2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım ben de de tam tersi rahim de kısalma yok ama açılma vardı sanırım çok değil 3 e çok yakın.
Tam ölçü vermedi ama sancı gelirse açılmayı hızlandırabilir dedi

Ayy hic belirti yokken mi ortaya cikti canim doktorun da baya telaslanmis demek ki. Inşallah görürsün canım uzun zamandır yatan arkadaslar var. Iliski yorucu isler falan kesinlikle yasaktır tatlım esmerim0786 riskli oldugu icin yatıyor bi süredir o yardimci olur sana

Bence güzel olmus canim güle güle kullanın. Beşiğin bi farklı modelini aldım ben de ve cooook beğendim iyiki de almışım dedim. Hatta ilerde oda yapmayacak olsak bu dolabi da alacaktik ikeanin sade tarzi hosumuza gidiyor

Ooo cok iş yapmışsın tatlımsimdi de yat dinlen bence inşallah esinin sınavı iyi gecer o kadar emek veriyor

evet pek duyulmuş bir isim değil aslında özellikle az duyulmuş istedik hani şu sen sevdamısın şarkısını söyleyen kıbrıslı çocuk var ya onun adı buray ordan dikkatimi çekti
Şarkıyı duyuyordum da söyleyene hic dikkat etmemisim aslında simdi sen koysan birkac seneye anca patlar o isim o zaman da sen ilk koyanlardan olduğun icin modaya uymamis olursun canım

sihirlikk canım korkma inş bebişin bekler zamanını. Bnm de servikste kısalma vardı. 28.haftada 3 cm e düşmüştü önlem olarak progestan verdi ve yatıp dinleniceksin dedi. Yolculuk ilişki ağır kaldırmak atlayıp zıplamak yasak.
Bnm bebeğim de çok aşağıda ve başı rahim ağzına çok yakın o yüzden çok dikkat ediyoruz ve her hafta kontroldeyim. Ama bnm açılmam yok canım ve en son gittiğimde serviks yine 4 cm lere gelmiş progestan sayesinde.
Sana ilaç vermedi mi açılman kaç cm sorsaydın keşke. Bol bol yatıp dinlen yürüyüş yapma açılmayı tetikleyebilir. Dikkat edersen sorun olmaz canım stres yapıp kafana takma

Maşallah tatlım çınarla çok enerjiksiniz bugünmiraç ta bugün hiç olmadığı kadar durgun korkutuyor benihareket etsin diye beklemekten enerjim tükendi;(

Maşallah tatlım çınarla çok enerjiksiniz bugünmiraç ta bugün hiç olmadığı kadar durgun korkutuyor benihareket etsin diye beklemekten enerjim tükendi;(
Ayy niye nazlanmis bugun yaa yeri daraldi, Uykucu oldu belki de az ve sık birşeyler yesen ayakları uzatsan annesi belki o zaman senle oynaşır

İnşallah canım inşallah içi dışı ders oldu adamın bi de bi zor ki dersleri evet şimdi keyif zamanı

bozma moralini canım hayırlısı.neden cıkarıyor ki ev sahıbınız.

Canım bu makinesi ile alakalı doktorun bize poz verdiği sürece bu şekilde veriyor görüntülerini.. 4D yazıyor görüntünün üzerinde 4 boyutlu fotoğraf yani canim

Teşekkür ederiz NicksizYumurta teyzesi koca dudaklı kız bu, hep uzatıyor dudaklarını bakalım doğduğunda da böyle koca duduşları olacak mıbabası deli edecek bu kız beni diyor
Ooo bizimkiler anne karnında basladı koca dudaklarını büzüp poz vermeye ergenliklerini hic düşünemiyorum babişler yandı yandı

Bakalım yedik uzandık şimdi canım:)ayy baya alışmışım hareketli haline bi acayip oldu içim..
Ayy bitanem yaaa anne yüreği işte hem oynasın izle istiyorsun, hemde sağlıklı olduğunu dusunup rahatlamak hadi miraç paşa anneyi merakta bırakma oyna azcık

İki aydır bize göstermiyor kendini hiç oğluşum. Doktor iki eliyle yüzünü kapatıyor dedi. Doğmamış çocuğumu özlüyorum

NicksizYumurta ay geldik hastaneden ama bizim kız yüzünü göstermedi yanağını görebildim kulağını bide tepesine koydugu ayacıklarını ayrıca saçları yokmuş kel ya bizim kız 2400gr 45 cm olmuş bizim kız çok şükür sağlığı yerinde herşeyimiz iyi
Pamukprncess benim ki dönmemiş hala dr döner acele etme dedi

merhaba ,bir sorum olacak ultrasonda 4. ayımızdan beri hep 2 hafta ileride çıktık...2 hafta önde olan bebeklerde doğum tarihi erken e gelme olayı oluyormu?yoksa sat a göre mi doğumu gerçekleşiyor?

Canım seleklerde var 40tl birde Elifin cicileri diye sayfa var o kadında antalyadae o da yapıyor . Onlara baksana kargo parası bvermezsin hem
Tmm tatlım çok sağol şimdi elifin ciğerleri sayfasından baktım senin öykünün tulumunuda gördüm cnm Lohusa tacını bu şekillerde yaptırmak istiyorum bu elifin cicilerinin bi dükkanı varmı eşim gidip halledicek birde ben. Seni facebooktqn gördüm eklememin bi sakıncası olurmu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…