2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar hastane için terlik aldınız mı benim tek eksiğimiz terlik kaldı buarada dogum sonrası için hazırlık yaptım anneme gitmişken sulu köfte mantı bende biraz börek poğaça içli köfte yapmayı düşünüyorum çok pratik olacak

Merhaba Kızlar cumartesi doktor kontrolümüze gittik prensesimiz 1.872 gr boyumuzda 42 cm çalışabilir raporumu çarşamba günü alabiliyormuşum 32. hafta o zaman doluyor dediler her halükarda 8 nisan da izine ayrılıcam kısmetse doktor iki hafta sonra tekrar gel bu arada ağrı kanama hareketlerde azalma vs olursa beklemeden gel dedi ondan sonra haftada bir çağıracağım dedi şimdilik bizden bu kadar umarım herkes iyidir.

Günaydın teyzeler Güneşli havada minnoş kızımızı gördük geldik, büyümüş minnoşumuz 2 hafta sonra yine görüşücez inşallah
Maşallah bebişlerinize kızlar çok güzeller

merhaba kixlar.muge anliyi seyrediyorum sok icindeyim bebekleri hastanede karistirmislarr ve aileler itiraz etmesine ragmen hastane supheleri dikkate almamis istanbulda bi ozel hastaneymis,hangisi acaba?sok icindeyim yaa
Ay canım bende izledim ne kötü bi durum.allah kimsenin başına vermesin.

merhaba kixlar.muge anliyi seyrediyorum sok icindeyim bebekleri hastanede karistirmislarr ve aileler itiraz etmesine ragmen hastane supheleri dikkate almamis istanbulda bi ozel hastaneymis,hangisi acaba?sok icindeyim yaa
ben acıbademde doğum yapıcam aslında kaliteli hastane ama kaliteye bakmaz bu işler kesinlikle sezaryen bile olsa epidural istiyorum çıktığında onu görmeliyim bir anne bu şekilde anlamıştı çocukların karıştığını ayrıca eşimin doğuma girmesini istiyorum bebekle birlikte çıksın takip etsin hastanelerde bir sürü olay oluyor kordon kanı alımına kadar takipte fayda var benim hastane bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor ben çanta hazırlamıyorum o yüzden altı kirlenince hemşire alıp götürüyor altını üstünü başını toptan değiştirip getiriyor o zamanlarda da annemi yollarım peşinden hastane bizden bıkacak ama yapıcak bişey yok

maşallah zuzuya tombikleşmiş bizimki de aynı babası ağzı ve burnu aynsı benim gözlerim iridir inşallah gözleri kaşları bari bana benzer kız çocuğunun da babaya çekmesi nedir ya erkek çocuğu gibi geliyor bana şuan kız dediğin anneye çeker ama demi 9 ay taşı kanından canından besle sonuç gidip babaya çeksin insafsız bebeler

aynnenn züğürt tsellisi bende gözleri bari bana benzese inşallah diyorum

kızlar çok büyük işlere kalkıştım cumartesi kızımın odası boyanacaktı boyacı geldi k.v. bendeydi beni gaza getirdiler bütün evi boyatıyorum kızımın odası bitti hem duvar kağıdı yapıldı hem de antibakteriyel boya kullanıldı boyacı bütün evi antibakteriyel boyayalım tek odasıyla olmaz deyince gaza geldim olur dedim çarşambaya kadar k.v. kalıcaz hatta kokusu çıksın diye bir kaç gün daha gelmem eve bu arada bir de odası gelecek yarın merak içindeyim nasıl olacak bakalım hemen sizinle fot. paylaşırım bu hafta büyük bir çoğunluğu bitecek işlerin inşallah şu süslerim de gelse onları da bitirsem içim rahat olur aslında ama çok sıkıştırıp miniğimi de kendimi de yormaktan korkuyorum

kızlar bişey sorucam şimdi benim bebe 10 gün ileri çıkınca ultrason kağıdındaki tarih mayıs sonundan mayıs ortalarına geldi ama dr.a ileri olması erken gelmesi anlamına mı geliyor dedim yok öyle bişey tombik doğar sadece dedi ben şimdi kime inanayım bilemedim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…