- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.741
Cok güzel olur canım yaauzun kulaklı ve bacaklı olan tavşinin şablonu buldun mu sen?
canim cok gecmis olsun,Allahin izniyle az kaldi.bu surecide dinlenerek gecirirsen vaktinizi tamamlarsiniz insallah,..peki adet agrin surekli miydi?alttan ultrasonla mi ,elle mi muayene etti seni.dualarim seninle canimKızlar selam hastaneden geldim.
Erken doğum riskimiz oluştu. Ölçü vermedi ama rahim ağzı muayenesi yaptı çok hafif açılma var dedi.
Nst ye girdim sancı görünmedi.
Haftada bir gitcem kontrole.
Sadece adet sancısı gibi ağrım oluyo dediğim için baktı bunlar çıktı.
Akciğer geliştirici iğne yaptırdık.
Böyle erken doğum riski olan bayanlar yardımcı olun bana nelere dikkat etmeliyiz?
Ne kadar net görünüyor, maşallah duruşuna daGünaydın teyzelerGüneşli havada minnoş kızımızı gördük geldik, büyümüş minnoşumuz 2 hafta sonra yine görüşücez inşallah
c.tesi gunu ve gecesi benimde oglum oyleydi,ay ne yaptiysam ettiysem ne yediysem tik yok.sakin olmaya calistim ,kafami taktikca sanki inadina kipirdamadi..cok sukur dun tekrar basladi hareketleri..demekki uzun bir uykudaydi.Maşallah tatlım çınarla çok enerjiksiniz bugünmiraç ta bugün hiç olmadığı kadar durgun korkutuyor beni hareket etsin diye beklemekten enerjim tükendi;(
Canım rutin kontrole gitmiştim dedim adet sancısı gibi oluyo bazen diye hemen telaşlandı nst istedi muayene etti falan. Öyle çok ciddi bi belirti yoktu yaniAyy hic belirti yokken mi ortaya cikti canimdoktorun da baya telaslanmis demek ki. Inşallah görürsün canım uzun zamandır yatan arkadaslar var. Iliski yorucu isler falan kesinlikle yasaktır tatlım esmerim0786 riskli oldugu icin yatıyor bi süredir o yardimci olur sana
Bence güzel olmus canim güle güle kullanın. Beşiğin bi farklı modelini aldım ben de ve cooook beğendim iyiki de almışım dedim. Hatta ilerde oda yapmayacak olsak bu dolabi da alacaktik ikeanin sade tarzi hosumuza gidiyor
Ooo cok iş yapmışsın tatlımsimdi de yat dinlen bence inşallah esinin sınavı iyi gecer o kadar emek veriyor
sihirlikk canım korkma inş bebişin bekler zamanını. Bnm de servikste kısalma vardı. 28.haftada 3 cm e düşmüştü önlem olarak progestan verdi ve yatıp dinleniceksin dedi. Yolculuk ilişki ağır kaldırmak atlayıp zıplamak yasak.
Bnm bebeğim de çok aşağıda ve başı rahim ağzına çok yakın o yüzden çok dikkat ediyoruz ve her hafta kontroldeyim. Ama bnm açılmam yok canım ve en son gittiğimde serviks yine 4 cm lere gelmiş progestan sayesinde.
Sana ilaç vermedi mi açılman kaç cm sorsaydın keşke. Bol bol yatıp dinlen yürüyüş yapma açılmayı tetikleyebilir. Dikkat edersen sorun olmaz canım stres yapıp kafana takma
canim cok gecmis olsun,Allahin izniyle az kaldi.bu surecide dinlenerek gecirirsen vaktinizi tamamlarsiniz insallah,..peki adet agrin surekli miydi?alttan ultrasonla mi ,elle mi muayene etti seni.dualarim seninle canim
Kızlar selam hastaneden geldim.
Erken doğum riskimiz oluştu. Ölçü vermedi ama rahim ağzı muayenesi yaptı çok hafif açılma var dedi.
Nst ye girdim sancı görünmedi.
Haftada bir gitcem kontrole.
Sadece adet sancısı gibi ağrım oluyo dediğim için baktı bunlar çıktı.
Akciğer geliştirici iğne yaptırdık.
Böyle erken doğum riski olan bayanlar yardımcı olun bana nelere dikkat etmeliyiz?
Meraba cnm geçmiş olsun öncelikle sakin ol yüzdük Yüzdük kuyruğuna geldik ben Aralık 21 de rahim ağzında kısalma olduğu için dikiş atıldı bası hala devam ediyor dikişlere dayamış kafasını benim kızçe çarşamba kontrolüm olacak bakalım öncelijle sadece wc için kqlkıcaksın onun dışında.hep yatak istirati gündüz yatarken ben ayağımın altına yastık topan koydurup öle yatıyorum ilaç olarak sabahları aç gyno ferrol tok osteacare kullanıyorum akşamlarıds elevit magnorm (magnezyum) ve progestan 200 mg kullanıyorum ağızdan. Bunun dışında ciğer geliştirici iğne yapıldı 27 ve 32.haftamda ciğer geliştirici iğne etkisi ni 48 saatte gösterirmiş ona göre dikkat et cnm sen de kasılma varsa magnezyum kullanma sayını da arttırabilir doktorun umarım hepimizin bebişleri sağlıcakla miadında doğar. Başka Aklına takılan olursa sorabilirsin cnmAyy hic belirti yokken mi ortaya cikti canimdoktorun da baya telaslanmis demek ki. Inşallah görürsün canım uzun zamandır yatan arkadaslar var. Iliski yorucu isler falan kesinlikle yasaktır tatlım esmerim0786 riskli oldugu icin yatıyor bi süredir o yardimci olur sana
Bence güzel olmus canim güle güle kullanın. Beşiğin bi farklı modelini aldım ben de ve cooook beğendim iyiki de almışım dedim. Hatta ilerde oda yapmayacak olsak bu dolabi da alacaktik ikeanin sade tarzi hosumuza gidiyor
Ooo cok iş yapmışsın tatlımsimdi de yat dinlen bence inşallah esinin sınavı iyi gecer o kadar emek veriyor
ayy kıyamam canım ya...ne vicdansız insanlar var oglunun evleneceği yenı mı aklına gelmiş hayret birşey.kıra sozlesmenız var ise ona gore hareket edin oyle pat diye evden cık deme luksu yok yanı.allahım herkesı ev sahıbı yapsın aminKendi oğlu evlenicekmis de bizim evi istiyormuş canım benim o kadar emek ettim şimdi ne yaparız bilmiyorum yrdim edicek kimse de yok
Bizimki genelde poz veriyor, doktorumuz da her seferinde bir kendine alıyor bir bize veriyor fotosunu.. Odasında mankenlik yapıyor kızımNe kadar net görünüyor, maşallah duruşuna dabizim kız böyle net göstermedi kendini yaa
Allaha emanetsiniz canim,zararsiz gecmis olur insallah.tedbirli olduktan sonra vaktini tamamlarsiniz zatenCanım rutin kontrole gitmiştim dedim adet sancısı gibi oluyo bazen diye hemen telaşlandı nst istedi muayene etti falan. Öyle çok ciddi bi belirti yoktu yani
Sağol canım çok değil açılmam anladığım kadarıyla ama sancı gelirse açılmayı hızla tetikleyebilir dedi dikkat edeceğiz. Rahım ağzı uzunluğunda bişey yok bizim açılma sadece.
Sağol canım. Sürekli değil ama daha sıklaşmıştı mesela. Önceden nadirdi şimdi bazen uzun süre olmasada bazrn iki günde bi bazen günde iki kez düzensiz tamamen. Alttan ultrasonla baktı önce açıklık var gibi dedi elle bakıcam bide dedi hafif var evet dedi. Alttan baktığım için belki lekelenme olabilir kanama çok olursa gel dedi ama şimdilik bsy yok inş olmaz korkarım çnkü
Yok tabi ekleyebilirsin tatlım :) bu kadın evde yapıyor ama eşin alabilir elden ben öyle yaptım. Çok tatlı bi kadın bi görüş istersen .Tmm tatlım çok sağol şimdi elifin ciğerleri sayfasından baktım senin öykünün tulumunuda gördüm cnm Lohusa tacını bu şekillerde yaptırmak istiyorum Eki Görüntüle 1799618 Eki Görüntüle 1799708 bu elifin cicilerinin bi dükkanı varmı eşim gidip halledicek birde ben. Seni facebooktqn gördüm eklememin bi sakıncası olurmu cnm
Doğmadan popüler olmuş senin kızBizimki genelde poz veriyor, doktorumuz da her seferinde bir kendine alıyor bir bize veriyor fotosunu.. Odasında mankenlik yapıyor kızım
Yok canım erken doğumla alakası yok tombik oluyo sadece bizimkide 2 hafta kadar önde.kızlar bişey sorucam şimdi benim bebe 10 gün ileri çıkınca ultrason kağıdındaki tarih mayıs sonundan mayıs ortalarına geldi ama dr.a ileri olması erken gelmesi anlamına mı geliyor dedim yok öyle bişey tombik doğar sadece dedi ben şimdi kime inanayım bilemedim sizce?
Canım çok teşekkür ederim ne güzel açıklamışsın :)Meraba cnm geçmiş olsun öncelikle sakin ol yüzdük Yüzdük kuyruğuna geldik ben Aralık 21 de rahim ağzında kısalma olduğu için dikiş atıldı bası hala devam ediyor dikişlere dayamış kafasını benim kızçe çarşamba kontrolüm olacak bakalım öncelijle sadece wc için kqlkıcaksın onun dışında.hep yatak istirati gündüz yatarken ben ayağımın altına yastık topan koydurup öle yatıyorum ilaç olarak sabahları aç gyno ferrol tok osteacare kullanıyorum akşamlarıds elevit magnorm (magnezyum) ve progestan 200 mg kullanıyorum ağızdan. Bunun dışında ciğer geliştirici iğne yapıldı 27 ve 32.haftamda ciğer geliştirici iğne etkisi ni 48 saatte gösterirmiş ona göre dikkat et cnm sen de kasılma varsa magnezyum kullanma sayını da arttırabilir doktorun umarım hepimizin bebişleri sağlıcakla miadında doğar. Başka Aklına takılan olursa sorabilirsin cnm
Maalesef canım yok kontrat eşimin abisinin işyerinden sorduğumuz da gerek yok dedi kendi ev sahibi bizim ev sahibi kafasına gore kira artiriyo işte kafasına gore çık evi de ev olsa inan rutubet yüzünden cikicaktik zaten ama kışa doğru şimdi değilayy kıyamam canım ya...ne vicdansız insanlar var oglunun evleneceği yenı mı aklına gelmiş hayret birşey.kıra sozlesmenız var ise ona gore hareket edin oyle pat diye evden cık deme luksu yok yanı.allahım herkesı ev sahıbı yapsın amin
Oyy bak şu nazlı kıza yaa yerim onu ne güzel büyümüş minik kuşNicksizYumurta ay geldik hastaneden ama bizim kız yüzünü göstermedi yanağını görebildim kulağını bide tepesine koydugu ayacıklarını ayrıca saçları yokmuş kel ya bizim kız 2400gr 45 cm olmuş bizim kız çok şükür sağlığı yerinde herşeyimiz iyi
Pamukprncess benim ki dönmemiş hala dr döner acele etme dedi
Bunları da görmüştüm cok şirinler yaaŞablon aramadım ama tekniği öğrendikten sonra sayıları kafadan yaparım diye düşünüyorum
Uyku arkadaşları var bunun gibi bir şey yapmak hedefim önce
Eki Görüntüle 1799709
Neyseki anlaşılmış canim ya insallah vaktinde gelir bebisin canını sıkmaCanım rutin kontrole gitmiştim dedim adet sancısı gibi oluyo bazen diye hemen telaşlandı nst istedi muayene etti falan. Öyle çok ciddi bi belirti yoktu yani
Sağol canım çok değil açılmam anladığım kadarıyla ama sancı gelirse açılmayı hızla tetikleyebilir dedi dikkat edeceğiz. Rahım ağzı uzunluğunda bişey yok bizim açılma sadece.
Sağol canım. Sürekli değil ama daha sıklaşmıştı mesela. Önceden nadirdi şimdi bazen uzun süre olmasada bazrn iki günde bi bazen günde iki kez düzensiz tamamen. Alttan ultrasonla baktı önce açıklık var gibi dedi elle bakıcam bide dedi hafif var evet dedi. Alttan baktığım için belki lekelenme olabilir kanama çok olursa gel dedi ama şimdilik bsy yok inş olmaz korkarım çnkü
Ben de poğaça, kurabiye falan yapmak istiyorum ama pişmeden konulabiliyor mu buzluğaKızlar hastane için terlik aldınız mı benim tek eksiğimiz terlik kaldı buarada dogum sonrası için hazırlık yaptım anneme gitmişken sulu köfte mantı bende biraz börek poğaça içli köfte yapmayı düşünüyorum çok pratik olacak
Maşallah prenseseNicksizYumurta ay geldik hastaneden ama bizim kız yüzünü göstermedi yanağını görebildim kulağını bide tepesine koydugu ayacıklarını ayrıca saçları yokmuş kel ya bizim kız 2400gr 45 cm olmuş bizim kız çok şükür sağlığı yerinde herşeyimiz iyi
Oyy maşallah tontişiz fıstığaNicksizYumurta ay geldik hastaneden ama bizim kız yüzünü göstermedi yanağını görebildim kulağını bide tepesine koydugu ayacıklarını ayrıca saçları yokmuş kel ya bizim kız 2400gr 45 cm olmuş bizim kız çok şükür sağlığı yerinde herşeyimiz iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?