilo alır derler.az kaldı canımcım bi hafta su gibi akıp gecer inşallahAyy inşallah canim ya aklima takilan tek sey suanda kac kilo oldugu sizlerden güzel haberler duydukca benim kizimda buyumustur diyorum inşallahda öyle olmusturayy inşallah canim dedigin gibi çok akilli olur oglunda hayirlisi
Ohh bebişlerin keyfine kaldık iyice desene peki dönme ihtimali kaçmiş ki yanı son ayda dönmezler mi kiPamukprncess tatlim ordaki doktorlarin hepsiyle gorusmus yapilacak hicbisey yokmus. Tamamen bebegin keyfine bagli beklenicek diyolarmis o hareketler falan nette yazan bi ise yaramaz kendini de bebegi de yorup eziyet etmesin demisler yani sonuc konusup ikna et diyo kayinpederim
@hevinroza canim hareketler hicbiseye yaramiyormus maalesef
Çok sağol canımmmOhh bitanem en güzel anları yaşama zamanı şimdihoşgeldin evine
Hic belli olmaz dedi kendi doktorumda ayni seyi soyledi 38e kadar donebilir ayni da kalabilir bekleyip gormekten baska care yokmus. Ne inatci cikti bizim bu kizanciklar kizceler yaaaOhh bebişlerin keyfine kaldık iyice desene peki dönme ihtimali kaçmiş ki yanı son ayda dönmezler mi ki
Minik Simay ımız büyümüştür annesi.zaten bu haftalardan sonra,hep bebişler kilo alır derler.az kaldı canımcım bi hafta su gibi akıp gecer inşallah
Aynen güzellikHic belli olmaz dedi kendi doktorumda ayni seyi soyledi 38e kadar donebilir ayni da kalabilir bekleyip gormekten baska care yokmus. Ne inatci cikti bizim bu kizanciklar kizceler yaaa
çok haklısın cnm bazıları kendını dusunuyır ıns ıyı ınsanlarla karsılasırız kolayca olur dogumlarımızhaklisin hayatim herseyden once bebegin sagligi geliyor. doktorlar bazen yok acilma olmadi diyerek sezeryana ikna etmeye calisiyorlar anne adaylarini. cunku islerine geliyor erkenden dogum bitince evlerine gitmek. ben sadece buna cok karsiyim. ya da acilmayi dogal haliyle beklemek yerine episiotomy yapiyorlarmis. dogum hemsiresi arkadasim var, o bile bunu itiraf etti.
ama tabi bunun disinda medikal bir suru neden var sezeryan icin. onlardan birine denk gelirsek, bebegimiz icin ne gerekiyorsa onu yapacagiz. halbuki sezeryan dogum sirasinda cok kolay ama, dogum sonrasi hakikaten daha zor. ama katlanacagiz agrilarina. annelik boyle bir sey.
Nitekim yine de cok dikkatli olmak lazim. benim canim yegenime 4 kiloyu asti demislerdi de ablam sezeryana girmisti. ameliyat sonrasi kizcagiz dort hafta iki buklum kaldi, yerinden kalkamadi. ustelik epiduralini yaparlarken de sinirlerini zedelemisler, cok zor iyilesmisti. nitekim oglusumuz 3 kilo 200 gram dogmustu. hic unutmuyorum, hayatimda gordugum en minicik seydi!
Hic alttan muayene yapmadi dr um. İlk hamileligimde de iki veya uc kez bakmisti. Hep usg den takip ediyorSeninki daha yenimi baslicak, benim nerdeyse bastan belli hep altan kontrol ediyo... bebek donmus kafasi ne kadar inmis diye bakiyo bide rahimde acilma incelme varmi diye bakiyo....
Manuel le bilek cok yoruluyor. Elektrikli almak daha mabtikli canimBirsey soracaktım göğüs pompası almak istiyorum. Manuel mi iyi yoksa dijital mi alayım.. kullanan arkadaşlar yada alan kişiler varsa
Hepimiz aynıyız tatlım yaa ortalık hepten karıştı cok sinir oluyorum üzülüyorum ama elimden de bişey gelmiyorYok bugün gün aymıyor bana dışarısı da içim gibi karanlık sanki.. İyice depresyona girdim, bu ülke nereye gidiyor vallahi sonumuz suriye gibi olacak iki kuruş paraya tüm Suriyelileri avrupa dan alıp buraya getirecekler bi de istediği gibi kullanıyorlar ülkeyi lanet olsun.. Bizi hiç güzel bir gelecek beklemiyor ve ben aklımdan atamiyorun ölen gencecik insanları.. Eşim zaten yanımda değil sınavlar, ödevler.. Dün tüm gün ve gece yokt, hala arkadasinda ödev yapıyor.. İstediği kadar bu stresi yaşasın ödev, sınav .. Acaba değecek mi kendi ülkesinde güzelce yaşayabilecek mi çok karamsarim bugün cokk..
Maşallah oğluşa canım kocaman adam olmuşMerhaba tatlı hamişler doktordan geldik oğluşum büyümüş 1950gr 43 santim.gelişimi iyi neredeyse iki hafta önde gidiyor.kafası ablasınınki gibi normalden biraz büyük olacak galiba.kızımda öyleydi.kafası büyük çocuk zeki olur derler bakalım artık.hareketler aşağıda hissetmen normal dedi çünkü kafası tam ğögsümün altında.benim böbreğimde ki büyüme durmuş.bir ay sonraya randevu verdi.o zaman nst ye girecekmişim. Bizden böyle canlarım
Aynen canim yaa bunlar okulda egitim verse ne olur vermese ne olur Allah bütün yavrularımızı korusun yaa artik karambole yaşıyoruzİcimm skiliyor canim.
Dedigin gibi ogretmenler e de guvenemiyceksek daha ne yapicaz biz
Resmen pisligin icindeyiz her anlamda
Maşallah canım oğluşuna. Nerdeyse 2 kilo artıkMerhaba tatlı hamişler doktordan geldik oğluşum büyümüş 1950gr 43 santim.gelişimi iyi neredeyse iki hafta önde gidiyor.kafası ablasınınki gibi normalden biraz büyük olacak galiba.kızımda öyleydi.kafası büyük çocuk zeki olur derler bakalım artık.hareketler aşağıda hissetmen normal dedi çünkü kafası tam ğögsümün altında.benim böbreğimde ki büyüme durmuş.bir ay sonraya randevu verdi.o zaman nst ye girecekmişim. Bizden böyle canlarım
İsimiz ne kadasrda zor. Her yanimiz tehlikeyle sarili.kızlar merhaba uzun zamandır burayla ilgilenemedim inşallah hepiniz iyisinizdir dün hamilelik takip programından mesaj gelmiş moralinizi bozacak şeylerden ve kişilerden uzak durun bebek artık tamamen hissediyor diye tam onu okurken bomba haberi geldi bu ülkede bir kız çocuğu dünyaya getirmek ne kadar da zor diye düşündüm inşallah Allah izin vererse ona terörden tacizciden tecavüzcüden kapkaçcıdan pis düşünceli insanlardan toplum baskısından uzak bir hayat kurabilirim ne kadar üzücü Allah yardım etsin kayıp veren ailelere
ben hepsı buradan alsım sevıl bebenn takım olarak ates olcer falanda var ıcındeGünaydın
Bir markanın hem tırnak bakım seti hemde fırça tarak bir arada olan
Böyle bir set var miydi ben mi yanlış hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?