2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Güle güle kullanın canım güzelmiş modeli

Hiç canını sıktığına değmez canım. Üzülme hiç. Ev sahibiyle konuşup anlaşabiliyorsanız temmuz sonu ağustos gibi çıkmayı isteyin, hem sen hem bebeğin toparlamış olursunuz. Eğer anlaşamasanız da acilen ev bakmaya çalışın 10-15 gün içerisinde taşının. Aynı şeyi ben bir ay önce yaşadım. Haziran dedi. Tam doğumuma denk geliyor. Ya Ağustos Eylüle kadar çıkmayız ya da şubatta çıkarız dedik. Şubatta taşındık. Eğer senin de annen kayınvaliden yardım edebilcek durumdaysa üç günde taşınır yerleşirsiniz. Saolsun onlar olmasaydı zor olabilirdi. En kötü yardım edebilcek eş dostunuz vardır mutlaka. Bir şekilde hallolur yani merak etme. Biz şimdi oturduk mis gibi iyi ki de taşınmışız diyoruz. İnşallah sen de rahat edersin en iyi şekilde. Evden eve uygun şekilde taşıyan nakliyat firmaları da var. İmkanınız varsa onlar çok daha büyük kolaylık.

Canım süslü teeliklerden alacaktım ama açıkçası kayıp düşme riski oluyor denince vazgeçtim üstünde fiyonk olan eva terliklerden aldım. Zaten hastanede umumi tuvalet falan kullancagim cikarkan atarım çöpe dedim bir sürü para vermedim ona
Bu arada cok iyi yapmissin canim hazir yemek iyi oluyor ben de ara ara biseyler yapmaya çalışıyorum pratik oluyor.

Maşallah canım kuzucuk büyümüş senin de iznine az kalmış aman yorma kendini is yerinde

dun hastane kapi susumuzu ve oglumun odasinin susunu hazirladim :)
Ellerine sağlık canım bayıldım sade ve coook güzel olmuş maharetli anne seniii

Canım en guzelini yapmışsın bence ama kendini yorma sakın anladigim kadarıyla kv yardimci oluyor bu cok iyi bebek olunca da evle falan ugrasmak zorunda olmazsın her yer pırıl pırıl olur ama sakın kendini yorma

Güle güle kullanın canım

Canım ya bozma moralini ağlama bebisin de üzülmesin her sey olacagina varir eşin başlasın hemen ev araştırmaya inşallah bebisin sansina hem güzel hem de uygun bir ev bulursunuz

teşekkür ederim tatlım bende buyuk boy istiyordum herşeyini toparlasın bebişimizin.alayım bende o zaman

Tatlım benimde evde giydiğim terlikler im var onlardan götürüp bende çöpemi atsam madam coco dan aldım ama onları götürmüycem pis olacak hiç gerek yok

Tatlım benimde evde giydiğim terlikler im var onlardan götürüp bende çöpemi atsam madam coco dan aldım ama onları götürmüycem pis olacak hiç gerek yok
Aynen canim ya benim annem de madame cocodan almış ama onu 1 günlüğüne giyip çöpe atamam. Bence sen de öyle yap zaten doğum yapacağız perisan olacagiz hastane terligimiz güzel olsa ne olur olmasa ne olur

Günaydın teyzeler Güneşli havada minnoş kızımızı gördük geldik, büyümüş minnoşumuz 2 hafta sonra yine görüşücez inşallah

canım bu ultrason görüntüsünün farklı bi ismi var mı ??? biz geçen ayki konrtolde doktorumuza bunu anlattık ama daha erken deyip durdu bi görüntü için ama şurda doğuma ne kaldı hala bi görüntüyü böyle vermedi bize

bakıyım inceleyim bende cnm sağoll

ayın etrafındaki en parlak ışık demek buray bi kara veremedik cnmmm bizdde

canım ellerine sağlık, ilk fotoğraftakinden bende yapacağım bulutlu olanından ama nasıl yaptın, biraz ayrıntı verebilirmisin.
canim bende netten bulmustum,bakarak once bulutu cizdim sonra bebegi buluta gore orantili olacak sekilde kaliplari cizdim,diktim.iclerini boncuk eltafla doldurdum :)

benimde ilk 29 mayisti,14 mayis gozukuyordu en son

Aynen cnm az kaldı iple çekiyorum valla izine çıkacağım günü :)

NicksizYumurta canim cok guzelmis yastiginiz gule gule kullanin.
yagmurr_damlasi canim gecmis olsun insallah daha iyisindir.
pambix ve golgelericinde cok guzel olmus susleriniz elinize saglik.
M mayis cicegi bende buzluga pogaca koyuyorum ama mikrodalga tavsiye etmem kurutuyor canim 5 dk sonra sert oluyor. Ben firinda isitiyorum yeni pismis gibi oluyor.

Canımmm bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş sıkma tatlı canını bir kapı kapanır biri açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…