- 22 Ocak 2013
- 357
- 762
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.661
Ohh anne yanında ne güzel hazırlıklar da yapılmış miss gibi bende dusunuyorum ya lazım olucak çünküKızlar hastane için terlik aldınız mı benim tek eksiğimiz terlik kaldı buarada dogum sonrası için hazırlık yaptım anneme gitmişken sulu köfte mantı bende biraz börek poğaça içli köfte yapmayı düşünüyorum çok pratik olacak
Canım bazıları çok yararlı deniyo hanı şarkı söylenenleri falan ama arkadaş yazmış elektrikli olanlar sakıncalı diye bende dusunuyodum bilemedim şimdiOtomatik sallanan besik alacagim insallhh sizce faydali olurmu
Maşallah prenseseMerhaba Kızlar cumartesi doktor kontrolümüze gittik prensesimiz 1.872 gr boyumuzda 42 cm çalışabilir raporumu çarşamba günü alabiliyormuşum 32. hafta o zaman doluyor dediler her halükarda 8 nisan da izine ayrılıcam kısmetse doktor iki hafta sonra tekrar gel bu arada ağrı kanama hareketlerde azalma vs olursa beklemeden gel dedi ondan sonra haftada bir çağıracağım dedi şimdilik bizden bu kadar umarım herkes iyidir.
Çok güzel olmuş annesidun hastane kapi susumuzu ve oglumun odasinin susunu hazirladim :)
cnm poğaça pişirip buzluğa koyuyorsun çıkarınca mikrodalgadamı ısıtıyorsunnnKızlar hastane için terlik aldınız mı benim tek eksiğimiz terlik kaldı buarada dogum sonrası için hazırlık yaptım anneme gitmişken sulu köfte mantı bende biraz börek poğaça içli köfte yapmayı düşünüyorum çok pratik olacak
kameralı bebek telsizi için önerebileceğiniz marka varmı arkadaşlar ekranı biraz büyük olsun istiyorum,bide hastanedeki bebek beşiğine tütü dikenler kaç cm tül ve lastik almıştınız yardımcı olurmusunuz
Canım seleklerde var 40tl birde Elifin cicileri diye sayfa var o kadında antalyadae o da yapıyor . Onlara baksana kargo parası bvermezsin hemMeraba cnmdygctn04 ve diğer bile arkadaşlar varsa Lohusa tacı analı kızla yaptırmak istiyorum bildiğiniz uyguna güzel yapan varmı ben antalyada yaşıyorum malum aralıktan ayından bu yana da erken doğum sebebi ile kalkamıom sürekli yatış oldugundan bana yardımcı olursanız sevinirim foto çekimi için olucak taçlar
cnm ellerine sağlık çok güzel olmuşlar hazır malzeme kullandınmı hepsini senmi yaptın yoksadun hastane kapi susumuzu ve oglumun odasinin susunu hazirladim :)
oo cnm baya büyük işe kalkışmışsın kolay gelsin çok yorma kendini ama ne güzel bütün ev mis gibi olucak fotolarını bekliyoruzkızlar çok büyük işlere kalkıştım cumartesi kızımın odası boyanacaktı boyacı geldi k.v. bendeydi beni gaza getirdiler bütün evi boyatıyorumkızımın odası bitti hem duvar kağıdı yapıldı hem de antibakteriyel boya kullanıldı boyacı bütün evi antibakteriyel boyayalım tek odasıyla olmaz deyince gaza geldim olur dedim çarşambaya kadar k.v. kalıcaz hatta kokusu çıksın diye bir kaç gün daha gelmem eve bu arada bir de odası gelecek yarın merak içindeyim nasıl olacak bakalım hemen sizinle fot. paylaşırım bu hafta büyük bir çoğunluğu bitecek işlerin inşallah şu süslerim de gelse onları da bitirsem içim rahat olur aslında ama çok sıkıştırıp miniğimi de kendimi de yormaktan korkuyorum
Canım aslında iyi yapmissin hem bütün işler bi arada çıkar iyi ki antibakteriyel secmissin ama koku çıkana kadar gitme bi de sakin yorma kendini yavaş yavaş herşey hallolurkızlar çok büyük işlere kalkıştım cumartesi kızımın odası boyanacaktı boyacı geldi k.v. bendeydi beni gaza getirdiler bütün evi boyatıyorumkızımın odası bitti hem duvar kağıdı yapıldı hem de antibakteriyel boya kullanıldı boyacı bütün evi antibakteriyel boyayalım tek odasıyla olmaz deyince gaza geldim olur dedim çarşambaya kadar k.v. kalıcaz hatta kokusu çıksın diye bir kaç gün daha gelmem eve bu arada bir de odası gelecek yarın merak içindeyim nasıl olacak bakalım hemen sizinle fot. paylaşırım bu hafta büyük bir çoğunluğu bitecek işlerin inşallah şu süslerim de gelse onları da bitirsem içim rahat olur aslında ama çok sıkıştırıp miniğimi de kendimi de yormaktan korkuyorum
Canım ben de sordum doktor bizim için ciğerlerinin gelişimi önemli dedi yani sat A göre oluyor doğum canımkızlar bişey sorucam şimdi benim bebe 10 gün ileri çıkınca ultrason kağıdındaki tarih mayıs sonundan mayıs ortalarına geldi ama dr.a ileri olması erken gelmesi anlamına mı geliyor dedim yok öyle bişey tombik doğar sadece dedi ben şimdi
Evet tatlım çok iyi oldu üstümden büyük bi yük kalktı oh anne gibisi varmıOhh anne yanında ne güzel hazırlıklar da yapılmış miss gibi bende dusunuyorum ya lazım olucak çünkü
Canım bazıları çok yararlı deniyo hanı şarkı söylenenleri falan ama arkadaş yazmış elektrikli olanlar sakıncalı diye bende dusunuyodum bilemedim şimdi
Maşallah prenseseaz kalmış iznine de sevindim
Çok güzel olmuş annesiismi de pek güzelmiş
Tatlım ben buzluga genelde bu poğaça yı fazla yapıp koyorum adı paskalya Çöreği çıkarınca ısıtmaya falan gerek yok kendi çözülüyor sanki yeni yapmış gibi yumuşacık oluyorcnm poğaça pişirip buzluğa koyuyorsun çıkarınca mikrodalgadamı ısıtıyorsunnn
Canım inşallah vaktini bekler miniğinHanimlar nolursunuz banada dua edin,yarin kontrolum var.insallah oglusum iyidir ve hersey normal cikar.... cunku gecen gittigimde erken donmusdu ve cok asagidaydi,bide suyum az.... ustune bide surekli islaklik var su sizintisindan supheleniyom insallah o degildir. Zaten asagida oldugu icin ve suyu az oldugu icin cok fazla gelismiyo ve kilo almiyo... onun icin erken olma ihtimali var... kilosunda degilim yeterki saglikli olsun ve 36 haftayi doldursun cigeri icin... nolursunu banada dua edin ve benim gibi hamileligi zor gecenlere
Oy oy minik prensese teyzesinden slm söyle tatlımGünaydın kızlar bugün 3te kızımı görücem inşallah sonra da ananemiz geliyor akşama bugün çifte mutlulukherkese bereketli huzurlu sağlıklı güzel haberler alacağı bir hafta dilerşm
Bu iyi fikirmis canim ya ben de şurubu ılık ılık icerken zorlanıyordum oda sıcaklığında durması gerekiyor diye düşünüyordum teşekkürlerMide yanması olanlara tavsiyem şurubu buz dolabına koyun. Soğuk olunca mideyi daha iyi rahatlatıyor.
Bende de bugün yanma var ama evde ilacım dayanacağım artık.
Amin canim inşallahgünaydınlarr mutlu huzurlu kazasız belasız bir hafta geçirelim inş. güzel anneler.perşembeden bu yana belimde ve catı bölgemde sancılar aldı başını gidiyocuma günü doktora gittim bi sıkıntı olmadığını artık doğum yaklastıkca böyle seylerin olacagını söyledi.bu hafta sonu alttan muayenemız olcak bakalım ıns hersey yolundadır.zaten bu agrıları cektikten sonra miniğimin eşyalrını nasıl yıkadım ütüledim görmeniz lazım cantalarımızda hazırlndı çok şükür.inş. vakti zamanında sağlıklı sıhhatli gelir minnoşlarımız
Oyy pek tatlı maşallah yaakızzzzlaaaaarrr bakın bu benim çirkin zuzummmmtombik tombik yanaklı ama aynı babası yaaa hiç bana benzemio doğunca görecem iyice kime benzicek ama burnu dudakları aynı baba bi insan hiçmi anasına benzemez yaaa
Ağzını burnunu yesin teyzesi yaaGünaydın teyzelerGüneşli havada minnoş kızımızı gördük geldik, büyümüş minnoşumuz 2 hafta sonra yine görüşücez inşallah
Burayın anlamını bilmiyorum ama uras kulağa daha hoş geliyor canimkızlar oğluma buray ve uras ismini üşündük sizce nasıl hangisi güzel
Tatlım bu kötü olmuş canını sıkma inşallah çıkmasını ne vicdansiz insanlar tatlım illerde çıkacaksanız hemen çıksa nız daha iyi bebek doğmadan perişan olmazsınızKızlar basıma gelene bakin dün o kadar evle uğraştım şimdi ev sahibi iki aya çıkın demiş bize iki ay da tam doğumuma geliyo off çok moralim bozuldu kızlar ya maddiyatimiz zaten kötü bu ara şimdi ne yaparız bilmiyorum ya çok moralim bozuldu oturdum ağlıyorum
Canım ev bulmak zor zaten istediğin gibi bulmayi birak maalesef en geç bu ay sonuna tasiniriz zaten burdan yoksa benim için daha da zor olurTatlım bu kötü olmuş canını sıkma inşallah çıkmasını ne vicdansiz insanlar tatlım illerde çıkacaksanız hemen çıksa nız daha iyi bebek doğmadan perişan olmazsınız
Kızlar basıma gelene bakin dün o kadar evle uğraştım şimdi ev sahibi iki aya çıkın demiş bize iki ay da tam doğumuma geliyo off çok moralim bozuldu kızlar ya maddiyatimiz zaten kötü bu ara şimdi ne yaparız bilmiyorum ya çok moralim bozuldu oturdum ağlıyorum
Kızlar basıma gelene bakin dün o kadar evle uğraştım şimdi ev sahibi iki aya çıkın demiş bize iki ay da tam doğumuma geliyo off çok moralim bozuldu kızlar ya maddiyatimiz zaten kötü bu ara şimdi ne yaparız bilmiyorum ya çok moralim bozuldu oturdum ağlıyorum
dun hastane kapi susumuzu ve oglumun odasinin susunu hazirladim :)
Canım ya üzülme sağlık olsun önemli olan o.ev sahibinde bilmiyomu hamile olduğunu insafsızmış biraz.hayırlısı böyle diye düşün yıpratma kendiniKızlar basıma gelene bakin dün o kadar evle uğraştım şimdi ev sahibi iki aya çıkın demiş bize iki ay da tam doğumuma geliyo off çok moralim bozuldu kızlar ya maddiyatimiz zaten kötü bu ara şimdi ne yaparız bilmiyorum ya çok moralim bozuldu oturdum ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?