2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Meraba cnm dygctn04 ve diğer bile arkadaşlar varsa Lohusa tacı analı kızla yaptırmak istiyorum bildiğiniz uyguna güzel yapan varmı ben antalyada yaşıyorum malum aralıktan ayından bu yana da erken doğum sebebi ile kalkamıom sürekli yatış oldugundan bana yardımcı olursanız sevinirim foto çekimi için olucak taçlar

Ohh anne yanında ne güzel hazırlıklar da yapılmış miss gibi bende dusunuyorum ya lazım olucak çünkü
Otomatik sallanan besik alacagim insallhh sizce faydali olurmu
Canım bazıları çok yararlı deniyo hanı şarkı söylenenleri falan ama arkadaş yazmış elektrikli olanlar sakıncalı diye bende dusunuyodum bilemedim şimdi
Maşallah prensese az kalmış iznine de sevindim
dun hastane kapi susumuzu ve oglumun odasinin susunu hazirladim :)
Çok güzel olmuş annesi ismi de pek güzelmiş

@tlyozgr ben aldım canım kalitesi çok iyi ben çok memnunum büyük biraz . Benim istediğim gibi. Boyut olarak daha minimal bişey arıyorsan pek işini görmez ama benim gibi büyük olsun dersen çok iyi magzada aynı çantaya 120tl dediler çünkü

cnm poğaça pişirip buzluğa koyuyorsun çıkarınca mikrodalgadamı ısıtıyorsunnn

Ben Philips'in M 120/10 modelini aldım canım. Eğer iphone kullanıyorsan onunla uyumlu çalışıyor. Bir uygulama üzerinden ve görüntüyü bir kaç kişiyle de paylaşabilmeni sağlıyor. Hareket sensörü ve gece görüşü var. Hareket algıladığında bildirim gönderiyor. Fiyatı da diğer kameralı bebek telsizlerine göre çok uygun. Henüz kurup kullanmadım ama memnun kalıcağımı sanıyorum.

Canım seleklerde var 40tl birde Elifin cicileri diye sayfa var o kadında antalyadae o da yapıyor . Onlara baksana kargo parası bvermezsin hem

oo cnm baya büyük işe kalkışmışsın kolay gelsin çok yorma kendini ama ne güzel bütün ev mis gibi olucak fotolarını bekliyoruz

Canım aslında iyi yapmissin hem bütün işler bi arada çıkar iyi ki antibakteriyel secmissin ama koku çıkana kadar gitme bi de sakin yorma kendini yavaş yavaş herşey hallolur

kızlar mrb kızımın arabasını aldık kraft'ın dino modelinnde indirim var ihtiyacı olanlara tavsiye ederim 400 tl ye aldık kırmızı alıcaktık ama kalmamış ama siyahıda güzel baya kullanışlı kapanıncada çok az yer kaplıyor .. bide netten araştırdık az bazı sitelerde dahada indirimli ...

Eklentiler

• untitled.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 94
  • untitled1.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 81
  • untitled2.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 86
  • untitled5.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 62
  • untitled6.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 75
  • untitled8.webp
    25 KB · Görüntüleme: 67
  • 7.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 44515.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar basıma gelene bakin dün o kadar evle uğraştım şimdi ev sahibi iki aya çıkın demiş bize iki ay da tam doğumuma geliyo off çok moralim bozuldu kızlar ya maddiyatimiz zaten kötü bu ara şimdi ne yaparız bilmiyorum ya çok moralim bozuldu oturdum ağlıyorum

Canım ben de sordum doktor bizim için ciğerlerinin gelişimi önemli dedi yani sat A göre oluyor doğum canım

Evet tatlım çok iyi oldu üstümden büyük bi yük kalktı oh anne gibisi varmı
cnm poğaça pişirip buzluğa koyuyorsun çıkarınca mikrodalgadamı ısıtıyorsunnn
Tatlım ben buzluga genelde bu poğaça yı fazla yapıp koyorum adı paskalya Çöreği çıkarınca ısıtmaya falan gerek yok kendi çözülüyor sanki yeni yapmış gibi yumuşacık oluyor

Canım inşallah vaktini bekler miniğin sen doktorun söylediklerine dikkat et sakın iş falan yapma

Günaydın kızlar bugün 3te kızımı görücem inşallah sonra da ananemiz geliyor akşama bugün çifte mutluluk herkese bereketli huzurlu sağlıklı güzel haberler alacağı bir hafta dilerşm
Oy oy minik prensese teyzesinden slm söyle tatlımgüzel haberlerle gel inşallah

Mide yanması olanlara tavsiyem şurubu buz dolabına koyun. Soğuk olunca mideyi daha iyi rahatlatıyor.

Bende de bugün yanma var ama evde ilacım dayanacağım artık.
Bu iyi fikirmis canim ya ben de şurubu ılık ılık icerken zorlanıyordum oda sıcaklığında durması gerekiyor diye düşünüyordum teşekkürler

Amin canim inşallah hepimizde basladi o agrılar minikler icin katlanıcaz artik: anayız biz anaaaaa

Oyy pek tatlı maşallah yaadur bakalım canım dogduktan sonra bile degisir diyorlar hem belki huyu sana benzer o daha önemli bence

Günaydın teyzeler Güneşli havada minnoş kızımızı gördük geldik, büyümüş minnoşumuz 2 hafta sonra yine görüşücez inşallah
Ağzını burnunu yesin teyzesi yaa maşallah canım ne kadar güzel bi hatun olacak bu fıstık ismi gibi olacak insallah kuzucuk

kızlar oğluma buray ve uras ismini üşündük sizce nasıl hangisi güzel
Burayın anlamını bilmiyorum ama uras kulağa daha hoş geliyor canim

Tatlım bu kötü olmuş canını sıkma inşallah çıkmasını ne vicdansiz insanlar tatlım illerde çıkacaksanız hemen çıksa nız daha iyi bebek doğmadan perişan olmazsınız

Tatlım bu kötü olmuş canını sıkma inşallah çıkmasını ne vicdansiz insanlar tatlım illerde çıkacaksanız hemen çıksa nız daha iyi bebek doğmadan perişan olmazsınız
Canım ev bulmak zor zaten istediğin gibi bulmayi birak maalesef en geç bu ay sonuna tasiniriz zaten burdan yoksa benim için daha da zor olur

cnm cok takma herşey olacağına varır hem bebekler rızkıyla gelir derler Allah yardımcınız olur inşallah ...

Canim uzulme lutfen. Ev sahibi su tarih dedi diye hemen o tarihte cikmaniza gerek yok bence. ev sahibide anlayisla karsilayacaktir. Sonucta bebeginiz yeni dogmus olacak. Bebegini dusun aglama sagliniz yerin de olsum da geri kalan hersey hallolur

Canım ya üzülme sağlık olsun önemli olan o.ev sahibinde bilmiyomu hamile olduğunu insafsızmış biraz.hayırlısı böyle diye düşün yıpratma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…