- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.161
selam bayanlar bugun bizim doktor kontrolümüz var.
Kalp atışını duymak için gidicez..Özellikle bekledik ki biraz vakit geçsin diye İnşallah bi sıkıntı olmadan doktorumuzdan döneriz
inş duyarsın cnm ya. En son kaç hftadayken gittin dra ? ben 6+1 deyken gittim karından kalp atısını duyamadık drum 10 yada 15 gün snra gel dedi çok zor dayansam da 15 günü beklicem bugün 7 haftalık oldum haftaya salı yada çarşamba günü kalp atışına gitcem çok heyecanlıyım. Güzel haberler ver sende bize
Kızlar psikolojilerde bozukluk var mi ben çabuk sinirleniyorum ve ağlıyorum hemen herşeye moralim bozuluyo hep devam mi edicek bu
sana bisi diyimmi perşembe aksamı kanamam oldu birgün öncesinden çat diye benim mide bulantım kesildi tamamen olmsada çok ama çok azaldı..ve perşembe aksamı kanamam oldu..dr gittik ettik iğneler progestan falan derken gene geldi mide bulantıları.ama ilk bebeğim gibi değil.ilk gebeliğimde perişandım ve aylarca sürdü doğurana kadar.bu gebeliğime sükür ediyorum.evet öğürüyorum ne yesem hemen bitiminde bulantı başlıyor.arsız arsız yemeye devam ediyorum yinede..iyiyim yaniteşekkür ederim. çok aşırı midem bulanıyor. sürekli ne yesem hangi kokuyu alsam öğürtü geliyor. sen nasılsın peki?
Ben gittiğimde 5+6ydım. Tam 15 gün sonraya randevu aldım. Benimde suan aksi bir durum yok ama korkuyor yinede insan ne olacak diye. Birde evde değilim ya sanki sürekli hareketli olduğumdan bebeģe zarar vereceğm diye endişe ediyorum; (mrc cnm bnm dr da acele etmek istemiyor ve karından bakmak istiyor anladım. Çünkü bakmak istese bir hafta sonra gel dedi yada vajinal yoldan düşündüğünden erken zamanda çağırırdı. Tam kaç haftalıkken muayene oldun ? ben 6+1 deydim 10 gün yada 15 gün snra gel dedi benim haftaya salı 14 gün doluyor haftaya salı yada çarşamba günü kalp atışı için gitcem.
Çok şükür kanamam yok ağrım nadiren ve hafiften oluyo ve geçiyo. Görünüşte olumsuz olan bişey yok ama endişeliyim yinede.
cok geçmiş olsun tatlım bu aralar havalarda dengesiz kendinede kuzunada iyi bak allah yardımcın olsunSlm kızlar ogluşum hastaland bronşiti vardı nefesi çok sıkışmş 4 gün hastanede kalcaz çok agladm moralim sıfır kuzumun dogum gününü hastanede kutladık
Iyiki kabul etmemişsin. Bence çokta özel bir durum yoksa gerek yok. Benimde bakmadi doktorum 15 gün sonra gittiğimde göreceğiz.selam bayanlar bugun bizim doktor kontrolümüz var.
Kalp atışını duymak için gidicez..Özellikle bekledik ki biraz vakit geçsin diye İnşallah bi sıkıntı olmadan doktorumuzdan döneriz
aaa aynıyız evet tek fark bn özele gitmiştim karından duymak istemişti drum .canım tam hatırlamıyorum ama 6.haftanın içindeyken devlete gittim keseyi gördü ama kalp atışı için erken ancak alltan bakarsam kalp atışı görünür dedi onuda ben kabul etmedim
Şimdi özele gidicem bakalım Hayırlısyıla İnşallah duyarız
benimde 23 mayıs kızlar doğum sizinle aynı.6+3 te dup dup dup duppp duydum kalbini.aaa aynıyız evet tek fark bn özele gitmiştim karından duymak istemişti drum .
Hadi bakalım güzel haberlerle dön benim de kendi adıma içim rahatlar vallahibnmde kalp atışı için gitmeme bir hafta var. Sen nasıl dayanabildin bnm gibi günleri saydın mı cnm ?
benimde 23 mayıs kızlar doğum sizinle aynı.6+3 te dup dup dup duppp duydum kalbini.
Selam herkese
Bugün 7 haftalık olduk kızlar ve dra 6+1 deyken gitmiştim karından kalp atışını duyamadık
drum 10-15 gün sonra kalp atışı için gel dedi ve ben garanti olsun diye 15.gün dra gitmeye karar verdim zor olsa da sabretmeye çalışıyorum tabi içim içimi de yiyor Allah korusun kalp atışını duyamazsam diye.
Şuanlık herşey yolunda. Sat 17 ağustos ve bebişim 1 cm 26 mm ydi. Tahmini doğum 23 mayıs
drum 2 cm olunca kalp atışını duyabiliriz dedi.
Benim gibi olanlar var mı ?
Ayrıca Rabbim herkese sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. İnşallah sağ salim kucağımıza alacağamız günü de görürüz.
Bende duyarim insaallah çok heyecanliyim. Bir skntın varmı?benimde 23 mayıs kızlar doğum sizinle aynı.6+3 te dup dup dup duppp duydum kalbini.
aaa aynıyız evet tek fark bn özele gitmiştim karından duymak istemişti drum .
Hadi bakalım güzel haberlerle dön benim de kendi adıma içim rahatlar vallahibnmde kalp atışı için gitmeme bir hafta var. Sen nasıl dayanabildin bnm gibi günleri saydın mı cnm ?
Iyiki kabul etmemişsin. Bence çokta özel bir durum yoksa gerek yok. Benimde bakmadi doktorum 15 gün sonra gittiğimde göreceğiz.
Ben sordum doktoruma iyi bile olur saçlar vitamini aliyor dediKizlar ya sacimi kestirmek istiyorum ama napsam kararsiz kaldim. Kimi kestirme diyor kimi bir sey olmaz
çok güzel yaa gözünaydın cnm senin adına sevindimcanım mrb bizim seninle doğum tarihlerimiz yakın. ben bugün gittim dra kalp atışlarını gördük. şimdiiden yoğun ultrason zarar verir çok küçük o yüzden dinletmicem dedi. 12. hafta gibi dinlersiniz dedi. haftasına göre büyümesi iyi dedi. çok şükürrr. stress yapma. inş senin bebeğin de iyidir. cuma günü falan gitsen seninde belli olur büyük ihtimalle.
allahımm sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inş. amin.
Bende sabrediyorum 15 gün var gitmeme daha. Kalp atislarını duymak icin ccooook heyecanlıyım ama duyarız insaallah. Ne zaman randevun?Bende kendime şaşırdım ama inanılmaz sabırla bekledim eşim çok stres yaptı bizde
Zaten 6.haftadan sonra bayram tatili girdi sonra bi haftada sonrasında bekledim sonra emin olmak için dedim bi hafta daha bekleyelim şimdi işte gidicem ben hariç herkes git git diyo ama aceleye gelipte boştan yere gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?