2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
aynı bnde senin gibi düşünüyorum cnm olurda duyamazsam çok moralim bozulur aslında biraz geç gitmek iyi.
benimde cuma günü filan gitsem de olur 10. gün oluyor ama yinede 15. güne tamamliyim diyorum sabretmeye çalışıyorum.
Eşim sabırlı da ben hem sabırlı hemde sabırsızım
inş senin gibi dayanabilirim. Gelişmeleri yaz bizede

Ben normalde sürekli testte yapardım bu ay ilk kez bekledim kalp atisi icindr bekleyeceğm duyamayinca insan daha çok düşünüyormus sorunmu var diyee; ( zaten hassasiyetimiz cok ileri durumda))

Ben normalde sürekli testte yapardım bu ay ilk kez bekledim kalp atisi icindr bekleyeceğm duyamayinca insan daha çok düşünüyormus sorunmu var diyee; ( zaten hassasiyetimiz cok ileri durumda))

kesinlikle cnm valla işin başı sabır. Hersey sırayla bnde sabırsızım ama sabretmeye çalışıyorum. Senin nasıl gidiyor hamilelik ?

yazarım canım eşlerden birinin sabırlı olması iyi birde benim bi yakınım sık sık ultrasonun bebeğe bi sıkıntısı olabileceğini demişti o yüzden kontrolleri vakti neyse o zaman yaptırmaya çalışıyorum

kesinlikle cnm valla işin başı sabır. Hersey sırayla bnde sabırsızım ama sabretmeye çalışıyorum. Senin nasıl gidiyor hamilelik ?
Benim suan bir belirtim yok bazen yok gibi geliyor hattaa) birde gözümü korkuttular herşey olabilir diye biraz tedirginim o yüzden. Simdilik aynen devam ediyorum hayatima ama rüyalarımda hep bebek gorüyorum senin nasil gidiyor?

kesinlikle doğru sık sık ultrasona girmek bncede zararlı olabilir sonuçta onunda yaydığı radyasyon ve zararlı ışınlar olabilir.
Acele edip üzüleceğime sabretmeyi tercih ediyorum canım bende senin gibi düşünüyorum.
Senin nasıl gidiyor hamilelik ?

ayyy ne güzelll darısı basımıza inş yaa karından mı duyuldu masallah canım.
bende çok heyecanlıyım ya. haftaya çarşambayı iple çekiyorum. Nasıl gidiyor hamilelik ? bu arada aynıyız
bi konuda dr samimiyetine çok inandım..dediki ben tüp bebek hastalıramı binlerce lira para ödetip zar zor hamile bıraktırıp bide o bebeğe zarar verecek bisey yaparmıyım sizce??? alttan muayenenin hiç bi sakıncası olmadğını çok güvenilir bi sekilde anlattı .bu durumda haklı:) evet alttan muayen oldum 110 dedi kalp atışı.kesemde büyümüştü net hatırlamıyorum ama 12 mm dedi

bende hamile kalmadan önce hep bebek rüyaları görürdüm aksi gibi artık hamile kaldığımdan beri bebek rüyası görmüyorum hatta çok rüya gören biriyim ama artık rüya görmüyorum çok ilginç
benimde hamilelik güzel gidiyor bazen bnde hamile olduğumdan süphe ediyorum ne bulantı ne kusma ne tiksinme çok şükür yok şimdilik inş olmaz. Bazen belim kasıklarım sızlıyo o kadar. Bide iştahım açıldı baska bişey yok

Gunaydin arkadaslar ben kanamam gecmeyince doktorumu aradim.cok stres yapmayalim ama.carsamba gunu gelin tekrar kontrol edelim dedi artik stres yapmicam ALLAHA emanetler icim sisti düsünmekten herseyin hsyirlisi artik

Az önce benimde geldi yine akıntıyla karışık kan galiba bununla yaşamaya alışıcaz bende takmıyorum artık herşeyin hayırlısı ... taktıkça daha kötü oluyo çünkü...

Sanirim çok başindayız ondan dolayi böylee aman böyle güzel güzel ilerlesin. Ben 2 yıldır istiyordum ümidim bitince verdi rabbim. Korkuyorum biraz ama yolunda gider umarım. Senin ilk bebeğin mi?

Az önce benimde geldi yine akıntıyla karışık kan galiba bununla yaşamaya alışıcaz bende takmıyorum artık herşeyin hayırlısı ... taktıkça daha kötü oluyo çünkü...
Bir arkadasım hamile kaldıği anda başladi ve 9 ay kanaması oldu. Sürekli yatti bebeģi almak istediler hatta ama kabul etmedi. Simdi bir kızı var 20 günlük

Ya sayfa 515 de soru sordum kan tahlıllerınde wbc de ne yazıyor kızlar sizin bakıp yazsanız çok evham yaptım
Canım panik yapma ben sonuçlarımı almadım dru aradım herşey temiz dedi o yüzden bakamıyorum. Wbc white blood cells yani akyuvarlar. Lökosit yani bildiğim kadarıyla enfeksiyon var vucutta o yüzden yüksek çıkmış. Doktorun bişey demediyse stres yapma lütfen

masalahh masallahhhh darısı basıma inşallahhhh ne güzel cnm gözünaydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…