2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar bişey sorcamm tahminen hepimiz 2.5 aylık bile olmadık. Karnı büyüyen varmı aranızda??? benim karnım dümdüz ama benim bebiş minyonmuş biraz. sizinde karnınız benimki gibimi acaba
sabahları düz oluyor :) ama karnım tok olduğunda baya şiş oluyor. :) karnımızın buyumesı için henuz erken canım

tatlım benımde aynı senın kı gıbıydı. 12 küsür çıkmıştı. normalde benım wbc hep yüksektir. evlenmeden önce antibiyotik kullanmıştım düşmesi için. ve ozamnlar 18 çıkmıştı....
doktorum bu konuyla ilgili bişey demedı ama aile hekimi çağırdı. onlarda bu testlerı ıstıyor bakalım sıkıntı varsa söylerler. sen stres yapma

aaa bnde 26 yasındayım samsunluyum canım. Çok ortak noktamız var ben 11 ağustos 2013 yılında evlendim.
Bende nisanda evlendim 2013te) 2013 ekimden beride bekliyorum bebegimi geldi çok şükürr) tedavi gördük ama olmadi sonra doğal yollarla kavustum bebeğime

benim 4-5 haftalıkken kese 3mm idi. Bir sonraki kontrolde yan 6+3 veya 6+4 gibi kalp atışlarını duyduk. Tahminimizden de hızlı büyüyor bebişler için rahat olsun, Allahın izniyle bişey olmaz her şey yolunda gider inşallah

o tiksinme var ya bende herşeyde var en sevdiğim yemeklerde bile. isimlerini bile duymak istemiyorum. senin iyimiş maşallahh. bulantı çok kötü yaaa. çalışıyorum birde benn. baya zorluyor beni. ama olsun bebeğim sağlıklı olsun daa ben çekerimm. annelik böle bişey heralde
bende uyku hali şöyle anlatayım sana. cuma günü 10 gibi yattım gece. sabah 11 de kalktım. ve 12:30 da tv izlerken yine uyumuş kalmışım. arada göözümü açmaya çalışıyorum. eşim bi ara magazin izliodu bi ara haber izliodu bi ara sağlıkla ilgili bi program bi ara belgeselll. kalktığımda saat 3 tü. onu da eşim kaldırdı canım sıkldı die.
eşimin gömleklerini falan ütüleyemiyorum akşamları uyumaktan. geçen iş yerindeyken aklıma geldi sordum senin gömleklerini kim ütülüyor die :) böyle de vahim bi durumdayız.

Bi daha tekrarlayalım hamilelikte olabiliyor bazen ama grip falan oldun mu dedı hayır dedim ama benim her sene gözümde arpaçık çıkar tam hamileliğimi öğrendiğim sıralarda gözümde yine çıktı ve hala geçmedi acaba o mu yaptı enfeksiyon sence sormayı unuttum bunu doktora :/

Bende nisanda evlendim 2013te) 2013 ekimden beride bekliyorum bebegimi geldi çok şükürr) tedavi gördük ama olmadi sonra doğal yollarla kavustum bebeğime
AYY NE GÜZEL CNM SEN BENDEN BİRKAÇ AY ÖNCE EVLENMİŞSİN.
BENDE 2013 EKİM DEDİN YA BENDE EKİM SONU KORUNMAYI BIRAKMISTIK O ZAMANDAN BERİ BEKLİYORUM GEÇTİĞİMİZ OCAK AYINDA KİMYASAL YASADIM DÜŞTÜ
İLK TEDAVİM KLMEN ÇATLATMA İĞNESİYLE ŞİMDİKİ BEBİŞİME İLK TEDAVİMDE HAMİLE KALDIM RABBİM KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZ GÜNÜ DE GÖSTERSİN İNSALLAHHH

Bi daha tekrarlayalım hamilelikte olabiliyor bazen ama grip falan oldun mu dedı hayır dedim ama benim her sene gözümde arpaçık çıkar tam hamileliğimi öğrendiğim sıralarda gözümde yine çıktı ve hala geçmedi acaba o mu yaptı enfeksiyon sence sormayı unuttum bunu doktora :/
Bunun yüksek çıkmasının bir riski var mı acaba Bebek icin Bilgin var mı Can'ım

ayyy cnm bnde hemen hemen öyleyim çok uyukluyorum bebişim herhalde uykuyla içerde büyüyor bıraksalar 24 saat uyurum hele bi oturmayayım artık oturma pozisyonum yok oturmadan uzanmaya geçiyorum ve hemen uykuya dalıyorum eşim öyle alıştı ki ne zaman görse gülüyo sen yine uyumussun belli hay masallah diyo bana bnde çalışıyorum evden araştırma şirketinde anketörlük yapıorum bnm işim evde olunca işi gücü daha da boşladım çünkü yatıorum çoğu zaman. Kovulmam yakındır. Ev işlerini de çok ihmal ettim elim kolum kalkmıo hep yatasım var. Çok şükür bulantım kusmam yok ama canım hep dolaptan soğuk yiyecekler çekiyor ve etten et ürünlerinden tatlılardan nerdeyse tiksindim acı ve eksi yiyesim geliyor Bebişimz iyi olsun da ben seve seve kusmaya bile gidebilirim çünkü 2 yıldır onu bekliyorum ve ben klomen çatlatma iğnesiyle bebişime hamile kaldım.

her bünye farklı olur hani herkeste aynı olmaz ama koku konusunda bende de aşırı hassasiyet var. Arada bir midem bi garip oluyor hafif karışıyor gibi yanıyor gibi. Ama çok şükür bulantı kusma olmadı hiç.. kişiden kişiye değşebilir ama, bende böyle belki faydası olur biraz..

Selam canım, eğer doktor araştırıyorsan sana kesinlikle kendi doktorumu öneririm. Muhteşem bir insan...
Berra Önsoy Gidemez.. Bahçelievler'de muayenehanesi var.

Olabilir canım bnm de oğlumda çıkmıştı 11 aylıkken kan sayımı yapıldığında antibiotik kullandı geçti. Dru herşeyi ağzına soktuğu için mikrop kapmış olabilir demişti diş kaşıntısından.
Sen içini ferah tut kötü bi durum olsa dr un söylerdi riske atmaz sonuçta. Bol bol su iç ve sebzeyi meyveyi çok iyi yıka canım hatta sirkeli suda beklet yeşillikleri

ben "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bir kitap aldım. Heidi Murkoff diye biriymiş yazarı da. Tavsiye ederim baya hafta hafta ne oluyor ne yapmak gerekiyor ne yemeli içmeli baya anlatıyor. ben internetten buldum başka iyi kitaplar varsa bence burdan paylaşalım. tek kitaba bağlı kalmak da yeterli olmayabilir.

dimii yaa onlar iyi olsunda biz herşeye varızz :) canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırızzz.

O kitabı duymuştum. Ben de onu ve bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler kitabını alacağım. Kredi kartımın kesim tarihini bekliyorum.

Az önce benimde geldi yine akıntıyla karışık kan galiba bununla yaşamaya alışıcaz bende takmıyorum artık herşeyin hayırlısı ... taktıkça daha kötü oluyo çünkü...
Evet canim sanirim takmamaliyiz cunku takcikca sinirlerim.geriliyo kizimada yansitiyorum sonrada sinirlerim.bosaliyo agliyorum herseyin hayirlisi
Bir arkadasım hamile kaldıği anda başladi ve 9 ay kanaması oldu. Sürekli yatti bebeģi almak istediler hatta ama kabul etmedi. Simdi bir kızı var 20 günlük
Allah bagislasin arkadasina insan endiselenmeden edemiyo 2.gebeligim ama.sanki hic bisey bilmiyormusum gibi geliyor ins bu donemleri atlatinca keyifli keyifli konular konusuruz burdan
banada olabilir dedi doktorun ama iste evveliyatinda kotü seyler duydugum.icin daha endiseli oluyorum ana bugun kendimi hertürlü sonuca hazirladim RABBIM büyük

wbc (white blood cells) yani akyuvar sayısı enfeksiyon ve işte grip nezle gibi hastalıklarda yükseliyor. hamilelikte biraz yükselmesi normal yazıyor internette ama yine de bence aksatma. En azından bol su iç, enfeksiyon varsa bile atmaya yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…