- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.201
evet cnm ilk gebeliğim o yüzden çok mutlu heyecanlı bir o kadar da enişeliyim korkuyorum benmde 2 yıl dolmuştu olmadı 3. yıla girdim evliliğimde.Sanirim çok başindayız ondan dolayi böyleeaman böyle güzel güzel ilerlesin. Ben 2 yıldır istiyordum ümidim bitince verdi rabbim. Korkuyorum biraz ama yolunda gider umarım. Senin ilk bebeğin mi?
1 hafta var aramizda ne zaman başladi bulantıların peki?inşallah duyarsın canım .bi sıkıntım yok çok sükür klasik bulantı
Bir arkadasım hamile kaldıği anda başladi ve 9 ay kanaması oldu. Sürekli yatti bebeģi almak istediler hatta ama kabul etmedi. Simdi bir kızı var 20 günlük
Ayni şeyleri yaşamısiz desene. Benimde 3. Yılım artık ve tedirginim. Şoyle duyalımda içimiz rahatlasa insaallahevet cnm ilk gebeliğim o yüzden çok mutlu heyecanlı bir o kadar da enişeliyim korkuyorum benmde 2 yıl dolmuştu olmadı 3. yıla girdim evliliğimde.
ağustos ayında ilk kez klomen çatlatma iğnesi kullandım ve öyle hamile kaldımönceden geçtiğimiz ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim o korkulu günleri bildiğim için içimde korku var. İnş sağlıklı ve güzel bir şekilde hamileliğimiz devam eder.
Kızlar bu tam bizlik bi şey
Selam kızlar cumartesi günü doktora gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükür doktor 7+5 günlük dedi her gittiğimde hasta olma dedi ama ben sanırım grip oluyorummetrobüste iki kere yanıma salya sümük birileri oturmuştu bir de oğluşumda sabah hapşırdı burnu aktı napıcam bilmiyorum şimdi whatsapptan yazdım doktora inşallah geri dönüş yapar
Hepimiz ayniyız aslinda en ufak birsey icimizi korkuyla kaplamamıza neden olabiliyor. Dua et bol bol. Bende daha kalp atisı duymadım ve korkuyorum; ( ama allah büyüktür.Allah bağışlasın cnm doktora gittim bende ikiside normal o kadar olucak dedi ama içim rahat etmiyor işte ne kadar takmıyom desende aklında bi şüphe kalıyo galiba =(
bencede takma yın.hayırlısı Allahtan insan kafaya taktıkça daha beter oluyor hersey.düsmeyen bebek düşmez.iş yerinde bi arkadaş sürekli kanama ile hamileliğinin tamamlamış mis gbii bi kızı var.kız olur kız diyelimAz önce benimde geldi yine akıntıyla karışık kan galiba bununla yaşamaya alışıcaz bende takmıyorum artık herşeyin hayırlısı ... taktıkça daha kötü oluyo çünkü...
yazarım cnm tabiki sende yazAyni şeyleri yaşamısiz desene. Benimde 3. Yılım artık ve tedirginim. Şoyle duyalımda içimiz rahatlasa insaallah) yaz sonucunu mutlaka olur muu
tam 5. haftada başladı.çok çok erken başladı.ilk iki gebeliğimde 7 haftalarda başlamıştı.çok yoğun başladı simdide ağzımda su birikiyor tükürük birikiyor yutarsam mahvoluyorum öğürmekten resmen koli peçete doldurdum çekmeceme...1 hafta var aramizda ne zaman başladi bulantıların peki?
Hamilelik uyku yapıyor canim aslinda gece gunduz uyuyorum ben vallaDoktoruna bir danis bunyen zayıf düşmesin sonra
bence de sen salı git canım bende geçen hafta pazartesi gitcektimm boşver dedim gitme şimdi kalp atışını duymazsam evham yaparım stres olurum die sabrettim bekledim. şükür bugün duyduk. benim mide bulantım var o beni zorluyor. yemek normalden az yiyorum tabi bu durumda. sütmüş yumurtaymış bademmiş cevizmiş bunları da tüketemiyorum henüz bulantılarımdan dolayı. zorlaya zorlaya çok az yiyebiliyorum. onun dışında iyi allaha şükür. ilk başlarda kasık ağrısı vardı şimdi onlarda geçti. çok uyku hali var. birde bende rüyalar görüyorum hergün annelikle ilgili. hayır olsun bakalım. senin nasl gidio var mı bulantı falan.çok güzel yaa gözünaydın cnm senin adına sevindimkalp atışı olduğunu bileyim de valla snra duysam da olur ona bile razıyım zor sabrediyorum bak şimdi seytan dürttü cuma günü mü gitsem bilemiyorum ama olurda cuma günü duyamazsam moralim çok bozulur o yüzden haftaya salıyı bekliyim diyorum dayanabilirim inş.
Tarihlerimiz yakın evet inş sağlıkla kucağına alırsın cnm. Nasıl gidiyor hamilelik ?
25 yaşimm ankaradayimmyazarım cnm tabiki sende yazyaş kaç hangi şehirdesinn ?
Aa onu ilk kez duydum bak. Iyi oldu ogrendigimAynen öyle. Batıl inanıs tamamen. Bazı şeylerin bilimsel açiklaması oluyor ama bunun yokmus. Mesela çig ette ellemeyin derler gerçekmis bu zarari varmis.
Yaa baya erken gerçekten. Bende tedirginim ama ne olacak bakalim baslamasa keske yaa; (tam 5. haftada başladı.çok çok erken başladı.ilk iki gebeliğimde 7 haftalarda başlamıştı.çok yoğun başladı simdide ağzımda su birikiyor tükürük birikiyor yutarsam mahvoluyorum öğürmekten resmen koli peçete doldurdum çekmeceme...
Arkadaslar benim carsamba gununaksam ustunden beri ara ara kanamam devam.ediyo sadece peceteye bazen kahverengi bazen acik pembe kan oluyo dun doktor alttan muayne etti onunda mi etkisi var acaba kanamam oldugunu soyledim dun doktoruma adet kanamasi gibi yogun olmadigi surece sorun yok dedi ama kizimda hic boyle birsey yasamadim endiseleniyorum bide ilk doktorun soylediklerinden sonra iyice pimpirik olurum ben sranizda benim.gibu olan var mi
bence de sen salı git canım bende geçen hafta pazartesi gitcektimm boşver dedim gitme şimdi kalp atışını duymazsam evham yaparım stres olurum die sabrettim bekledim. şükür bugün duyduk. benim mide bulantım var o beni zorluyor. yemek normalden az yiyorum tabi bu durumda. sütmüş yumurtaymış bademmiş cevizmiş bunları da tüketemiyorum henüz bulantılarımdan dolayı. zorlaya zorlaya çok az yiyebiliyorum. onun dışında iyi allaha şükür. ilk başlarda kasık ağrısı vardı şimdi onlarda geçti. çok uyku hali var. birde bende rüyalar görüyorum hergün annelikle ilgili. hayır olsun bakalım. senin nasl gidio var mı bulantı falan.
aaa bnde 26 yasındayım25 yaşimm ankaradayimmseninn?
Benim gibi elma yer gibi limon yiyen var miiii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?