2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tam olcuyu söylemedi ben de dikkat etmedim ultrason çıktisina. .Bugün kontroldeydim yine.rahim ağzına bakmadı fakat nst de sancı çıkmadı çok şükür. İstirahat verdi Dr. .kilosu da 2.032 kg çıktı. İnsallah en az 3 hafta daha sabreder oglusum.size de geçmiş olsun. .bol bol dinlenin kaygiya düşmeyin. .Rabbimin dediği saatte gelecekler ..

Kızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
Ayyyy şok oldum miraç ne yaptı böyle annesi ya nasıl oldu bir anda bitanem sağlıklıdir tabi artık büyüdü inşallah .. Nasıl başladı doğum bitanem hareketsiz diye hastaneye mi gittin bitanem kuzum yaaa hosgelmis

Kızlar ben doğum yaptım
Çok heyecanlandım canımmmmm. Hayırlı olsun diyorum. Ay şimdi ağlarım sevinçten. Mayıs bebeğimiz Miracımız Martta hoşgelmiş öyleyse. Daha çok şey yazasım var ama önce bir kendime geleyim. İkinizide çok öpüyorum canlarım

Kızlar ben doğum yaptım
aaaa topigimizin dorduncu bebegi (ucuncu dogumu) ilkbaharla birlikte bugun geldi demek! cok tebrik ederiz annesi. allah anali babali buyutsun, omurlu olsun yavrunuz.

annesi sana da cok gecmis olsun. insallah en kisa zamanda iyilesirsin. mirac bebek de cabucak toparlar, topac bir bebek olur. simdi minnaciktir o! ama hiiiicc suphem yok ki bizimkiler kapimizi calana kadar mirac koca yanakli, koca popolu, isirilmaya hazir tosun bir bebek olacak! size kocaman sevgiler gonderiyoruz burdan

Kızlar ben doğum yaptım
Ay tatlım cok şaşırdım birkac saat önce hareket etmiyor diye telaslaniyordun. Gecmis olsun Allah hayırlı sağlıklı ömür versin Miracımıza iyi diyorlarsa iyidir sen sakin ol kuzum Allah sifa versin

eryesil bitanem hiç sıkma canını ve şimdiden ev bakın bizde 1 nisanda taşınacağız .. Bebiş geldikten sonra taşınmak daha zor olur .. Kirayı da peşin verdiyseniz o çıkın diyen ev sahibi olmadığınız günlerin parasını da versin bi zahmet

İlk şoku atlattım bitanem yaaa güzelliklerine oldaklan anne oldun sen ayyy Mınicik yawrun sana gelmekte azcık acele etmiş ama zamanlama iyi bak artık kuvezde de çok durmaz bence .. Miniiğini Gorunce de yaz bize çok heyecanlandim ben bebişini gormek istedim bi an annesi M Mjdmjd

Kızlar ben doğum yaptım
Ay hızlı çıkmış bebişimiz hayırlı uğurlu ömürlü olsun hiç üzülme o ıyıce büyümüş de gelmiş yanına

Hala ben gibi çantasını hazır kapının önünde tutmayan var mı neye güveniyoruz acaba bi de iki haftaya ev tasiyacagim ben yarın ilk iş çantayı koycam kapı önüne.. Hala aldığım hamilelik fotosu cekmek için kıyafet taç da gelmedi ayy kısmet her şey vallahi bebişlerin keyfine kaldık her an her şey olabilir

Aynen yaa daha bugün yikadim bebisin eşyalarını sallana sallana yapiyodum işleri şimdi tutuştum resmen

Ayyy maşallah iki saattir sizin fotoyu arıyorum azmettim buldum sabah tonla iş yaptık yoktuk ama kacirmadik tombişi görmeyi babası Kıskanmakta çok haklı ayyy o dudaklar ne öyle yaaa annesi gibi güzel bir kız olacak belli

Bence de hazırla canim ya baksana bebislerimiz sürpriz yapmaya bayılıyor ben geçen ay karnimdaki sertlesmelerden korkunca apar topar hazırlamıştım sonra da eksik olanlari koydum icine simdi hazır bekliyoruz iste ama telaslanmadim desem yalan olur dogruca eşime kostum bak bi bebis daha geldi diye o da telaşlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…