- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.681
Güle güle kullanın canım güzelmiş modeliEki Görüntüle 1799580 kızlar mrb kızımın arabasını aldık kraft'ın dino modelinnde indirim var ihtiyacı olanlara tavsiye ederim 400 tl ye aldık kırmızı alıcaktık ama kalmamış ama siyahıda güzel baya kullanışlı kapanıncada çok az yer kaplıyor .. bide netten araştırdık az bazı sitelerde dahada indirimli ...
Hiç canını sıktığına değmez canım. Üzülme hiç. Ev sahibiyle konuşup anlaşabiliyorsanız temmuz sonu ağustos gibi çıkmayı isteyin, hem sen hem bebeğin toparlamış olursunuz. Eğer anlaşamasanız da acilen ev bakmaya çalışın 10-15 gün içerisinde taşının. Aynı şeyi ben bir ay önce yaşadım. Haziran dedi. Tam doğumuma denk geliyor. Ya Ağustos Eylüle kadar çıkmayız ya da şubatta çıkarız dedik. Şubatta taşındık. Eğer senin de annen kayınvaliden yardım edebilcek durumdaysa üç günde taşınır yerleşirsiniz. Saolsun onlar olmasaydı zor olabilirdi. En kötü yardım edebilcek eş dostunuz vardır mutlaka. Bir şekilde hallolur yani merak etme. Biz şimdi oturduk mis gibi iyi ki de taşınmışız diyoruz. İnşallah sen de rahat edersin en iyi şekilde. Evden eve uygun şekilde taşıyan nakliyat firmaları da var. İmkanınız varsa onlar çok daha büyük kolaylık.Kızlar basıma gelene bakin dün o kadar evle uğraştım şimdi ev sahibi iki aya çıkın demiş bize iki ay da tam doğumuma geliyo off çok moralim bozuldu kızlar ya maddiyatimiz zaten kötü bu ara şimdi ne yaparız bilmiyorum ya çok moralim bozuldu oturdum ağlıyorum
Canım süslü teeliklerden alacaktım ama açıkçası kayıp düşme riski oluyor denince vazgeçtim üstünde fiyonk olan eva terliklerden aldım. Zaten hastanede umumi tuvalet falan kullancagim cikarkan atarım çöpe dedim bir sürü para vermedim onaKızlar hastane için terlik aldınız mı benim tek eksiğimiz terlik kaldı buarada dogum sonrası için hazırlık yaptım anneme gitmişken sulu köfte mantı bende biraz börek poğaça içli köfte yapmayı düşünüyorum çok pratik olacak
Maşallah canım kuzucuk büyümüşMerhaba Kızlar cumartesi doktor kontrolümüze gittik prensesimiz 1.872 gr boyumuzda 42 cm çalışabilir raporumu çarşamba günü alabiliyormuşum 32. hafta o zaman doluyor dediler her halükarda 8 nisan da izine ayrılıcam kısmetse doktor iki hafta sonra tekrar gel bu arada ağrı kanama hareketlerde azalma vs olursa beklemeden gel dedi ondan sonra haftada bir çağıracağım dedi şimdilik bizden bu kadar umarım herkes iyidir.
Ellerine sağlık canım bayıldım sade ve coook güzel olmuşdun hastane kapi susumuzu ve oglumun odasinin susunu hazirladim :)
Canım en guzelini yapmışsın bence ama kendini yorma sakın anladigim kadarıyla kv yardimci oluyor bu cok iyikızlar çok büyük işlere kalkıştım cumartesi kızımın odası boyanacaktı boyacı geldi k.v. bendeydi beni gaza getirdiler bütün evi boyatıyorumkızımın odası bitti hem duvar kağıdı yapıldı hem de antibakteriyel boya kullanıldı boyacı bütün evi antibakteriyel boyayalım tek odasıyla olmaz deyince gaza geldim olur dedim çarşambaya kadar k.v. kalıcaz hatta kokusu çıksın diye bir kaç gün daha gelmem eve bu arada bir de odası gelecek yarın merak içindeyim nasıl olacak bakalım hemen sizinle fot. paylaşırım bu hafta büyük bir çoğunluğu bitecek işlerin inşallah şu süslerim de gelse onları da bitirsem içim rahat olur aslında ama çok sıkıştırıp miniğimi de kendimi de yormaktan korkuyorum
Güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1799580 kızlar mrb kızımın arabasını aldık kraft'ın dino modelinnde indirim var ihtiyacı olanlara tavsiye ederim 400 tl ye aldık kırmızı alıcaktık ama kalmamış ama siyahıda güzel baya kullanışlı kapanıncada çok az yer kaplıyor .. bide netten araştırdık az bazı sitelerde dahada indirimli ...
Canım ya bozma moralini ağlama bebisin de üzülmesinKızlar basıma gelene bakin dün o kadar evle uğraştım şimdi ev sahibi iki aya çıkın demiş bize iki ay da tam doğumuma geliyo off çok moralim bozuldu kızlar ya maddiyatimiz zaten kötü bu ara şimdi ne yaparız bilmiyorum ya çok moralim bozuldu oturdum ağlıyorum
Allah yardımcınız olsun canımCanım ev bulmak zor zaten istediğin gibi bulmayi birak maalesef en geç bu ay sonuna tasiniriz zaten burdan yoksa benim için daha da zor olur
teşekkür ederim tatlım@tlyozgr ben aldım canım kalitesi çok iyi ben çok memnunum büyük biraz . Benim istediğim gibi. Boyut olarak daha minimal bişey arıyorsan pek işini görmez ama benim gibi büyük olsun dersen çok iyi magzada aynı çantaya 120tl dediler çünkü
Tatlım benimde evde giydiğim terlikler im var onlardan götürüp bende çöpemi atsam madam coco dan aldım ama onları götürmüycem pis olacak hiç gerek yokCanım süslü teeliklerden alacaktım ama açıkçası kayıp düşme riski oluyor denince vazgeçtim üstünde fiyonk olan eva terliklerden aldım. Zaten hastanede umumi tuvalet falan kullancagim cikarkan atarım çöpe dedim bir sürü para vermedim ona
Bu arada cok iyi yapmissin canim hazir yemek iyi oluyor ben de ara ara biseyler yapmaya çalışıyorum pratik oluyor.
Maşallah canım kuzucuk büyümüşsenin de iznine az kalmış aman yorma kendini is yerinde
Ellerine sağlık canım bayıldım sade ve coook güzel olmuşmaharetli anne seniii
Canım en guzelini yapmışsın bence ama kendini yorma sakın anladigim kadarıyla kv yardimci oluyor bu cok iyibebek olunca da evle falan ugrasmak zorunda olmazsın her yer pırıl pırıl olur ama sakın kendini yorma
Güle güle kullanın canım
Canım ya bozma moralini ağlama bebisin de üzülmesinher sey olacagina varir eşin başlasın hemen ev araştırmaya inşallah bebisin sansina hem güzel hem de uygun bir ev bulursunuz
Aynen canim ya benim annem de madame cocodan almış ama onu 1 günlüğüne giyip çöpe atamam. Bence sen de öyle yap zaten doğum yapacağız perisan olacagiz hastane terligimiz güzel olsa ne olur olmasa ne olurTatlım benimde evde giydiğim terlikler im var onlardan götürüp bende çöpemi atsam madam coco dan aldım ama onları götürmüycem pis olacak hiç gerek yok
Günaydın teyzelerGüneşli havada minnoş kızımızı gördük geldik, büyümüş minnoşumuz 2 hafta sonra yine görüşücez inşallah
bakıyım inceleyim bende cnm sağollBen Philips'in M 120/10 modelini aldım canım. Eğer iphone kullanıyorsan onunla uyumlu çalışıyor. Bir uygulama üzerinden ve görüntüyü bir kaç kişiyle de paylaşabilmeni sağlıyor. Hareket sensörü ve gece görüşü var. Hareket algıladığında bildirim gönderiyor. Fiyatı da diğer kameralı bebek telsizlerine göre çok uygun. Henüz kurup kullanmadım ama memnun kalıcağımı sanıyorum.
teşekkürlerr cnmmEvet tatlım çok iyi oldu üstümden büyük bi yük kalktı oh anne gibisi varmı
Tatlım ben buzluga genelde bu poğaça yı fazla yapıp koyorum adı paskalya Çöreği çıkarınca ısıtmaya falan gerek yok kendi çözülüyor sanki yeni yapmış gibi yumuşacık oluyor
ayın etrafındaki en parlak ışık demek buray bi kara veremedik cnmmm bizddeCanım inşallah vaktini bekler miniğinsen doktorun söylediklerine dikkat et sakın iş falan yapma
Oy oy minik prensese teyzesinden slm söyle tatlımgüzel haberlerle gel inşallah
Bu iyi fikirmis canim ya ben de şurubu ılık ılık icerken zorlanıyordum oda sıcaklığında durması gerekiyor diye düşünüyordum teşekkürler
Amin canim inşallahhepimizde basladi o agrılar minikler icin katlanıcaz artik: anayız biz anaaaaa
Oyy pek tatlı maşallah yaadur bakalım canım dogduktan sonra bile degisir diyorlar hem belki huyu sana benzer o daha önemli bence
Ağzını burnunu yesin teyzesi yaamaşallah canım ne kadar güzel bi hatun olacak bu fıstık ismi gibi olacak insallah kuzucuk
Burayın anlamını bilmiyorum ama uras kulağa daha hoş geliyor canim
canim bende netten bulmustum,bakarak once bulutu cizdim sonra bebegi buluta gore orantili olacak sekilde kaliplari cizdim,diktim.iclerini boncuk eltafla doldurdum :)canım ellerine sağlık, ilk fotoğraftakinden bende yapacağım bulutlu olanından ama nasıl yaptın, biraz ayrıntı verebilirmisin.
benimde ilk 29 mayisti,14 mayis gozukuyordu en sonkızlar bişey sorucam şimdi benim bebe 10 gün ileri çıkınca ultrason kağıdındaki tarih mayıs sonundan mayıs ortalarına geldi ama dr.a ileri olması erken gelmesi anlamına mı geliyor dedim yok öyle bişey tombik doğar sadece dedi ben şimdi kime inanayım bilemedim sizce?
tesekkur eder canim benim :)Çok güzel olmuş canım eline sağlıksade ve tertemiz bi görüntüsü olmuş mavi beyazla
tesekkur ederim canim :) sadece harfleri hazir kullandim gerisini kendim yaptim :)cnm ellerine sağlık çok güzel olmuşlar hazır malzeme kullandınmı hepsini senmi yaptın yoksa
Canım süslü teeliklerden alacaktım ama açıkçası kayıp düşme riski oluyor denince vazgeçtim üstünde fiyonk olan eva terliklerden aldım. Zaten hastanede umumi tuvalet falan kullancagim cikarkan atarım çöpe dedim bir sürü para vermedim ona
Bu arada cok iyi yapmissin canim hazir yemek iyi oluyor ben de ara ara biseyler yapmaya çalışıyorum pratik oluyor.
Maşallah canım kuzucuk büyümüşsenin de iznine az kalmış aman yorma kendini is yerinde
Ellerine sağlık canım bayıldım sade ve coook güzel olmuşmaharetli anne seniii
Canım en guzelini yapmışsın bence ama kendini yorma sakın anladigim kadarıyla kv yardimci oluyor bu cok iyibebek olunca da evle falan ugrasmak zorunda olmazsın her yer pırıl pırıl olur ama sakın kendini yorma
Güle güle kullanın canım
Canım ya bozma moralini ağlama bebisin de üzülmesinher sey olacagina varir eşin başlasın hemen ev araştırmaya inşallah bebisin sansina hem güzel hem de uygun bir ev bulursunuz
Kızlar basıma gelene bakin dün o kadar evle uğraştım şimdi ev sahibi iki aya çıkın demiş bize iki ay da tam doğumuma geliyo off çok moralim bozuldu kızlar ya maddiyatimiz zaten kötü bu ara şimdi ne yaparız bilmiyorum ya çok moralim bozuldu oturdum ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?