- 24 Mart 2014
- 469
- 848
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.781
bende hazırlamadIm daha bugün ütüledim hastaneye götüreceklerimi artık hazırlamak lazım.. Bende korktum biran Dediğin gibi keyiflerine kaldık canımHala ben gibi çantasını hazır kapının önünde tutmayan var mıneye güveniyoruz acaba bi de iki haftaya ev tasiyacagim ben yarın ilk iş çantayı koycam kapı önüne.. Hala aldığım hamilelik fotosu cekmek için kıyafet taç da gelmedi ayy kısmet her şey vallahi bebişlerin keyfine kaldık her an her şey olabilir
gözün aydın canımKızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
Benim eşim uyuyor catladim soyleyemedim diye kalksada sarssam adamıBence de hazırla canim ya baksana bebislerimiz sürpriz yapmaya bayılıyorben geçen ay karnimdaki sertlesmelerden korkunca apar topar hazırlamıştım sonra da eksik olanlari koydum icine simdi hazır bekliyoruz iste ama telaslanmadim desem yalan olur dogruca eşime kostum bak bi bebis daha geldi diye o da telaşlandı
Bende yikadim utuledim ama cantaya koymamıştım.. Artık hızlaniriz hepimizbende hazırlamadIm daha bugün ütüledim hastaneye götüreceklerimi artık hazırlamak lazım.. Bende korktum biran Dediğin gibi keyiflerine kaldık canım
Kızlar ben doğum yaptım
Ohh tam teşkilat hazirsin sen tatlımBen de hazırladığım çantaları boşalttım bir valiz kendime bir valiz kızıma aldım bir daha yerleştirdim kapının önüne puseti yle beraber koydum sonunda sigamadim normal cantalara aslında çok bişey almadım ama bebek bezi makyaj çantası diuzlestirici cok yer kapladı ütüler bozulacak diye sıkıs pıkış yapmak istemedim nisan 5 de 36. Haftamda yani randevu muz var bakalım Dr ne diyecek doğumla ilgili
Aynen canım ama herseyi tek başıma yaptım eşim kızıyor beklemedım diye :) birde bende hastalık oldu bu balkonu yıkamadan camasir asamiyorum hergün de yıkaniyotr illa baya yoruldumOhh tam teşkilat hazirsin sen tatlım
Bitanem ama balkonu yıka çamaşır as her gün zor olmadı mi dikkat et kendine artık her gün değildir herhalde hazırlıklar da tamam .. Babaniz haklı beraber olsa daha iyidi ama bi yandan da doğum tarihi hiç belli olmaz kiAynen canım ama herseyi tek başıma yaptım eşim kızıyor beklemedım diye :) birde bende hastalık oldu bu balkonu yıkamadan camasir asamiyorum hergün de yıkaniyotr illa baya yoruldum
Benim kafam iyice karıştı yahu. Bugün doktor 32 artı değil de 31 + 1 de rapor yazacağıni o zman gel yazalım dedi . Ben 32 bitince saniodumMerhaba Kızlar cumartesi doktor kontrolümüze gittik prensesimiz 1.872 gr boyumuzda 42 cm çalışabilir raporumu çarşamba günü alabiliyormuşum 32. hafta o zaman doluyor dediler her halükarda 8 nisan da izine ayrılıcam kısmetse doktor iki hafta sonra tekrar gel bu arada ağrı kanama hareketlerde azalma vs olursa beklemeden gel dedi ondan sonra haftada bir çağıracağım dedi şimdilik bizden bu kadar umarım herkes iyidir.
Vallahi her an gelebileceği Dank etti hepimizeAy kızlar Miraç bebeğimizin haberini aldığımdan beri yerimde duramıyorum. Bir sevinç bir telaş bir heyecan
Mjdmjd ciğimde iyidir inşallah. Şimdi yanında olup bir elini tutmak vardı
Deminden beri mutfaga girip girip çıkıyorum. Elim ayağım boşaldı. Bişey yapamıyorum resmen. Bu akşam kociş aç kalacak anlaşılan
En kısa zamanda taze annemizin ve aslan parçası bebeğimizin yeni haberlerini alalım inşallahhhh
Canım bozma moralini.inşallah bütcenize göre bi ev bulursunuz.bebeğin kısmetiyle doğsun inşallah.herşey hallolur sen sıkma canını.Kızlar basıma gelene bakin dün o kadar evle uğraştım şimdi ev sahibi iki aya çıkın demiş bize iki ay da tam doğumuma geliyo off çok moralim bozuldu kızlar ya maddiyatimiz zaten kötü bu ara şimdi ne yaparız bilmiyorum ya çok moralim bozuldu oturdum ağlıyorum
banada ilk ciğer geliştirici iğne 2+2 doz olarak uygulandı cnm 24 saat arayla .32de olduğum 2 doz yapıldı .sanada ilerleyen hafta belki tekrar yapılabilir cnm .cnm ben hiç oturmadım yemek yerken yatagımda hafif doğrularak yedim .hastaneye falan giderken arabanın arka koltuğunda yan yatarak gittim .otursan bile çok oturma bence cnm .ha birde rahim açılması benim bi tanıdığımdada olmuştu o ayriyeten adalat da kullandı cnm .herşey bebişler için cnm npalım sağlıcakla alalım inşllah.Canım çok teşekkür ederim ne güzel açıklamışsın :)
Ben normal kan hapı, multivitamin, kalsiyum kullanıyordum D vit damla verdi birde.
Progesteron vermedi sancım olmadığı için. Haftaya kontrolde biraz daha şekillenir sanırım durum.
Ben hep erken doğacağını düşündüm nedense başından bari hadi hadi hazırlıklar bitsin nolur nolmaz modundaydım.
Sende iyi dayanmışsın aralıktan bu yana eminim zordur ama bebişler için katlanıcaz artık.
Akciğer geliştiriciyi bana toplam 4 iğne şeklinde yazdı ama ikişer doz olarak iki günde vurulcam.
Bugün yaptırdık 24 saat sonra da diğer iki doz yapılcak. ilerleyen haftalarda tekrar mı vericek yani?
Çok soru sordum ama en azından ayakları yukarı alarak oturmak için bişey demiş miydi doktorun? Bari ders çalışabileyim :/
Canım hepimizi şaşırttı Miraç paşaKızlar ben doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?