2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tamam canım teşekkür ederim.hatirlarsan yazarsın. Bu konuda tavsiyelere açığım.

Gunaydin arkadaslar ben kanamam gecmeyince doktorumu aradim.cok stres yapmayalim ama.carsamba gunu gelin tekrar kontrol edelim dedi artik stres yapmicam ALLAHA emanetler icim sisti düsünmekten herseyin hsyirlisi artik

Gunaydin arkadaslar ben kanamam gecmeyince doktorumu aradim.cok stres yapmayalim ama.carsamba gunu gelin tekrar kontrol edelim dedi artik stres yapmicam ALLAHA emanetler icim sisti düsünmekten herseyin hsyirlisi artik
hala devam ediyormu kanamanız kaç gün oldu. ne dedi doktorunuz? Benimde vardı kan uyusmazlıgı ıgnesı oldum progestan kullandım. Kanama durdurucu iğne oldum. 1 hafta dinlendım şimdi iyiyim cok şükür. Dert etmeyin dinlenin ağır kaldırmayın iş ypamayın evde ani hareketler yapmayın.

Şimdi hastaneden geldim sonuçlarımı gösterdim herşey normal ama wbc biraz yüksek çıkmış yakınlarda grip falan oldun mu dedı bende hayır dedim internette hamilelikte biraz artış olabilir yazıyor sizlerin kac wbc si yazsanız bana sonuçlarına bakıp 4-10 arası olması lazımmış benim 12.3 çıkmış Cvp bekliyorum kızlar

Evet canım bendede var oluyomuş zaten. Normalmiş yani.

Ya bende bu aralar cok stres yapiyorum dun cok agladim moral cok onemli deniliyor ve ben cok korkuyorum bebegim için insallah bisey yoktur bende stres yapmuyacagim ama elimde olmuyor bazen

Geçmiş olsun canım nasıl bi kanama yoğun mu

Ya bende bu aralar cok stres yapiyorum dun cok agladim moral cok onemli deniliyor ve ben cok korkuyorum bebegim için insallah bisey yoktur bende stres yapmuyacagim ama elimde olmuyor bazen
Hepimiz stresliyiz demek ki, ben bir süre normal hayatima devam etmek istiyroum ama olmuyor.

Yani zaten zor bir surec simdide düsünmekten birsey yapamıyorum. 8 haftayı atlat dedi doktorum ama zaman geçmek bilmiyor.

kizlar hepimiz bebislerimizi saglikla sihhatle kucagimiza alırız inşallah. .Ama ben cok evham yapıyorum. Doktor bana başta soyledigin tarihle uyusmuyor.bir hafta kadar küçük demisti.gec dollenme olmus olabilir dedi.buna gore 3 mayisa kaydi dogum.korkuyorum şimdi gelismiyor mu acaba diye.gece garip garip ruyalar görüyorum. yorumlarina bakıyorum hep olumsuz.doktor beni haftaya bekliyordu.erken gidicem heralde.saglikli gelistigini bi duysam başka bisey istemiycem

Tam alarak kanama diemeyiz aslinda halk arasinda lekelenme denilen tarzda carsamba aksamustunden beri devam ediuo bazen kanverengi bazen sumuksu kirmizi bazem koca gun gelmiyo aksam gelio biraz benim tsh degerim.yuksek yani troitim var ilac kullaniyorum bebegimde 5 gun geri ama kizimda 1 hafta geriden geliodu hep umarim normale doner hersey sizin gibi bugun daha hic gelmedi inanilmaz tuvalete gdidiyorum bide yarim saatte bir gidiyorum sizlerdede var mi

Ah ah hepimizde ayni sikintilar evhamlar benimde bebegim 5 gun geriden gelio ama ilk baslarda oalbiliyo boyle seyler kizimda iyleydi sonra toparladi ayni korkulari bende duyuyorum ya gelismiyosa ya bisey olursa die bide ustune kanama olunca troit olunca endiseler iyice artiyo ama hersey oalacagina variyo ne kadar stres yapsakta icinizi ferah tutalim rabbim gonlumuzdekini hayirli eylesin hepimiz icin

Bende gece gundüz tuvaletteyim. Doktorum bana kırmıI kanaman olmadikca lekelenme olabilir dedi. Hala kalp atısini duymadığımdan tedirginim bende ama dua edelim.

Bende gece gundüz tuvaletteyim. Doktorum bana kırmıI kanaman olmadikca lekelenme olabilir dedi. Hala kalp atısini duymadığımdan tedirginim bende ama dua edelim.
Ben cok sukur duydum kalp atisini gecen cuma 6+3 tüm duydugumda ama sata gore 7+1 olmam gerekiyodu 2.doktorum bu 1.doktorum cok.kotu seyler soyledi bebegimi almak istedi benden

Selam herkese
Bugün 7 haftalık olduk kızlar ve dra 6+1 deyken gitmiştim karından kalp atışını duyamadık
drum 10-15 gün sonra kalp atışı için gel dedi ve ben garanti olsun diye 15.gün dra gitmeye karar verdim zor olsa da sabretmeye çalışıyorum tabi içim içimi de yiyor Allah korusun kalp atışını duyamazsam diye.
Şuanlık herşey yolunda. Sat 17 ağustos ve bebişim 1 cm 26 mm ydi. Tahmini doğum 23 mayıs
drum 2 cm olunca kalp atışını duyabiliriz dedi.
Benim gibi olanlar var mı ?

Ayrıca Rabbim herkese sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. İnşallah sağ salim kucağımıza alacağamız günü de görürüz.

Ben cok sukur duydum kalp atisini gecen cuma 6+3 tüm duydugumda ama sata gore 7+1 olmam gerekiyodu 2.doktorum bu 1.doktorum cok.kotu seyler soyledi bebegimi almak istedi benden
Bazen doktorlar çok ilginç olabiliyor. Ben artık güvenemiyorum.çok zor bir zmaandan geçmissin gecmis olsun. Benim 2 hafta var daha bakalim bekliyirum ben inanıyorum beraber alacağz evlatlarımızı.

Bende duyamadim yeni gittim doktora ama. 2 hafta sonra belki duyarız dedi. Vajinal bakmak istemedi acele etmeyelim dedi. Çok tedirginim bende ilk 8 hafta tamamlanırsa sonrasi düsük riski azaliyormus.

selam bayanlar bugun bizim doktor kontrolümüz var.
Kalp atışını duymak için gidicez..Özellikle bekledik ki biraz vakit geçsin diye İnşallah bi sıkıntı olmadan doktorumuzdan döneriz

Bende duyamadim yeni gittim doktora ama. 2 hafta sonra belki duyarız dedi. Vajinal bakmak istemedi acele etmeyelim dedi. Çok tedirginim bende ilk 8 hafta tamamlanırsa sonrasi düsük riski azaliyormus.
mrc cnm bnm dr da acele etmek istemiyor ve karından bakmak istiyor anladım. Çünkü bakmak istese bir hafta sonra gel dedi yada vajinal yoldan düşündüğünden erken zamanda çağırırdı. Tam kaç haftalıkken muayene oldun ? ben 6+1 deydim 10 gün yada 15 gün snra gel dedi benim haftaya salı 14 gün doluyor haftaya salı yada çarşamba günü kalp atışı için gitcem.

Çok şükür kanamam yok ağrım nadiren ve hafiften oluyo ve geçiyo. Görünüşte olumsuz olan bişey yok ama endişeliyim yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…