- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.721
Canım ben de de tam tersi rahim de kısalma yok ama açılma vardı sanırım çok değil 3 e çok yakın.Benimde rahim boynum kısalmıştı cnm doktor vajinal progestan verdiydi 1 ay oldu bakalım yarın kontrolum var ne diycek banada 35. haftayı atlattıkmı sorun olmaz demişti ama iğne filen yaptırmadı bana açılmamda yoktu o zaman hayırlısı sağ salim gelsinlerde ....
Ayy hic belirti yokken mi ortaya cikti canimSağol canım sıradan kontrole gitimiştik böyle bir sürpriz oldu bize.
Bundan sonra korkumdan hiç bişey yapamam zaten. Bebeğimden önemli değil.
Arkadaşlar yazarsa daha net olacak kafamda. Doktorum panikten dikkat etmem gerekenleri söylemedi herşeyi unuttu açıklık çıkınca :)
SAnırım aşırı hareket, ilişki vs yasak. Bakalım inşallah en azından 34 35 haftayı görebilelim :)
Bence güzel olmus canim güle güle kullanın. Beşiğin bi farklı modelini aldım ben de ve cooook beğendim iyiki de almışım dedim. Hatta ilerde oda yapmayacak olsak bu dolabi da alacaktik ikeanin sade tarzi hosumuza gidiyorBizde ikeadan bu dolabi aldik. Yatagi almadik ikiside 279 ar lira. Hala dusunemler varsa bi bakin derim. Yatak olarak yigenimin park yatagi kullanilacak ilk etapta . Belki sonra alabilirim
Kulplarini pembeli bebekli fln biseyler degistirip belki uzerine sticker yapistirabilirim. Cok para vermek istemedim. 3 yastan sonra guzel bir oda almayi planliyrm
Ooo cok iş yapmışsın tatlımBugün çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik, market alışverişi, çöpleri atma, babamızın ödevini yapma filan derken hiç durmadik yorulduk yaaababamızın vizesi vardı sınavda şimdi inşallah güzel geçer ona bu halimizle de hep desteğiz
Şarkıyı duyuyordum da söyleyene hic dikkat etmemisimevet pek duyulmuş bir isim değil aslında özellikle az duyulmuş istedik hani şu sen sevdamısın şarkısını söyleyen kıbrıslı çocuk var ya onun adı buray ordan dikkatimi çekti
Sağol teyzesi eminim zor olmuştır küçük küçük balonlardaha erken bitirebilseydim sana da yapardım canım ama 3 ayda bitti =)
Maşallah tatlım çınarla çok enerjiksiniz bugünBugün çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik, market alışverişi, çöpleri atma, babamızın ödevini yapma filan derken hiç durmadik yorulduk yaaababamızın vizesi vardı sınavda şimdi inşallah güzel geçer ona bu halimizle de hep desteğiz
Ayy niye nazlanmis bugun yaa yeri daraldi, Uykucu oldu belki deMaşallah tatlım çınarla çok enerjiksiniz bugünmiraç ta bugün hiç olmadığı kadar durgun korkutuyor beni hareket etsin diye beklemekten enerjim tükendi;(
İnşallah canım inşallah içi dışı ders oldu adamın bi de bi zor ki dersleriAyy hic belirti yokken mi ortaya cikti canimdoktorun da baya telaslanmis demek ki. Inşallah görürsün canım uzun zamandır yatan arkadaslar var. Iliski yorucu isler falan kesinlikle yasaktır tatlım esmerim0786 riskli oldugu icin yatıyor bi süredir o yardimci olur sana
Bence güzel olmus canim güle güle kullanın. Beşiğin bi farklı modelini aldım ben de ve cooook beğendim iyiki de almışım dedim. Hatta ilerde oda yapmayacak olsak bu dolabi da alacaktik ikeanin sade tarzi hosumuza gidiyor
Ooo cok iş yapmışsın tatlımsimdi de yat dinlen bence inşallah esinin sınavı iyi gecer o kadar emek veriyor
sağol cnmm ya bende beğendimde bikaç kişinin yorumunu duymak istedimŞarkıyı duyuyordum da söyleyene hic dikkat etmemisimaslında simdi sen koysan birkac seneye anca patlar o isim o zaman da sen ilk koyanlardan olduğun icin modaya uymamis olursun canım
bozma moralini canım hayırlısı.neden cıkarıyor ki ev sahıbınız.Kızlar basıma gelene bakin dün o kadar evle uğraştım şimdi ev sahibi iki aya çıkın demiş bize iki ay da tam doğumuma geliyo off çok moralim bozuldu kızlar ya maddiyatimiz zaten kötü bu ara şimdi ne yaparız bilmiyorum ya çok moralim bozuldu oturdum ağlıyorum
Bakalım yedik uzandık şimdi canım:)ayy baya alışmışım hareketli haline bi acayip oldu içim..Ayy niye nazlanmis bugun yaa yeri daraldi, Uykucu oldu belki deaz ve sık birşeyler yesen ayakları uzatsan annesi belki o zaman senle oynaşır
Canım bu makinesi ile alakalı doktorun bize poz verdiği sürece bu şekilde veriyor görüntülerini.. 4D yazıyor görüntünün üzerinde 4 boyutlu fotoğraf yani canimcanım bu ultrason görüntüsünün farklı bi ismi var mı ??? biz geçen ayki konrtolde doktorumuza bunu anlattık ama daha erken deyip durdu bi görüntü içinama şurda doğuma ne kaldı hala bi görüntüyü böyle vermedi bize
Ooo bizimkiler anne karnında basladı koca dudaklarını büzüp poz vermeye ergenliklerini hic düşünemiyorumTeşekkür ederizNicksizYumurta teyzesi koca dudaklı kız bu, hep uzatıyor dudaklarını bakalım doğduğunda da böyle koca duduşları olacak mı babası deli edecek bu kız beni diyor
Ayy bitanem yaaaBakalım yedik uzandık şimdi canım:)ayy baya alışmışım hareketli haline bi acayip oldu içim..
Kendi oğlu evlenicekmis de bizim evi istiyormuş canım benim o kadar emek ettim şimdi ne yaparız bilmiyorum yrdim edicek kimse de yokbozma moralini canım hayırlısı.neden cıkarıyor ki ev sahıbınız.
Tmm tatlım çok sağol şimdi elifin ciğerleri sayfasından baktım senin öykünün tulumunuda gördüm cnm Lohusa tacını bu şekillerde yaptırmak istiyorumCanım seleklerde var 40tl birde Elifin cicileri diye sayfa var o kadında antalyadae o da yapıyor . Onlara baksana kargo parası bvermezsin hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?