2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oyyyy maşallah yerim ben bunu yaaaa.
Ben de cuma doktora gidecğim, hiç yüzünü göremedim kızımın dua ediyorum önce sağlığı yerinde olsun sonra da bi yüzünü göreyim ultrasonda diye.
inşallah gösterir valla ben iki ultrasondur görüyomurum mahrum birakmıyo saolsun amin sağ salim sağlıklı olsunlardaaa önce sağlık Rabbim göstertmesin acılarını

Babaların zaten en mutlu olduğu nokta be yapıyoruz adamlara çok bakıyoruz galiba ondan yavrular da onlara benziyo doktor bize hem sana hem sana benziyo dedi sonra zaten ikiniz de birbirinize benziyorsunuz dedi ama eşim hep der çocuk bana benziyo

bende yavass yavass yıkayıp ütülücem dolabimiz bi alınsaydı onu bekliyorum poşetler bekliyo tek tek bende izne ayrıldığımda çantamı hazırlayacağım n olur n olmaz bi hamiş vardı aynı doktora gidiyoduk bebeğiin plesentası eşiğinden ayrılmış az daha bebek ölecekti demişti doktorum kuvezdeymiş n olacağı belli olmuyor Allah korusun bu yüzden bitirsem iyi olcak

ben hep anama baktım resimlerine bize benzesin die : : demek kavga ederken eşime çok bakmışım ki hihihi

ben hep anama baktım resimlerine bize benzesin die : : demek kavga ederken eşime çok bakmışım ki hihihi
Kız Allah seni bak yavru da babaya benzemis gordun mu
Ama inan çok degisiyorlar doğduktan sonra bizim arkadaş yeni doğum yaptı ilk başta aynı anneydi şimdi babası tipki

Günaydın teyzeler Güneşli havada minnoş kızımızı gördük geldik, büyümüş minnoşumuz 2 hafta sonra yine görüşücez inşallah

Oyoyy bebişlere bak masallah onlara
Benim kuzucumda ayni babasina benziyo. Bakalim dogunca bu resimlere benzicekmi minnaklar

günaydın kızlar sizde sancılar yani kasılmalar başladı mı?? benim karnım sertleşiyor nefessiz kalıyorum benim gibi olan var mı ??

göbeğimde kıllar çıktı ondan tüğ dökücü krem Kullansam nasıl olur acaba

bence kullanma onun için sertleştirebilir cımbızla temizlenmez mi
Çok güzel olmuş . Nasıl yaptınız yahut nereden faydalandiniz bende yapmak istiyorum ...

internette beğendim canım sonra fotoğrafına baka baka keçeden yapmaya çalıştım ince keçeden balon kalıpları kesip karşılıklı dikip içine elyaf koydum sonra kalın keçeden kocaman balon kesip içine silikonla yapıştırdım.

Çok güzel olmuş ellerine sağlıkk

teşekkür ederiim =)

merhaba kixlar.muge anliyi seyrediyorum sok icindeyim bebekleri hastanede karistirmislarr ve aileler itiraz etmesine ragmen hastane supheleri dikkate almamis istanbulda bi ozel hastaneymis,hangisi acaba?sok icindeyim yaa
amanın allah korusun

kızlar kraftın bebek bakım çantasını (44 lira olan )alan bir arkadaş vardı aramızda kimdi acaba hatırlayan var mı
bende almayı düşünüyorum da tereddütte kaldım ıyımıdır acaba

merhaba kixlar.muge anliyi seyrediyorum sok icindeyim bebekleri hastanede karistirmislarr ve aileler itiraz etmesine ragmen hastane supheleri dikkate almamis istanbulda bi ozel hastaneymis,hangisi acaba?sok icindeyim yaa
Bende gordum şimdi canım Allah korusun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…