2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
selam bayanlar bugun bizim doktor kontrolümüz var.
Kalp atışını duymak için gidicez..Özellikle bekledik ki biraz vakit geçsin diye İnşallah bi sıkıntı olmadan doktorumuzdan döneriz

inş duyarsın cnm ya. En son kaç hftadayken gittin dra ? ben 6+1 deyken gittim karından kalp atısını duyamadık drum 10 yada 15 gün snra gel dedi çok zor dayansam da 15 günü beklicem bugün 7 haftalık oldum haftaya salı yada çarşamba günü kalp atışına gitcem çok heyecanlıyım. Güzel haberler ver sende bize

canım tam hatırlamıyorum ama 6.haftanın içindeyken devlete gittim keseyi gördü ama kalp atışı için erken ancak alltan bakarsam kalp atışı görünür dedi onuda ben kabul etmedim
Şimdi özele gidicem bakalım Hayırlısyıla İnşallah duyarız

Kızlar psikolojilerde bozukluk var mi ben çabuk sinirleniyorum ve ağlıyorum hemen herşeye moralim bozuluyo hep devam mi edicek bu

sabret canım.ben haberleri izlemiyorum artık gözlerim sel gibi akıyor.etkileniyorum üzülüyorum..hormonlar allak bullak suan geçecek...

teşekkür ederim. çok aşırı midem bulanıyor. sürekli ne yesem hangi kokuyu alsam öğürtü geliyor. sen nasılsın peki?
sana bisi diyimmi perşembe aksamı kanamam oldu birgün öncesinden çat diye benim mide bulantım kesildi tamamen olmsada çok ama çok azaldı..ve perşembe aksamı kanamam oldu..dr gittik ettik iğneler progestan falan derken gene geldi mide bulantıları.ama ilk bebeğim gibi değil.ilk gebeliğimde perişandım ve aylarca sürdü doğurana kadar.bu gebeliğime sükür ediyorum.evet öğürüyorum ne yesem hemen bitiminde bulantı başlıyor.arsız arsız yemeye devam ediyorum yinede..iyiyim yani

Ben gittiğimde 5+6ydım. Tam 15 gün sonraya randevu aldım. Benimde suan aksi bir durum yok ama korkuyor yinede insan ne olacak diye. Birde evde değilim ya sanki sürekli hareketli olduğumdan bebeģe zarar vereceğm diye endişe ediyorum; (

Slm kızlar ogluşum hastaland bronşiti vardı nefesi çok sıkışmş 4 gün hastanede kalcaz çok agladm moralim sıfır kuzumun dogum gününü hastanede kutladık
cok geçmiş olsun tatlım bu aralar havalarda dengesiz kendinede kuzunada iyi bak allah yardımcın olsun

selam bayanlar bugun bizim doktor kontrolümüz var.
Kalp atışını duymak için gidicez..Özellikle bekledik ki biraz vakit geçsin diye İnşallah bi sıkıntı olmadan doktorumuzdan döneriz
Iyiki kabul etmemişsin. Bence çokta özel bir durum yoksa gerek yok. Benimde bakmadi doktorum 15 gün sonra gittiğimde göreceğiz.

aaa aynıyız evet tek fark bn özele gitmiştim karından duymak istemişti drum .

Hadi bakalım güzel haberlerle dön benim de kendi adıma içim rahatlar vallahi bnmde kalp atışı için gitmeme bir hafta var. Sen nasıl dayanabildin bnm gibi günleri saydın mı cnm ?

benimde 23 mayıs kızlar doğum sizinle aynı.6+3 te dup dup dup duppp duydum kalbini.

benimde 23 mayıs kızlar doğum sizinle aynı.6+3 te dup dup dup duppp duydum kalbini.

ayyy ne güzelll darısı basımıza inş yaa karından mı duyuldu masallah canım.
bende çok heyecanlıyım ya. haftaya çarşambayı iple çekiyorum. Nasıl gidiyor hamilelik ? bu arada aynıyız

canım mrb bizim seninle doğum tarihlerimiz yakın. ben bugün gittim dra kalp atışlarını gördük. şimdiiden yoğun ultrason zarar verir çok küçük o yüzden dinletmicem dedi. 12. hafta gibi dinlersiniz dedi. haftasına göre büyümesi iyi dedi. çok şükürrr. stress yapma. inş senin bebeğin de iyidir. cuma günü falan gitsen seninde belli olur büyük ihtimalle.
allahımm sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inş. amin.

Kizlar ya sacimi kestirmek istiyorum ama napsam kararsiz kaldim. Kimi kestirme diyor kimi bir sey olmaz

Ya sayfa 515 de soru sordum kan tahlıllerınde wbc de ne yazıyor kızlar sizin bakıp yazsanız çok evham yaptım

Bende kendime şaşırdım ama inanılmaz sabırla bekledim eşim çok stres yaptı bizde
Zaten 6.haftadan sonra bayram tatili girdi sonra bi haftada sonrasında bekledim sonra emin olmak için dedim bi hafta daha bekleyelim şimdi işte gidicem ben hariç herkes git git diyo ama aceleye gelipte boştan yere gitmek istemiyorum

Selam kızlar cumartesi günü doktora gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükür doktor 7+5 günlük dedi her gittiğimde hasta olma dedi ama ben sanırım grip oluyorum metrobüste iki kere yanıma salya sümük birileri oturmuştu bir de oğluşumda sabah hapşırdı burnu aktı napıcam bilmiyorum şimdi whatsapptan yazdım doktora inşallah geri dönüş yapar

çok güzel yaa gözünaydın cnm senin adına sevindim kalp atışı olduğunu bileyim de valla snra duysam da olur ona bile razıyım zor sabrediyorum bak şimdi seytan dürttü cuma günü mü gitsem bilemiyorum ama olurda cuma günü duyamazsam moralim çok bozulur o yüzden haftaya salıyı bekliyim diyorum dayanabilirim inş.
Tarihlerimiz yakın evet inş sağlıkla kucağına alırsın cnm. Nasıl gidiyor hamilelik ?

Bende sabrediyorum 15 gün var gitmeme daha. Kalp atislarını duymak icin ccooook heyecanlıyım ama duyarız insaallah. Ne zaman randevun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…