- 5 Ekim 2015
- 6
- 1
- 6
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.101
Bende her seferinde panik oluyorum canim benim insallah hic bi şey cikmicak ama insan panik oluyo ister istemez maalesef bostan yere kendimizi strese sokuyoruz bebeklerimizi de doğana kadar böyle devam etmez rahatlariz insallah bi yerden sonraKızlar günaydın bugün test sonuclarımı Dr a goturecegım yanı ult. Gırecegım cok heyecanlıyım ınsallah bugun 9+0 oldu gelişimi normaldır ınsallah her gıttıgımde cok gergın ve heyecanlı oluyorum siz de boyle mısınız heyecanım bıtmıyo
Kızlar günaydın bugün test sonuclarımı Dr a goturecegım yanı ult. Gırecegım cok heyecanlıyım ınsallah bugun 9+0 oldu gelişimi normaldır ınsallah her gıttıgımde cok gergın ve heyecanlı oluyorum siz de boyle mısınız heyecanım bıtmıyo
Bende her seferinde panik oluyorum canim benim insallah hic bi şey cikmicak ama insan panik oluyo ister istemez maalesef bostan yere kendimizi strese sokuyoruz bebeklerimizi de doğana kadar böyle devam etmez rahatlariz insallah bi yerden sonra
Nasıl stressiz olabiliyosun peki ister istemez yapıyorum bende duydum huysuz olur diye ama İlk gebelik heyecan ve stres doruktaKIZLAR STRES YOK BAKIN BEBEKLERİNİZ DE STRESE GİRECEK SONRA DOĞDUĞUNDA NEDEN HUYSUZ DİYECEKSİNİZ
Bende çok stresli oluyorum kalp atışını alınca rahatlıyorum birazNasıl stressiz olabiliyosun peki ister istemez yapıyorum bende duydum huysuz olur diye ama İlk gebelik heyecan ve stres dorukta
Simdi etrafimdaki insanlar da öğrendi eşim sağolsun herkes sordukca ben daha çok stres oluyorum iyiyim iyiyim demek bile kasiyoBende çok stresli oluyorum kalp atışını alınca rahatlıyorum biraz
Canim benim Allah yardimcin olsun insallah Rabbim kolaylıklar versin sana daKızlar günaydın birazdan kürtaja alıcaklar dua edin sizlerin yolu açık olsun bebekleriniz saglı dogsun size kavuşsun inşallah benden bukadar
Kızlar günaydın birazdan kürtaja alıcaklar dua edin sizlerin yolu açık olsun bebekleriniz saglı dogsun size kavuşsun inşallah benden bukadar
MerhabaGünaydın annisler. 2 gün önce baska bir doktora gittik kalp atislarimizi duyduk cok şükür. Doktorla konuştuğumuz da herseyin normal oldugunu söyledi. Vitamin hapi kullanmayi pek onermiyorum neticede kimyasal onun yerine bitkisel seyler kullanabilirsin dedi. Chai tohumu, gunde 1 maden suyu, badem ceviz vs. Tavsiye ederim dedi. Sonrasinda ikili testler konusunda ben hekim olarak yasal bildirimi yapmak zorundayim ama ben onu da tavsiye etmem neticede sonuçlar yüzde yüz olmadığı gibi gebeliği sonlandirmayi dusunmuyosaniz yaptirmayin kafanizi karistirmayin ben yaptirmadim hamileligimde dedi. Hic aklima gelmemisti bu. yengeme de hamileliginde bebegin sakat olma ihtimali var demislerdi ama aldirmadi. Cok zorluklarla prematüre doğum yaptı ama şuan aslan gibi yegenim var :) bilemedim kızlar sizler neler düşünüyorsunuz
Allah yardimcin olsun.sabrini versin inşallah. Şimdiden çok çok geçmiş olsun.Kızlar günaydın birazdan kürtaja alıcaklar dua edin sizlerin yolu açık olsun bebekleriniz saglı dogsun size kavuşsun inşallah benden bukadar
Canım geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.Kızlar günaydın birazdan kürtaja alıcaklar dua edin sizlerin yolu açık olsun bebekleriniz saglı dogsun size kavuşsun inşallah benden bukadar
Istanbulda avrupa yakasında oturuyorsan tavsiye edebilirim canim biz de fazlasiyla tavsiye alınca denemek istedik :) doğallık kesinlikle benim de tercih ettigim sey hastayken bile cok nadir ilac alırım. Vitamin hapını yutmak bile eziyet oluyordu bana kocamanMerhaba
kalp atislarini duymussunuz hayirli olsun.
Canım senin bu doktor tam benim aradığım doktormus. Ben bulamadım şöyle doğallıktan yana olan bir doktor.benim doktor da sağolsun ben ikili test istemiyorum diyorum beni ikna etmeye çalışıyo. Gerçi henüz vitamin vermedi ama beslenmeyle alakalı bir tek tavsiyede bile bulunmadı.
Canim Rabbim yardimcin olsun inşaallahKızlar günaydın birazdan kürtaja alıcaklar dua edin sizlerin yolu açık olsun bebekleriniz saglı dogsun size kavuşsun inşallah benden bukadar
Canım ben de avrupa yakasındayım dr un kim nerde? 2 doktor arasında kaldım ben de ama tavsiyelere açığım ist da dr bilmiyorum çünkü ilk doğumum bursada oldu.Istanbulda avrupa yakasında oturuyorsan tavsiye edebilirim canim biz de fazlasiyla tavsiye alınca denemek istedik :) doğallık kesinlikle benim de tercih ettigim sey hastayken bile cok nadir ilac alırım. Vitamin hapını yutmak bile eziyet oluyordu bana kocamanikili testi ben de yaptirmiyacagim sanırım anne karnında tedavi olmadığı icin tek sey kalıyor geriye biz de onu düşünemiyoruz. Allah hayirlisini versin inşaallah
merhaba geç gördüm mesajınızı 9 haftalık oldum.KAÇ HAFTALIKSIN CANIM ÇOK GEÇMİS OLSUN DK ET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?