2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Çin takvimi ben de kız çıktı ama bence oğlan olucak

çın takvimine göre erkek rus takvımıne göre kız bilemedim

hepimiz aynıyız canım merak etme . 5 aylık hamıle gibi oluyorum bazen

1 haftalık dinlenme raporum bugün bitti. İşe başladım. Dün doktora gittim. Bebeğimin boyu 1.8 cm miş. doktorum sağlıklı olduğunu fakat azcık geriden geldiğini söyledi. birazcık küçükmüş. Sırtını dönmüş dedi hareketlerini gördüm kalp atışlarını duydum. Çokk şükürr. Düşük tehlikem vardı onuda atlattım. Rabbim birdaha yaşatmasın. Sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin. 3 hafta sonra cinsiyetini tahmin etcez dedi şimdiden heycan bastı beni

benim 3. gebelik inanki arkadaş ilk gebiliğimde sadece görme heyecanı vardı simdi bildiğin korku var.ya ters bisi derse ya bi sıkıntı olursa..böyle böyle evham yapıp mızmız minnaklar yapacaz

kızlar bişey sorcamm tahminen hepimiz 2.5 aylık bile olmadık. Karnı büyüyen varmı aranızda??? benim karnım dümdüz ama benim bebiş minyonmuş biraz. sizinde karnınız benimki gibimi acaba

hadi bakalım bizde merak ediyoruz gözün aydın diyim atlatmışsın düşügüde oh mis

Slm kızlar ogluşum hastaland bronşiti vardı nefesi çok sıkışmş 4 gün hastanede kalcaz çok agladm moralim sıfır kuzumun dogum gününü hastanede kutladık

Malesef canım ben ankaradayım. Ama tüp bebekle hamile kaldım ve tüp bebek tedavimi istanbulda oldum.esim dalga geci yor benimle bu gidişle biz kontrolleri de istanbulda olur doğumu da istanbulda yaparız diye.oyle bir çılgınlık yaparsak alırım doktorunun ismini

Canım ben de avrupa yakasındayım dr un kim nerde? 2 doktor arasında kaldım ben de ama tavsiyelere açığım ist da dr bilmiyorum çünkü ilk doğumum bursada oldu.
medipol esenlerde ki burcu aydin boyama canim. Normalde medicalpark bahcelievlere gidiyorum ama orasini da denemek istedik. Simdi ikisini bir goturucem çünkü medicalpark cok yakın bana ama medipoldeki doktorda hem ücretsiz hemde iyi gibi. Sonrasinda duruma göre tercih yaparım. Ama burcu hanim cok yogun canim simdi arasan anca 3 hafta sonraya randevu alabilirsin

benimde bulantı bi az bi çok istikrarlı olmayacak sekilde değişiyor.bebek iyi olsunda önemli değil gerisi

Eevt Memorial fatma kutlusoy canım sen nereye gidiyorsun memnun musun ben belki degistiririm belli olmaz

Hayırlısı olsun inşaallah canım :) bu asamada doktor cok önemli bence guzel yönlendirmesi sakinlestirmesi sorulari tatmin edici sekilde cevap vermesi onemli bence. Bir de ilk hamileliim benim 3 ay dolmadan ailelere bile söylemek istemedik hic bir bilgim yok hamilelikle ilgili :) surekli tedirginlik var ama sorularim cevaplandikca rahatliyorum. Eger gelmeyi düşünürseniz seve seve tavsiyelerimi paylasirim canim :)

Evet doktor çok mühim. Bizde de benim annem ve babamdan başka kimse bilmiyor. 3 ayı doldurmayı bekliyorum ben de.
Yani sorularım a cevap veriyor doktorum ama bilmiyorum eşim de bende tam olarak memnun değiliz. Çok rahat bir kadın belki de ondan bilemiyorum. Ne sorsam normaldir zamanla geçer. Tek bir doktorla başlayıp onunla devam etmek istiyordum ama bu gidişle degistirmek zorunda kalicam sanırım. Neyse sonunda hayırlısıyla ve saglivakla evlatlarimiza kavusalimda bu sıkıntılar aşılır allahın izniyle.

Ister istemez memnun olmayinca arayisa geciyorsun canim haklisin. Ankarada bir doktor duymustum bayağı bi iyiymis isinde ama suan hatirlamiyorum adini maalesef hatirlarsam muhakkak yazarim ismini sana isterseniz onu da düşünürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…