2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canim cok gecmis olsun,Allahin izniyle az kaldi.bu surecide dinlenerek gecirirsen vaktinizi tamamlarsiniz insallah,..peki adet agrin surekli miydi?alttan ultrasonla mi ,elle mi muayene etti seni.dualarim seninle canim

Maşallah tatlım çınarla çok enerjiksiniz bugünmiraç ta bugün hiç olmadığı kadar durgun korkutuyor benihareket etsin diye beklemekten enerjim tükendi;(
c.tesi gunu ve gecesi benimde oglum oyleydi,ay ne yaptiysam ettiysem ne yediysem tik yok.sakin olmaya calistim ,kafami taktikca sanki inadina kipirdamadi..cok sukur dun tekrar basladi hareketleri..demekki uzun bir uykudaydi.

Canım rutin kontrole gitmiştim dedim adet sancısı gibi oluyo bazen diye hemen telaşlandı nst istedi muayene etti falan. Öyle çok ciddi bi belirti yoktu yani

Sağol canım çok değil açılmam anladığım kadarıyla ama sancı gelirse açılmayı hızla tetikleyebilir dedi dikkat edeceğiz. Rahım ağzı uzunluğunda bişey yok bizim açılma sadece.

canim cok gecmis olsun,Allahin izniyle az kaldi.bu surecide dinlenerek gecirirsen vaktinizi tamamlarsiniz insallah,..peki adet agrin surekli miydi?alttan ultrasonla mi ,elle mi muayene etti seni.dualarim seninle canim

Sağol canım. Sürekli değil ama daha sıklaşmıştı mesela. Önceden nadirdi şimdi bazen uzun süre olmasada bazrn iki günde bi bazen günde iki kez düzensiz tamamen. Alttan ultrasonla baktı önce açıklık var gibi dedi elle bakıcam bide dedi hafif var evet dedi. Alttan baktığım için belki lekelenme olabilir kanama çok olursa gel dedi ama şimdilik bsy yok inş olmaz korkarım çnkü

Meraba cnm geçmiş olsun öncelikle sakin ol yüzdük Yüzdük kuyruğuna geldik ben Aralık 21 de rahim ağzında kısalma olduğu için dikiş atıldı bası hala devam ediyor dikişlere dayamış kafasını benim kızçe çarşamba kontrolüm olacak bakalım öncelijle sadece wc için kqlkıcaksın onun dışında.hep yatak istirati gündüz yatarken ben ayağımın altına yastık topan koydurup öle yatıyorum ilaç olarak sabahları aç gyno ferrol tok osteacare kullanıyorum akşamlarıds elevit magnorm (magnezyum) ve progestan 200 mg kullanıyorum ağızdan. Bunun dışında ciğer geliştirici iğne yapıldı 27 ve 32.haftamda ciğer geliştirici iğne etkisi ni 48 saatte gösterirmiş ona göre dikkat et cnm sen de kasılma varsa magnezyum kullanma sayını da arttırabilir doktorun umarım hepimizin bebişleri sağlıcakla miadında doğar. Başka Aklına takılan olursa sorabilirsin cnm

Kendi oğlu evlenicekmis de bizim evi istiyormuş canım benim o kadar emek ettim şimdi ne yaparız bilmiyorum yrdim edicek kimse de yok
ayy kıyamam canım ya...ne vicdansız insanlar var oglunun evleneceği yenı mı aklına gelmiş hayret birşey.kıra sozlesmenız var ise ona gore hareket edin oyle pat diye evden cık deme luksu yok yanı.allahım herkesı ev sahıbı yapsın amin

Allaha emanetsiniz canim,zararsiz gecmis olur insallah.tedbirli olduktan sonra vaktini tamamlarsiniz zaten

Yok tabi ekleyebilirsin tatlım :) bu kadın evde yapıyor ama eşin alabilir elden ben öyle yaptım. Çok tatlı bi kadın bi görüş istersen .

Yok canım erken doğumla alakası yok tombik oluyo sadece bizimkide 2 hafta kadar önde.

Canım çok teşekkür ederim ne güzel açıklamışsın :)
Ben normal kan hapı, multivitamin, kalsiyum kullanıyordum D vit damla verdi birde.
Progesteron vermedi sancım olmadığı için. Haftaya kontrolde biraz daha şekillenir sanırım durum.
Ben hep erken doğacağını düşündüm nedense başından bari hadi hadi hazırlıklar bitsin nolur nolmaz modundaydım.
Sende iyi dayanmışsın aralıktan bu yana eminim zordur ama bebişler için katlanıcaz artık.
Akciğer geliştiriciyi bana toplam 4 iğne şeklinde yazdı ama ikişer doz olarak iki günde vurulcam.
Bugün yaptırdık 24 saat sonra da diğer iki doz yapılcak. ilerleyen haftalarda tekrar mı vericek yani?
Çok soru sordum ama en azından ayakları yukarı alarak oturmak için bişey demiş miydi doktorun? Bari ders çalışabileyim :/

Maalesef canım yok kontrat eşimin abisinin işyerinden sorduğumuz da gerek yok dedi kendi ev sahibi bizim ev sahibi kafasına gore kira artiriyo işte kafasına gore çık evi de ev olsa inan rutubet yüzünden cikicaktik zaten ama kışa doğru şimdi değil

Oyy bak şu nazlı kıza yaa yerim onu ne güzel büyümüş minik kuşay ben kel doğmuşum canım sonra yeni yeni konusmaya başladığımda seyrek olan saçlarımı kazımışlar ve yerine o kadar gür saç cıkmış ki yıllardır okul sinav stresi derken surekli dökülür ama ona rağmen hala gür sayılır. Dert etme yani
Inşallah kuzucuk vakti gelince hadi ben döndüm doğayım artık der

Şablon aramadım ama tekniği öğrendikten sonra sayıları kafadan yaparım diye düşünüyorum
Uyku arkadaşları var bunun gibi bir şey yapmak hedefim önce
Eki Görüntüle 1799709
Bunları da görmüştüm cok şirinler yaa ben de hazır Şablon bulursam ona göre yapayim bulamazsam da uydururum diyorum bakalım yine tembellestim bu aralar

Neyseki anlaşılmış canim ya insallah vaktinde gelir bebisin canını sıkma

Kızlar benim sancılarım oluyor dün akşam olmuştı biraz yorulduğum içindir dedim, bugün yine oldu adet sancısı gibi ama nedense bi huzursuz oldum çok korkuyorum

Ben de poğaça, kurabiye falan yapmak istiyorum ama pişmeden konulabiliyor mu buzluğa

Maşallah prensese ay saç olayı belli oluyor mu ultrasondan ben merak ediyorum kel bebek mi saçlı mı diye.. Aslında önemi yok tabi de benim kv kel bebek severim ben diyip durduğu için saçlı olmasını istiyorum açıkçası. Benim bebekliğimin çok saçlı olduğunu iddia edip (ki öyle aman aman bir saçım yokmuş) kendi çocukları kel doğmuş diye kendi çocuklarına çekmesini istiyor Bu kadın beni günaha sokuyor boş yere

Oyy maşallah tontişiz fıstığa büyümesi çok güzel tatlimm ne inatçı bebislerimiz sen hareketlerini nerde hissediyorsun, ben hala tepemde hissediyorum bence hala dönmedi perşembe gidicez bizde tatlım en kötü riske atmaz sezeryan oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…