2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sanirim çok başindayız ondan dolayi böylee aman böyle güzel güzel ilerlesin. Ben 2 yıldır istiyordum ümidim bitince verdi rabbim. Korkuyorum biraz ama yolunda gider umarım. Senin ilk bebeğin mi?
evet cnm ilk gebeliğim o yüzden çok mutlu heyecanlı bir o kadar da enişeliyim korkuyorum benmde 2 yıl dolmuştu olmadı 3. yıla girdim evliliğimde.
ağustos ayında ilk kez klomen çatlatma iğnesi kullandım ve öyle hamile kaldım önceden geçtiğimiz ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim o korkulu günleri bildiğim için içimde korku var. İnş sağlıklı ve güzel bir şekilde hamileliğimiz devam eder.

Bir arkadasım hamile kaldıği anda başladi ve 9 ay kanaması oldu. Sürekli yatti bebeģi almak istediler hatta ama kabul etmedi. Simdi bir kızı var 20 günlük

Allah bağışlasın cnm doktora gittim bende ikiside normal o kadar olucak dedi ama içim rahat etmiyor işte ne kadar takmıyom desende aklında bi şüphe kalıyo galiba =(

Ayni şeyleri yaşamısiz desene. Benimde 3. Yılım artık ve tedirginim. Şoyle duyalımda içimiz rahatlasa insaallah) yaz sonucunu mutlaka olur muu

pişşşttt sesimi duyan yok muuuu

Allah bağışlasın cnm doktora gittim bende ikiside normal o kadar olucak dedi ama içim rahat etmiyor işte ne kadar takmıyom desende aklında bi şüphe kalıyo galiba =(
Hepimiz ayniyız aslinda en ufak birsey icimizi korkuyla kaplamamıza neden olabiliyor. Dua et bol bol. Bende daha kalp atisı duymadım ve korkuyorum; ( ama allah büyüktür.

Az önce benimde geldi yine akıntıyla karışık kan galiba bununla yaşamaya alışıcaz bende takmıyorum artık herşeyin hayırlısı ... taktıkça daha kötü oluyo çünkü...
bencede takma yın.hayırlısı Allahtan insan kafaya taktıkça daha beter oluyor hersey.düsmeyen bebek düşmez.iş yerinde bi arkadaş sürekli kanama ile hamileliğinin tamamlamış mis gbii bi kızı var.kız olur kız diyelim

Ayni şeyleri yaşamısiz desene. Benimde 3. Yılım artık ve tedirginim. Şoyle duyalımda içimiz rahatlasa insaallah) yaz sonucunu mutlaka olur muu
yazarım cnm tabiki sende yaz yaş kaç hangi şehirdesinn ?

1 hafta var aramizda ne zaman başladi bulantıların peki?
tam 5. haftada başladı.çok çok erken başladı.ilk iki gebeliğimde 7 haftalarda başlamıştı.çok yoğun başladı simdide ağzımda su birikiyor tükürük birikiyor yutarsam mahvoluyorum öğürmekten resmen koli peçete doldurdum çekmeceme...

ya o bende de oldu anlayamadım. 30 eylül 6+5 göründü, bugün gittim 5 ekim 7+6 dedi aynı doktor aynı ultrason aleti. Anlayamadım ben de hızlı mı büyüyor ki, nasıl oluyor o iş?!??

bence de sen salı git canım bende geçen hafta pazartesi gitcektimm boşver dedim gitme şimdi kalp atışını duymazsam evham yaparım stres olurum die sabrettim bekledim. şükür bugün duyduk. benim mide bulantım var o beni zorluyor. yemek normalden az yiyorum tabi bu durumda. sütmüş yumurtaymış bademmiş cevizmiş bunları da tüketemiyorum henüz bulantılarımdan dolayı. zorlaya zorlaya çok az yiyebiliyorum. onun dışında iyi allaha şükür. ilk başlarda kasık ağrısı vardı şimdi onlarda geçti. çok uyku hali var. birde bende rüyalar görüyorum hergün annelikle ilgili. hayır olsun bakalım. senin nasl gidio var mı bulantı falan.

Yaa baya erken gerçekten. Bende tedirginim ama ne olacak bakalim baslamasa keske yaa; (

benim de bugün başladı sabah beridir kahverengi az az geliyor. Korku endişe, panik yaptım. soluğu doktorun yanında aldım hemen. Baktı kalbi normal atıyor sorun yok dedi. kanama noktası da görünmüyormuş. Progestan ve bir hafta da rapor verdi. Nolur nolmaz dinlen sen dedi. İlişkiyi de yasakladı. Bebiş tutunuyor heralde diye düşünüyorum, umarım sadece kendine yer buluyordur bebiş. bir iki arkadaşa danıştım normal o olur arada dediler, endişelenecek bişey yok dediler ama anlatamıyorum ki kendime..

seninki birazcık zorluyomuş cnm gerçi bnmki de bulatm kusmam yok çok şükür etten filan tiksinmem var aynı seyi görünce çabuk tiksinme oluştu yemek seçmeye başladım seçmezdim canım tuhaf yemekler istiyo iştahım yerinde masallah güzel yiyorum tatlı yemek hiç istemiyorum tatlıyı da severdim dolaptan soğuk yiyecekler hoşuma gidiyo meyve filan yiyesim geliyo
ama beni zorlayan sey baya halsizim hep yatasım uyuyasım geliyo otursam hemen uyumak istiyorum halsizlik uyuklama zorluyor.
ağrılarım benime baya azaldı çok nadir belim kasıklarım sızlıyor bu kadar. Çok şükür genel olarak güzel ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…