2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gece 3 e kadar bu karanliktan dolayi uyuyamadim bende.uykumda bile ugrastim.dun esimin kardesi duraklardan uzak durun diyr uyariyor
Nereye kadar uzak durucaz ki.
Esim gun boyu avm de. Allaha emanet yasiyoruz.
Korkuyla..
Aynen bende hep kâbus gordum yaa Allah korusun hepimizi eşini... Çok zor zamanlar bunlar

Ayy inşallah canim ya aklima takilan tek sey suanda kac kilo oldugu sizlerden güzel haberler duydukca benim kizimda buyumustur diyorum inşallahda öyle olmustur ayy inşallah canim dedigin gibi çok akilli olur oglunda hayirlisi ile dogsunlar inşallah hepimizin bebekleri

Ayy inşallah canim ya aklima takilan tek sey suanda kac kilo oldugu sizlerden güzel haberler duydukca benim kizimda buyumustur diyorum inşallahda öyle olmustur ayy inşallah canim dedigin gibi çok akilli olur oglunda hayirlisi
Minik Simay ımız büyümüştür annesi.zaten bu haftalardan sonra,hep bebişler kilo alır derler.az kaldı canımcım bi hafta su gibi akıp gecer inşallah

Ohh bebişlerin keyfine kaldık iyice desene peki dönme ihtimali kaçmiş ki yanı son ayda dönmezler mi ki

Ohh bebişlerin keyfine kaldık iyice desene peki dönme ihtimali kaçmiş ki yanı son ayda dönmezler mi ki
Hic belli olmaz dedi kendi doktorumda ayni seyi soyledi 38e kadar donebilir ayni da kalabilir bekleyip gormekten baska care yokmus. Ne inatci cikti bizim bu kizanciklar kizceler yaaa

çok haklısın cnm bazıları kendını dusunuyır ıns ıyı ınsanlarla karsılasırız kolayca olur dogumlarımız

Seninki daha yenimi baslicak, benim nerdeyse bastan belli hep altan kontrol ediyo... bebek donmus kafasi ne kadar inmis diye bakiyo bide rahimde acilma incelme varmi diye bakiyo....
Hic alttan muayene yapmadi dr um. İlk hamileligimde de iki veya uc kez bakmisti. Hep usg den takip ediyor

Hepimiz aynıyız tatlım yaa ortalık hepten karıştı cok sinir oluyorum üzülüyorum ama elimden de bişey gelmiyor

Maşallah oğluşa canım kocaman adam olmuş 2 haftaya düşmedi demek kontroller neyse son 1 aylık bekleyiş sonra 2 haftaya kesin düşer

İcimm skiliyor canim.
Dedigin gibi ogretmenler e de guvenemiyceksek daha ne yapicaz biz
Resmen pisligin icindeyiz her anlamda
Aynen canim yaa bunlar okulda egitim verse ne olur vermese ne olur Allah bütün yavrularımızı korusun yaa artik karambole yaşıyoruz

Maşallah canım oğluşuna. Nerdeyse 2 kilo artık
Bu arada senin böbreğindeki büyümenin durmuş olmasınada çok sevindim

kızlar merhaba uzun zamandır burayla ilgilenemedim inşallah hepiniz iyisinizdir dün hamilelik takip programından mesaj gelmiş moralinizi bozacak şeylerden ve kişilerden uzak durun bebek artık tamamen hissediyor diye tam onu okurken bomba haberi geldi bu ülkede bir kız çocuğu dünyaya getirmek ne kadar da zor diye düşündüm inşallah Allah izin vererse ona terörden tacizciden tecavüzcüden kapkaçcıdan pis düşünceli insanlardan toplum baskısından uzak bir hayat kurabilirim ne kadar üzücü Allah yardım etsin kayıp veren ailelere

İsimiz ne kadasrda zor. Her yanimiz tehlikeyle sarili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…