2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar günaydın bugün test sonuclarımı Dr a goturecegım yanı ult. Gırecegım cok heyecanlıyım ınsallah bugun 9+0 oldu gelişimi normaldır ınsallah her gıttıgımde cok gergın ve heyecanlı oluyorum siz de boyle mısınız heyecanım bıtmıyo

Bende her seferinde panik oluyorum canim benim insallah hic bi şey cikmicak ama insan panik oluyo ister istemez maalesef bostan yere kendimizi strese sokuyoruz bebeklerimizi de doğana kadar böyle devam etmez rahatlariz insallah bi yerden sonra

KIZLAR STRES YOK BAKIN BEBEKLERİNİZ DE STRESE GİRECEK SONRA DOĞDUĞUNDA NEDEN HUYSUZ DİYECEKSİNİZ

Kızlar günaydın birazdan kürtaja alıcaklar dua edin sizlerin yolu açık olsun bebekleriniz saglı dogsun size kavuşsun inşallah benden bukadar

Gunaydin hanimlar. Sabahdan beri hastenedeyim. Bayilcam simdi valla. Allaha sukur gayet guzel cikti 8 hafta 6 gunluguz ve 21 mm
Idrar tahlili istedi gece yan yatinca ağrım oluyor demiştim o yuzden. Yarim saattir ac karnina su içiyorum inat eder gibi gelmiyor ya. Kuscam artik fenalik geldi

Merhaba
kalp atislarini duymussunuz hayirli olsun.
Canım senin bu doktor tam benim aradığım doktormus. Ben bulamadım şöyle doğallıktan yana olan bir doktor.benim doktor da sağolsun ben ikili test istemiyorum diyorum beni ikna etmeye çalışıyo. Gerçi henüz vitamin vermedi ama beslenmeyle alakalı bir tek tavsiyede bile bulunmadı.

Kızlar günaydın birazdan kürtaja alıcaklar dua edin sizlerin yolu açık olsun bebekleriniz saglı dogsun size kavuşsun inşallah benden bukadar
Canım geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.

Istanbulda avrupa yakasında oturuyorsan tavsiye edebilirim canim biz de fazlasiyla tavsiye alınca denemek istedik :) doğallık kesinlikle benim de tercih ettigim sey hastayken bile cok nadir ilac alırım. Vitamin hapını yutmak bile eziyet oluyordu bana kocaman ikili testi ben de yaptirmiyacagim sanırım anne karnında tedavi olmadığı icin tek sey kalıyor geriye biz de onu düşünemiyoruz. Allah hayirlisini versin inşaallah

A ab12315 çok geçmiş olsun canım ne söylesek boş biliyorum inş en kısa zamanda sağlıklı bi bebeğe hamile kalırsın

Canım ben de avrupa yakasındayım dr un kim nerde? 2 doktor arasında kaldım ben de ama tavsiyelere açığım ist da dr bilmiyorum çünkü ilk doğumum bursada oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…