- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.181
aynı bnde senin gibi düşünüyorum cnm olurda duyamazsam çok moralim bozulur aslında biraz geç gitmek iyi.Bende kendime şaşırdım ama inanılmaz sabırla bekledim eşim çok stres yaptı bizde
Zaten 6.haftadan sonra bayram tatili girdi sonra bi haftada sonrasında bekledim sonra emin olmak için dedim bi hafta daha bekleyelim şimdi işte gidicem ben hariç herkes git git diyo ama aceleye gelipte boştan yere gitmek istemiyorum
Ben normalde sürekli testte yapardım bu ay ilk kez bekledim kalp atisi icindr bekleyeceğm duyamayinca insan daha çok düşünüyormus sorunmu var diyee; ( zaten hassasiyetimiz cok ileri durumdaçok güzel yaa gözünaydın cnm senin adına sevindimkalp atışı olduğunu bileyim de valla snra duysam da olur ona bile razıyım zor sabrediyorum bak şimdi seytan dürttü cuma günü mü gitsem bilemiyorum ama olurda cuma günü duyamazsam moralim çok bozulur o yüzden haftaya salıyı bekliyim diyorum dayanabilirim inş.
Tarihlerimiz yakın evet inş sağlıkla kucağına alırsın cnm. Nasıl gidiyor hamilelik ?
Bende sabrediyorum 15 gün var gitmeme daha. Kalp atislarını duymak icin ccooook heyecanlıyım ama duyarız insaallah. Ne zaman randevun?
Hadi bakalimmm sabirla beklemissin. Darisi basima elimden gelse eve alacagm cihazi :) mutlaka yaz sonucunuuuİnşallah canım...Bugun 14.40 ta
Ben normalde sürekli testte yapardım bu ay ilk kez bekledim kalp atisi icindr bekleyeceğm duyamayinca insan daha çok düşünüyormus sorunmu var diyee; ( zaten hassasiyetimiz cok ileri durumda))
aynı bnde senin gibi düşünüyorum cnm olurda duyamazsam çok moralim bozulur aslında biraz geç gitmek iyi.
benimde cuma günü filan gitsem de olur 10. gün oluyor ama yinede 15. güne tamamliyim diyorum sabretmeye çalışıyorum.
Eşim sabırlı da ben hem sabırlı hemde sabırsızım
inş senin gibi dayanabilirim. Gelişmeleri yaz bizede
Benim suan bir belirtim yokkesinlikle cnm valla işin başı sabır. Hersey sıraylabnde sabırsızım ama sabretmeye çalışıyorum. Senin nasıl gidiyor hamilelik ?
kesinlikle doğru sık sık ultrasona girmek bncede zararlı olabilir sonuçta onunda yaydığı radyasyon ve zararlı ışınlar olabilir.yazarım canım eşlerden birinin sabırlı olması iyi birde benim bi yakınım sık sık ultrasonun bebeğe bi sıkıntısı olabileceğini demişti o yüzden kontrolleri vakti neyse o zaman yaptırmaya çalışıyorum
bi konuda dr samimiyetine çok inandım..dediki ben tüp bebek hastalıramı binlerce lira para ödetip zar zor hamile bıraktırıp bide o bebeğe zarar verecek bisey yaparmıyım sizce??? alttan muayenenin hiç bi sakıncası olmadğını çok güvenilir bi sekilde anlattı .bu durumda haklı:) evet alttan muayen oldum 110 dedi kalp atışı.kesemde büyümüştü net hatırlamıyorum ama 12 mm dediayyy ne güzelll darısı basımıza inş yaakarından mı duyuldu masallah canım.
bende çok heyecanlıyım ya. haftaya çarşambayı iple çekiyorum. Nasıl gidiyor hamilelik ? bu arada aynıyız
bende hamile kalmadan önce hep bebek rüyaları görürdüm aksi gibi artık hamile kaldığımdan beri bebek rüyası görmüyorum hatta çok rüya gören biriyim ama artık rüya görmüyorum çok ilginçBenim suan bir belirtim yokbazen yok gibi geliyor hattaa ) birde gözümü korkuttular herşey olabilir diye biraz tedirginim o yüzden. Simdilik aynen devam ediyorum hayatima ama rüyalarımda hep bebek gorüyorum senin nasil gidiyor?
Gunaydin arkadaslar ben kanamam gecmeyince doktorumu aradim.cok stres yapmayalim ama.carsamba gunu gelin tekrar kontrol edelim dedi artik stres yapmicam ALLAHA emanetler icim sisti düsünmekten herseyin hsyirlisi artik
Sanirim çok başindayız ondan dolayi böyleebende hamile kalmadan önce hep bebek rüyaları görürdüm aksi gibi artık hamile kaldığımdan beri bebek rüyası görmüyorum hatta çok rüya gören biriyim ama artık rüya görmüyorum çok ilginç
benimde hamilelik güzel gidiyor bazen bnde hamile olduğumdan süphe ediyorum ne bulantı ne kusma ne tiksinme çok şükür yok şimdilik inş olmaz. Bazen belim kasıklarım sızlıyo o kadar. Bide iştahım açıldı baska bişey yok
Ayy cidden mi... Bencede neyi olucak ki yani. Zaten boya yuzunden yanik coguBen sordum doktoruma iyi bile olur saçlar vitamini aliyor dedi)) bence bir zarari olmaz.
Bir arkadasım hamile kaldıği anda başladi ve 9 ay kanaması oldu. Sürekli yatti bebeģi almak istediler hatta ama kabul etmedi. Simdi bir kızı var 20 günlükAz önce benimde geldi yine akıntıyla karışık kan galiba bununla yaşamaya alışıcaz bende takmıyorum artık herşeyin hayırlısı ... taktıkça daha kötü oluyo çünkü...
Canım panik yapma ben sonuçlarımı almadım dru aradım herşey temiz dedi o yüzden bakamıyorum. Wbc white blood cells yani akyuvarlar. Lökosit yani bildiğim kadarıyla enfeksiyon var vucutta o yüzden yüksek çıkmış. Doktorun bişey demediyse stres yapma lütfenYa sayfa 515 de soru sordum kan tahlıllerınde wbc de ne yazıyor kızlar sizin bakıp yazsanız çok evham yaptım
masalahh masallahhhh darısı basıma inşallahhhhbi konuda dr samimiyetine çok inandım..dediki ben tüp bebek hastalıramı binlerce lira para ödetip zar zor hamile bıraktırıp bide o bebeğe zarar verecek bisey yaparmıyım sizce??? alttan muayenenin hiç bi sakıncası olmadğını çok güvenilir bi sekilde anlattı .bu durumda haklı:) evet alttan muayen oldum 110 dedi kalp atışı.kesemde büyümüştü net hatırlamıyorum ama 12 mm dedi
Aynen öyle. Batıl inanıs tamamen. Bazı şeylerin bilimsel açiklaması oluyor ama bunun yokmus. Mesela çig ette ellemeyin derler gerçekmis bu zarari varmis.Ayy cidden mi... Bencede neyi olucak ki yani. Zaten boya yuzunden yanik cogu
inşallah duyarsın canım .bi sıkıntım yok çok sükür klasik bulantıBende duyarim insaallah çok heyecanliyim. Bir skntın varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?